Gość: Rafal Ronik IP: 130.94.106.* 28.05.03, 14:10 Powstal fun club poslanki Renaty Beger. Wszyscy zainteresowani jej głeboką erudycją, oryginalną urodą i bogactwem ducha zaproszeni sa do pracy fun clubu . Prosimy o wpisywanie się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximuss1 A ja nawet napisałem wierszyk... 28.05.03, 14:43 Hej Renatka, Hej Renatka; Wrócisz do dom - będzie jatka!!! Weźmie chłop cię na stóg siana i rżnąc będzie aż do rana! różnych pozycji pewno spróbuje czy immunitet Twój uszanuje?????... Będzie od tyłu, będzie od przodu... Hejze Renatko - tak jak za młodu! I jedna tylko myśl Cię zasmuci Że trzeba ze wsi do Sejmu wrócić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: A ja nawet napisałem wierszyk... IP: *.gen.twtelecom.net 28.05.03, 15:08 maximuss1 napisał: > Hej Renatka, Hej Renatka; > Wrócisz do dom - będzie jatka!!! > Weźmie chłop cię na stóg siana > i rżnąc będzie aż do rana! > różnych pozycji pewno spróbuje > czy immunitet Twój uszanuje?????... > Będzie od tyłu, będzie od przodu... > Hejze Renatko - tak jak za młodu! > I jedna tylko myśl Cię zasmuci > Że trzeba ze wsi do Sejmu wrócić!!! Jestes przyjęty do Fun Clubu. Zostalem czlonkiem nr 2. W nagrode noc z Renatką w najblizsza sobote w hotelu Aria Odpowiedz Link Zgłoś