b999 23.08.07, 12:14 ... Sett to jest na miejscu, czy gdzieś wojażuje po obcych landach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
support.agent Re: A czy... 23.08.07, 14:36 a czy nie prościej w trosce o przejrzystość forum pisać cały wątek w temacie? ;) ja też się przyłączam do pytania! ;) pzdr,udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: A czy... 23.08.07, 21:55 a czy Pan Moderator nie ma innych problemów ??? Postów się czytac nie chce ??? A PR-owski element zaskoczenia ?????? To jest forum dla ludzi czytającyh ..... Swoją drogą Set chyba gdzieś jest... Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: A czy... 24.08.07, 00:38 to zupełnie jak te 3mln mieszkań i autostrady..niby są, ale gdzie- tego nie wie nikt;) obstawiam NYC ;) Sett kajś Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: A czy... 24.08.07, 02:30 Te 3 mln mieszkań to jest, ale na podsłuchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: A czy... 24.08.07, 12:04 jestem, steskniliscie sie :) ? jakos w przyszlym tygodniu bede na starych smieciach :) Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: A czy... 24.08.07, 15:18 a czy Wy też zrozumieliście "> jestem, steskniliscie sie :) ? jakos w przyszlym tygodniu bede na starych > smieciach :)" jako "jak wróce zapraszam piwo wpadajcie" ? ;))) może by tak jakoś grilla zrobić czy coś.. bo potem to szkoła i te klimaty więc robi się mało wakacyjnie..trzeba z lata korzystać a ja w tym roku dopiero zaliczyłem dwa grille :// pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
support.agent Re: A czy... 27.08.07, 16:17 to gdzie kiedy i jak? ;) sobota 01.09.07 19:00 ? pzdr, sa Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: A czy... 27.08.07, 18:36 czemu nie........ 13 ??? rezerwowac stolik ;)))))) ???? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: A czy... 27.08.07, 20:52 jestem za, sobota to dobry termin w przeciwienstwie do piatku. do 13 wstane ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: A czy... 28.08.07, 09:51 set - biorąc pod uwagę Twój tryb życia całkiem uprawnione jest nazywanie Cię : Pierwszym Koszutkowskim Elwrem ;))) Kto za ??? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: A czy... 28.08.07, 12:32 kolejny "zaszczytny" tytul jakim mnie raczysz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fragula Re: A czy... 28.08.07, 11:06 macie ta cudowna wlasciwosc, ze zawsze sie ustawiacie w dni mi nie pasujace, nieprzysiadalne albo nie wiem co jeszcze;) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: A czy... 28.08.07, 12:31 sie zmobilizuj, spotkanie z tesciami przeloz na niedziele ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: A czy... 28.08.07, 12:42 fragula napisała: > macie ta cudowna wlasciwosc, ze zawsze sie ustawiacie w dni mi nie pasujace, > nieprzysiadalne albo nie wiem co jeszcze;) Zaproponuj datę zatem.... My cuda robimy to i sie dostosujem... Odpowiedz Link Zgłoś
fragula Re: A czy... 28.08.07, 12:51 sie o to rozchodzi, ze sobota jest absolutnie zarezerwowana na post-weselne harce z przyjacielem i jego swieza zona. no sami widzicie;) a gdyby tak niedziela na chilloucie? badz na ten przyklad piatek calkiem wieczorkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: A czy... 28.08.07, 13:57 Wymiękam.. Kawalerskie, panieńskie, nawet kluby swingersów - zrozumiem... Ale "post-weselne harce z przyjacielem i jego świeżą żoną - ludzie - wstydu nie macie ;)))) Czy Koszutka prze takie esy floresy ma się stać dzielnicą rozpusty ????????????? No ale propozycje niedzielna jak i piątkowa padły... Co Państwo na to ???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
fragula Re: A czy... 28.08.07, 14:34 coz, mam oryginalnych przyjaciol specjalizujacych sie w nietypowych slubach i weselach przed slubem, tydzien po albo jeszcze inaczej. harce to harce. mlodosc!! to ja prosze o (nomen omen) ustosunkowanie sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: A czy... 28.08.07, 14:42 Ale umowa jest taka, ze Ty na swój termin niezawodnie sie stawiasz , tak ?????? Bo jak tak, no to pytamy kolegów..... Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Czyli co? 28.08.07, 22:15 Na sobotę mam jakiegoś wusztlika abo krupnioka szykować czy nie? Hę? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Czyli co? 29.08.07, 00:44 no to skoro mamy sie dostosowac, to czekam na jednoznaczny termin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fragula Re: A czy... 29.08.07, 10:01 bronkiewa napisał: > Ale umowa jest taka, ze Ty na swój termin niezawodnie sie stawiasz , tak ?????? jo, chocbym miala ze szpitala na wlasne zadanie wyjsc! a ze tak niesmialo zapytam to miejsce, o ktorym mowicie jest na gornika, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: A czy... 29.08.07, 10:03 sie wie.. Czyli kiedy i której ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: To co z tym grylem? 31.08.07, 09:45 czyli : tupiąc nogą : albo dzisiaj od 20.45 albo niedziela ok ..??? 18.00 ??? Ja bym dzisiejszego termina proponował.... Dyktator Odpowiedz Link Zgłoś
fragula Re: To co z tym grylem? 31.08.07, 14:24 no to jak b. nie odpowiada inny dzien to zrobcie jak chcecie a ja sie zalapie kiedy indziej. ale ;) jesli mam sie okreslac to nawet bardziej dzis niz w niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś