Dodaj do ulubionych

Paparazzi podglądają kąpiące się studentki

IP: *.ip.netia.com.pl 13.12.07, 12:36
...nie ma porządnego akademika ale jest światowa sala koncertowa!
Obserwuj wątek
    • Gość: marek To jest wstrętne. Bez dwóch zdań. IP: *.tieto.com 13.12.07, 12:44
      • kralik.111 No to zrobił zdjęcie jej bobra, phi i co? 13.12.07, 12:57
        • and_nowak I nico. Jutro zrobimy je twojej matce. 13.12.07, 13:30
          • kralik.111 To ty też robisz podgladaczu? wstyd! 13.12.07, 13:46
            • and_nowak Phi i co ? 13.12.07, 15:02
              • Gość: Kosior Jak to co? Śliniak zakładaj IP: *.aster.pl 13.12.07, 16:57
        • Gość: Letycja Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.lanet.net.pl 13.12.07, 13:32
          W USA, podobno najbardziej purytańskim kraju świata, można zostać aresztowanym
          za próbę umówienia się na randkę z koleżanką z pracy. Ale w kampusach robi się
          konkursy mokrych podkoszulków, na ulicach fantasy fest w ciuchach namalowanych
          na skórze, mardi gras z zawodami, która dziewczyna uzbiera najwięcej sznurów
          korali - a dostaje się je za "błyśnięcie" biustem (flash, flashing). A w Polsce
          robi się wielką aferę, bo w akademiku student podglądał studentkę pod prysznicem...
          • tarura Łazienki już od dawna są przy wszystkich pokojach 13.12.07, 13:36
            tam gdzie to możliwe.

Czyli nigdzie.
          • peryklejtos Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... 13.12.07, 14:28
            Nie student, tylko robotnik. Ona NIE wyraziła na to zgody. Dobrze by
            ci było gdyby ktos z ulicy robił ci zdjęcia podczas prysznica?
            • Gość: ko-yama Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.171.139.226.crowley.pl 14.12.07, 15:22
              Skoro robotnik to nie paparazzi. Czemu nikt z redaktorów nie zmieni tego
              kretyńskiego tytułu.
              • snappy_hedgehog Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... 14.12.07, 17:32
                Gość portalu: ko-yama napisał(a):
                > Skoro robotnik to nie paparazzi.

Dlaczego? Może pan robotnik dorabia po godzinach?... ;)
              • Gość: aga Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.pool.t-online.hu 14.12.07, 18:00
                Może dlatego, że słowo "paparazzi" jest w cudzysłowie, co sugeruje, że nie
                chodzi o profesjonalnego fotografa robiącego zdjęcia z ukrycia, a o kogoś, kto
                zachowuje się w ten sposób... Jedyne "ale" do redakcji to może takie, że
                "paparazzi" to liczba mnoga, jeden fotograf to "paparazzo"...
                A poza tym to pewnie czysta przyjemność być podglądanym pod prysznicem - gdyby
                dziewczyna miała na to ochotę, pewnie nie robiłaby afery. To naruszenie jej
                godności osobistej, a to przestępstwo (może wykroczenie, nie jestem
                prawniczką...). Tak czy inaczej to przegięcie.
                • Gość: ko-yama Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.171.139.226.crowley.pl 17.12.07, 08:30
                  W cudzysłowie czy nie jest to robienie sensacji z mało ważnej sprawy.
          • Gość: g.suss Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.chello.pl 13.12.07, 14:57
            I do udziału w konkursach mokrego podkoszulka i mardi gras _wszystkie_
            dziewczyny zmuszane są przez robotników? No jak tak, to rzeczywiście - argument
            nie do obalenia.
          • Gość: czarnymściciel Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.crowley.pl 13.12.07, 16:32
            Gość portalu: Letycja napisał(a):

> W USA, podobno najbardziej purytańskim kraju świata, można zostać aresztowanym
            > za próbę umówienia się na randkę z koleżanką z pracy. Ale w kampusach robi się
            > konkursy mokrych podkoszulków, na ulicach fantasy fest w ciuchach namalowanych
            > na skórze, mardi gras z zawodami, która dziewczyna uzbiera najwięcej sznurów
            > korali - a dostaje się je za "błyśnięcie" biustem (flash, flashing). A w Polsce
            > robi się wielką aferę, bo w akademiku student podglądał studentkę pod prysznice
            > m...

Współczuję ci jeżeli nie rozumiesz na czym polega różnica:/
            W przytoczonych przez ciebie przykładach dziewczyny obnażały się z własnej woli,
            tutaj panna sie z własnej woli nie obnażała i nie życzyła sobie być podglądaną.
            Facet powinien być aresztowany i to natychmiast, aż dziw bierze, że nie wezwano
            policji. Następnym razem może zechce zgwałcić i pewnie też napiszesz, że "w
            Polsce robi się afere" z niczego
            • Gość: Letycja Widzę, że nazbierało się protestów, IP: *.lanet.net.pl 13.12.07, 20:34
              a ja nie miałam czasu odpowiedzieć. Oczywiście, że wszyscy macie rację co do
              dobrowolności takich zabaw. Jednak ciężka artyleria wytoczona w artykule
              sugeruje daleko posunięte sztywniactwo zarówno dziewczyn, jak i autora tekstu.
              Gdyby taka sytuacja przytrafiła się mnie lub którejkolwiek z moich koleżanek z
              roku, gwarantuję, że podglądacz sam skończyłby na korytarzu ubrany jedynie w...
              telefon komórkowy. Oczywiście sam byłby krótko, od czego jest publiczność...
          • Gość: poganin Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.rcb.vectranet.pl 13.12.07, 17:27
            to, że idiotko amerykańska młodzież jest skrajnie zdemoralizowana to nie znaczy,
            że u nas ma tak być
          • Gość: ad Letycja Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 19:49
            sorry ale jeśli nie widzisz różnicy w tym co opisałaś a tym co opisuje artykuł
            to szczerze współczuje takiej inteligencji
          • Gość: joeshmoe Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.bos1.dsl.speakeasy.net 14.12.07, 19:54
            Pamietaj ze to co jest tolerowane w New Orleans w czasie Mardi Gras
            byloby powodem szybkiego aresztowania w Nowej Anglii. USA nie sa
            monolitem - poszczegolne regiony bardzo sie od siebie roznia.
    • Gość: depreściak Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 12:46
      Też mi afera.
      • Gość: Blanka Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.189.216.20.skyware.pl 13.12.07, 12:51
        coś trzeba z tym zrobić ! dobrze ze pisze o tym prasa !
        • tarura Skończyć z tymi fałszywymi paparazzi z komórkami 13.12.07, 14:45
          domagamy się profesjonalnej ekipy z prawdziwymi kamerami
          • snappy_hedgehog Re: Skończyć z tymi fałszywymi paparazzi z komórk 14.12.07, 17:34
            tarura napisała:
            > domagamy się profesjonalnej ekipy z prawdziwymi kamerami

:DDD
    • bq Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 12:51
      Co się nie da? Drzwi z zamkami do poszczególnych kabin zamontować się nie da? A
      może kierownik też lubi sobie popatrzeć i nie chce samemu sobie trudności
      stwarzać co?!
      • kazik.k Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 15:36
        wielkie cnotliwosci - jak sie obchlaja piwa same prosza o zdjecia na stole bez
        majtek oczywiscie!smiechu warte -temat ogolnoeuropejski nieomal!w akademiku
        mieszkalem 5 lat i chociaz drzwi do kabin prysznicowych mialy zasuwki zadna z
        panienek nigdy sie nie zamykala- na wszelki wypadek bo przeciez ktos musial
        plecy umyc no nie?!
        • ready4freddy Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 20:40
          fajnie, ze podzieliles sie z nami swoimi ciekawymi refleksjami, przy okazji prezentujac sie jako zywy dowod, ze samo mieszkanie w akademiku niewiele daje w kwestii tzw. kultury, no i ze mozna przemieszkac w akademiku cale 5 lat, bedac raczej po lewej stronie krzywej Gaussa.
          • Gość: paczynski Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.14-87-r.retail.telecomitalia.it 13.12.07, 21:03
            ready4freddy - od dzisiaj jestes Wujkiem Staszkiem, Mistrzem Cietej Riposty :)))

a nie na temat?
            ...jest diesel w Torino?
            slyszalem, ze w Veronie litr kosztuje 2,90.U spekulanta oczywiscie.
            W Trentino nie zauwazylem nic, co moglo wskazywac na protesty czy strajki...
            cordiali saluti
          • Gość: paczynski Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.14-87-r.retail.telecomitalia.it 13.12.07, 21:07
            ready4freddy - od dzisiaj jestes (dla mnie) Wujkiem Staszkiem, Mistrzem Cietej
            Riposty :)))

a nie na temat -
            ...czy jest diesel w Torino?
            slyszalem, ze w Veronie litr kosztuje 2,90.U spekulanta oczywiscie.
            czlowiek czlowiekowi wilkiem :)
            W Trentino nie zauwazylem nic, co moglo wskazywac na protesty czy strajki...
            cordiali saluti
    • Gość: onan barbarzyńca Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 87.246.209.* 13.12.07, 12:53
      Podglądałem swoją kuzynkę - wstrętna!!! to było silniejsze ode mnie
      • Gość: szybki ręczny Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:35
        Gość portalu: onan barbarzyńca napisał(a):

> Podglądałem swoją kuzynkę - wstrętna!!! to było silniejsze ode mnie

ahahahahaha,ehehehehe.
    • Gość: mhm Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.centertel.pl 13.12.07, 12:54
      Jakoś nie słyszałem o tym gwałcie. Może to było dawno temu albo nie interesujący
      temat.
      • Gość: m. Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:12
        jestes durny. wyobraz sobie ze ciebie zgwalcono. wtedy byloby interesujaco?
    • Gość: pynio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:59
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: madJ Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:03
      nawet zdjęć nie wrzucili;P
    • r306 Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. 13.12.07, 13:03
      to koszt raptem kilku zlotych i 15 minut pracy jakiegos milego
      kolegi z akademika....
      Wystarczy zabezpieczyc SAMEMU glowne wejscie do prysznicy. Bedzie
      sie ktos chcial dostac do innej kabiny - zapuka.

Ale jak widac - dla studenta to teraz za trudne....
      • r306 Errata - "najprostszej". 13.12.07, 13:04
        Przepraszam
      • Gość: Anonim Re: Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.12.07, 13:05
        Zapuka i co? Ktoraś z dziewczyn wyjdzie spod prysznica i otworzy?!
        • r306 A to zbyt trudne? 13.12.07, 13:10
          U mnie w akademiku, lat temu nascie, tak wlasnie to dzialalo.
          Wystarczyl wrzasnac: "tak?", druga sptrona sie "opowiadala kto zacz"
          i albo sie mowilo "za minute wychodze", albo wpuszczalo pod natrysk.
          Na pietrze sie wszyscy znaja.

Oczywiscie, idealem bylyby natryski z pojedycznymi kabinami. Ale
          jesli ich nie ma i nie ma co liczyc na szybki remont, to chyba warto
          chociaz troche zadbac w wlasne, nomen omen, dupsko. Tym bardziej, ze
          to tak niewiele kosztuje.....

• Gość: mysz Re: Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. IP: *.100.33.174.generic-hostname.arrownet.dk 13.12.07, 17:41
        a nie byloby prosciej zalozyc drzwi z zatrzaskiem? od srodka lazienki klamka, od korytarza zamek, zeby wejsc trzeba miec kluczyk. Zaopatrzyc studentow w kluczyki i po sprawie. I nie trzeba stukac ani wychodzic spod prysznica zeby kogos wpuscic.
        No ale pewnie nie ma pieniedzy w DSie...jak zawsze, jak wszedzie...
        • xegar Albo dzwoneczek 14.12.07, 15:13
          Nie można zasuwki, to dzwoneczek. W końcu problem polega na tym, że ktoś wchodzi
          po cichu i robi swoje. Wtedy będzie mogła wyjrzeć, kto wszedł. Nawet niewidoma
          koleżanka skorzysta, bo potencjalny intruz będzie czuł dyskomfort poprzez fakt,
          że nie jest niezauważony.

Xe.
      • Gość: rudy Re: Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. IP: *.icpnet.pl 14.12.07, 11:35
        rozumiem że możesz być wtórnym analfabetą i nie doczytałeś o tym że drzwi pod
        prysznicami nie ma (są zasłonki) ale że jesteś takim głupkiem i na zdjęciu tego
        nie widziałeś to już przerasta wszelakie normy
    • 1stanczyk "z igly widly" czyli polska "europejskosc" 13.12.07, 13:04
      w studenckiej praktyce wiktorianskiej "cnotliwosci" !
      Zamiast sie cieszyc, ze to jej zrobil zdjecie a nie kolezance, ktora byla obok,
      "oburzona" szukala reklamy w poszukiwaniu niewinnego winowajcy!
      • pikorab Re: "z igly widly" czyli polska "europejskosc" 13.12.07, 13:20
        Nie ośmielam się krytykować opisanej postawy studentek. Wiadomo mi,że e niektóre
        dziewczyny byłyby uradowane, że mają bezpłatne PR ! <pikorab>
      • Gość: hgość Re: "z igly widly" czyli polska "europejskosc" IP: 193.24.14.* 14.12.07, 11:13
        Zastanwiam się czy Ty jesteś normalny. Laski chyba mają prawo iść
        do łazienki i w spokoju się rozebrać i wykąpać, nie wiem czy to taki
        fun być podglądanym i fotografowanym przez robola. Jest to tak
        jasne, że chyba nie trzeba Ci tłumaczyć, że obowiążujące prawo też
        zabrania takich praktyk. ROZBIERAM SIĘ PRZED KIM JA CHCE I JA
        DECYDUJE KTO OGLĄDA MOJE CIAŁO, ATYM BARDZIEJ KTO DYSPONUJE JEGO
        WIZERUNKIEM. Ta zasada obowiązuje nie tylko w Europie
        demokratycznej, ale i w Polsce.Co ma do tego cnotliwość czy
        akademicki sex??? Przecież to nie o to chodzi. Twoja mama czy
        siostra też by nie były happy, gdyby podczas kąpieli wpadł robotnik
        cykał zdjęcia i pokazywał kolegom z budowy. A Ty jakbyś był normalny
        to byś mu wpierd...
        tAK?
      • Gość: wt Re: "z igly widly" czyli polska "europejskosc" IP: 145.64.134.* 14.12.07, 14:29
        jak sądzę, ten gwałt, który w takiej samej łazience w tym akademiku się zdarzył,
        to też z igły widły. obawa przed powtórzeniem się tego wydarzenia to jest
        spowodowana po prostu "studencką praktyką wiktorianskiej "cnotliwosci""
    • al_qubain Jacy paparazzi? 13.12.07, 13:12
      Przecież z artykułu wynika jasno, że zdjęcia robił telefonem "robotnik pracujący
      przy budowie Centrum Nauki i Edukacji Muzycznej 'Symfonia'". W odnośniku do
      artykułu jest cudzysłów co może sugerować metaforę ale w nagłówku już go nie ma
      i tytuł sugeruje że to jakiś paparazzi robił zdjęcie:) chyba, że tak miał na
      nazwisko:D
    • Gość: Janosik Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 212.219.94.* 13.12.07, 13:16
      Robotnik z komorka to papparazi? Zalosne. Hej!
      • Gość: ko-yama Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.171.139.226.crowley.pl 13.12.07, 14:05
        No właśnie. W całym artykule nie ma słowa wskazującego na to, że to paparazzi.
        • robertw18 Ależ dlaczego nie zaciągnęła zasłony? 13.12.07, 17:41
          Chyba że "paparazzi" wsunął rękę w szparę, ale wtedy można by mu po niej "przyłożyć"...

Pozdr.
          • Gość: manhu Re: Ależ dlaczego nie zaciągnęła zasłony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 14:21
            Pełna kultura:(

"W sąsiedniej kabinie kąpała się jej koleżanka. Nagle dziewczyna odwróciła się i zobaczyła chłopaka, który robił jej zdjęcia komórką. - To był szok. Nie wiedziałam, co robić. Okryłam się zasłonką i krzyknęłam. Facet zaczął uciekać".
            Nie wiedziałam, co robić??? Wiadomo co, oblać komórkę wodą, gość straci kupę kasy i po zabawie.
    • Gość: Kasia A mnie też kiedyś podglądali koledzy z akademika IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 13:17
      Ale nie robiłam problemu, w końcu chcieli sobie tylko popatrzeć.
      Ślinili sie jak dzieci biedaki, nad jednym sie zlitowałam i zaprosiłam go do siebie, później mi powiedział, że to był jego pierwszy raz hehe
      A drugi kolega się podobno na niego później obraził, ciekawe czemu?
      • tarura ... a teraz to tylko pomarzyć sobie można 13.12.07, 14:24
        bo już nikt nie chce podglądać
      • Gość: niesmialy Re: A mnie też kiedyś podglądali koledzy z akadem IP: 84.203.168.* 13.12.07, 14:25
        Kasia, zaprosisz mnie do siebie? Strasznie niesmialy jestem i nie wiem, jak to
        sie robi...
        • tarura Chętnie cię zaproszę i opowiem o wszystkim 13.12.07, 14:42
          jak to było w moim akademiku 50 lat temu
    • Gość: mimi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:18
      • Gość: Kelwin [...] IP: 149.220.24.* 13.12.07, 13:34
    • Gość: edzidek Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 198.28.69.* 13.12.07, 13:28
      jak mieszkałem w akademiku i prysznic był godzinami okupowany przez
      koleżanki brało się lampę błyskową wyzwalało się błysk przez otwór
      wentylacyjny łączący "kibelek" z prysznicem i za minutę prysznic był
      wolny P-ń 1987-1991 P.P. DS1
    • and_nowak Tanie rozwiązanie: 9 kluczy w recepcji 13.12.07, 13:29
      Czy myślenie aż tak bardzo boli ?
      Przecież do przysznica można zrobić tyle kluczy, ile jest kabin (przegród), ew.
      2-3 więcej dla poprawienia rotacji (ktoś wchodzi, ktoś się suszy, itd.).
      Każdy klucz jest pobierany i zwracany na recepcji. Pobrać klucz "damski" może
      tylko dziewczyna. Ew. dodatkowo w zastaw oddaje legitymację.

Wtedy nikt obcy nie wejdzie. Koszt - jakieś 50zł.

Pomijam monitoring przed drzwiami wejściowymi. To naprawdę nie jest dużo pieniędzy.

Myśleeeeeeeć!
      • tarura ...i 10. na użytek "kierownictwa" 13.12.07, 14:26
        kiedy potrzeba
      • Gość: pipsztak Re: Tanie rozwiązanie: 9 kluczy w recepcji IP: 85.219.142.* 14.12.07, 08:48
        > Czy myślenie aż tak bardzo boli ?
        > Przecież do przysznica można zrobić tyle kluczy, ile jest kabin

A co to za zabezpieczenie? 3 dni pozniej caly akademik bedzie mial te klucze, bo
        kazdy sobie dorobi.
    • Gość: nic odac nic ujac Kraj III świata . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:31
    • Gość: w.p. Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.2p.pl 13.12.07, 13:34
      Gościowi powinni zrobić takie manto że by zbierał zęby z podłogi
    • Gość: KRIS Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 156.17.194.* 13.12.07, 13:34
      TEŻ MI PANIKA JAKBY KTOŚ NIGDY GOŁEJ DUPY NIE WIDZIAŁ.
      • Gość: asga To idz wystaw zdjecia rozebranej siostry/matki IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 13:49
        popier... jeden.
        • Gość: kiker| A jakby wystawił to co by się stało? IP: *.ng-eng.com 13.12.07, 15:44
          ...ciało jak ciało...
          • Gość: Letycja Re: A jakby wystawił to co by się stało? IP: *.lanet.net.pl 13.12.07, 20:37
            Gdyby taka sytuacja przytrafiła się mnie lub którejkolwiek z moich koleżanek z
            roku, gwarantuję, że podglądacz sam skończyłby na korytarzu ubrany jedynie w...
            telefon komórkowy. Oczywiście sam byłby krótko, od czego jest publiczność...
            • snappy_hedgehog Re: A jakby wystawił to co by się stało? 14.12.07, 17:28
              Gość portalu: Letycja napisał(a):
              > Gdyby taka sytuacja przytrafiła się mnie lub którejkolwiek z moich
              > koleżanek z roku, gwarantuję, że podglądacz sam skończyłby na
              > korytarzu ubrany jedynie w... telefon komórkowy.

hmm, musisz być... dużą dziewczynką!!?...
        • Gość: joly Re: To idz wystaw zdjecia rozebranej siostry/mat IP: *.garr.pl 14.12.07, 09:09
          Nie siostry/matki tylko SWOJE. Co go siostra albo matka obchodzi
        • Gość: nnnnnnnmmmmmm Re: To idz wystaw zdjecia rozebranej siostry/mat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 17:45
          Matki to nie bardzo a siostry niestety nie mam jakby byla fajna to
          chetnie zamiescilbym fotke
    • Gość: Marcin A Gdzie Te Zjęcia?! IP: *.ztpnet.pl 13.12.07, 13:37
      co to artykuł bez zdjęć? Mam uwierzyć, że one ubrane się tam kompią?
    • super_benek Paparazzi???? 13.12.07, 13:37
      Żenada - Agory nie stać na dziennikarzy, którzy by znali znaczenie
      powszechnie używanych słów. Nazwać paparazzim robotnika
      rozrabiającego po pijaku.....:(
      • xiv Re: Paparazzi???? 13.12.07, 13:57

jaki kraj - taki paparazzi
      • Gość: g.suss Re: Paparazzi???? IP: *.chello.pl 13.12.07, 14:54
        Żenada - super_benka nie stać było na szkołę, która nauczyłaby go znaczenia
        cudzysłowu.
      • and_nowak A widziałeś c u d z y s ł ó w ? 13.12.07, 15:07
        Autor artykułu doskonale wie kto to jest paparazzi. Wie również, dlaczego w tym
        wypadku cudzysłów był niezbędny i HUMORYSTYCZNY.
        • super_benek Re: A widziałeś c u d z y s ł ó w ? 14.12.07, 10:33
          Gdy pisałam komentarz, cudzysłów był tylko w linku do artykułu, w
          samym tytule nie było, słonka. Poza tym taki "humorystyczny" tytuł
          do poważnego już w tonie tekstu jest średnio uzasadniony.
    • waclaw_grzyb [...] 13.12.07, 13:40
    • Gość: lux Karty magnetyczne capie IP: 138.227.189.* 13.12.07, 14:10
      To do Dajnowicza, bo chyba nie chce zeby mieszkancy/ki akademika
      cuchneli potem.
    • waclaw_grzyb [...] 13.12.07, 14:11
    • Gość: Pius_XI_Pacelli [...] IP: *.cm.umk.pl 13.12.07, 14:11

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka