Gość: Gość Odpowiedź na chamski post IP: 195.205.147.* 15.07.09, 08:37 Cham z Ciebie "nastojaszczyj". A może napisałeś to "po pijaku"? Sądzić tak można po sposobie pisania i tragicznej ortografii... Dodatkowo przypuszczam, że jesteś chorym człowieczkiem, ogarniętym irracjonalnym strachem przed psami. Zgadłem? Znalazł się naprawiacz świata. Rozstrzelać wszystkich właścicieli psów - rada bezcenna. Oj, ciulu, ciulu... Mógł tatuś Twój lepiej się postarać, kiedy "zalewał" Twoją mamusię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Odpowiedź na chamski post IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 10:19 Gościu ,dajmy spokój rodzicom małoważnego ! Oni i tak cierpią z powodu posiadania takiej pomyłki natury jaką jest małoważny ! :). Gieroj z niego tylko przy klawiaturze ,a poza nią to zestrachany trzęsidupek nieprzystosowany do życia ! ;)) Bardzo ciężko mu się żyje -te ciągłe lęki ,obsesje ,wrogowie w postaci małych piesków ... :))) Eh.... Dajmy biedakowi spokój .... :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP [...] IP: *.centertel.pl 18.07.09, 11:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP DO Moderatora IP: *.centertel.pl 26.07.09, 12:06 \Ty Ch...u moderatorze a to co pisz eta pi... wyżej to co ku...?Nie jest wulgarne czy obraźliwe?Gorolu jeden! Sam się usuń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Wiecie ,że do psów można strzelać? IP: *.centertel.pl 26.07.09, 12:09 Polskie prawo pozwala myśliwemu na zabicie Twojego psa, jeśli na spacerze w lesie spuścisz go ze smyczy. Jaki morał?Psy zawsze na smyczy i w kagańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Wiecie ,że do psów można strzelać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 19:52 Idź w 3,14-zdu z tym swoim strzelaniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Wiecie ,że do małoważnego można strzelać ? ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 12:15 bo małoważny katlerek to taki Anguis in herba.. :( .... Harc mistrzu ja już nudna się robię ,bo znów do Ciebie z buziakami lecę :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Psy mają być na smyczy i w kagańcu-Właściciel 26.07.09, 22:28 Zgadzam się, że psy powinny być w kagańcach choć czy wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Czy wszystkie? IP: *.centertel.pl 26.07.09, 23:32 Kolego to są zasady. Po drodze jeżdżą ludzie samochodami.Czy wszyscy muszą mieć prawo jazdy? Bez paranoi wiadomo ,że szczeniakowi ratlerka nie założysz kagańca ale psu ,dla którego są w sklepie kagańce to trzeba je zakładać. Na allegro jest mnóstwo przeróżnych kagańców a w sklepach zoologicznych od zajechania;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: kaganiec dla pajacyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 11:45 Kup sobie taki kaganiec na allegro ,podaj swój rozmiar pyska i zamilcz wreszcie :) /taki chociaż za dychę ,na raty, na 10 miesięcy :) / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Psy na plaży IP: *.centertel.pl 31.07.09, 09:37 Dużo się obecnie mówi o psach , które chodzą po plażach w Polsce. Sami siebie wincie.Wkurza Was to a nie zwracacie uwagi ich właścicielom. Kara z psa na plaży wynosi obecnie 50zł a jeszcze gdy bez kagańca i bez smyczy 100zł. Proszę osoby z jedną fałdą (patrz zuza) o nie zabieranie głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Psy na plaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:50 wincie sami siebie :) To do biednych rodziców małoważnego kretyna .. Co za materiał genetyczny ... ! Ale jaki obeznany w mandatach psychol ,no ,no .. twojego właściciela należałoby ukarac gigantycznym mandatem małoważny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: burak wop :) mop ? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:45 Niech się tatuś szykuje :) Na mandat za posiadanie małoważnego kretyna bez kagańca ! I smyczy :) Ze wstydu przez takiego synusia zje swoje pantofle :) Żal starego człowieka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: małoważny na wirtualnej plaży :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 10:53 kara z psa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP DO zuzy IP: *.centertel.pl 31.07.09, 17:14 Szmato jedna i religijny wymiocie pysk na kłódkę suko! Twoja matka do teraz wypróżnia sie na stojąco przypominając sobie to coś (ciebie zuza) co z niej wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: DO zwyczajnego idioty :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:40 oh,głupku !! oh ,prostaku !! gdzieś ty się buraku wychował ? Gdybym napisała,że w chlewie czy świniarni ,obraziłabym te szlachetne zwierzęta ,które tam żyją !! Nawet świnią cię nie moge nazwać ,bo taka świnia mogłaby mieć uzasadnione pretensje !!!! Słuszne jak najbardziej !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re:wop czyli mop ........ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:50 ......... Byłabym zapomniała - małoważny obrzydliwy pomyleniec :)) Takie coś co się do niczego nie nadaje :) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WażniejszyODpsa I znowu amstafy pogryzły ludzi! IP: *.centertel.pl 06.08.09, 19:06 Jeden na podwórku u jakiegoś gnoja drugi w restauracji w Krakowie. Najwięcej odnotowanych pogryzień ludzi w Polsce jest przez te właśnie zawszoną rasę! Właśnie kupuje na allegro: coś co można obejrzeć na filmie Niedługo Wam powiem jak sie sprawdza. www.youtube.com/watch?v=_bRzmL75O-k Wszystkie k...y ,którym ,zechce sie tu bronić psy czy właścicieli psów bez kagańca proszę by grzecznie stąd spier.....y! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: I znowu..,.małoważny .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 21:14 Nie zapomnij kupić sobie kagańca w rozmiarze XXS...! I napisz jak się sprawdza zawszona raso :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Re: I znowu..,.małoważny .. IP: *.centertel.pl 06.08.09, 22:50 Ku.y,zuzy i ich matki !wy......ć!A żeby cie religiujny wymiocie amstaf pogryzł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Zuza przestań brać dopalacze... IP: *.host4africa.com 06.08.09, 23:00 Dzieci pogryzione przez psy, rodzinne tragedie i tym podobne a ty głupia babo bronisz psy i ich chorych właścicieli? Widać ,że los po tobie ostro pojechał... Co byś powiedziała gdybyś to ty została pogryziona przez amstafy w Krakowie? "a fe niegrzeczne pieski, gdzie moja druga połowa twarzy?" Mowię ci odstaw leki albo zmień lekarza bo cię oszukuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: przestań brać dopalacze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 10:34 Głupia niby ewciu :) Nie bronię psów i potępiam nieodpowiedzialnych właścicieli ,czytasz ,czytasz i jak zwykle nic do ciebie nie dociera . Natomiast tępię robala małoważnego ,pełnego lęków i obsesji martusiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz ;-)))) WoP-iści, przestańcie robić ludziom wodę z mózgu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 15:09 Do WOP-u brano rekruta o użytecznych mentalnościach szpicla, podglądywacza, obserwatora, donosiciela, tępego służbisty, psa dozorującego, pozoranta: maskującego się i zmieniającego jak kameleon barwy ochronne (mimetyzm, mimikra i... mimozowatość) itd. itp. Dlatego nie dziwię się, że ten "autorski" wątek "Ważniejszego od Psa" (w skrócie: WOP lub WoP) przekroczył swoją liczbą 437 już wszelkie granice zdrowego rozsądku oraz przyzwoitości, i wbrew intencjom jego autora, po prostu... schodzi na psy(!). Pan WoP okazał się w końcówce wielkim prostakiem i chamem, sięgającym po ekstremalnie plugawe określenia, dla których komplementem byłoby uznawanie ich za... zwyczajowe i wulgarne zwroty. [;-)))] Do czegoś TAKIEGO trzeba mieć... klasę! Natrętnie, ten zakompleksiony "mało ważny jegomość", przekonuje do czegoś, co od początku jest absurdalnym, stwarzającym idiotyczne sytuacje martwym przepisem: NAKAZUJĄCYM ZAKŁADANIE KAGAŃCA WSZYSTKIM PSOM I PROWADZENIA ICH NA SMYCZY. To nigdy (poza marginalnymi przypadkami) nie będzie stosowane, choćby "ustawodawcy i egzekutorzy" wyszli ze swojej sku...ry!!! Bo zdrowy rozsądek i życie - są silniejsze! A prawo nigdy nie powinno iść przed życiem!!!!!!!!!!!!! Zapamiętaj to sobie, bardzo ważny jelopie, w skrócie: WoP-ie!!! (HKP) ... CZUWANKO, ZUZANKO!!! - He, he...! Ale mu napier...iłem, co, Zuza!? ;-)))))))) PS: Co to za PRAWO i PRZEPIS - który wszyscy "olewają", "olewali" i... dalej "olewać" będą???... K O M P R O M I T A C J A !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz errata Re: WoP-iści, przestańcie... (errata do wpisu): IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:03 Żeby Ważniejszy od Psa (WoP) nie poczuł się dowartościowany, a WOP... niesłusznie obrażony, śpieszę z wyjaśnieniami: - te wymienione ciurkiem na wstępie "przymioty" służyły, po prostu, skuteczności strzeżenia granicy tak, aby "nawet mysz się tam nie prześlizgnęła"(!); - ja, "chłopak z Orzysza", bym się w takich formacjach wojskowych zupełnie nie nadawał; za miękkie mam serce; jak-tak by ktoś nawiewał z tego raju-PRL-u (np. na zachód <<<<<), to mógłbym nie dopatrzyć, albo jeszcze niestosownie dodać: - Wypier...ać!!! I... stanął bym przed sądem albo... egzekucyjnym plutonem. [:-((((((((]; - co innego WoP, ten by "nawet muchy nie przepuścił" (w jakimkolwiek kierunku), a pies przekraczający-przebiegający... to by miał od razu przechlapane: krótka seria z "kałacha" i... już po Azorku lub po Azorze! :-((( (HKP) ... CZUWAJ, DOZORZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: harc -mistrzu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:27 ...ja Cię kocham ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Re: harc -mistrzu...Do harc ciula IP: *.centertel.pl 08.08.09, 10:09 Ty tępy ciulu spie...j na forum orzesza jak takie jest.U was na wsi to kury pewnie w łóżkach trzymacie! Impotencie widać po tobie że jesteś impotentem i chcesz się wybić 3mając sztamę z ćpunką zuzą(kóra regularnie daje dupy na dworcu) Nie masz dzieci nie wiesz co to jest zmartwienie bo wszystkie twoje troski skupiają się na znalezieniu sklepu i kupienia taniego wina (jak nauczył cię tatuś) Jesteś gościu h warty i nie szczekaj na moim wątku bo żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz ;-)))) Poznajcie pieniącego się wściekle jełopa WoP-a... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 15:38 Ty głupi frajerze i jełopie WoP-ie, chodzi o Orzysz (garnizon wojskowy na Mazurach), a nie o... Orzesze, chamie i prymitywie. Poza tym nazwy miejscowości pisze się z dużej litery, tumanie-grafomanie. I skończ już na forum z tymi biednymi psami! ;-)))))))))))) (HKP - hańba kretyństwu pospolitemu) ... ORZESZ('e), KU...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Poznajcie pieniącego się wściekle jełopa WoP- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 15:56 W życiu jeszcze nie spotkałam ,ani nie czytałam tak prymitywnego człowieka (?!). Totalnie głupi ,obrzydliwie chamski ,zwyczajna pomyłka natury ! . Takiej obleśnej postaci nie da się już sprowadzic na właściwą drogę . Jest wrzodem na zdrowej tkance społeczeństwa . No ,nie wiem ,możeby jeszcze na na tego pawiana /niech mi wszystkie pawiany wybaczą nietakt :) / podziałały jakieś egzorcyzmy ??! Albo płukanie bądź odrobaczenie umysłu ? Wg mnie jednak to przypadek b e z n a d z i e j n y . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Do gó...jada harchuja IP: *.centertel.pl 08.08.09, 20:38 Tępy luju nie będziesz mnie ani nikogo uczył gramatyki.Gdyby twoja stara(albo osoba ,która zgodziła się na in vitro /takie cuda jak ty popaprańcu z normalnych małżeństw nie powstają/znała by podstawy ortografii to byś tu nie pier do lił... A ty zurwo 3m pysk ścierwo jedne... co puszcza sie z psami pod śmietnikiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----> - Ha, ha, ha! - to jest śmiech, a ty WoP-ie, głupi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 21:51 ...jełopie, "schowaj swoje dudy w miech"! :) (HKP) ... :-)))))))))))))))))) [śmiech harc mistrza *** - trzygwiazdkowy] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Do gó...jada debilnego małoważnego ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 23:15 Ty małoważny idioto masz jak widzę straszliwe kompleksy !!! Nigdy nie miałeś mamy ni taty ,więc nikt ci debilu nie wpoił chocby podstawowych zasad społecznego współistnienia ! Całą swą wiedzę czerpiesz spod budki z piwem i to jest twój cały mały,śmieszny ,idiotyczny świat ! Jesteś obrzydliwą -raz jeszcze powtórzę -pomyłką natury ! Twoje słownictwo świadczy o tobie ptasi móżdżku ! /znów muszę prosic o wybaczenie ptasie społeczeństwo :) / . Nikt to przy tobie jest ktoś :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Zuzodinozaur IP: *.centertel.pl 09.08.09, 09:27 "Całą swą wiedzę czerpiesz spod budki z piwem" Takie coś jak budka z piwem przeminęło jakieś x lat temu. Czyżby cię pajacu wypościli z psychiatryka po dłuższym pobycie? A co to jest ta budka z piwem ? Wie ktoś ? No to najlepiej obejrzeć stary film z czasów PRLu. Tam faktycznie były na ulicach takie obrzydliwe budki jak kiosk Ruchu, gdzie sprzedawano obrzydliwą , kwaśna i ciepła lurę, nazywaną piwem. przy tych budkach było zawsze pełno pijaczków meneli i innego tałatajstwa. Normalny człowiek jak chciał sie napić piwa to musiał iśc do drogiej knajpy albo do tzw. pewexu, czyli sklepu gdzie za dolary można było kupić produkty sprowadzane z Zachodu. Na szczęście to już dawno historia, teraz mamy w Polsce i dobre piwo i miejsca gdzie można się napić - puby.nazywają się pijalkami. Jesteś żałosna iz znowu to pokazałaś. Pokazałaś ile masz lat.;-) Coś ok 55 wiec żal mi cię jeszcze bardziej.Przez tyle lat robiłaś to tylko ze zwierzętami.Fe ohyda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dinozaur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 09:49 idiota . Jednak w zakresie chlania piwa w miejscach zarówno historycznych jak i współczesnych małoważny kundelek ma widac bogate doświadczenie . I znowu pajacyk wopek nie zrozumiał - budka z piwem brzmi pogardliwie ,bo na dobre piwo w dobrym sklepie go nie stac :) .Przecież na basenie w Tranowskich G. ograbiono go z całego posiadanego majątku ! :))) Ach ,jaką słychac nostalgię za tymi budkami pełnymi meneli, drobnych pijaczków z zasobem wyrażeń które tu debilek wopek prezentuje ..W takiej budce się wychował i oto skutki :( .Tylko dlaczego poci się na FK ?! Żałosna postac .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: dinozaurze właśnie przeczytałam .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 10:17 ...psy rozumieją ponad 150 słów i potrafią liczyc do pięciu ! To więcej niż ty wopku umiesz i rozumiesz ! :) wopek !! Trochę więcej szacunku w związku z tym dla braci mniejszych ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Jak juz wiadomo IP: *.centertel.pl 09.08.09, 10:19 Żałosna postać przypadkiem cię spłodziła(ciesz się). Głupia cipo tak sie akurat składa ,że nigdy nie piłem i nie będę pił piwa czy innego alkoholu poza restauracją.Wyjątek ogródek letni;-) Nie będę pisał szczegółów bo i tak tępa babo nie zrozumiesz. Sprzedaj butelki po tanich winach ,które z rodzicami pijesz(sadząc jednak ostatnio po twoim wieku to już nie masz rodziców)i kup sobie okulary. Najwidoczniej masz problem ze wzrokiem bo myśleć nawet dupą nie potrafisz. p.s.W szkole ostro cię lali?Jest też opcja ,że episzesz z zakładu zamkniętego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Jak juz wiadomo..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 10:27 ......wopek to idiota ! :) :)))))))))))))))))))))))))))))) Ale ! pisz jeszcze ! ,koniecznie pisz ! wopek w restauracji !Dobre sobie ! Szatniarz by cię za kołnierz dziurawego płaszczyka wyprowadził !! :)) ale palant ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz =----> Re: Jak już wiadomo... Dobrze, Zuza, TAK 3-MAĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.09, 15:41 Moje najwyższe słowa uznania. TAK TRZYMAJ, Zuza!!! Wal temu "mało ważnemu" WOP-owi (nie mylić z VIP-em) - ile wlezie! Kochaj mnie na FORUM, na TYM forum, a tego oto WoP-a jełopa... wdeptaj w błoto!!! TAM-ci jest jego - WoP-a* miejsce.(!) (HKP) ... CZUWAJ, DZIEWCZĘ LUBE!!! Przypis 1: *) wyjątkowo obrzydliwa postać (w skrócie: WoP). ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Zesrał sie po przeczytaniu IP: *.centertel.pl 09.08.09, 19:38 Odpowiediz na jego posta i szaleje hehehe;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP I znowu pogryzienie!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 14.08.09, 09:05 Motocykliści zrobili już drugi raz korek na A4 a teraz czas na polowanie na psy bez kagańca! Gnoje (czyt.właściciele tych psów) strzeżcie się! Jak przy mnie jakiś pies zawarczy na kogoś i nie będzie miał kagańca to puzzle z niego zrobię 3d(albo smalec). Dość pogryzień ludzi przez psy sku...eli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz Re: Psy mają być na smyczy i w kagańcu-Właściciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:20 Bez urazy, ale ja mam w 4 literach Twoje dzieci... Mój pies dla mnie jest ważniejszy od Twoich dzieci, i nie będę go męczył na smyczy tylko dlatego, ze jesteś ograniczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Psy mają być na smyczy i w kagańcu-Właściciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 11:50 w swej szlachetności Psiarzu bardzo delikatnie wyraziłeś się o wopiku :) Ograniczony to zdecydowanie zbyt łagodne określenie :) Wopik jest całkowicie wyprany z pozytywnych cech ludzkich ,jest totalnie złym ,tępogłowym człowiekiem .Należy trzymac się od takiego indywiduum z dala dla własnego bezpieczeństwa ! Czego i Tobie i sobie życzę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Do:Pisarz/zuza IP: *.centertel.pl 15.08.09, 12:13 Mendo ku...ka gdybym wiedział gdzie jesteś teraz to bym cię zakopał jak porządni właściciele psów gó... po nich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Do wopika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 10:31 Pisarz wopik ? Pisarz ? :)) Zresetuj sobie zawartośc łba ,bo to co tam masz - o ile coś masz - przypomina zawartośc miejskiego wysypiska śmieci . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wOp do urwy zuzy IP: *.centertel.pl 16.08.09, 12:28 A skąd wiesz ?Twój Tatuś opisał ci swoja prace?Tam twoja zasraną matke poznał szmato jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: do urwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:08 Żal mi cię wopik :( A raczej twojej żony i dziecka .. Pewnie codziennie właśnie słyszą ,że są szmatami i jak raczyłeś napisac "urwami" . Fe ! Brzydki wopik ,niegrzeczny ,w głowie oprócz śmieci ,samo sianko ! :))))))))))))))))))))) Kiedy się kretynie chociaż pisac poprawnie nauczysz? Chyba nigdy ,za stary już jesteś :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wOp Tepa pi... IP: *.centertel.pl 17.08.09, 07:37 Gdyby twój mózg włożyć to czaszki kury to by grzechotka była.Dresiarzu pierd olony pomiocie śmieciarza i taniej prostytutki zamilcz na wieki albo dalej puszczaj się z psami jak twoja mamusia;-)(ś.p.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz ;-)))) Tępa pi... Zda mi się, że WoP robi złą propagandę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 10:13 Sobie samemu i wszystkim anty-psiarzom w Polsce, a zwłaszcza tutaj, na Śląsku. Z każdym kolejnym obraźliwym postem, staje się ON - ten NAJ... Ważniejszy od Psa - coraz bardziej... "kreatywny" i "kwiecisty". ;-))))) (HKP) ... DO REKORDU ARNOLDA JESZCZE CI, PSI CIULU, DALEKO, BARDZO DALEKO...