pit-zeolit 12.06.07, 16:31 Zostało panu ino 7 i pół godziny. Radze przeprosić Arniego Siódmego bo bydzie źle!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zegarmiszcz Re: Redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:51 zegar tyka jak juz Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 16:55 Gość portalu: zegarmiszcz napisał(a): > zegar tyka jak juz No to tyka, a Arnold czeka a Pietraszewski milczy......... Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:05 Zostało panu 7 godzin......Ja dłużej nie będę panu przypominał o przeprosinach Arnolda Siódmego, reprezentanta tysięcy Ślązaków. Niech pan dobrze to sobie przemyśli i przeprosi za ten haniebnmy tekst. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:11 Arnold nie żartował. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:21 Czas leci Redaktorze, pólnoc się zbliża....... Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 6.5 h do pól 12.06.07, 17:35 Myslisz, ze doczekosz tyj dwanostyj Pit? Piwo robi swoje w tako pogoda:) Ponadto miej na uwadze to, ze redaktorzyna pozaluje, ale niekoniecznie od razu na poczatku 13.06.2007. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 6.5 h do pól 12.06.07, 17:41 Arni na browca jak już to jednego, za gorąco. Ale myślę,że 13-tego pozew będzie złożony albo będziesz przynajmniej u papugi. Rozumiem że do procesu to troszki czasu trzeba. Ale będę Cię pytał na bieżąco jak przygotowania do procesu się toczą. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:48 drogi picie-zeolicie, wydajesz sie byc jakos nienaturalnie pobudzonym. zapytuje wiec o zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer ☺ Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.icm.edu.pl 12.06.07, 18:04 Sadze, ze w takim stanie, ktory nie wymaga troski wiekszej niz jego wlasna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer ☺ Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.icm.edu.pl 12.06.07, 22:16 Nie wiazalbym zadnych nadziei na jakikolwiek odzew ze strony redaktora, ktory pewnie o niczym jeszcze nie wie, a jesli wie to ma to w nosie. Pewne kroki podjete moze beda pozniej, ale z pewnoscia nie za niespelna dwie godziny:) To jest pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:05 I co pan na to ? Przestraszył się pan bardzo reakcją Arnolda Sieben ? Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:11 pit-zeolit napisał: > I co pan na to ? Przestraszył się pan bardzo reakcją Arnolda Sieben ? Jeżeli się pan nie przestraszył to niech pan się jeszcze nie cieszy. Arnold Sieben dopadnie pana z Jerzym Ździsławem Gorzelikiem. Tym dwóm wybitnym przedstawicielom "narodu" śląskiego przed sądem pan nie da rady. Zrujnują pana. Radzę jednak przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:43 red. pietraszewski na KOLANA!!! bo jak nie, to (jak wynika z sondażu) arnold ci w redakcyjnym sraczu nad pisuarem napisze: "To my - Naroooooood Sloooonskiiiiiii"!!! a potem narobi ci na wycieraczke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:58 W duecie ze Ździsławem. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 15:15 no tego nie znałem, mysle że arnold zdobywa te teksty z haźli. chodzi sobie synek nabombiony po najgorszych mordowniach i kolekcjonuje folklor "naroooooduuuuu slnoooonskiiiiegooooo" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 15:30 tow.stalin napisała: > no tego nie znałem, mysle że arnold zdobywa te teksty z haźli. chodzi sobie > synek nabombiony po najgorszych mordowniach i kolekcjonuje folklor > "naroooooduuuuu slnoooonskiiiiegooooo" ;) Ja myślę Koba, że to taka schlooncka "Rota" jest. Jaki "naród" taka i "Rota". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolek Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:10 A mnie żal tego Pietraszewskiego. Miał chłop okazję stanąć oko w oko z Arnoldem być sławnym, czegoś się nauczyć, a tak dalej pozostanie zwykłym redaktorem regionalnego dodatku bez szans na sławę. Zawsze już będzie pozostawał w cieniu Arnolda. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 15.06.07, 10:38 Pozew Arnolda7 jest już w sądzie ? Czy coś pan na ten temat już wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorolek Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 20:53 Prędzej dworzec w Katowicach umyją nim opoka narodu śloonskiego złoży pozew w sądzie. Brejfhart z niego żaden. Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: No redaktorze... wyniki sondy 19.06.07, 16:23 www.sonda.pl/wyniki.php3?id=493567&uid=157797 Odpowiedz Link Zgłoś