Gość: tatik IP: *.tsi.tychy.pl 26.05.08, 13:25 A gdzie głowa Gorgonia??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Stadionik??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 08:10 Chciałbym zauważyć że kameralny stadionik w mikulczycach ma 13 tyś co oznacza że jest większy od 65% stadionów ekstraklasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \G/LIWICE Re: Stadionik??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 10:14 dokładnie!!! tylko oswietlenia brak murawa w 100% taka jak na OE.A trybuny trochę cicha przypominaja ale tez OK.Nawet my z kumplami gadali ze jak by remontowac Roosevelta w 1 sezon to mozna spoko bez gości rozgrywac szpile ligowe, w wczesnych porach.Ale stadion w 100% OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieski Jerzy Gorgoń owacyjnie przyjęty w Mikulczycach IP: *.dip.t-dialin.net 27.05.08, 11:15 Pozdrowienia panie Gorgon Odpowiedz Link Zgłoś
murcek Re: Jerzy Gorgoń owacyjnie przyjęty w Mikulczycac 28.05.08, 12:17 Ach lza sie w oku kreci na wspomnienie dawnych lat. Druzyna Sparty Zabrze w swej historii wielokrotnie zmieniala swa nazwe: Górnik Mikulczyce, MGKS Mikulczyce, Sparta Mikulczyce, Sparta Zabrze ale w sercach kibiców na zawsze pozostanie ukochana "Abwera" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z.gr mississauga c Jerzy Gorgoń owacyjnie przyjęty w Mikulczycach IP: 74.12.17.* 22.11.08, 04:26 Panie Jurku,milo pana widziec znow na murawie boiska,to panu kibicowalem chociaz jestem gorol spod Lodzi,pozdrawiam serdecznie ,zycze panu w zdrowiu stu lat zycia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ATOSIK5 gorgoń IP: 83.1.216.* 05.07.09, 18:31 bardzo lubiłem Gorgonia jak stał na obronie ,TO BYŁY CZASY,JA BYŁEM WTEDY BARDZO KIBICEM DRUŻYNY GÓRSKIEGO!!!szkoda że to czas przeszły Odpowiedz Link Zgłoś