Dodaj do ulubionych

Król jest w batkach

IP: 77.223.195.* 24.08.08, 15:47
Po tak głupim i debilnym tekscie,nikogo nie powinno już dziwić że Kutza wywalali z kolejnych redakcji,.Pozostala mu wybiorcza gdzie pisać może każdy milośnik czerwonych,ktory walczy z lustracja.A jak jeszcze jest ateistą i bywa na pedalskich paradach to pracę w gazecie ma dożywotnio.No i w swych tekstach koniecznie nie moze zapomnieć o PiS-owcach o ich zlym wplywie na wszystko z pogoda włącznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Caddi Re: Król jest w batkach IP: 83.238.116.* 24.08.08, 16:32
      To czegorz komentujesz ten text, ofiaro. Jesli nie potrafisz zrozumieć, czytaj
      wielokrotnie, niekiedy pomaga.
      Zgadza się Panie Kutz. Polska Kaczynskich to kraj w którym ogon merda psem.
      Polityczne zero albo i dwa
      • Gość: higienista Panie Pośle Kutz IP: *.kat.3s.pl 24.08.08, 18:02
        jak Pan już wyciągnie ta ręka ze wspomnianego naczynia, niech Pan
        nie zapomni jej starannie umyć.
        Kożdy ślunski poseł mo piyknie wóniać, coby gańby dlo Ślunska niy
        bouo.
    • Gość: ek Caddi ty do podstawówki sie wroć IP: 77.223.195.* 24.08.08, 18:01
      j.eżeli nie widziśz różnicy między komentowaniem a zrozumieniem tekstu.Ciebie te teksty mogą zachwycać,takie Twoje prawo,ale pozwól innym wyrazić swoją opinie.Widzisz jedni wolą zapach pomarańczy a inni jak im nogi smierdzą.
      • Gość: roro68 Śląski osieł w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:25
        Zastanawiam się, jak długo jeszcze Gazeta będzie płacić Kutzowi za zmyślenia.
        Autor zbudował felieton na ustaleniach kompletnie niezgodnych z dostępną wiedzą:
        Obama oficjalnie zadeklarował kontynuację dotychczasowej polityki w zakresie
        tarczy rakietowej, głos Polski wzmocnił się w polityce zagranicznej UE (szczyt
        UE na żądanie Polski, retoryka przywódców z każdym dniem bliża tezom Kaczyńskiego).
        Moim zdaniem pisanie w takim tonie o USA jako o państwie imperialnym jeśli
        autorem jest poseł partii rządzącej, która deklaruje sojusz polsko-amerykański
        zahacza o odpowiedzialność polityczną i poselską-dyscyplianrną.
        Jeżeli Kutza nikt w rządzie i w Sejmie nie rozliczy z podobnych dyrdymałów to
        będzie znaczyło, że albo nikt tych idiotyzmów nie czyta, albo odpuszcza mu się
        jako człowiekowi niezdolnemu do pokierowania swoim postępowaniem. Piękny
        kontrast: Tusk i Radek w serdecznym uścisku z Condoleezą po podpisaniu układu o
        rakietach oraz poseł partii Tuska wyzywający Stany Zjednoczone od imperialistów
        grających Gruzją o panowanie nad światem...
        Do tego jeszcze pochwała SLD w tekście. Kutz jest starym idiotą, ale tym razem
        mnie zatkało, bo się gość bardzo zapędził.
      • Gość: mixer Kutz w opozycji do Tuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:30
        Widać przeszedł Kazio do opozycji w stosunku do swojego premiera, który ogłosił,
        że tarcza w Polsce wzmacnia nasze bezpieczeństwo. Będzie się musiał Rudy
        rozprawić z frakcją moskiewską w Platformie Obywatelskiej.
    • Gość: mixer Powiadomiłem Premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 23:59
      Powodowany troską o czystość doktryny partii rządzącej (jak też mając na celu
      zwiększenie poczytności katowickiego dodatku GW) wysłałem do Pana Premiera maila:
      "Szanowny Panie Premierze,
      chciałbym dowiedzieć się, czy wiadomo Panu, iżby poseł PO Kazimierz Kutz
      przeszedł ostatnio do opozycji? W ostatnim numerze Gazety Wyborczej (Katowice)
      ukazał się felieton posła PO Kazimierza Kutza, który napisał, że tarcza
      rakietowa radykalnie osłabia nasze bezpieczeństwo oraz nawymyślał Stanom
      Zjednoczonym od imperialistów grających o panowanie nad światem.
      Nie dziwiłbym się, gdyby takie rzeczy pisał Kowalski, ale wydawało mi się, że
      niedawno widziałem podpisanie umowy z Pana Premiera udziałem (jak i ministra sz)
      oraz słyszałem tam deklaracje, których z wizją posła PO Kutza absolutnie
      pogodzić się nie da. W takim razie przyszło mi do głowy, że może w PO ujawniła
      się jakaś frakcja promoskiewska, na której czele stanął poseł Kutz. Co na to
      władze PO i rząd w sojuszu z USA?
    • Gość: Menschenfresser Król jest w batkach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.08.08, 00:19
      fiksum-dyrdum prezydenta :))))))
    • Gość: Menschenfresser Re: Król jest w batkach IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.08.08, 00:22
      Swietna analiza.
      Niech se te typcie powyzej szczekajom. :)
      Tekst jest naprawde swietny !

• Gość: roro68 A ja zapytałem ambasadę USA;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.08, 00:32
        Tekst Kutza jest tak mocny, że postanowiłem rozwiać wątpliwości i skonfrontować
        oskarżenia posła z oficjalną wykładnią U.S. policies:
        "Szanowni Państwo,
        w ostatnim numerze Gazety Wyborczej (Katowice) znany poseł PO Kazimierz Kutz ze
        swadą przekonywał mnie (w gronie innych czytelników poczytnej gazety), że USA
        uprawiają w Gruzji "imperialne gry" z Rosją a celem tej zabawy jest panowanie
        USA nad światem. Dowiedziałem się również od posła partii rządzącej, że przyszły
        prezydent USA, którym zostanie pan Obama, wyrzuci umowę z Polską o instalacji
        tarczy antyrakietowej do kosza. Poseł partii rządzącej nastraszył mnie również,
        że podpisanie tej umowy otwiera zimną wojnę między Rosją a Europą i jest czymś
        "najgorszym", co mogło spotkać mój kraj. Tym bardziej, że zdaniem posła partii
        rządzącej USA poniosły w Gruzji druzgocącą klęskę w starciu z Rosją.
        Nie przejmowałbym się, gdyby poglądy takie wypowiadał mój sąsiad (wieloletni
        członek PZPR, w wolnej Polsce wyrzucony z kopalni za donoszenie na kolegów do
        Służby Bezpieczeństwa), kiedy jednak formułuje je reprezentant koalicji
        rządzącej w RP a drukiem ogłasza "największy niezależny dziennik w Europie
        Środkowo-Wschodniej", rad byłbym uzyskać od Państwa odpowiedź na następujące
        pytania:
        1. Czy wiadomo już, kto wygra najbliższe wybory prezydenckie w USA?
        2. W jakim terminie USA mają zamiar zapanować nad światem?
        3. Po której stronie żelaznej kurtyny przewidziano w "zimnej wojnie" miejsce dla
        mojego kraju?
        4. Czy w związku z klęską USA w Gruzji i amerykańskim planem rozchybotania
        bezpieczeństwa w Europie Wschodniej przewiduję się jakąkolwiek awaryjną
        procedurę uzyskiwania azylu w konsulatach USA dla ludności miejscowej w Polsce
        na wypadek podboju ze wschodu?
        Z poważaniem
        roro68 - czytelnik Gazety Wyborczej (alias Maleshka Times)"
        • Gość: Menschenfresser Re: A ja zapytałem ambasadę USA;-) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.08.08, 01:10
          No to zapytej ich jeszcze o Izrael abo Turcja.
          To sie napewno dowiesz prawdy, wszystko Ci powiedza.
          :)))))))))))
    • Gość: ek Kutz PO poparł tylko dlatego IP: 77.223.195.* 25.08.08, 08:54
      że czerwoni z skrojcowanego SLD i PD go nie chcieli[nie wiedzieć czemu,on przecież taki wierny],albo dlatego że PO pierwsza sie do niego zwróciła.A PO zrobiła to dlatego że wiedziła że na Ślasku,jak Kutz pisze dupowatym,ludzie pójdą i zaglosują na tego reżysera Soli ziemi czarnej czy Perły w koronie.Działalność polityvczna
      kutza nikogo tu nie obchodziła.I tak PO uzyskała dużo mandatów a Kutz zasiadł w Sejmie.Teraz niby to jest za PO ale często chćby w powyższym felietonie robi Tuskowi pod gorkę.Kyutzowi zawsze bliżej było do czerwonych i po wystawieniu pomnika komunistycznemu aparatczykowi,po poparciu czerwonego kandydata na prezydenta,w najbliższych wyborach z pewnoscią także poprze hybrydę stworzonę przez
      cimoszewicza ,środę czy innego Olejniczaka.Kutz wróci do korzeni.

i tak
      • Gość: re..ek Re: Kutz PO poparł tylko dlatego IP: *.gprs.plus.pl 25.08.08, 09:06
        Panie <ek>piszesz jak typowy pacanowski...dyplomatołek : groch z kapustą
        zamiast kapusty z pola i łba gorola.
    • Gość: korada Król jest w batkach IP: *.adsl.alicedsl.de 25.08.08, 10:15
      a mnie sie zdaje ze kutzyk napisol przepowiednia co sie moze rychlo
      sprawdzic; narobili nasi gnoju, tak ze ruski moga zakryncic ten
      kurek z gazym i ropom, zas araby jab bydom mieli i chcieli dupnom w
      te wyrutnie co je nam amerykany szykujom i nawet ich patrioty niy
      pomogom, tako to polityka w Polsce.
    • Gość: Waldemar Król jest w batkach IP: 62.69.212.* 25.08.08, 10:19
      Król jest w batkach a więc prawie nagi, zbliża sie do negliżu
      nieciekawego, jak widać tego zagubionego człowieka w świecie .
      Felietony Kutza pisane są w frywolnym nieco tonie .Ma do tego
      prawo, daje tylko w nadmiarze szanse na karczemne epitety
      wyżej .Taka uroda anonimowego forum ,im ktoś mniej odnosi się do
      treści felietonu tym bardziej "leci " po krybonach (Poznańskie
      słowo)-i znika -FUJ!!!
      Co Kutz napisał ?
      Eskapada Lecha Kaczyńskiego do Tibilisi nie służy interesom RP .
      Podzielam ta opinię, to Prezydent Sarkozy jest szefem operacji
      Zachodu i incjatorem spotkania 1 wrzesnia Szefow UNI (Po Tibilisi
      nikt powazny nie konsultuje się z LK . ).Nawoływanie do WALKI jest
      glupie. Kaczyński jednoczy swoje mrzonki o terytorium I
      Rzeczpospolitej i slini sie do byłych republik Sowieckich (
      Bribałtyka ,Ukraina Gruzja )Lech Kaczyński przed wypowiadaniem
      głupot w Tibilisi o gotowosci do Walki, powinien zapytac
      Generałów ,Czy mamy Armaty ? a duch Napoleona też - podpowiedziałby
      NIE MAMY !
      ŚLĄSK NIE NALEŻAŁ DO IRP -więc może jest dla nas nadzieja ( to
      oczywiście żart -kpina )
      Nie zgadzam się z Kutzem, że konflikt w Gruzji poprawił istotnie
      na polską korzyść tresc układ Rice -Sikorski .Jest sporo analiz na
      ten temat publikowanych .Amerykanie mają praktycznie za darmo
      ochronę interesow USA plus zarobki producentow "Patriotow" w MLD $>
      Czy ten podpisany układ wejdzie w życie ? nie daję większych
      szans ,a układ Rice -Sikorski umrze w USA niezależnie od tego kto
      tam w USA ( bliskim mi panstwem ! ) dojdzie do władzy . Entuzjaści
      tego układu poczekajecie z rok ,przypomne o tym terminie na tym
      forum.
      • amoremio Re: Król jest w batkach 25.08.08, 17:40
        > Felietony Kutza pisane są w frywolnym nieco tonie.
        > Ma do tego prawo,

Jane, ze mo. No bo tako definicja i natura
        glosy i felietonu.
      • Gość: uůmać šabelki Śląsk nie należał do I RP! IP: 83.17.148.* 29.08.08, 09:49
        I to wystykńe, coby Kutz byli we prawje wypedźeć Nasou,
        wjyrchńošlůnzskou, stana racyjou!
    • Gość: Ziuta Teorie spiskowe Kutza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 02:39
      Rany Boskie! Toż przecież Kutz tu napisał, że Amerykanie wywołali wojnę w
      Gruzji! (Żeby w wyborach nie wygrał Obama). Ojć! Panie Pośle! Tak jedziesz Pan
      po przeciwnikach, że niby wymyślają teorie spiskowe dziejów a samemu tworzysz aż
      takie piętrowe??
    • Gość: roro68 Kutz myśli Putinem, Putin - Kutzem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 06:12
      Jakie to zabawne. Dziś Putin formułuje tezy zbieżne z wypocinami Kutza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka