Dodaj do ulubionych

Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim?

IP: *.domainunused.net 28.08.07, 21:24
ich zaprosic
Obserwuj wątek
    • Gość: bubble joe Eminem odpada IP: *.c9.msk.pl 28.08.07, 22:14
      On przecież nigdy nie zaśpiewa dla Polaków i Żydów. ;)
      • Gość: Linuz Re: Eminem odpada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 23:34
        Podobno Anthony Kiedis mówił to samo xDDDDDD
        • mentos88 Re: Eminem odpada 29.08.07, 12:14
          ja chce Eminema...a co do Tych Polakow i Zydow, to dlacego nikt na wlasne oczy
          nie widzial tego artykulu lub wywiadu??pozatym Polska szeroko w swiecie
          slynie,wiec napewno Slim znajdzie powod zeby tu przyjechac;p
          • Gość: ja;p Re: Eminem odpada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 14:41
            popieram kolege mentosa i wszystkich ktorzy chca Ema:D heeee Em
            rzadzi i ja tez chce go w PL:D
            • Gość: Marakuta ! Eminem -------> EMINEM <-------- Eminem ! IP: *.uznam.net.pl 13.09.07, 21:04
              JUŻ SIĘ UDZIELAŁAM NA TYM FORUM JAKO BODAJŻE Lady_Shady.
              NADAL UWAŻAM ŻE TO WŁAŚNIE EMINEM POWINIEN PRZYJECHAĆ..

- JEŚLI CHODZI ORGANIZATOROM O DOBRĄ ZABAWE I SHOW TO ON NA 100% TO ZAPEWNI.

- JEŚLI ORGANIZATOROM CHODZI O PIENIĄDZE TO ZAROBIĄ ICH JESZCZE WIĘCEJ PONIEWAŻ NA JEGO KONCERT PRZYSZŁOBY ZDECYDOWANIE NAJWIĘCEJ FANÓW.

- JEŚLI CHODZI O WYBÓR MIĘDZY 'Eminem, Madonna, The Police' TO MADONNA ODPADA Z POWODU ŻE JEST JUŻ STARĄ GWIAZDĄ A OSTATNIO W POLSCE TAKICH NIE BRAKUJE A THE POLICE PRAKTYCZNIE NIKT NIE ZNA.

Pozdrawiam ja osobiście z miłą chęcią przyjade na Eminema.
              • Gość: Krystian Re: ! Eminem -------> EMINEM <-------- Em IP: *.ip-p15.gni.pl 14.09.07, 15:58
                Przypominam Ci, że o trasach Madonny zawsze jest głosno, a nie o
                koncertach Eminema. W ubirgłym roku wszędzie było o niej słychać: w
                wiadomościach, gazetach itp. I dla Twoich informacji, to Madonna w
                tamtym roku w 5 miesięcy za 60 koncertów zarobiła 260 milionów
                dolarów (czyli ok. 780 mln złotych!) i przyszło zobaczyć jej
                spektakularne show półtora miliona ludzi!
                • Gość: Marakuta Re: ! Eminem -------> EMINEM <-------- Em IP: *.uznam.net.pl 16.09.07, 11:14
                  Było głośno o Madonnie ? ty mówisz bardzo ciekawe żeczy, pewnie jestes zawziętym czytelnikiem Bravo. Szkoda tylko że ja przez ostatnie kilka lat nawet zdania Newsu o niej nie usłyszałam.
                  Uważam że głośno dopiero było jak kilka lat temu gdy była planowana trasa koncertowa Eminema po europie której nie mógł odbyć z powodów zdrowotnych.
                  • Gość: Krystian Nie Eminem! IP: *.ip-p15.gni.pl 20.09.07, 14:58
                    Rzeczy się pisze przez RZ. To Ty chyba nie oglądasz żadnych
                    informacji- scena z krzyżem na koncercie Madonny wzbudziła oburzenie
                    3. różnych wiar na świecie i co chwilę o tym gadali! Chociażby o
                    protestach i ulicznych manifestacjach Kościoła Prawosławnego, jak
                    Madonna miała wystąpić w Moskwie, ale było 13 tysięcy ochroniarzy i
                    koncert się odbył. Albo o wydaniu koncertu CONFESSIONS TOUR na DVD.
                    O Madonnie zawsze było głośno, ona dobrze wie, co zrobić, że świat
                    się zatrząsnął od plotek i spekulacji. Moja mama kupuje wszystkie
                    kobiece gazety i nie zdarzyło się jeszcze, żeby w ani jednej nie
                    pisali o Królowej Popu. O Emie to rzadko słychać, bo koleś nie ma
                    koncepcji na robienie show wokół siebie. Madonnę znają wszyscy, a
                    Eminema nie każdy. Poza tym widać kto jest potężniejszy po
                    dokonanych sukcesach. Madonna sprzedała 260 mln albumów i 900 mln
                    singli i w trakcie swej 25. letniej kariery zarobiła ok. 25
                    miliardów dolarów, a Twój Eminem...? Raz jest, a raz go nie ma... A
                    kto ma lepsze trasy koncertowe? Bo Mad została już dwa razy zapisana
                    do księgi rekordów Guinessa za najlepszą trasę koncerową w dziejach
                    muzyki i jako najlepiej zarabiająca kobieta na świecie (dzięki
                    CONFESSIONS TOUR- w 5 m-cy za 60 koncertów zarobiła 260 mln dolców).
                    Ciekaw jestem, co Ty masz na swoja obronę... :P
                    • Gość: LOL Re: Nie Eminem! IP: *.starnettelecom.pl 16.12.07, 00:52
                      Cytat:
                      "Rzeczy się pisze przez RZ. To Ty chyba nie oglądasz żadnych
                      informacji- scena z krzyżem na koncercie Madonny wzbudziła oburzenie
                      3. różnych wiar na świecie i co chwilę o tym gadali! Chociażby o
                      protestach i ulicznych manifestacjach Kościoła Prawosławnego, jak
                      Madonna miała wystąpić w Moskwie, ale było 13 tysięcy ochroniarzy i
                      koncert się odbył. Albo o wydaniu koncertu CONFESSIONS TOUR na DVD.
                      O Madonnie zawsze było głośno, ona dobrze wie, co zrobić, że świat
                      się zatrząsnął od plotek i spekulacji. Moja mama kupuje wszystkie
                      kobiece gazety i nie zdarzyło się jeszcze, żeby w ani jednej nie
                      pisali o Królowej Popu. O Emie to rzadko słychać, bo koleś nie ma
                      koncepcji na robienie show wokół siebie. Madonnę znają wszyscy, a
                      Eminema nie każdy. Poza tym widać kto jest potężniejszy po
                      dokonanych sukcesach. Madonna sprzedała 260 mln albumów i 900 mln
                      singli i w trakcie swej 25. letniej kariery zarobiła ok. 25
                      miliardów dolarów, a Twój Eminem...? Raz jest, a raz go nie ma... A
                      kto ma lepsze trasy koncertowe? Bo Mad została już dwa razy zapisana
                      do księgi rekordów Guinessa za najlepszą trasę koncerową w dziejach
                      muzyki i jako najlepiej zarabiająca kobieta na świecie (dzięki
                      CONFESSIONS TOUR- w 5 m-cy za 60 koncertów zarobiła 260 mln dolców).
                      Ciekaw jestem, co Ty masz na swoja obronę... :P"

Ja to widze tak, dużo słyszysz o madonnie bo się nią interesujesz, ja się
                      interesuje Eminemem i słysze o nim bardzo dużo w przeciwieństwie do Ciebie. co
                      do koncertów skąd możesz wiedzieć jakie eminem robi show skoro nawet nie
                      ogladasz, ja moadonny tez nie ale nie wyobrazam sobie wielkiego show gwiazdy
                      popu ;] oprocz tego ze potaczy i wystrzeli szuczne ognie, Eminem odwala duzo
                      zajebistych akcji i dla mnie jest faworytem
                      • Gość: Krystian Re: Nie Eminem! IP: *.ip-p15.gni.pl 31.12.07, 23:25
                        Album Madonny jest najbardziej oczekiwanym wydarzeniem roku 2008. i
                        piszą o tym wszystkie gazety! A jesteś w błędzie, bo widziałem
                        koncert Eminema i on Madonnie do stóp nie dorasta! Madonna słynie ze
                        swych wielkich spektakli i nie puszcza sztucznych ogni, wręcz ani
                        razu tego nie zrobiła! Otóż na ostatniej trasie dodała zastrzyk
                        szoku, ponieważ: na początki tancerze i tancerki ubrani są w
                        sadomasohistyczne stroje inspirowane końmi i ciuchami na jazdę
                        konną, Madonna pyta m.in. fanów (i nie tylko) "Are you ready ride
                        with me?", symuluje masturbację, śpiewa wisząc na krzyżu, całuję w
                        usta tancerkę, przed piosenką MUSIC leci audycja radiowa (mieszanka
                        klipów Maddie w ciągu 25. lat) i urywek wiadomości w języku polskim
                        (!), w piosence SORRY mówi "przepraszam", Gwiazda ściąga kapelusz
                        jednemu z fanów i tańczy w nim, klęka przed krzyżem i przechodzi
                        koło niego, jakby koło rury, pokazuje środkowy palec, krzyczy do
                        publiczności "Come on, motherfuckers!", zachęca do szanowania tylko
                        NY, a na resztę miast ludzie mają 'pie..ć', po energicznym
                        występie trzech piosenek siada na schodach, pijąc wodę (podnosi
                        budelkę i mówi CHEERS) i m.in. przepraszając ludzi za to, że kamery
                        mogą im zasłaniać scenę, i tak można byłoby wymieniać w
                        nieskończoność, a to wszystko w dwie godziny! :D Pozdro dla fanów
                        tej Wielkiej Kobiety! :D
          • Gość: nat_us Re: Eminem odpada IP: *.gdynia.mm.pl 14.09.07, 12:58
            kocham cie mentosku! jestes najmadrzejszym cukierkiem na swiecie!
        • Gość: lalla Re: Eminem odpada IP: *.devs.futuro.pl 29.08.07, 13:29
          No i nie zaśpiewał...markował dzielnie,ale głos w dużej mierze z
          playback'u...
          • Gość: zdzisiu Re: Eminem odpada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.07, 20:24
            no i co ze z playbacku nikt nieidzie na koncert by posluchac jaego pioseneg tylko zeby go zobaczyc na zywo jakby chcial go posluchac to by sobie puscil jego muze z plyty lub kapa. tak pozatym do glosujcie na slima
      • Gość: RaidenEk Re: Eminem odpada IP: 85.198.214.* 11.09.07, 15:54
        Zaraz Ty odpadniesz... Jeżeli wiesz ocmb.

Eminem !!!!
        • Gość: Krystian Re: Eminem odpada IP: *.ip-p15.gni.pl 13.09.07, 14:31
          Przykro mi z powodu, że Eminem nie przyjedzie... :P wsółczucia! :p
          ale cieszy mnie to, że gwiazda światowej klasy w końcu do nas
          zawita! :D
      • Gość: nat_us Re: Eminem odpada IP: *.gdynia.mm.pl 14.09.07, 12:56
        to jest jakas smierdzaca plotka, frajerze
        • Gość: Krystian Re: Eminem odpada IP: *.ip-p15.gni.pl 14.09.07, 15:54
          No właśnie, że to nie jest, jak to kurtuazyjnie nazwałeś, śmierdząca
          plotka, tylko fakty i już się pogódź z tą myślą.
      • Gość: miko Re: Eminem odpada IP: *.c201.msk.pl 05.10.07, 16:52
        a wiec ja uwazam ze jesli nie bedzie na tym koncercie Eminema to ja do Chorzowa
        NIE JADĘ!!!
        Eminem jest duzo lepszy od madonny (ktora moze wykitowac na scenie z problemow
        zwiazanych z wiekiem xD)
        • Gość: Marakuta Re: Madonna odpada IP: *.uznam.net.pl 05.11.07, 20:57
          haha no właśnie Madonnie na scenie może wysiąść pikawa i dupa z koncertu ;)
          • Gość: Krystian Madonna górą! IP: *.ip-p15.gni.pl 22.11.07, 14:18
            Ja się mogę założyć, że Em prędzej świetnie niż Maddy, bo ona jest
            najbardziej zdyscyplinowaną osobą w show- biznesie, ponieważ jeździ
            na rowerze, uprawia jogging, ćwiczy jogę, pilates i na siłowni,
            stosuje dietę makrobiotyczną, nie pali, kilka razy w roku wypije
            jakiś alkohol, a Eminem? To wieczny imprezowicz! Wygląda jak
            podejrzany typ, co chwila na odwyku!
            Atuty Madonny:
            - 260 mln sprzedanych płyt
            - Na każdym koncercie 40- 80 tys. ludzi
            - miano najgłośniejszej i najbardziej kontrowersyjnej trasy
            koncertowej "The Confessions Tour" w całej historii świata
            - Królowa Pop
            - 14 albumów wydanych studyjnie
            - Ikona muzyki, skandalu i mody
            - Królowa metamorfozy
            - Jej kariera trwa nieustannie od 25. lat (a nie od 5., jak to jest
            w przypadku Eminema)
            - trasa koncertowa "TCT" znalazła się 2. miejscu NAJLEPSZYCH TRAS NA
            ŚWIECIE
            - uważana za mistrzynię marketingu
            - największa show- woman na świecie
            - nie miała ani jednej operacji plastycznej
            i wiele, wiele innych... :D Ciekaw jestem czy Em zapowiada jakąś
            trasę, bo jak na razie, to tylko o Madonnie słyszałem w
            wiadomościach, że zamierza wstrząsnąć Ziemia trasą "Madonna at 50",
            a to ułatwia sprawę organizatorom, gdyż Gwiazda na pewno odpowie
            pozytywnie na zaproszenie! :D
            • Gość: Shade45 Re: Madonna górą! CHYBA NIE !!!!!!!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 24.11.07, 23:09
              HAHAH

Madonna no co wy GLOSOWAC NA EMA !!!!!!!!!!!!!!!!
              Przyszlosc jest jasna przyszlosc to Eminem :-)

No i co ze Madonna ma no swoim koncie 14 albumów
              Ale za to popatrzcie na jej wiek :-) :-)

Jak ktos nie ,zna' Ema to tylko takie glupoty wipisuje
              Wystarczy zobaczyc jeden konceret zeby zrozumiec

A jak ktos jest takim prawdziwym fanem Madonny to mogl jechac do
              Czech bo tam byla
              A jak nie to w kazdym badz razie niedaleko Polaski

Cze
              • Gość: Krystian Re: Madonna górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ip-p15.gni.pl 01.12.07, 13:56
                Jeśli Ty uważasz, że robienie show polega na machaniu góra- dół
                rękami i ściąganie co jakiś czas czapki, to jesteś w niemałym
                błędzie! I co ztego, że Madonna ma 49 lat, skoro wygląda na 30 i ma
                więcej energii niż 20. latka! A 14 wydanych albumów świadczy o tym,
                że jest ona nie do pobicia! I w przeciwieństwie do WSZYSTKICH innych
                gwiazd, nie spoczywa na laurach w jej przypadku nie sprawdziło się
                powiedzenie "raz na wozie, raz pod wozem"! A jakos mało ostatnio Ema
                słychać w radiu... Jego gwiazdka powoli gaśnie... To smutne! Haha :D
                • Gość: asss Re: Madonna górą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.153.84.* 04.12.07, 13:44
                  Eminem nie gasnie bo wlasnie wydaje nowy album haha
                  A o Madonnie to slychac?????? tak naprawde to dobrze jej nie
                  widzilem w telewizji heheh
      • Gość: Justyna głosujcie ludzie na Eminema on jest najlepszy ! IP: *.uznam.net.pl 23.10.07, 14:47
        Głosujcie na Eminema ponieważ :
        - napewno zgromadzi więcej ludzi niż Madonna
        - jest najlepszym raperem na świecie
        - ma bardzo dużo fanów w Polsce
        - robi najlepsze show dowodzą temu nagrania z jego koncertów
        - cenią go również polscy hiphopowcy i wykonawcy an całym świecie

a na wszystkie plotki dotyczące że Em nigdy nie zaśpiewa dla polski nie ma żadnych dowodów a jego koncert by wszystko napewno sprostował.
    • Gość: mic Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 28.08.07, 23:45
      chcemy Madonny!!!!!!!
      • Gość: x Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 00:23
        i fasolek! może też być majka jeżowska!
      • Gość: tomuss Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.117.54.* 02.09.07, 21:45
        tak pojde i popieram Cie!!
    • Gość: Linuz Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 00:37
      Ja bym chciał żeby przyjechało U2 promować płytę którą ma wydać w przyszłym roku :]
    • Gość: mike1970 Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.airproducts.com 29.08.07, 07:17
      METALLICA, The Police, Robbie WILLIAMS, ... to są gwiazdy, które
      ZAWSZE wypełnią ŚLĄSKI ... Pozdrawiam ...i czekam na te gwiazdy ...
    • Gość: leo Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 08:36
      Madonna ma przyćmić Genezis??? Chyba was powaliło
      • Gość: saboth Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.136.30.* 29.08.07, 09:26
        GENESIS
        • Gość: el coyote Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.eurogielda.pl 29.08.07, 11:09
          a zdziwilbys sie
      • Gość: tomuss Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.117.54.* 02.09.07, 21:47
        dziecko otelep sie madonna wymiata jest królowa <lol> a nie jakims
        szmatlawcem!!
    • Gość: Staszek Skodziarz Tylko Krzysztof Krawczyk lub Miecz Szcześniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 10:30
      A nie jakieś Policje czy Madonny z Częstochowy
    • Gość: Piter Niech się Floydzi reaktywują! IP: *.opera-mini.net 29.08.07, 10:31
      To ściągnę na Śląski całą rodzinę:-)
      • jan_telecki Re: Niech się Floydzi reaktywują! 29.08.07, 10:42
        co to jest to 'eminem'?
    • Gość: fan Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 208.184.61.* 29.08.07, 10:49
      Nie zaspiewa tak dlugo jak pis bedzie rzadzil. Ona nie jest glupia i
      wie, ze za powieszenie sie na krzyzu w kaczolandzie moglaby miec
      problemy za obraze uczuc religijnych
    • kubik_pl ......time goes byyyy.. soo slowly.... :) 29.08.07, 10:52
      tylko Madonna! wystraczy spojrzeć jakie show jest na każdym jej
      koncercie, a przekonacie się że warto! koncert podsumowujący
      Confessions Tour na Wembley był nalepszy z wszystkich z trasy! sama
      Madonna tak stwierdziła!
      • Gość: el coyote Re: ......time goes byyyy.. soo slowly.... :) IP: *.eurogielda.pl 29.08.07, 11:11
        zgadzam sie w 100%...Koncert madonny w Londynie był świetny
      • wlodzimierz.ilicz Ta tandeta sama tak powiedziała? 29.08.07, 12:46
        Że jest najlepsza?
        • kubik_pl Re: Ta tandeta sama tak powiedziała? 29.08.07, 18:22
          widać że po giertychowej maturze, skoro czytać ze zrozumieniem nie
          umiesz - powiedziała że to był najlepszy koncert z całej trasy -
          czyli że widownia najlepiej się bawiła, a to o czymś świadczy.

zapraszamy Madonnę do PL (Chorzów!!!) - niech zarząd stadionu
          skontaktuje się z jej management'em.
    • Gość: slaski buc Na slaskim tylko Maradona!!!!! IP: *.acn.waw.pl 29.08.07, 12:06
      Viva Diego!!
    • Gość: kirk Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 217.67.204.* 29.08.07, 12:10
      W przyszlym roku na Slaskim wystapi Metallica w ramach promocji
      nowej plyty, spokojnie 50-60tys ludzi
    • Gość: hahahaha Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.116.132.* 29.08.07, 12:34
      madonna stara baba ktora spiewac nie umie wyc to bedzie ale z playbecku,ktos kiedys napisal ze madonna to miauczy a nie spiewa podpiduje sie pod tym
    • wlodzimierz.ilicz Nie grać szmiry. Zaprosić Paula Mc Cartney'a 29.08.07, 12:44
      Ostatnia okazja.
    • pepin86 Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 12:51
      Metallica!!!! A nie zadne wypacykowane pseudo gwiazdy jak Madonna ;/
      • timbwolf3 Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 13:06
        najlepiej Metallica ze starym repertuarem
    • 36krzysiek Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 13:15
      Mam nadzieję, że Madonna nie upadnie aż tak nisko, żeby przyjechać
      do takiego Osrajkraju w trakcie trasy. Macie Rubika, Dodę i
      Mandarynę. To jest odpowiedni poziom.
      • Gość: rr 36krzysiek-czy 36 to twoje IQ? IP: *.domainunused.net 29.08.07, 14:08
      • Gość: Marakuta Re: coś tam 36 IP: *.uznam.net.pl 05.11.07, 20:55
        Mówisz tak bo ty sam już niżej spaść nie możesz prawda ?
        Coś się nie podoba? to wypier.. z naszego kraju nikt cie nie trzyma, granice od nowego roku będą otwarte do wszystkich krajów Europy i narazie. Debilem się rodzisz Debilem umrzesz. Chętnie bym nasrał ci na grób którym pewnie będzie pojemnik "Koros".
    • Gość: Are Metallica IP: 83.238.201.* 29.08.07, 13:22
      Ten zespół musi przyjechać w przyszłym roku i to najlepiej na 2 koncerty w
      Chorzowie i Warszawie. Do Madonny, The Police i Eminema nic nie mam, jeżeli
      tylko nie będą z Metą kolidować, to niech przyjeżdżają także, ja nie słucham,
      ale wielu ludzi napewno pójdzie.
    • nikalaj Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 29.08.07, 13:28
      Madonna przywiesi się na krzyżu i obrazi uczucia premiera i ojca dyrektora...

W sumie wychodzi to lepiej niż Eminem... Dawać babę !
    • Gość: KRAFTWERK Kraftwerk niech zagro !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 16:44
      NA SZTADIONIE ŚLONSKIM (ew. w Spodku) niech zagro KRAFTWERK !!!
      Zebierom przy dobrych cenach biletów komplet!
    • Gość: kikki Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.07, 19:38
      madonna powinna zaspiewac w chorzowie,nie eminem!
    • Gość: mergirl Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 194.117.241.* 29.08.07, 21:56
      Gdyby Madonna przyjechała do Polski promować swoją nową płytę
      (premiera w pażdzierniku/listopadzie 2007)to byłoby to coś.A tak
      nawiasem to Madge była w Pradze raz, podczas poprzedniej trasy
      Confessions Tour w 2006r.Tan cały organizator jest dość
      niedoinformowany, więc pewnie guzik wyjdzie z jej koncertu, ale
      pomarzyć można.
      • Gość: luk Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.ip.fastwebnet.it 29.08.07, 22:49
        madonna , przyszlym roku w czerwcu rusza w trase koncertowa, ktora ma byc
        podsumowaniem dotychczasowej kariery, z najwiekszymi przebojami i oczywiscie
        nowe kawalki z plyty, ktora pojawi sie 27 listopada w sklepach!
    • Gość: lukasz Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.ip.fastwebnet.it 29.08.07, 23:02
      Mysle,ze najwyzszy czas zaprosci Madonne do Polski. jakby nie patrzec jest to
      juz w tej chwili ewenement na skale swiatowa, babka ktora dobija 5otkki podczas
      ubieglorocznej trasy koncertowej Confessions Tour zarobila najwiecej w histori
      muzycznego show biznesu niz jakakolwiek inna artystka, stala sie juz legenda a
      kazdy jej wystep to wydarzenie...nie wiem czemu tak sie dzieje, ale prawda jest
      to ze omija nasz kraj szerokim lukiem. Koncertowala w Niemczech, Danii, rok temu
      tez w Pradze i Moskwie, a my zostajemy jedynie w swerze marzen zeby zobaczyc ja
      na zywo w Polsce. Mialem okazje zobaczyc jak w Nowym Yorku i na koncercie w
      Rzymie w 2006 roku i szczerze powiedziawszy nie trzeba byc fanem, zeby przezyc
      fenomenalne wystep, i niesamwite widowisko! Kobieta jest perfekcjonistka w
      kazdym calu i nawet jak niektore piosenki sa z playbacku, to jednak sama
      madonna na scenie jest jak ogien, jedyna i niepowtarzalna z akcentem na
      niepowtarzalna!Na razie polacy, musieli jezdzic do Niemiec albo czeskiej Pragi,
      zeby obejrzec pania Ritchi na scenie...a organizatorzy ewentualnego jej koncertu
      w Polsce za rok, kiedy to Madonna ruszy w wielka trase podsumowujaca jej
      dotychczasowa kariere i bedzie objezdzac swiat z koncertami powinni stanac na
      glowie,zeby ja zciagnac na wystep do kraju!
      • inimeg Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? 30.08.07, 13:49
        Od małego jestem jej fanką, marzę o uczestniczeniu w takim wydarzeniu!
        Genesis chyba grało ostatnio w Polsce, facet z Kraftwerk grał 2 lata temu na
        plaży w Płocku, a Sting z The police również w 2005 wystąpił w Warszawie.

A Madonna jeszcze nigdy....:(((((((((
      • Gość: aldona Re: Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: 195.117.54.* 02.09.07, 21:49
        ja bylam na jej koncercie w chicago i z radosci podskakiwalam
    • Gość: gosc madonna !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 18:05
      Madonna sprzedała bilety na swoj koncert Confessions tour w nie cale
      2 godziny a na jej koncert przychodzi okolo 80 tys ludzi nie tylko
      fanow ktorzy przyszli zobaczyc idolke ale ludzie ktorzy przyszli sie
      dobrze bawic wiec na 100 % Madonna wygra sonde bo ona zobila robi i
      zawsze bedzie robic wielkie ogromne show
    • Gość: Daniel Madonna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 16:50
      Madonna Madonna i jeszzce raz Madonna ona zawsze sciaga naj naj naj
      naj najwiecej judzi
    • Gość: Agnieszka Czy Madonna zaśpiewa na Stadionie Śląskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 18:02
      Ja chciałabym żeby do polski przyjechała Madonna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka