Dodaj do ulubionych

Kolejny kop dla Polakow

16.10.09, 20:48
Polacy nie będą mogli brać udziału w loterii wizowej, której wygrana
oznacza możliwość swobodnego osiedlania się i pracowania w USA.
Amerykanie nie chcą, by wśród kilkudziesięciu tysięcy tegorocznych
szczęściarzy znaleźli się Polacy, bo - jak twierdzą - i tak są dla
nas gościnni.
www.dziennik.pl/wydarzenia/article459737/Szlaban_USA_na_ekstra_wizy_dla_Polakow.html
Obserwuj wątek
    • ratpole Re: Kolejny kop dla Polakow 16.10.09, 20:54
      eczek1 napisał:

> Amerykanie nie chcą, by wśród kilkudziesięciu tysięcy tegorocznych
      > szczęściarzy znaleźli się Polacy

Tutejsi bulwiacy twierdza, ze maja w doopie Ameryke, wiec jak Kuba Ameryce tak
      Ameryka Kubie hehe
      Swoja droga co to za potomek SBeka te teksty plodzi? Moze to Ketman Maleszka? hehehe
    • czosnek.pl Re: Kolejny kop dla Polakow 16.10.09, 21:00
      he he kop?
      a moze kop-ol? czy przestrzeganie wlasnego prawa to jest kop?
      ty eczek jestes legalnie w usa? smiem watpic bo dla kazdego normalnego jest to przestrzeganie prawa a nie kop!

zreszta polacy jak twierdza maja to w dupie
      tinyurl.com/ygm97tk
      tylko dlaczego az 1300 wpisow w wiekszosci nie na temat ale za to wrogich ameryce! najwiecej maja do powiedzenia ci ktorzy nigdy tutaj nie byli!

wiec widac nie ma to znaczenia gdzie sie mieszka bo takie eczki sa po jedenje jak i drugiej stronie oceanu, zaloze sie ze gdyby eczek mieszkal w polsce to by pierwszy najglosciej plul na USA!
      widac polaczka z polski wyciagniesz ale polski z polaczka nigdy.

wi
      • eczek1 Re: Kolejny kop dla Polakow 16.10.09, 21:33
        Pocieszasz sie. Pare lat temu Polska tez byla wykluczona z loterii.
        Wtedy dzieki oszustwom Polakow pracujacym w emigration z 5tys
        wydanych wiz zrobilo sie 50tys. Amerykanie sa naiwni, daja sie
        oszukac ale jak zlapia to karaja z nawiazka.
        • eczek1 Re: Kolejny kop dla Polakow 16.10.09, 21:35
          "karza" chyba nie karaja. Na ch.. mi ten jezyk?
          • czosnek.pl Re: Kolejny kop dla Polakow 16.10.09, 21:44
            ja sie pocieszam? ja jestem obywtelem usa od przeszlo 20 lat wiec czym mam sie pocieszac? bo nie bardzo cie rozumiem i nie pisz bzdur amerykanskie prawo moze twarda ale przestrzegane tylko polacy nie moga tego zrozumiec dlatego takie pretensje o polanskiego o to ze wielki muzyczny zespol nie zostal wpuszczony na koncerty na wizie turystycznej i o to ze deportuja czasami nielegali.
            poczytaj to forum co tam ci link dalem tak jakbym ciebie slyszal tylko odwrotnie tzn: u nas w polsce wszystko najlepsze i po co jechac do usa skoro tam jedzenie nie dobre i grube kobiety.
            Ty piszesz znowu wszytsko w usa najlepsze nawet chevi lepszy od mercedesa a w polsce to wszystko totalnie wszystko zle. Przeciez ty jestes dokladnie taki sam ja ci polacy!
            • eczek1 Re: Kolejny kop dla Polakow 16.10.09, 22:12
              anetta, znowu ci sie mysli plataja.
              • czosnek.pl Re: Kolejny kop dla Polakow 16.10.09, 22:19
                eczek jesli myslisz ze jestem krawczyk to sie grubo mylisz pisze tylko pod tym nickiem ktory zreszta zabralem kiedys kaszance_pl bo mnie irytowal!
                poprostu ja "nienawidze haterow" he he niezaleznie czy sa z polski czy z usa a ty takim haterem niestety jestes mimo ze bardzo mi sie podobaja twoje republikanskie poglady to twoje bezpodstawne sie wymadrzanie mnie irytuje!
                nie lubie tez kiedy klamiesz tak jak z ta kalifornia i jak za wszelka cene probujesz odwracac kota ogonem tak jak z tymi camperami.
                panjal? (jak mowi gieroj)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka