Dodaj do ulubionych

Zabawka dla DWULATKI

01.04.04, 05:05
To pytanie jest skierowane przede wszystkim dla mam i dzieci mieszkajacych w
Usa.Moja coreczka ma 2 latka i 3 mce, jestem ciekawa jakie sabawki bylyby
dobre dla jej wieku.Wczoraj bylam w Toys r us i zabawek jest mnostwo. Ale
np czy Barbie jest dla niej ok? CZy lepszy by byl zestaw takiej duzej kuchni
czy toaletki? SAma juz nie wiem.POwiedzcie mi czym moja coreczka moglaby byc
bardzo zainteresowana? Zabawek jest u mnie w mieszkaniu bardzo duzo, ale nimi
to ona sie zajmie przez kilka minut a potem ja wszystko nudzi.
Obserwuj wątek
    • edytkus Re: Zabawka dla DWULATKI 01.04.04, 06:54
      E tam Barbie, co dziecku poczucie estetyki bedziesz wypaczac wink) A tak na serio to jeszcze za wczesnie
      na ten typ lalki, predzej lalki Cabbage Patch Kids. Raczej proponuje Ci kupno kuchenki lub toaletki.
      Moja corka (19 m-cy) dostala kuchnie od Mikolaja (wyposazona w naczynka i plastikowa zywnosc) i
      codziennie cos pichci wink Bajzlu robi przy tym co niemiara (zupelnie jak tatus podczas przyrzadzania
      obiadow wink). Tu jest ta kuchnia (jedzonko dokupione oddzielnie):
      www.step2.com/index.cfm?stp2ssid=00C8FC99-B4D5-4BFC-9A21C7793F59CABB&action=details&category_id=1000&subcategory_id=1024&product_id=1283

Ale wiesz, takie male dzieci nie potrafia sie zbyt dlugo skoncetrowac na jednej czynnosci wiec nie
      mozesz oczekiwac cudow. Acha, my mamy lalke z wozkiem, lalka raczej zbiera kurz, za to wozek
      czasem sluzy do przewozenia ulubionej maskotki. Poradze Ci abys na stronie ToysRUs wyszukala
      zabawki dla dwulatkow i poczytala opinie, ja tak robie i zazwyczaj trafiam w dziesiatke.
      E.T.
      PS. Zamow sobie bezplatny katalog American Girl, lalki sa nawet fajniejsze w rzeczywistosci niz na
      zdjeciach chociaz dopiero od 3 lat www.americangirl.com
      • izabela78 Re: Zabawka dla DWULATKI 01.04.04, 22:33
        Bardzo dziekuje Ci za podpowiedz. My tez mamy wuzek dla lalek i to taki z
        Graco z car setaem ale ten wuzek tylko zbiera kurz. Mala lubi go wziasc na
        spacer ale tylko na 2 minuty. POtem to ja musze pchac ten wuzek i czasami
        Natalke na rece nosic.
        Jeszcze raz dzieki ogromne.
        pozdrawiam IZA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka