Dodaj do ulubionych

RHCP w Chorzowie

IP: *.domainunused.net 04.07.07, 21:48
zniknal artykul wiec wpisujmy sie TU. Było tak sobie. Antek ZERO kontaktu z
publicznoscia. Czulem sie olany sikiem prostym. Panowie wzieli kase zagrali
wyjechali
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacek Re: RHCP w Chorzowie IP: *.domainunused.net 04.07.07, 23:22
      Racja!!! slabo bylo i tyle
      • Gość: dominik Re: RHCP w Chorzowie IP: *.wroclaw.mm.pl 05.07.07, 00:21
        serio? a jakies szczegóły? czemu słabo? co było słabe?
        • Gość: rere Re: RHCP w Chorzowie IP: *.domainunused.net 05.07.07, 01:26
          ZERO kontaktu z publicznoscia. dobór utowrow slaby. Nawet sie nie pozegnali. To
          tak w skrocie
    • Gość: maj Re: RHCP w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 10:24
      Prawie wszystko co zagrali było z ostatnich 2 płyt. Nie zagrali hiciorów,
      którymi mogli porwac publiczność. Gdyby zagrali "Under the bridge" to wedlug
      mnie uratowaliby koncert. Publika chciała współtworzyć ten koncert, 60 tys
      ludzi śpiewało fragmenty "by the way" a Antony nawet się nie uśmiechnął nie
      mówiąc już o dopuszczeniu publiki do głosu. Wogóle to on mnie najbardziej
      rozczarował. Frusciante i Chad byli za to super.
      • Gość: ilja Re: RHCP w Chorzowie IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.07, 17:34
        a wg mnie koncert był na wysokim wyrównanym poziomie, o tym że to miała być
        promocja nowej płyty a nie odgrzewanie starych numerów to po prostu nikt nie
        wiedział, i niestety z tego co gdzieś tam wyczytałem to okazało się że musieli
        z Katowic wyleciec przed 0,00 bo jest jakaś przerwa na lotnisku - a podobno
        chcieli grać dłużej ale nic się nie dało zrobić, wyobrażacie co by się stalo
        jakby nagle zaczeli się żegnac, nie dość że byśmy ich nie wypuścicli bez bisów
        to nie mieli by szansy wydostac się z Chorzowa na to nieszczesne lotnisko bo
        tłum by zatarasował drogi - taką wersję czytałem w necie
        pozdrawiam
        • Gość: wewwr ilja chyba niewiele koncertow w zyciu widziales IP: *.domainunused.net 05.07.07, 17:44
          Widzialem metallike 4 razy dwa razy U2 , Inron maiden itd i uwierz mi ze oni
          potrafia docenic publicznosc. Tutaj byla totalna olewka. Anthony nawet nie
          raczyl pomachac reka na pozegnanie, 10 minutowy jam session na koniec to
          delikatnie mowiac slaba rezyseria spektaklu. Wiem, ze to byla promocja nowej
          plyty ale zadnego uklonu w strone 60 tysiecznego tlumu nie bylo. Olali nas i tyle
          • Gość: fan e tam było okey IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.07, 18:06
            po prostu potraktowali nas jak prawdziwych fanów, którzy czują i rozumieją ich
            muzykę, a nie jak kupę przypadkowych ludzi, którzy chcą zobaczyć kolesi z MTV i
            poskakać przy hitach.
            To nie mial być jakiś popowy wystep i ciągłe " kochamy was" albo wspaniali
            jestescie' albo migrofon do nas i śpiewajcie
            Prawdziwa muzyka ma się bronić tylko i wyłącznie muzyką, a nie oprawą
            sceniczną. Nie rozumiem też zarzutów w związku z brakiem kontaktu z
            publicznością, oni nas potraktowali serio, po prostu grali a nie gadali teksty
            pod publike do mikrofonu - prawdziwa uczta no i bez starych hitów bo to mialo
            być cos nowego.
    • Gość: www Re: RHCP w Chorzowie IP: *.domainunused.net 07.07.07, 10:12
      Obejrzalem wlasnie Cunning Stunts Metalliki co utwierdzilo mnie w przekonaniu ze
      RHCp to buraki
    • Gość: a Re: RHCP w Chorzowie IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.07, 17:29
      rewelacyjny koncert - liczyła się tylko muzyka, nie było podlizywania sie
      publiczności i dobrze
      • Gość: w rewelacyjny??? IP: *.domainunused.net 08.07.07, 13:33
        widziales jakis PRAWDZIWY koncert w zyciu? Koncerty to gra Metallica, U2,
        Genesis itda to to byla obraza dla fana. Nie chodzi tu o podlizywanie sie tylko
        o WSPOLNE przyzwanie muzyki, czego na Red Hotach zabraklo
        ?
        • Gość: Hadziaj Re: rewelacyjny??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.07, 14:12
          Bo on Antek Kiedis to gorol i opa mu pedziou ,coby niy grou dlo tych hanyskich
          gupoli:-)
          • Gość: trt chcecie zobaczyc frontmana? IP: *.domainunused.net 08.07.07, 15:34
            www.youtube.com/watch?v=35LTXezi_so
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka