Gość: meloman IP: *.ip.netia.com.pl 13.12.07, 12:36 ...nie ma porządnego akademika ale jest światowa sala koncertowa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Letycja Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.lanet.net.pl 13.12.07, 13:32 W USA, podobno najbardziej purytańskim kraju świata, można zostać aresztowanym za próbę umówienia się na randkę z koleżanką z pracy. Ale w kampusach robi się konkursy mokrych podkoszulków, na ulicach fantasy fest w ciuchach namalowanych na skórze, mardi gras z zawodami, która dziewczyna uzbiera najwięcej sznurów korali - a dostaje się je za "błyśnięcie" biustem (flash, flashing). A w Polsce robi się wielką aferę, bo w akademiku student podglądał studentkę pod prysznicem... Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Łazienki już od dawna są przy wszystkich pokojach 13.12.07, 13:36 tam gdzie to możliwe. Czyli nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... 13.12.07, 14:28 Nie student, tylko robotnik. Ona NIE wyraziła na to zgody. Dobrze by ci było gdyby ktos z ulicy robił ci zdjęcia podczas prysznica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko-yama Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.171.139.226.crowley.pl 14.12.07, 15:22 Skoro robotnik to nie paparazzi. Czemu nikt z redaktorów nie zmieni tego kretyńskiego tytułu. Odpowiedz Link Zgłoś
snappy_hedgehog Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... 14.12.07, 17:32 Gość portalu: ko-yama napisał(a): > Skoro robotnik to nie paparazzi. Dlaczego? Może pan robotnik dorabia po godzinach?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.pool.t-online.hu 14.12.07, 18:00 Może dlatego, że słowo "paparazzi" jest w cudzysłowie, co sugeruje, że nie chodzi o profesjonalnego fotografa robiącego zdjęcia z ukrycia, a o kogoś, kto zachowuje się w ten sposób... Jedyne "ale" do redakcji to może takie, że "paparazzi" to liczba mnoga, jeden fotograf to "paparazzo"... A poza tym to pewnie czysta przyjemność być podglądanym pod prysznicem - gdyby dziewczyna miała na to ochotę, pewnie nie robiłaby afery. To naruszenie jej godności osobistej, a to przestępstwo (może wykroczenie, nie jestem prawniczką...). Tak czy inaczej to przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko-yama Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.171.139.226.crowley.pl 17.12.07, 08:30 W cudzysłowie czy nie jest to robienie sensacji z mało ważnej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.suss Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.chello.pl 13.12.07, 14:57 I do udziału w konkursach mokrego podkoszulka i mardi gras _wszystkie_ dziewczyny zmuszane są przez robotników? No jak tak, to rzeczywiście - argument nie do obalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnymściciel Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.crowley.pl 13.12.07, 16:32 Gość portalu: Letycja napisał(a): > W USA, podobno najbardziej purytańskim kraju świata, można zostać aresztowanym > za próbę umówienia się na randkę z koleżanką z pracy. Ale w kampusach robi się > konkursy mokrych podkoszulków, na ulicach fantasy fest w ciuchach namalowanych > na skórze, mardi gras z zawodami, która dziewczyna uzbiera najwięcej sznurów > korali - a dostaje się je za "błyśnięcie" biustem (flash, flashing). A w Polsce > robi się wielką aferę, bo w akademiku student podglądał studentkę pod prysznice > m... Współczuję ci jeżeli nie rozumiesz na czym polega różnica:/ W przytoczonych przez ciebie przykładach dziewczyny obnażały się z własnej woli, tutaj panna sie z własnej woli nie obnażała i nie życzyła sobie być podglądaną. Facet powinien być aresztowany i to natychmiast, aż dziw bierze, że nie wezwano policji. Następnym razem może zechce zgwałcić i pewnie też napiszesz, że "w Polsce robi się afere" z niczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Letycja Widzę, że nazbierało się protestów, IP: *.lanet.net.pl 13.12.07, 20:34 a ja nie miałam czasu odpowiedzieć. Oczywiście, że wszyscy macie rację co do dobrowolności takich zabaw. Jednak ciężka artyleria wytoczona w artykule sugeruje daleko posunięte sztywniactwo zarówno dziewczyn, jak i autora tekstu. Gdyby taka sytuacja przytrafiła się mnie lub którejkolwiek z moich koleżanek z roku, gwarantuję, że podglądacz sam skończyłby na korytarzu ubrany jedynie w... telefon komórkowy. Oczywiście sam byłby krótko, od czego jest publiczność... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poganin Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.rcb.vectranet.pl 13.12.07, 17:27 to, że idiotko amerykańska młodzież jest skrajnie zdemoralizowana to nie znaczy, że u nas ma tak być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Letycja Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 19:49 sorry ale jeśli nie widzisz różnicy w tym co opisałaś a tym co opisuje artykuł to szczerze współczuje takiej inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joeshmoe Re: Temat zastępczy albo talibowie nad Wisłą... IP: *.bos1.dsl.speakeasy.net 14.12.07, 19:54 Pamietaj ze to co jest tolerowane w New Orleans w czasie Mardi Gras byloby powodem szybkiego aresztowania w Nowej Anglii. USA nie sa monolitem - poszczegolne regiony bardzo sie od siebie roznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: depreściak Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 12:46 Też mi afera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.189.216.20.skyware.pl 13.12.07, 12:51 coś trzeba z tym zrobić ! dobrze ze pisze o tym prasa ! Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Skończyć z tymi fałszywymi paparazzi z komórkami 13.12.07, 14:45 domagamy się profesjonalnej ekipy z prawdziwymi kamerami Odpowiedz Link Zgłoś
snappy_hedgehog Re: Skończyć z tymi fałszywymi paparazzi z komórk 14.12.07, 17:34 tarura napisała: > domagamy się profesjonalnej ekipy z prawdziwymi kamerami :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bq Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 12:51 Co się nie da? Drzwi z zamkami do poszczególnych kabin zamontować się nie da? A może kierownik też lubi sobie popatrzeć i nie chce samemu sobie trudności stwarzać co?! Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 15:36 wielkie cnotliwosci - jak sie obchlaja piwa same prosza o zdjecia na stole bez majtek oczywiscie!smiechu warte -temat ogolnoeuropejski nieomal!w akademiku mieszkalem 5 lat i chociaz drzwi do kabin prysznicowych mialy zasuwki zadna z panienek nigdy sie nie zamykala- na wszelki wypadek bo przeciez ktos musial plecy umyc no nie?! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki 13.12.07, 20:40 fajnie, ze podzieliles sie z nami swoimi ciekawymi refleksjami, przy okazji prezentujac sie jako zywy dowod, ze samo mieszkanie w akademiku niewiele daje w kwestii tzw. kultury, no i ze mozna przemieszkac w akademiku cale 5 lat, bedac raczej po lewej stronie krzywej Gaussa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczynski Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.14-87-r.retail.telecomitalia.it 13.12.07, 21:03 ready4freddy - od dzisiaj jestes Wujkiem Staszkiem, Mistrzem Cietej Riposty :))) a nie na temat? ...jest diesel w Torino? slyszalem, ze w Veronie litr kosztuje 2,90.U spekulanta oczywiscie. W Trentino nie zauwazylem nic, co moglo wskazywac na protesty czy strajki... cordiali saluti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paczynski Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.14-87-r.retail.telecomitalia.it 13.12.07, 21:07 ready4freddy - od dzisiaj jestes (dla mnie) Wujkiem Staszkiem, Mistrzem Cietej Riposty :))) a nie na temat - ...czy jest diesel w Torino? slyszalem, ze w Veronie litr kosztuje 2,90.U spekulanta oczywiscie. czlowiek czlowiekowi wilkiem :) W Trentino nie zauwazylem nic, co moglo wskazywac na protesty czy strajki... cordiali saluti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onan barbarzyńca Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 87.246.209.* 13.12.07, 12:53 Podglądałem swoją kuzynkę - wstrętna!!! to było silniejsze ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szybki ręczny Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:35 Gość portalu: onan barbarzyńca napisał(a): > Podglądałem swoją kuzynkę - wstrętna!!! to było silniejsze ode mnie ahahahahaha,ehehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mhm Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.centertel.pl 13.12.07, 12:54 Jakoś nie słyszałem o tym gwałcie. Może to było dawno temu albo nie interesujący temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:12 jestes durny. wyobraz sobie ze ciebie zgwalcono. wtedy byloby interesujaco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pynio [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madJ Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:03 nawet zdjęć nie wrzucili;P Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. 13.12.07, 13:03 to koszt raptem kilku zlotych i 15 minut pracy jakiegos milego kolegi z akademika.... Wystarczy zabezpieczyc SAMEMU glowne wejscie do prysznicy. Bedzie sie ktos chcial dostac do innej kabiny - zapuka. Ale jak widac - dla studenta to teraz za trudne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. IP: *.multimo.gtsenergis.pl 13.12.07, 13:05 Zapuka i co? Ktoraś z dziewczyn wyjdzie spod prysznica i otworzy?! Odpowiedz Link Zgłoś
r306 A to zbyt trudne? 13.12.07, 13:10 U mnie w akademiku, lat temu nascie, tak wlasnie to dzialalo. Wystarczyl wrzasnac: "tak?", druga sptrona sie "opowiadala kto zacz" i albo sie mowilo "za minute wychodze", albo wpuszczalo pod natrysk. Na pietrze sie wszyscy znaja. Oczywiscie, idealem bylyby natryski z pojedycznymi kabinami. Ale jesli ich nie ma i nie ma co liczyc na szybki remont, to chyba warto chociaz troche zadbac w wlasne, nomen omen, dupsko. Tym bardziej, ze to tak niewiele kosztuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. IP: *.100.33.174.generic-hostname.arrownet.dk 13.12.07, 17:41 a nie byloby prosciej zalozyc drzwi z zatrzaskiem? od srodka lazienki klamka, od korytarza zamek, zeby wejsc trzeba miec kluczyk. Zaopatrzyc studentow w kluczyki i po sprawie. I nie trzeba stukac ani wychodzic spod prysznica zeby kogos wpuscic. No ale pewnie nie ma pieniedzy w DSie...jak zawsze, jak wszedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
xegar Albo dzwoneczek 14.12.07, 15:13 Nie można zasuwki, to dzwoneczek. W końcu problem polega na tym, że ktoś wchodzi po cichu i robi swoje. Wtedy będzie mogła wyjrzeć, kto wszedł. Nawet niewidoma koleżanka skorzysta, bo potencjalny intruz będzie czuł dyskomfort poprzez fakt, że nie jest niezauważony. Xe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Zalozenie najprostrzej zasuwki do drzwi.. IP: *.icpnet.pl 14.12.07, 11:35 rozumiem że możesz być wtórnym analfabetą i nie doczytałeś o tym że drzwi pod prysznicami nie ma (są zasłonki) ale że jesteś takim głupkiem i na zdjęciu tego nie widziałeś to już przerasta wszelakie normy Odpowiedz Link Zgłoś
1stanczyk "z igly widly" czyli polska "europejskosc" 13.12.07, 13:04 w studenckiej praktyce wiktorianskiej "cnotliwosci" ! Zamiast sie cieszyc, ze to jej zrobil zdjecie a nie kolezance, ktora byla obok, "oburzona" szukala reklamy w poszukiwaniu niewinnego winowajcy! Odpowiedz Link Zgłoś
pikorab Re: "z igly widly" czyli polska "europejskosc" 13.12.07, 13:20 Nie ośmielam się krytykować opisanej postawy studentek. Wiadomo mi,że e niektóre dziewczyny byłyby uradowane, że mają bezpłatne PR ! <pikorab> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgość Re: "z igly widly" czyli polska "europejskosc" IP: 193.24.14.* 14.12.07, 11:13 Zastanwiam się czy Ty jesteś normalny. Laski chyba mają prawo iść do łazienki i w spokoju się rozebrać i wykąpać, nie wiem czy to taki fun być podglądanym i fotografowanym przez robola. Jest to tak jasne, że chyba nie trzeba Ci tłumaczyć, że obowiążujące prawo też zabrania takich praktyk. ROZBIERAM SIĘ PRZED KIM JA CHCE I JA DECYDUJE KTO OGLĄDA MOJE CIAŁO, ATYM BARDZIEJ KTO DYSPONUJE JEGO WIZERUNKIEM. Ta zasada obowiązuje nie tylko w Europie demokratycznej, ale i w Polsce.Co ma do tego cnotliwość czy akademicki sex??? Przecież to nie o to chodzi. Twoja mama czy siostra też by nie były happy, gdyby podczas kąpieli wpadł robotnik cykał zdjęcia i pokazywał kolegom z budowy. A Ty jakbyś był normalny to byś mu wpierd... tAK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt Re: "z igly widly" czyli polska "europejskosc" IP: 145.64.134.