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Tępy pi.. wopik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 15:07 Tę "kwiecistośc " i "kreatywnośc " wopik zawdzięcza wieloletniemu przebywaniu w ZK :) . Nie ma się więc co dziwic jego słownictwu i pojmowaniu świata . Wiadomo ,że nasze więzienia nie resocjalizują osadzonych , i wychodzą z nich takie odmóżdżone,agresywne wopiki . Wopik powinien podlegac izolacji stałej od zdrowego społeczeństwa ,bo teraz głupek chce mordowac psy ,a potem weźmie się za mordowanie ludzi .. :( . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Przerażające ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 15:11 ..jest najbardziej to ,że wopik zdążył się już rozmnożyc ,i prawdopodobnie wychowuje potomstwo na swój wzór i podobieństwo ,z identycznym zasobem słownictwa :( .Bo nie może byc inaczej ,kiedy w domu same k....,szmaty ,pi... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOP ZUZA;-P IP: *.centertel.pl 17.08.09, 18:33 Co może w końcu zdradzimy Harcmistrzowi nasz sekret? He he może Kolega się już sam domyśla? Stawiam 0.5 Walkera ,że tak.;-) Pozdrowienia Harcmistrzu;-P i miłego wieczoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz |----C Re: ZUZA;-P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:31 A cóż to za SEKRET, nagle tak miły, Drogi WoP-ie???... Cały aż drżę z ciekawości oraz niecierpliwości. :-))))) Ostatnio skończył mi się John W. - Jaś Wędrowniczek w barku. :-((((( Też bardzo serdecznie pozdrawiam, miłego dnia! (HKP) ... BĄDŹ ZAWSZE CZUJNA I GOTOWA, ZUZANNO!!! WOP STAWIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: ZUZA;-Post Scriptum: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:35 - Wersal się zrobił, qrv...a!!! [???] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: ZUZA;-Post Scriptum: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:35 żaden wersal mistrzu ,wopikowi już do reszty poprzewracało się w głowie :)ALBO jakiś żartowniś podszywa się pod niego . Jednak w ramach przeprosin za swoje zachowanie i słowa ,których używał ,nie mam nic przeciwko ,żeby tego Jasia Wedrowniczka postawił :),ale coś mi się wydaje ,że się nie doczekamy ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoP Part of secret IP: *.centertel.pl 19.08.09, 10:12 Harcmistrzu kolego Ty mój;-) WoPa ,Wopusia czy jak wolisz Ważniejszego od Psa wymyśliła ze mną Zuza;-P Dlatego nie obrażamy się na siebie(he he te puste epitety) Domyśliłeś się po co to wszystko? Pozdrowienia Michał/Zuza=WoP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Part of secret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 15:32 No tak ,teraz jestem już pewna ,że za wopika podaje się ktoś inny :) Wopik nie potrafi poprawnie pisac ,np. w życiu do głowy by mu nie przyszło "ty" pisac z dużej litery :)) itd. Niech Ci będzie Michałek ,i tak wolę czytac Ciebie niż wopika ,chociaż też masz nierówno pod sufitem :)) A może to Arni sobie jaja robi ? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tymiankowa.pani Re: Psy mają być na smyczy i w kagańcu-Właściciel 27.09.09, 23:31 ide sobie ostatnio obok katedry ( panewnicka ) i jak feniks z popiolow wyskakuje na mnie jakis amstaf czy cos takiego - to jest jakas masakra. przestraszylam sie nie na zarty - dobrze ze mi nic nie zrobil. ludzie nauczcie sie w koncu trzymac te cholerne psy na smyczy - zwlasza kiedy to nie sa ratlerki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazetowy Re: Psy mają być na smyczy i w kagańcu-Właściciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 16:09 pies ludzkiego gówna nie ruszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz & HKP Re: Psy mają być na smyczy i w kagańcu-Właściciel IP: 95.215.21.* 28.09.09, 23:04 Gość portalu: gazetowy napisał(a): > pies ludzkiego gówna nie ruszy Akurat! Gó... a nie prawda! :-)))))))) - Co Ty, Gazetowy, wiesz o psach!?... PS: Mój pies nie jest niebezpieczny i nie będę się stosował do głupich i asekuracyjnych przepisów gminnych. (!) Tylko psów N I E B E Z P I E C Z N Y C H , matoły pospolite, taki przepis dotyczyć powinien. A panowie radni niech się lepiej wezmą za inne, prostsze sprawy, niż za "radosną twórczość prawodawczą". :-))) Odpowiedz Link Zgłoś