Dodaj do ulubionych

Telewizja Stream Communications

IP: *.omi.pl 29.03.07, 22:35
29 marzec ,czwartek ,mie ma głosu na TVP Kultura .Kiedyś wyłączali głos w
piątki ,a w poniedziałek pojawiał się .Czy ktoś może mi wytłumaczyć jak długo
na naszym osiedlu będzie działać ta niesolidna firma .Komu na tym zależy .
Obserwuj wątek
    • Gość: TSD Re: Telewizja Stream Communications IP: *.omi.pl 30.03.07, 09:09
      Przecież to oczywiste , że odpowiedzialność za to ponosi Prezes, Zarząd i Rada
      Nadzorcza SM - S trea M
      • Gość: mieszkaniec osiedl Re: Telewizja Stream Communications IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.07, 10:38
        Wy sie sdie wejźcie do roboty a nie pie..i sie zajmujecie. Zorganizujcie
        jakies sadzenie drzewek krzewów itd. Zeby dobrze TV oglądac może trzeba zmienic
        Telewizor? Ja mam tze "azart" ze Strm i nigdy nie było problemu. No moze raz
        nie było TVN. Wiec poco sianie defetyzmu? Stara baba xyz niema co robic to
        nakreca ludzi jakimis defetyzmami. A ceny mieszkan na Paderewie pewnie spadna.
        Bo jakas popierdułka robi szum o byle pierdołę. Mozesz z kabla zrezygnować. i
        zamówic podstawowy pakiet UPC nie jest drogi. Wiec po co te szumienie o to i o
        inne sprawy.
        • Gość: Telewidz Re: Telewizja Stream Communications IP: *.chello.pl 30.03.07, 11:06
          Mam pytanie do mieszkańca. Czy jak będę miała UPC tez będę musiała płacić za
          azart? Proszę o odpowiedż.
          • Gość: eljan Re: Telewizja Stream Communications IP: *.chello.pl 30.03.07, 11:15
            Nie !!!
          • Gość: xyz Re: Telewizja Stream Communications IP: *.omi.pl 30.03.07, 14:24
            Płaciliśmy za azart mimo ,że ktoś miał UPC albo satelitę do końca 2005 roku ,bo
            to była własnośc spółdzielni .Od 2006r kiedy to spółdzielnia porzuciła nasza
            własność i wziął ją sobie Stream Communications na częśći ,to już płacić nie
            musimy .Taka gospodarka Zarządu SM którym kieruje prezes Zadróż .
        • Gość: xyz Re: Telewizja Stream Communications IP: *.omi.pl 30.03.07, 16:22
          Co mają ceny mieszkań na Paderewskiego do telewizji kablowej ,tej którą nam
          prezes załatwiła .Wystarczy tych niedouczonych darmozjadów wyrzucić z osiedla i
          zawrzeć taką umowę jak mają na Tysiącleciu z UPC . Dzwoniłam do UPC i
          mieszkańcom naszego osiedla mogą tylko podłączyć pełny pakiet,a przecież nie
          wszystkich stać , musi być też opcja podstawowa tak jak jest na normalnych
          osiedlach .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka