Gość: Slazok IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.12.07, 19:27 Jozek mozna tylko powiedziec -dziekuje- super wywiad z czlowiekiem z naszych stron ,az mi sie serce cieszy ,zeby kozdy z nos tak myslol o naszym slasku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirano Re: Józef Skrzek: Gram wolność 19.12.07, 09:45 Synek mo swoj swiat, muzyki. Ale jo z koleji z jego przekonaniym politycznym sie niy zgodza. Staro, wyswiychtano plyta. Heil Polska! Znolech swego czasu wielu starszych ludzi z tych samych prawie okolic, ftorzy na tymat "uni" Slonska z Polskom, calkym inksze zdanie mieli Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Józef Skrzek: Gram wolność 20.12.07, 01:48 > tradycje powstancze > Niech żyje Chrystus Król, niech żyje Polska!” Muzyka robi superfajno. Ale niych sie lot politykierowanio odwali. Bo to ino jego 1) zle zrozumiany 2) konsek 3) jego Slonska. A slonsko prowda miola pjeronsko dupny wachlarz kolorow.... Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Józef Skrzek: Gram wolność 20.12.07, 01:51 > śląskie piosenki, kiedyś dano mi do zaśpiewania > "Gdybym ja była słoneczkiem na niebie". Nie wstyd mu byc tak gupim ??! (muzykiem) Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Józef Skrzek: Gram wolność 20.12.07, 01:52 > Siłę otrzymujemy od minionych pokoleń. Dlatego tutaj zostałem A co mo piernik-skrzek do wiatraka ? Co mo swiadomosc, tozsamosc itp. do zostania abo wyjazdu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do@wilhelm widać człeku żeś malutki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 20:00 nie wiem czy ciałem ale duchem na pewno. ps. jak to było z tym Puchatkiem ??? Miś o bardzo małym ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @do wilhelm To do @wilhelm4 /BT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 20:01 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afa Józef Skrzek: Gram wolność IP: *.domainunused.net 08.04.08, 13:09 Świetny wywiad. Serce raduje sie, że tak wspaniały człowiek i artsta mieszka między nami - Ślonzokami:) Odpowiedz Link Zgłoś