Dodaj do ulubionych

No redaktorze Pietraszewski !!!

12.06.07, 16:31
Zostało panu ino 7 i pół godziny. Radze przeprosić Arniego Siódmego bo bydzie
źle!!
Obserwuj wątek
    • pit-zeolit Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 16:47
      Czas tyka........
      • Gość: zegarmiszcz Re: Redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 16:51
        zegar tyka jak juz
        • pit-zeolit Re: Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 16:55
          Gość portalu: zegarmiszcz napisał(a):

> zegar tyka jak juz

No to tyka, a Arnold czeka a Pietraszewski milczy.........
          • pit-zeolit Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:05
            Zostało panu 7 godzin......Ja dłużej nie będę panu przypominał o przeprosinach
            Arnolda Siódmego, reprezentanta tysięcy Ślązaków. Niech pan dobrze to sobie
            przemyśli i przeprosi za ten haniebnmy tekst.
            • pit-zeolit Re: Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:11
              Arnold nie żartował.
              • pit-zeolit Redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:21
                Czas leci Redaktorze, pólnoc się zbliża.......
    • pit-zeolit No redaktorze Pietraszewski !!! 6.5 h do pólnocy 12.06.07, 17:30
      • arnold7 Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 6.5 h do pól 12.06.07, 17:35
        Myslisz, ze doczekosz tyj dwanostyj Pit? Piwo robi swoje w tako pogoda:)

Ponadto miej na uwadze to, ze redaktorzyna pozaluje, ale niekoniecznie od razu
        na poczatku 13.06.2007.
        • pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 6.5 h do pól 12.06.07, 17:41
          Arni na browca jak już to jednego, za gorąco. Ale myślę,że 13-tego pozew będzie
          złożony albo będziesz przynajmniej u papugi. Rozumiem że do procesu to troszki
          czasu trzeba. Ale będę Cię pytał na bieżąco jak przygotowania do procesu się
          toczą.
    • settembrini Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 12.06.07, 17:48
      drogi picie-zeolicie, wydajesz sie byc jakos nienaturalnie pobudzonym. zapytuje
      wiec o zdrowie.
      • Gość: van deer ☺ Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.icm.edu.pl 12.06.07, 18:04
        Sadze, ze w takim stanie, ktory nie wymaga troski wiekszej niz jego wlasna.
    • Gość: van deer ☺ Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.icm.edu.pl 12.06.07, 22:16
      Nie wiazalbym zadnych nadziei na jakikolwiek odzew ze strony redaktora, ktory
      pewnie o niczym jeszcze nie wie, a jesli wie to ma to w nosie. Pewne kroki
      podjete moze beda pozniej, ale z pewnoscia nie za niespelna dwie godziny:) To
      jest pewne.
    • pit-zeolit No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:05
      I co pan na to ? Przestraszył się pan bardzo reakcją Arnolda Sieben ?
      • pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:11
        pit-zeolit napisał:

> I co pan na to ? Przestraszył się pan bardzo reakcją Arnolda Sieben ?

Jeżeli się pan nie przestraszył to niech pan się jeszcze nie cieszy. Arnold
        Sieben dopadnie pana z Jerzym Ździsławem Gorzelikiem. Tym dwóm wybitnym
        przedstawicielom "narodu" śląskiego przed sądem pan nie da rady. Zrujnują pana.
        Radzę jednak przeprosić.
    • tow.stalin Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:43
      red. pietraszewski na KOLANA!!! bo jak nie, to (jak wynika z sondażu) arnold ci
      w redakcyjnym sraczu nad pisuarem napisze: "To my - Naroooooood Sloooonskiiiiiii"!!!
      a potem narobi ci na wycieraczke!!!
    • pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 14:58
      W duecie ze Ździsławem.
    • tow.stalin Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 15:15
      no tego nie znałem, mysle że arnold zdobywa te teksty z haźli. chodzi sobie
      synek nabombiony po najgorszych mordowniach i kolekcjonuje folklor
      "naroooooduuuuu slnoooonskiiiiegooooo" ;)
      • pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 14.06.07, 15:30
        tow.stalin napisała:

> no tego nie znałem, mysle że arnold zdobywa te teksty z haźli. chodzi sobie
        > synek nabombiony po najgorszych mordowniach i kolekcjonuje folklor
        > "naroooooduuuuu slnoooonskiiiiegooooo" ;)

Ja myślę Koba, że to taka schlooncka "Rota" jest. Jaki "naród" taka i "Rota".
        • Gość: gorolek Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 20:10
          A mnie żal tego Pietraszewskiego. Miał chłop okazję stanąć oko w oko z Arnoldem być sławnym, czegoś się nauczyć, a tak dalej pozostanie zwykłym redaktorem regionalnego dodatku bez szans na sławę. Zawsze już będzie pozostawał w cieniu Arnolda.
    • pit-zeolit Re: No redaktorze Pietraszewski !!! 15.06.07, 10:38
      Pozew Arnolda7 jest już w sądzie ? Czy coś pan na ten temat już wie ?
      • Gość: gorolek Re: No redaktorze Pietraszewski !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 20:53
        Prędzej dworzec w Katowicach umyją nim opoka narodu śloonskiego złoży pozew w sądzie. Brejfhart z niego żaden.
    • sss9 Re: No redaktorze... wyniki sondy 19.06.07, 16:23
      www.sonda.pl/wyniki.php3?id=493567&uid=157797

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka