Gość: VIP-1 IP: *.mt.sfl.net 09.03.04, 12:43 jak tam osiolku? dalej za dzikami po lesie ganiasz? czy w dziurke od klucza fiuta pakujesz? aha! no i jak tam dupcia? bardzo boli? bo widze ze ci ja troszke wczoraj skopano, hehehe tfuj VIP-1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waldek.usa Re: czesc donk_ey 09.03.04, 15:49 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > jak tam osiolku? dalej za dzikami po lesie ganiasz? > czy w dziurke od klucza fiuta pakujesz? > > aha! no i jak tam dupcia? bardzo boli? > bo widze ze ci ja troszke wczoraj skopano, hehehe > > tfuj VIP-1 Hehehe VIP, zamiast ciebie (jak zwykle) moja znajoma i ja zesmy mu dokopali. Niezla_dupa debiutowala po przejsciu obowiazkowego szkolenia na postach cream of the forum. Ona nie mogla uwierzyc ze osiol jest az takim debilem. Osiol nic nie czyta i wali glupota na oslep. Takich jest malo... moze powinnnismy wpisac go na jakas liste ONZ, hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Co jest maslaczki! 09.03.04, 15:56 Chyba cus wam sie yebie w tych skwasnialych mozgownica. Waldus, zajmij sie rola eunucha, i trzyba morde, rycerzyku. a ty vipku zajmij sie lechtaczka cioci. A ta krowa, niezal dupa, czy stara dupa, czy ta co jej sie wydaje, ze jest niezla dupa, powinna sie zajac robieniem laski staremu w domu a nie tutaj wirtualnie. Nie mam teraz czasu, lecz slowo harcerza. Potanczymy jeszcze sobie cieniasy, bo was bardzo lubie. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Co jest maslaczki! IP: *.mt.sfl.net 09.03.04, 16:03 ta lechtaczka to cie chyba po nocach przesladuje trzeba bylo za kobita jakas latac a nie za dzikiem po lesie, zboczencu do bys moze i lechtaczke do polizania dostal nie masz czasu? a co? brandzlujesz sie czy dupy lolowi nadstawiasz? ja zawsze znajde chwile zeby ci dobre slowo napisac bye, tfuj VIP Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Co jest maslaczki! 09.03.04, 16:17 haha, nie mam czasu na takich pacholkow ja ty, nedzniku. Mam niezle dupy u mnie, dziewczeta trza obluzyc. hahaha dlatego musisz sie zadowolic tymczasowo waldusiem. hehehe, tylko bierz go na soft. hehehe niezla dupa, hahahaha, za duza ogladasz Playboya. A zycie ci ucieka, uhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: Co jest maslaczki! IP: *.mt.sfl.net 09.03.04, 16:30 niezle dupy? hehehehehe pobzykac to ty se mozesz barana w dupe, w oborze a pozniej bedzie mala zmiana i bedziesz ruchany przez barana przyjemnej zabawy zyczy ci tfuj VIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezla_dupa Dolacam sie do zyczen! IP: *.med.harvard.edu 09.03.04, 18:05 nie tfoja niezla_dupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezla_dupa wiedzialam..ze na twoja glupote zawsze moge liczyc IP: *.med.harvard.edu 09.03.04, 18:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 co sie dziwisz, przeciez to osiol IP: *.mt.sfl.net 09.03.04, 19:02 wiec ma osli leb w ktorym niestey zero inteligencyji Odpowiedz Link Zgłoś
donk Mefistofeles, do uslug! 09.03.04, 19:06 ach, coz zrobic! Trzeba sie znizac do poziomu plebsu. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Na lewo syf, na prawo syf, a srodkiem 09.03.04, 19:04 donki plynie na lewo most, na prawo most idz utop sie sk*rwysynie donk, lecz sie! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Na lewo syf, na prawo syf, a srodkiem 09.03.04, 19:07 akuku piorko w dupie! waldziu, nudze sie z wami. Smutasy. Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: masz dziumdzius, join the club 09.03.04, 19:13 www.lovelongears.com/regform.html Odpowiedz Link Zgłoś