Gość: e IP: *.domainunused.net 28.08.07, 21:24 ich zaprosic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bubble joe Eminem odpada IP: *.c9.msk.pl 28.08.07, 22:14 On przecież nigdy nie zaśpiewa dla Polaków i Żydów. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linuz Re: Eminem odpada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:34 Podobno Anthony Kiedis mówił to samo xDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
mentos88 Re: Eminem odpada 29.08.07, 12:14 ja chce Eminema...a co do Tych Polakow i Zydow, to dlacego nikt na wlasne oczy nie widzial tego artykulu lub wywiadu??pozatym Polska szeroko w swiecie slynie,wiec napewno Slim znajdzie powod zeby tu przyjechac;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja;p Re: Eminem odpada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 14:41 popieram kolege mentosa i wszystkich ktorzy chca Ema:D heeee Em rzadzi i ja tez chce go w PL:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuta ! Eminem -------> EMINEM <-------- Eminem ! IP: *.uznam.net.pl 13.09.07, 21:04 JUŻ SIĘ UDZIELAŁAM NA TYM FORUM JAKO BODAJŻE Lady_Shady. NADAL UWAŻAM ŻE TO WŁAŚNIE EMINEM POWINIEN PRZYJECHAĆ.. - JEŚLI CHODZI ORGANIZATOROM O DOBRĄ ZABAWE I SHOW TO ON NA 100% TO ZAPEWNI. - JEŚLI ORGANIZATOROM CHODZI O PIENIĄDZE TO ZAROBIĄ ICH JESZCZE WIĘCEJ PONIEWAŻ NA JEGO KONCERT PRZYSZŁOBY ZDECYDOWANIE NAJWIĘCEJ FANÓW. - JEŚLI CHODZI O WYBÓR MIĘDZY 'Eminem, Madonna, The Police' TO MADONNA ODPADA Z POWODU ŻE JEST JUŻ STARĄ GWIAZDĄ A OSTATNIO W POLSCE TAKICH NIE BRAKUJE A THE POLICE PRAKTYCZNIE NIKT NIE ZNA. Pozdrawiam ja osobiście z miłą chęcią przyjade na Eminema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: ! Eminem -------> EMINEM <-------- Em IP: *.ip-p15.gni.pl 14.09.07, 15:58 Przypominam Ci, że o trasach Madonny zawsze jest głosno, a nie o koncertach Eminema. W ubirgłym roku wszędzie było o niej słychać: w wiadomościach, gazetach itp. I dla Twoich informacji, to Madonna w tamtym roku w 5 miesięcy za 60 koncertów zarobiła 260 milionów dolarów (czyli ok. 780 mln złotych!) i przyszło zobaczyć jej spektakularne show półtora miliona ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuta Re: ! Eminem -------> EMINEM <-------- Em IP: *.uznam.net.pl 16.09.07, 11:14 Było głośno o Madonnie ? ty mówisz bardzo ciekawe żeczy, pewnie jestes zawziętym czytelnikiem Bravo. Szkoda tylko że ja przez ostatnie kilka lat nawet zdania Newsu o niej nie usłyszałam. Uważam że głośno dopiero było jak kilka lat temu gdy była planowana trasa koncertowa Eminema po europie której nie mógł odbyć z powodów zdrowotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Nie Eminem! IP: *.ip-p15.gni.pl 20.09.07, 14:58 Rzeczy się pisze przez RZ. To Ty chyba nie oglądasz żadnych informacji- scena z krzyżem na koncercie Madonny wzbudziła oburzenie 3. różnych wiar na świecie i co chwilę o tym gadali! Chociażby o protestach i ulicznych manifestacjach Kościoła Prawosławnego, jak Madonna miała wystąpić w Moskwie, ale było 13 tysięcy ochroniarzy i koncert się odbył. Albo o wydaniu koncertu CONFESSIONS TOUR na DVD. O Madonnie zawsze było głośno, ona dobrze wie, co zrobić, że świat się zatrząsnął od plotek i spekulacji. Moja mama kupuje wszystkie kobiece gazety i nie zdarzyło się jeszcze, żeby w ani jednej nie pisali o Królowej Popu. O Emie to rzadko słychać, bo koleś nie ma koncepcji na robienie show wokół siebie. Madonnę znają wszyscy, a Eminema nie każdy. Poza tym widać kto jest potężniejszy po dokonanych sukcesach. Madonna sprzedała 260 mln albumów i 900 mln singli i w trakcie swej 25. letniej kariery zarobiła ok. 25 miliardów dolarów, a Twój Eminem...? Raz jest, a raz go nie ma... A kto ma lepsze trasy koncertowe? Bo Mad została już dwa razy zapisana do księgi rekordów Guinessa za najlepszą trasę koncerową w dziejach muzyki i jako najlepiej zarabiająca kobieta na świecie (dzięki CONFESSIONS TOUR- w 5 m-cy za 60 koncertów zarobiła 260 mln dolców). Ciekaw jestem, co Ty masz na swoja obronę... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL Re: Nie Eminem! IP: *.starnettelecom.pl 16.12.07, 00:52 Cytat: "Rzeczy się pisze przez RZ. To Ty chyba nie oglądasz żadnych informacji- scena z krzyżem na koncercie Madonny wzbudziła oburzenie 3. różnych wiar na świecie i co chwilę o tym gadali! Chociażby o protestach i ulicznych manifestacjach Kościoła Prawosławnego, jak Madonna miała wystąpić w Moskwie, ale było 13 tysięcy ochroniarzy i koncert się odbył. Albo o wydaniu koncertu CONFESSIONS TOUR na DVD. O Madonnie zawsze było głośno, ona dobrze wie, co zrobić, że świat się zatrząsnął od plotek i spekulacji. Moja mama kupuje wszystkie kobiece gazety i nie zdarzyło się jeszcze, żeby w ani jednej nie pisali o Królowej Popu. O Emie to rzadko słychać, bo koleś nie ma koncepcji na robienie show wokół siebie. Madonnę znają wszyscy, a Eminema nie każdy. Poza tym widać kto jest potężniejszy po dokonanych sukcesach. Madonna sprzedała 260 mln albumów i 900 mln singli i w trakcie swej 25. letniej kariery zarobiła ok. 25 miliardów dolarów, a Twój Eminem...? Raz jest, a raz go nie ma... A kto ma lepsze trasy koncertowe? Bo Mad została już dwa razy zapisana do księgi rekordów Guinessa za najlepszą trasę koncerową w dziejach muzyki i jako najlepiej zarabiająca kobieta na świecie (dzięki CONFESSIONS TOUR- w 5 m-cy za 60 koncertów zarobiła 260 mln dolców). Ciekaw jestem, co Ty masz na swoja obronę... :P" Ja to widze tak, dużo słyszysz o madonnie bo się nią interesujesz, ja się interesuje Eminemem i słysze o nim bardzo dużo w przeciwieństwie do Ciebie. co do koncertów skąd możesz wiedzieć jakie eminem robi show skoro nawet nie ogladasz, ja moadonny tez nie ale nie wyobrazam sobie wielkiego show gwiazdy popu ;] oprocz tego ze potaczy i wystrzeli szuczne ognie, Eminem odwala duzo zajebistych akcji i dla mnie jest faworytem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Nie Eminem! IP: *.ip-p15.gni.pl 31.12.07, 23:25 Album Madonny jest najbardziej oczekiwanym wydarzeniem roku 2008. i piszą o tym wszystkie gazety! A jesteś w błędzie, bo widziałem koncert Eminema i on Madonnie do stóp nie dorasta! Madonna słynie ze swych wielkich spektakli i nie puszcza sztucznych ogni, wręcz ani razu tego nie zrobiła! Otóż na ostatniej trasie dodała zastrzyk szoku, ponieważ: na początki tancerze i tancerki ubrani są w sadomasohistyczne stroje inspirowane końmi i ciuchami na jazdę konną, Madonna pyta m.in. fanów (i nie tylko) "Are you ready ride with me?", symuluje masturbację, śpiewa wisząc na krzyżu, całuję w usta tancerkę, przed piosenką MUSIC leci audycja radiowa (mieszanka klipów Maddie w ciągu 25. lat) i urywek wiadomości w języku polskim (!), w piosence SORRY mówi "przepraszam", Gwiazda ściąga kapelusz jednemu z fanów i tańczy w nim, klęka przed krzyżem i przechodzi koło niego, jakby koło rury, pokazuje środkowy palec, krzyczy do publiczności "Come on, motherfuckers!", zachęca do szanowania tylko NY, a na resztę miast ludzie mają 'pie..ć', po energicznym występie trzech piosenek siada na schodach, pijąc wodę (podnosi budelkę i mówi CHEERS) i m.in. przepraszając ludzi za to, że kamery mogą im zasłaniać scenę, i tak można byłoby wymieniać w nieskończoność, a to wszystko w dwie godziny! :D Pozdro dla fanów tej Wielkiej Kobiety! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat_us Re: Eminem odpada IP: *.gdynia.mm.pl 14.09.07, 12:58 kocham cie mentosku! jestes najmadrzejszym cukierkiem na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalla Re: Eminem odpada IP: *.devs.futuro.pl 29.08.07, 13:29 No i nie zaśpiewał...markował dzielnie,ale głos w dużej mierze z playback'u... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisiu Re: Eminem odpada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 20:24 no i co ze z playbacku nikt nieidzie na koncert by posluchac jaego pioseneg tylko zeby go zobaczyc na zywo jakby chcial go posluchac to by sobie puscil jego muze z plyty lub kapa. tak pozatym do glosujcie na slima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaidenEk Re: Eminem odpada IP: 85.198.214.* 11.09.07, 15:54 Zaraz Ty odpadniesz... Jeżeli wiesz ocmb. Eminem !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Eminem odpada IP: *.ip-p15.gni.pl 13.09.07, 14:31 Przykro mi z powodu, że Eminem nie przyjedzie... :P wsółczucia! :p ale cieszy mnie to, że gwiazda światowej klasy w końcu do nas zawita! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat_us Re: Eminem odpada IP: *.gdynia.mm.pl 14.09.07, 12:56 to jest jakas smierdzaca plotka, frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Eminem odpada IP: *.ip-p15.gni.pl 14.09.07, 15:54 No właśnie, że to nie jest, jak to kurtuazyjnie nazwałeś, śmierdząca plotka, tylko fakty i już się pogódź z tą myślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: Eminem odpada IP: *.c201.msk.pl 05.10.07, 16:52 a wiec ja uwazam ze jesli nie bedzie na tym koncercie Eminema to ja do Chorzowa NIE JADĘ!!! Eminem jest duzo lepszy od madonny (ktora moze wykitowac na scenie z problemow zwiazanych z wiekiem xD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuta Re: Madonna odpada IP: *.uznam.net.pl 05.11.07, 20:57 haha no właśnie Madonnie na scenie może wysiąść pikawa i dupa z koncertu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Madonna górą! IP: *.ip-p15.gni.pl 22.11.07, 14:18 Ja się mogę założyć, że Em prędzej świetnie niż Maddy, bo ona jest najbardziej zdyscyplinowaną osobą w show- biznesie, ponieważ jeździ na rowerze, uprawia jogging, ćwiczy jogę, pilates i na siłowni, stosuje dietę makrobiotyczną, nie pali, kilka razy w roku wypije jakiś alkohol, a Eminem? To wieczny imprezowicz! Wygląda jak podejrzany typ, co chwila na odwyku! Atuty Madonny: - 260 mln sprzedanych płyt - Na każdym koncercie 40- 80 tys. ludzi - miano najgłośniejszej i najbardziej kontrowersyjnej trasy koncertowej "The Confessions Tour" w całej historii świata - Królowa Pop - 14 albumów wydanych studyjnie - Ikona muzyki, skandalu i mody - Królowa metamorfozy - Jej kariera trwa nieustannie od 25. lat (a nie od 5., jak to jest w przypadku Eminema) - trasa koncertowa "TCT" znalazła się 2. miejscu NAJLEPSZYCH TRAS NA ŚWIECIE - uważana za mistrzynię marketingu - największa show- woman na świecie - nie miała ani jednej operacji plastycznej i wiele, wiele innych... :D Ciekaw jestem czy Em zapowiada jakąś trasę, bo jak na razie, to tylko o Madonnie słyszałem w wiadomościach, że zamierza wstrząsnąć Ziemia trasą "Madonna at 50", a to ułatwia sprawę organizatorom, gdyż Gwiazda na pewno odpowie pozytywnie na zaproszenie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shade45 Re: Madonna górą! CHYBA NIE !!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 24.11.07, 23:09 HAHAH Madonna no co wy GLOSOWAC NA EMA !!!!!!!!!!!!!!!! Przyszlosc jest jasna przyszlosc to Eminem :-) No i co ze Madonna ma no swoim koncie 14 albumów Ale za to popatrzcie na jej wiek :-) :-) Jak ktos nie ,zna' Ema to tylko takie glupoty wipisuje Wystarczy zobaczyc jeden konceret zeby zrozumiec A jak ktos jest takim prawdziwym fanem Madonny to mogl jechac do Czech bo tam byla A jak nie to w kazdym badz razie niedaleko Polaski Cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystian Re: Madonna górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip-p15.gni.pl 01.12.07, 13:56 Jeśli Ty uważasz, że robienie show polega na machaniu góra- dół rękami i ściąganie co jakiś czas czapki, to jesteś w niemałym błędzie! I co ztego, że Madonna ma 49 lat, skoro wygląda na 30 i ma więcej energii niż 20. latka! A 14 wydanych albumów świadczy o tym, że jest ona nie do pobicia! I w przeciwieństwie do WSZYSTKICH innych gwiazd, nie spoczywa na laurach w jej przypadku nie sprawdziło się powiedzenie "raz na wozie, raz pod wozem"! A jakos mało ostatnio Ema słychać w radiu... Jego gwiazdka powoli gaśnie... To smutne! Haha :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asss Re: Madonna górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.84.* 04.12.07, 13:44 Eminem nie gasnie bo wlasnie wydaje nowy album haha A o Madonnie to slychac?????? tak naprawde to dobrze jej nie widzilem w telewizji heheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna głosujcie ludzie na Eminema on jest najlepszy ! IP: *.uznam.net.pl 23.10.07, 14:47 Głosujcie na Eminema ponieważ : - napewno zgromadzi więcej ludzi niż Madonna - jest najlepszym raperem na świecie - ma bardzo dużo fanów w Polsce - robi najlepsze show dowodzą temu nagrania z jego koncertów - cenią go również polscy hiphopowcy i wykonawcy an całym świecie a na wszystkie plotki dotyczące że Em nigdy nie zaśpiewa dla polski nie ma żadnych dowodów a jego koncert by wszystko napewno sprostował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.08.07, 23:45 chcemy Madonny!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 00:23 i fasolek! może też być majka jeżowska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomuss Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.117.54.* 02.09.07, 21:45 tak pojde i popieram Cie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linuz Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 00:37 Ja bym chciał żeby przyjechało U2 promować płytę którą ma wydać w przyszłym roku :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike1970 Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.airproducts.com 29.08.07, 07:17 METALLICA, The Police, Robbie WILLIAMS, ... to są gwiazdy, które ZAWSZE wypełnią ŚLĄSKI ... Pozdrawiam ...i czekam na te gwiazdy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 08:36 Madonna ma przyćmić Genezis??? Chyba was powaliło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saboth Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.136.30.* 29.08.07, 09:26 GENESIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el coyote Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.eurogielda.pl 29.08.07, 11:09 a zdziwilbys sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomuss Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.117.54.* 02.09.07, 21:47 dziecko otelep sie madonna wymiata jest królowa <lol> a nie jakims szmatlawcem!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staszek Skodziarz Tylko Krzysztof Krawczyk lub Miecz Szcześniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:30 A nie jakieś Policje czy Madonny z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Niech się Floydzi reaktywują! IP: *.opera-mini.net 29.08.07, 10:31 To ściągnę na Śląski całą rodzinę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: Niech się Floydzi reaktywują! 29.08.07, 10:42 co to jest to 'eminem'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 208.184.61.* 29.08.07, 10:49 Nie zaspiewa tak dlugo jak pis bedzie rzadzil. Ona nie jest glupia i wie, ze za powieszenie sie na krzyzu w kaczolandzie moglaby miec problemy za obraze uczuc religijnych Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl ......time goes byyyy.. soo slowly.... :) 29.08.07, 10:52 tylko Madonna! wystraczy spojrzeć jakie show jest na każdym jej koncercie, a przekonacie się że warto! koncert podsumowujący Confessions Tour na Wembley był nalepszy z wszystkich z trasy! sama Madonna tak stwierdziła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el coyote Re: ......time goes byyyy.. soo slowly.... :) IP: *.eurogielda.pl 29.08.07, 11:11 zgadzam sie w 100%...Koncert madonny w Londynie był świetny Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Ta tandeta sama tak powiedziała? 29.08.07, 12:46 Że jest najlepsza? Odpowiedz Link Zgłoś
kubik_pl Re: Ta tandeta sama tak powiedziała? 29.08.07, 18:22 widać że po giertychowej maturze, skoro czytać ze zrozumieniem nie umiesz - powiedziała że to był najlepszy koncert z całej trasy - czyli że widownia najlepiej się bawiła, a to o czymś świadczy. zapraszamy Madonnę do PL (Chorzów!!!) - niech zarząd stadionu skontaktuje się z jej management'em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaski buc Na slaskim tylko Maradona!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.08.07, 12:06 Viva Diego!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirk Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 217.67.204.* 29.08.07, 12:10 W przyszlym roku na Slaskim wystapi Metallica w ramach promocji nowej plyty, spokojnie 50-60tys ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahahaha Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.116.132.* 29.08.07, 12:34 madonna stara baba ktora spiewac nie umie wyc to bedzie ale z playbecku,ktos kiedys napisal ze madonna to miauczy a nie spiewa podpiduje sie pod tym Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz Nie grać szmiry. Zaprosić Paula Mc Cartney'a 29.08.07, 12:44 Ostatnia okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
pepin86 Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 12:51 Metallica!!!! A nie zadne wypacykowane pseudo gwiazdy jak Madonna ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
timbwolf3 Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 13:06 najlepiej Metallica ze starym repertuarem Odpowiedz Link Zgłoś
36krzysiek Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 13:15 Mam nadzieję, że Madonna nie upadnie aż tak nisko, żeby przyjechać do takiego Osrajkraju w trakcie trasy. Macie Rubika, Dodę i Mandarynę. To jest odpowiedni poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuta Re: coś tam 36 IP: *.uznam.net.pl 05.11.07, 20:55 Mówisz tak bo ty sam już niżej spaść nie możesz prawda ? Coś się nie podoba? to wypier.. z naszego kraju nikt cie nie trzyma, granice od nowego roku będą otwarte do wszystkich krajów Europy i narazie. Debilem się rodzisz Debilem umrzesz. Chętnie bym nasrał ci na grób którym pewnie będzie pojemnik "Koros". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Are Metallica IP: 83.238.201.* 29.08.07, 13:22 Ten zespół musi przyjechać w przyszłym roku i to najlepiej na 2 koncerty w Chorzowie i Warszawie. Do Madonny, The Police i Eminema nic nie mam, jeżeli tylko nie będą z Metą kolidować, to niech przyjeżdżają także, ja nie słucham, ale wielu ludzi napewno pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 13:28 Madonna przywiesi się na krzyżu i obrazi uczucia premiera i ojca dyrektora... W sumie wychodzi to lepiej niż Eminem... Dawać babę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRAFTWERK Kraftwerk niech zagro !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:44 NA SZTADIONIE ŚLONSKIM (ew. w Spodku) niech zagro KRAFTWERK !!! Zebierom przy dobrych cenach biletów komplet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikki Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:38 madonna powinna zaspiewac w chorzowie,nie eminem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mergirl Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 194.117.241.* 29.08.07, 21:56 Gdyby Madonna przyjechała do Polski promować swoją nową płytę (premiera w pażdzierniku/listopadzie 2007)to byłoby to coś.A tak nawiasem to Madge była w Pradze raz, podczas poprzedniej trasy Confessions Tour w 2006r.Tan cały organizator jest dość niedoinformowany, więc pewnie guzik wyjdzie z jej koncertu, ale pomarzyć można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luk Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.ip.fastwebnet.it 29.08.07, 22:49 madonna , przyszlym roku w czerwcu rusza w trase koncertowa, ktora ma byc podsumowaniem dotychczasowej kariery, z najwiekszymi przebojami i oczywiscie nowe kawalki z plyty, ktora pojawi sie 27 listopada w sklepach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.ip.fastwebnet.it 29.08.07, 23:02 Mysle,ze najwyzszy czas zaprosci Madonne do Polski. jakby nie patrzec jest to juz w tej chwili ewenement na skale swiatowa, babka ktora dobija 5otkki podczas ubieglorocznej trasy koncertowej Confessions Tour zarobila najwiecej w histori muzycznego show biznesu niz jakakolwiek inna artystka, stala sie juz legenda a kazdy jej wystep to wydarzenie...nie wiem czemu tak sie dzieje, ale prawda jest to ze omija nasz kraj szerokim lukiem. Koncertowala w Niemczech, Danii, rok temu tez w Pradze i Moskwie, a my zostajemy jedynie w swerze marzen zeby zobaczyc ja na zywo w Polsce. Mialem okazje zobaczyc jak w Nowym Yorku i na koncercie w Rzymie w 2006 roku i szczerze powiedziawszy nie trzeba byc fanem, zeby przezyc fenomenalne wystep, i niesamwite widowisko! Kobieta jest perfekcjonistka w kazdym calu i nawet jak niektore piosenki sa z playbacku, to jednak sama madonna na scenie jest jak ogien, jedyna i niepowtarzalna z akcentem na niepowtarzalna!Na razie polacy, musieli jezdzic do Niemiec albo czeskiej Pragi, zeby obejrzec pania Ritchi na scenie...a organizatorzy ewentualnego jej koncertu w Polsce za rok, kiedy to Madonna ruszy w wielka trase podsumowujaca jej dotychczasowa kariere i bedzie objezdzac swiat z koncertami powinni stanac na glowie,zeby ja zciagnac na wystep do kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
inimeg Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 30.08.07, 13:49 Od małego jestem jej fanką, marzę o uczestniczeniu w takim wydarzeniu! Genesis chyba grało ostatnio w Polsce, facet z Kraftwerk grał 2 lata temu na plaży w Płocku, a Sting z The police również w 2005 wystąpił w Warszawie. A Madonna jeszcze nigdy....:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.117.54.* 02.09.07, 21:49 ja bylam na jej koncercie w chicago i z radosci podskakiwalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc madonna !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 18:05 Madonna sprzedała bilety na swoj koncert Confessions tour w nie cale 2 godziny a na jej koncert przychodzi okolo 80 tys ludzi nie tylko fanow ktorzy przyszli zobaczyc idolke ale ludzie ktorzy przyszli sie dobrze bawic wiec na 100 % Madonna wygra sonde bo ona zobila robi i zawsze bedzie robic wielkie ogromne show Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Madonna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:50 Madonna Madonna i jeszzce raz Madonna ona zawsze sciaga naj naj naj naj najwiecej judzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:02 Ja chciałabym żeby do polski przyjechała Madonna Odpowiedz Link Zgłoś