Gość: blue IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 07:50 zostoncie tam u nich na stałe przeca byzdiecie miec dowoz nikt wos nie tyknie sielana ,no i populacja romow na slasku bardzo zmaleje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LGT Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 12:51 taa marzenie scietej glowy... youtube.com/watch?v=OA7qWaiBRuA a co do Jaworzna to bardzo fajnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT_BW Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 07.02.09, 14:02 hhhehehe, i znów stinkersy w roli głównej:) Bardzo fajny wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 14:18 Idealne miejsce dla takiego klubiku-popieram w 100 % ale na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT_BW Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 07.02.09, 14:30 dobra, ale idź już:) a może jeszcze raz napisz o naszym końcu:) Piszesz: " na zawsze" ... hmmm tak bardzo tobie ten "klubik" zaszedł za skórke? LOL! "Niebieska" Ligoto ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 18:42 co to za gorolskie powiedzonko ,,lol" co cyGanku ? wówisz zaszedł za skóre ,po prostu drażni mnie jak te małe gorole łażą w tych wieśniackich smyczach po Ligocie. Ale wiesz co ,zawsze 1.11 ich nie ma bo są u siebie czyli na wiochach-pozdro cyganku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.centertel.pl 08.02.09, 11:30 BW nie dyskutuj z pachnącym baranem. Jak jest na necie coś GieKSie to te modrecw...e traumatycznie wypisują bzdury o swojej wielkości i o tym że GieKSy nie ma. Ja osobiście mam a dupie ten ich klubik co gro mecze na skansenie i nawet nie czytom nic o nich. Ignorować palantów z kompleksami w niebieskich barwach. Żeby być uczciwym to napisze że mam wielu znajomych Ruchowców i nie wszyscy są tacy zaściankowi jak ten z Ligoty i uznają wielkość GieKSy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 11:50 Na czym grają ,,na skansenie '' ty się nawet wysłowić nie potrafisz debilku po hilfce.Wielkość czego.... bu ha ha !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 08.02.09, 12:42 facet, wchodzisz nie w swój temat i jeszcze obrażasz pierwszy. Nie umiesz dyskutować na dany temat, nie rób tego i już. 3m sie swoich. A nie wiesz co to "LOL"? - ROFTL! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 13:23 nie pisze z dziewczynami -pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 08.02.09, 16:25 nareszczie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT'64 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:07 uff i bardzo dobrze, proponuje ci forum ruchu jak chcesz sie popodniecac "niebieskmi Katowicami" cysty ciulu :P cos sie tutaj LiGocko zrobilo ;) PYrSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 17:42 zróbcie se laski ciuliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT'64 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:30 podziesz ty stad?! ciebie chyba dzieci w przedszkolu kozy do zabawek lepily i dlatego mosz tera tak nasrane chcialbym cie kiedys spotkac na kwadracie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 18:32 nie gustuje w cyganach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 08.02.09, 18:40 pocieszny jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT'64 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 19:02 bardzo pocieszny... :P z dziewczynami nie gada w cyganach nie gustuje (dobrze wiemy w kim gustujesz, ale ze wzgledu na profil GW nie napisze w kim :P) , no no dowiadujemy sie o tobie ciekawych rzeczy... ale na dzis wystarczy "niebieska" LiGoto... dobrze ze jest zimno i nie wali tym smrodem z okolic dworca jak latem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:09 z twojej chałpy wali smrodem cyganku ,może mieszkosz na berzie (dworcu)gorolu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 08.02.09, 20:18 www.tomex.kom.pl/index.php?page=slaskie&page2=slownik&litera=b www.miejski.pl/slowo-Berza no i kto tu jest GOROL? ROFTL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:30 Wrocław to też Śląsk tylko że dolny,mieszka tam więcej slązaków niż u was na blaszok przyłazi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 08.02.09, 20:45 buahahhaaaaaaa Teraz to dowaliłeś!!!! Wrocław, a GŚ ... ROFTL! nie kompromituj sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT'64 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 20:46 hahaha kompromitujesz sie z kazdym postem coraz bardziej... chyba powiniennem zaczac spisywac gdzies twoje wszystkie posty bo naprawde sa smieszne, i oczywiscie pisane "czysto" po Śl Ą sku. zanim zaczniesz zgrywac hanysa to proponuje podszkolic sie w naszym jezyku zeby go nie kaleczyc, a i lekcja historii tez by sie przydala... kolego (Krzyś) z tej realnej LiGoty ;) proponuje juz zakonczyc dyskusje z "pachnacym inaczej" bo choc bardzo ciekawa niestety toczy sie na zbyt niskim poziomie dla GieKSiarzy ;)pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 08:54 Ty przyjezdny ciuliku starzy ze Lwowa a ty piszesz,, w naszym języku''.Napisz lepiej wsioku gdzie się urodziłeś i kiedy przyjechałeś na Ligota ,a potem używaj takich zwrotów gorolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: 62.206.54.* 09.02.09, 09:27 a kaj ty to miyszkosz na ty ligocie? Kaj to jest ta "niybiesko ligota". Bo jo juz downo zodnego smRoda niy widziol. Chyba ze lazisz kanalami. HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 09.02.09, 10:03 Jo też mieszkom na Ligocie i nie widza tych cyganów ,chyba że w lesie mieszkają i tam mają swoje tabory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: 62.206.54.* 09.02.09, 10:52 Akcja "Czyste Katowice" trwa. Wyczyszczymy KATOWICE z tego szczeRwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieski Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 09.02.09, 11:03 A co to jest szczerwo bo nie wiem ,chyba nie masz na myśli waszych braci z Zabrza ? Taką akcje trzeba zacząć od cyganów i rumunów z Bukowej !!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 19.03.09, 13:03 Akcja Katowice bez SMrODU trza wyczyscić Miasto z tego SMrODLAWEGO ŚCIErWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT'64 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 12:33 urodzilem sie w szpitalu na Ligocie i mieszkam na jednej ulicy cale zycie tak jak moi rodzice i babka bo dziadek byl z centrum a druga babka z... Hajduk Wielkich i dziadek z Opola cysty ciulu. normalnie bym to zostawil i mial ciebie i caly twoj "niebieski" swiat w dupie ale ty mnie po prostu obrazasz wiec nie moge tego tak zostawic, nazwij mnie jeszcze raz gorolem to zrobie wszystko zeby cie znalezc cwoku. a ciebie odbieram jako zakompleksionego 15to latka z problemami w domu ktorego jedyna rozrywka jest napinanie sie na necie, tylko ze przy tym az kipisz z nerwow wiec uwazaj bo wrzodow dostaniesz. aha i udawanie hanysa totalnie ci nie wychodzi... swoja droga naprawde koledzy po szalu powinni z toba cos zrobic bo osmieszasz Ruch, a znam kilku z chorzowa i to nawet normalne synki i idzie sie z nimi dogadac ale sprawdza sie ze wyjatek potwierdza regole smrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: 62.206.54.* 09.02.09, 14:24 dej na luz. :-)) Przeciez widzisz ze to debil. Nie idzie kogos z nikiem "Niebieska Ligota" brac na powaznie. "Niebieski Centrum", "Niebieski Tauzen",... "..Madryt" albo "...New York". A z drugi strony - co im pozostalo?? HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 15:09 Jeśli to bylo do mnie to już się boje i chyba nie wyjda z doma -hi hi Teraz to ty mnie obrażasz , a je też znam paru normalnych gieksiarzy nie tak zakompleksionych jak ty . Ciekawe gdzieś się uchował bo jak pamiętam w stecz było was na Ligocie na palcach jednej ręki policzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 09.02.09, 19:20 tu sie zgodzę, że nas mało było i sam byłem w tej mniejszości, ale to sie już zmieniło:) Do szkoły gdzie chodziłem, było nas kilku, to fakt. Jak jest teraz, każdy widzi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGT'64 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 20:07 ja, zakompleksiony? wolne zarty! poczatek lat 90 jak chodzilem do szkoly no to faktycznie wtedy na LGT bylo ciekawie, nie raz sie dostalo i nie raz sie komus wyjasnilo piesciami sile GieKSy ktora w tamtych czasach faktycznie wielka nie byla... ale o czym my rozmawiamy, wtedy nik nie kitral smyczek pod bluza tylko jak juz to chodzil dumnie w szaliku, zamiast bazgrania spreyem po scianach pisalo sie kreda na murze np. GKS King a i tak to juz byl wandalizm... no i najwazniejsze nie bylo napinania sie na necie tylko jak sie chcialo cos komus "wyjasnic" to sie wychodzilo na ulice... musisz zrozumiec ze czasy sie zmieniaja, ja odkad tylko wiedzialem co to jest fusbal nie mialem watpliwosci ze jako rodowity katowiczanin powiniennem kibicowac GieKSie i w glowie mi sie nie miescilo jak mozna w Katowicach kibicowac klubowi z Chorzowa... moge zrozumiec tylko sukcesje sympatii klubowych po ojcu, naszczescie moj do Ruchu mial taki sam stosunek jak ja i koniec juz tych wywodow bo szkoda mojego czasu pozdrawiam wszystkich GieKSiarzy zwlaszcza tych najwytrwalszych z juz i coraz bardziej Trojkolorowej LiGoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 10.02.09, 10:19 Coś ci się pojebało w głowie z tą coraz bardziej trójkolorową Ligotą ,zaczynamy napie...nke na brudasów . Idzie wiosna robimy wiosenne porządki wszystkie cygańskie smycze będą kasowane .Tak więc koniec krótkiej ery cyganów na Ligocie . Jedno miasto jeden klub K.S. Ruch Chorzów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B1 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 10.02.09, 15:20 buahahahhaaaaaaaaaaaaa toś mnie setnie rozbawił. Może to jeszcze te niedobitki z LGT robią, tak? ale komediant :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: 62.206.54.* 10.02.09, 15:25 HEHEHE Na serio dobre... HEHEHE Odpowiedz: - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niebieska Ligota Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 19:12 Czas pokaże ,idą zmiany i gieksa juz nie jest ,,trendy '' jeszcze spadniecie do niższej klasy rozgrywkowej i znowu was będzie chodziło po 500 jak dawniej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyś Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 11.02.09, 10:34 noooo, szczególnie jak gralismy w IV lidze:) Wtedy i wielki Ruch jeżeli chodzi o frekwencje był za nami. Ale fakt, drugi raz może sie to nie powtórzyć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 08.02.09, 20:49 Mosz na myśli siebie KU... przeca to wy SMrODY jak już czło Polska wiy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 08.02.09, 20:49 Mosz na myśli siebie KU... przeca to wy SMrODY jak już czło Polska wiy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 19.03.09, 11:57 Gustuje w Żydach ŻYDOSMrÓD heee heee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 19.03.09, 11:56 A jo nie gustuja w SMrODZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 19.03.09, 11:54 Jebej się KU...KI SMrODZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GieKSiorz Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.centertel.pl 08.02.09, 23:04 Skansen to takie miejsce gdzie możesz zobaczyć jak żyli kiedyś ludzie mając na myśli ich warunki bytowe. W odniesieniu do twojego klubiku chodzi o stadion który od lat 50 ciu niemal w niczym się nie zmienił co świadczy o braku rozwoju tego kluby. Jeśli chodzi o moją hilwkę to jest to Akademia Ekonomiczna w Katowicach. Widzę również że słowo hilwka jest ostatnio modne na forach internetowych wśród kiboli twojego marnego pokroju. Ja też poradza godać i dziwi mie to że wy takie ślonzoki z krwi i kości nazywocie swój manszaft niebiescy a nie modrzy. Coś tu niy richtig! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 09.02.09, 18:33 Przeca gorolski to niebieski Sląski to Modry ale co te SMrODY wiedzą jak to same goralstwo przykład na moim osiedlu nazwisko na Ski-Cki itd samo za siebie godo dupne Hanysy he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.chello.pl 07.02.09, 17:09 4 tys. po co im tyle jak nawet w latach swietnosci tego cyganskiego klubu na ich stadion przychodziło 2,5 tys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: since1964 Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:42 hehe tak tak kolorowych snow... czy wy naprawde nie widzicie jak sie osmieszacie tymi komentarzami? ladna pogoda sie zrobila, proponuje wyjsc w domu i se dychnac (...wiem ze w chorzowie smierdzi ale domyslam sie ze i tak mniej niz u ciebie w domu) Jaworzno z GieKSa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100 % ANTY SMrÓD Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.ekspres.net.pl 19.03.09, 13:11 Już niedługo nowe smycze z jednej strony Miasto i Klub a z drugiej strony 100% ANTY SMRODY -oczywiście Erka SMrODLAWO w SMrODY bydzie na opak super to bydzie wyglądać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja GKS Jaworzno IP: *.huxnet.pl 08.02.09, 12:08 Małopolski Klub Sportowy GKS Jaworzno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barkley1 GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.coig.pl 09.02.09, 08:31 A ja się cięszę, że GieKSa będzie grać u mnie w Jaworznie :) Jest u nas dużo kibiców GKS-u więc frekwencja na trybunach zapewniona i te 4 tyś biletów będzie wyprzedane! Pzdr. dla żółto-zielono-czarnego "Jelenia" !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: GKS Katowice zagra wiosną w Jaworznie IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.02.09, 00:50 No w końcu GKS będzie grał tam, gdzie ma najwięcej kibiców :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GNT 64 Jaworznicka gieksa IP: 83.238.23.* 19.03.09, 10:21 Nawiazujac do tematu ....bo na te smrody szkoda czasu bo jedyne co potrafia to napinac sie na necie a jak wychodzi im sie na przeciwko to poprostu uciekaja...a jak juz sie wstawiaja to robiac podjazdy w 20 chopa na 2 malolatów ze sprzetem...idiotyzm bez zasad honoru i regoł ....najlepiej wywalic sie w 10 na jednego ktory na dodatek idzie z panna i to u was na dzielnicy ....zapomnieliscie o zasadach ale na necie sie spinacie perfekcyjnie zreszta omijajac ich temat ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO JAWORZNA NA mecze GieKSy bedzie sie dzialo....pozdrowienia JAWORZNICKA GieKSa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JWNO GKS Re: Jaworznicka gieksa IP: 83.238.23.* 19.03.09, 10:26 W jaworznie ruch sie pojawil ale tymczasowo tylko dziwie sie ty prawdziwym smrodom ze nie zrobia z tym pozadku (ruch fc jaworzno to polowa konfidentow ktorzy szukali schronienia przed gieksa a ruch ich przyjol z otwartymi rekami i jeszcze na dodatek kolejna czesc to przeciepy z wisly ....no i wychodzi zgraja konfitur i malolatów po wodzom idotów) ale nas jest duzo duzo wiecej oni maja tylko jedno smierdzace osiedle reszta to dzielnice gieksy .....POZDRTO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSG Re: Jaworznicka gieksa IP: *.ekspres.net.pl 19.03.09, 13:16 Ustawek chcą ale jeden na jeden nie chcą słyszeć SMrODLUCHY a jak się z kim ustawią i wpie...dostaną to kablować SMrODLAWE konfidenty Odpowiedz Link Zgłoś