* 14.12.07, 14:29 jak sądzę, ten gwałt, który w takiej samej łazience w tym akademiku się zdarzył, to też z igły widły. obawa przed powtórzeniem się tego wydarzenia to jest spowodowana po prostu "studencką praktyką wiktorianskiej "cnotliwosci"" Odpowiedz Link Zgłoś
al_qubain Jacy paparazzi? 13.12.07, 13:12 Przecież z artykułu wynika jasno, że zdjęcia robił telefonem "robotnik pracujący przy budowie Centrum Nauki i Edukacji Muzycznej 'Symfonia'". W odnośniku do artykułu jest cudzysłów co może sugerować metaforę ale w nagłówku już go nie ma i tytuł sugeruje że to jakiś paparazzi robił zdjęcie:) chyba, że tak miał na nazwisko:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 212.219.94.* 13.12.07, 13:16 Robotnik z komorka to papparazi? Zalosne. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko-yama Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.171.139.226.crowley.pl 13.12.07, 14:05 No właśnie. W całym artykule nie ma słowa wskazującego na to, że to paparazzi. Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Ależ dlaczego nie zaciągnęła zasłony? 13.12.07, 17:41 Chyba że "paparazzi" wsunął rękę w szparę, ale wtedy można by mu po niej "przyłożyć"... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Re: Ależ dlaczego nie zaciągnęła zasłony? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 14:21 Pełna kultura:( "W sąsiedniej kabinie kąpała się jej koleżanka. Nagle dziewczyna odwróciła się i zobaczyła chłopaka, który robił jej zdjęcia komórką. - To był szok. Nie wiedziałam, co robić. Okryłam się zasłonką i krzyknęłam. Facet zaczął uciekać". Nie wiedziałam, co robić??? Wiadomo co, oblać komórkę wodą, gość straci kupę kasy i po zabawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia A mnie też kiedyś podglądali koledzy z akademika IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.12.07, 13:17 Ale nie robiłam problemu, w końcu chcieli sobie tylko popatrzeć. Ślinili sie jak dzieci biedaki, nad jednym sie zlitowałam i zaprosiłam go do siebie, później mi powiedział, że to był jego pierwszy raz hehe A drugi kolega się podobno na niego później obraził, ciekawe czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
tarura ... a teraz to tylko pomarzyć sobie można 13.12.07, 14:24 bo już nikt nie chce podglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesmialy Re: A mnie też kiedyś podglądali koledzy z akadem IP: 84.203.168.* 13.12.07, 14:25 Kasia, zaprosisz mnie do siebie? Strasznie niesmialy jestem i nie wiem, jak to sie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Chętnie cię zaproszę i opowiem o wszystkim 13.12.07, 14:42 jak to było w moim akademiku 50 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kelwin [...] IP: 149.220.24.* 13.12.07, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzidek Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 198.28.69.* 13.12.07, 13:28 jak mieszkałem w akademiku i prysznic był godzinami okupowany przez koleżanki brało się lampę błyskową wyzwalało się błysk przez otwór wentylacyjny łączący "kibelek" z prysznicem i za minutę prysznic był wolny P-ń 1987-1991 P.P. DS1 Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak Tanie rozwiązanie: 9 kluczy w recepcji 13.12.07, 13:29 Czy myślenie aż tak bardzo boli ? Przecież do przysznica można zrobić tyle kluczy, ile jest kabin (przegród), ew. 2-3 więcej dla poprawienia rotacji (ktoś wchodzi, ktoś się suszy, itd.). Każdy klucz jest pobierany i zwracany na recepcji. Pobrać klucz "damski" może tylko dziewczyna. Ew. dodatkowo w zastaw oddaje legitymację. Wtedy nikt obcy nie wejdzie. Koszt - jakieś 50zł. Pomijam monitoring przed drzwiami wejściowymi. To naprawdę nie jest dużo pieniędzy. Myśleeeeeeeć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipsztak Re: Tanie rozwiązanie: 9 kluczy w recepcji IP: 85.219.142.* 14.12.07, 08:48 > Czy myślenie aż tak bardzo boli ? > Przecież do przysznica można zrobić tyle kluczy, ile jest kabin A co to za zabezpieczenie? 3 dni pozniej caly akademik bedzie mial te klucze, bo kazdy sobie dorobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic odac nic ujac Kraj III świata . n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 13:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w.p. Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: *.2p.pl 13.12.07, 13:34 Gościowi powinni zrobić takie manto że by zbierał zęby z podłogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRIS Re: Paparazzi podglądają kąpiące się studentki IP: 156.17.194.* 13.12.07, 13:34 TEŻ MI PANIKA JAKBY KTOŚ NIGDY GOŁEJ DUPY NIE WIDZIAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asga To idz wystaw zdjecia rozebranej siostry/matki IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.07, 13:49 popier... jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiker| A jakby wystawił to co by się stało? IP: *.ng-eng.com 13.12.07, 15:44 ...ciało jak ciało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Letycja Re: A jakby wystawił to co by się stało? IP: *.lanet.net.pl 13.12.07, 20:37 Gdyby taka sytuacja przytrafiła się mnie lub którejkolwiek z moich koleżanek z roku, gwarantuję, że podglądacz sam skończyłby na korytarzu ubrany jedynie w... telefon komórkowy. Oczywiście sam byłby krótko, od czego jest publiczność... Odpowiedz Link Zgłoś
snappy_hedgehog Re: A jakby wystawił to co by się stało? 14.12.07, 17:28 Gość portalu: Letycja napisał(a): > Gdyby taka sytuacja przytrafiła się mnie lub którejkolwiek z moich > koleżanek z roku, gwarantuję, że podglądacz sam skończyłby na > korytarzu ubrany jedynie w... telefon komórkowy. hmm, musisz być... dużą dziewczynką!!?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joly Re: To idz wystaw zdjecia rozebranej siostry/mat IP: *.garr.pl 14.12.07, 09:09 Nie siostry/matki tylko SWOJE. Co go siostra albo matka obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnnmmmmmm Re: To idz wystaw zdjecia rozebranej siostry/mat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 17:45 Matki to nie bardzo a siostry niestety nie mam jakby byla fajna to chetnie zamiescilbym fotke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin A Gdzie Te Zjęcia?! IP: *.ztpnet.pl 13.12.07, 13:37 co to artykuł bez zdjęć? Mam uwierzyć, że one ubrane się tam kompią? Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Paparazzi???? 13.12.07, 13:37 Żenada - Agory nie stać na dziennikarzy, którzy by znali znaczenie powszechnie używanych słów. Nazwać paparazzim robotnika rozrabiającego po pijaku.....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g.suss Re: Paparazzi???? IP: *.chello.pl 13.12.07, 14:54 Żenada - super_benka nie stać było na szkołę, która nauczyłaby go znaczenia cudzysłowu. Odpowiedz Link Zgłoś
and_nowak A widziałeś c u d z y s ł ó w ? 13.12.07, 15:07 Autor artykułu doskonale wie kto to jest paparazzi. Wie również, dlaczego w tym wypadku cudzysłów był niezbędny i HUMORYSTYCZNY. Odpowiedz Link Zgłoś
super_benek Re: A widziałeś c u d z y s ł ó w ? 14.12.07, 10:33 Gdy pisałam komentarz, cudzysłów był tylko w linku do artykułu, w samym tytule nie było, słonka. Poza tym taki "humorystyczny" tytuł do poważnego już w tonie tekstu jest średnio uzasadniony. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb [...] 13.12.07, 13:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lux Karty magnetyczne capie IP: 138.227.189.* 13.12.07, 14:10 To do Dajnowicza, bo chyba nie chce zeby mieszkancy/ki akademika cuchneli potem. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb [...] 13.12.07, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pius_XI_Pacelli [...] IP: *.cm.umk.pl 13.12.07, 14:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś