Gość: ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:44 jak w tamacie - jakieś opinie? dodam, że stanowisko telemarketer Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akcagob Re: praca - Laboratoria LA MEDICA 08.02.09, 01:56 Witam, ja byłam na "rozmowie". Generalnie to gościu nie potrafił nawet konkretnie się okreslić. Co gorsza, pracujesz i zarabiasz na prowizji, a podobno po dłuższym okresie umowa o prace. Jak dla mnie to jakaś porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamo Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.c196.msk.pl 24.02.09, 15:55 Potwierdzam to co napisał kolega. Nie mówią na początku dokładnie o warunkach pracy i płacy. Masz dostać podstawę ale musisz sobie na nią zarobić sprzedając 200 sztuk suplementów w sali miesiąca oraz potem jak przekroczysz próg podstawowy 200 sztuk dostajesz premię. Nie wzbudzili we mnie zaufania!!Umowo o zlecenie potem niby umową o pracę ale tylko na 1/4 etatu- ściema że szkoda gadać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.ip.netia.com.pl 03.03.09, 14:11 o boze a coz wy wypisujecie? ja pracuje w tej firmie pol roku i super, umowa o prace, stale przelewy a ze trzeba pracowac i sprzedawac do aptek to co w tym dziwnego?/ jak ktos chce sie obijac to niech idzie do urzedu pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem co piszę Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.09, 20:26 dobrze wiesz że umowy o prace w tej firmie nie ma nikt z telemarketerów... można co najwyżej pomarzyć o 1/4 etatu. A jak ktoś nie wierzy to szybko się przekona... cały czas szukają nowych pracowników bo nikt nie chce tam zostać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 11:13 a co tam sie robi ? opisz prosze dokladnie stanowisko pracy i zarobki podstawa + cośtam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MW Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 21:04 Moja branża pada. Obecnie szukam pracy i byłem dziś na spotkaniu w tej firmie. Najpierw przeczytałem Wasze informacje i poszedłem tam bez przekonania. Przygotowałem się na ogień pytań, sam postanowiłem zaprezentować się godnie, by nie sprzedać się "za darmo". Pierwsze co mnie zaskoczyło - to rozmowa - bo aż z dwoma paniami na raz ... Panie były uśmiechnięte, bardzo grzeczne i pytały o wiele rzeczy, nawet nie związanych z moją karierą zawodową. Drugie, co mnie zadziwiło - jedna z nich opisała dokładnie stanowisko, co mam robić, co jest pożądane w ich pracy, jak wygląda codzienne życie, jak można się rozwinąć, jeśli mi się to nie spodoba, a zobaczą we mnie inne zalety. Przyznaję, że nie mam wykształcenia medycznego, tylko techniczne, więc od razu zapytałem o mnóstwo szczegółów, na które mi zwrócił uwagę mój kolega. I o dziwo - spokojnie mi wszystko pokazywano i tłumaczono ... Panie były zadowolone, bo ciągle dopytywałem o szczególiki, do bólu. Jak zrobiłem zieloną minę, że nie rozumiem czegoś, to ta druga babka powiedziała, że pomaga, szkoli, że mogę potwierdzić te rzeczy już w poniedziałek u osoby, która jest zatrudniona niecały miesiąc i nigdy nie pracowała w służbie zdrowia. Nastawiają się na ludzi współpracujących ze sobą w zespole, kreatywnych i szybko uczących się. Nie wiem jak to zrobiłem, ale panie mi odpowiadały na każde pytanie ... Nawet na to, co będzie z Klientami, jak zachoruję, a będą chcieli zamawiać towar? Mam przyjechać w poniedziałek z dowodem osobistym po umowę ... Mam zacząć pracę na próbę, na miesiąc. Umowa ma mieć zapis o wynagrodzeniu o części stałej i prowizyjnej, czyli tak - jak miałem w poprzedniej działalności w nieruchomościach. Dostałem ulotkę do poczytania i przygotowania następnych pytań na szkolenie. Podobało mi się podejście tych pań, bo byłem kiedyś na spotkaniu, gdzie musiałam "sprzedać" długopis i wymyślać jego zastosowania. Idę tam raz jeszcze. Jak coś się zmieni - dam znać. Na razie jest ok. Może tak jest, ja się szuka pracy, bo jej nie ma? Chcę się czegoś nauczyć i przebranżowić. To mój cel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FEAT Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.debica230.tnp.pl 18.04.09, 11:53 Czy jeszcze pracujesz Ewa dla LLM? Może coś nqapiszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waws Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 16:14 Hej ludzie dajcie znać bliżej coś o tej pracy zwłaszcza Ci co tam pracuja jakieś szczególy jak sie pracuje itd Pozdrawiam dzisiaj miałem tel w sprawie tej pracy wponiedizałek na godz 12 mam rozmowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: He Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: 83.143.103.* 15.09.09, 14:06 hmmm... ja nie jestem przekonana co do ich dziwnej rekrutacji... zadzwoniłam dzisiaj do firmy i chciałam się zapytać na czym polega praca, ponieważ w ogłoszeniu nie wspominali o tym, Pani nie poprosiła mnie nawet o przesłanie CV, tylko zaprosiła mnie na rozmowę na dzień jutrzejszy i nawet nie zapytała się o moje nazwisko... jak na początku robią wrażenie firmy która traktuje swoich pracowników przedmiotowo...jak na moje oko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 20:17 doświadczyłem niestety bliższego kontaktu z ta firma. Nawet nie idz..szkoda czasu,choc to oczywiscie tylko moje subiektywne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 16:36 a w życiu się nie piszcie na tą prace. lepiej być bezrobotnym niż prosić się o pieniądze, warunki katastrofa siedzisz z królikami jak w klatce, latają koty, śmierdzi jak cholera, syf dookoła, przynoś własne komputery, sprzedawaj szit jakich mało,umowa zlecenie, Pip nawiedza, nie wypłacają pieniędzy! Żałuje że tam pracowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica Re: praca - Laboratoria LA MEDICA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 21:43 narzekac kazdy potrafi lepiej idz do pracy do kogos innego dobrze Ci znanego dostaniesz 25 pln za miesiac i zero umowy ale obietnic cała masę gratis i żałowac nie będziesz !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś