stary_ormowiec 13.04.04, 02:37 a moze istnieje? Oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starywiarus Służę uprzejmie: dla ORMO wszystko 13.04.04, 02:44 Prosto od konia: Straż Graniczna RP. www.sg.gov.pl/poradnik/index.asp?id=17 Poradnik: "Podstawowe zasady ruchu granicznego. Co należy wiedzieć" (...) Niezmienione pozostaną zasady dotyczące obywatelstwa polskiego. Zgodnie z obowiązującym prawem obywatel polski nie będzie nadal uznawany równocześnie za obywatela innego państwa. W przypadku posiadania również innego obywatelstwa obywatel RP będzie mógł przekroczyć granicę państwa na wyjazd z Polski wyłącznie na podstawie polskiego paszportu lub dowodu osobistego. (...) Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Służę uprzejmie: dla ORMO wszystko 13.04.04, 02:50 No rwa wiedzialem ze wylowie cie jak karpia na swieta haha Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Służę uprzejmie: dla ORMO wszystko 13.04.04, 02:59 stary_ormowiec napisał: > No rwa wiedzialem ze wylowie cie jak karpia na swieta haha. No i tak samo ci ością w gardle stanę, tak mi dopomóż Bóg. Popijanie denaturatem nic ni nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Służę uprzejmie: dla ORMO wszystko 13.04.04, 03:20 Podam do stolu na pozegnalna kolacje panu premierowi Millerowi. Przynajmniej bedzie z ciebie pozytek. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Służę uprzejmie: dla ORMO wszystko 13.04.04, 03:59 stary_ormowiec napisał: > Podam do stolu na pozegnalna kolacje panu premierowi Millerowi. > Przynajmniej bedzie z ciebie pozytek. On i bez ości z karpia ma kłopoty z przełykaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonimowy Dziekuje bardzo za info paniw wiarusie IP: *.ipt.aol.com 13.04.04, 03:23 Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Dziekuje bardzo za info paniw wiarusie 13.04.04, 03:27 A teraz wytrzyj brazowe usta. Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Ormowcy do pianina! 13.04.04, 03:52 Jako środek doraźny, proponuję, by każda instytucja państwowa w kraju pilnie zatrudniła k*rwę umiejącą grać na pianinie. Wtedy na każdy wniosek obywatelski treści "coś tu k*rwa nie gra", bedą mogli odpowiadać dumnie - na tym forum i wszedzie indziej - "a właśnie, że gra! Panno Basiu - do pianina!". Od razu się stosunki państwo-obywatel poprawią! Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Ormowcy do pianina! 13.04.04, 04:04 Rozumiem ze jako pomyslodawca zglaszasz swoja kandydature? Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Ormowcy do pianina! 13.04.04, 04:34 stary_ormowiec napisał: > Rozumiem ze jako pomyslodawca zglaszasz swoja kandydature? W pewnym sensie. Moja firma wygrała przetarg na dostawy dla rządu tanich używanych pianin na kredyt. Załogę musicie dostarczyć sami, ale nie sądzę, byście mieli z tym kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
grynblak Re: Ormowcy do pianina! 13.04.04, 04:49 no ty jestes, kurwa, Przewodniczaca Kurwa pianinowego byznesu, kurwa! Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Ormowcy do pianina! 13.04.04, 04:52 grynblak napisał: > no ty jestes, kurwa, Przewodniczaca Kurwa pianinowego byznesu, kurwa! No, ktoś wam musi stroić to rozstrojone pianino w burdelu, bo inaczej ostatni wasi klienci zrezygnują i wyjadą. Odpowiedz Link Zgłoś
grynblak Re: Ormowcy do pianina! 13.04.04, 04:54 o kurwa jacy wy, kurwa jestescie, kurwa mili tow Przewodniczacy Kurwa dobra jest kurwa tow Przewodniczacy, kurwa, Kurwa kupujem te pianina skoro bedziecie, kurwa, na nich grac Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Ormowcy do pianina! 13.04.04, 05:07 grynblak napisał: > o kurwa jacy wy, kurwa jestescie, kurwa mili tow Przewodniczacy Kurwa > dobra jest kurwa tow Przewodniczacy, kurwa, Kurwa kupujem te pianina skoro > bedziecie, kurwa, na nich grac Nein, nein, znowu non comprende, nix verstehen i nie poniali, jak zwykle. Powtórzę powoli i spokojnie, bez trudnych słów. Mnie za pianina płaci Unia z funduszów interwencyjnych programu Justice & Home Affairs, wy dajecie załogę instrumentu w każdym urzędzie państwowym i spłacacie unijny kredyt za pianina, automatycznie potrącany z waszych składek członkowskich do Brukseli, ale to już tylko wasza sprawa i Brukseli, bo mnie kasę dawno wypłacili. Moja rola jest teraz taka, że popijam margheritas na leżaku w Nassau, Grand Bahama. To jest taki podział pracy, jaki ma być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Pulapka paszportowa nie istnieje IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 05:20 --------cytat dla nie cytatych oromowcow--------- Dawno, dawno temu pewien dyrektor pewnego przedsiebiorstwa wydal polecenie szefowej kadr zatrudnienia prostytutki umiejacej grac na pianinie a szefowi spraw ogolnych – zakup pianina. Na niesmiale pytanie „po co?” dyrektor odpowiedzial: - Zawsze gdy tylko zjawi sie ktos ze Zjednoczenia na inspekcji to pokreci sie po przedsiebiorstwie a potem pokreci glowa i mowi: „wicie, rozumicie dyrektorze, cos tu u was k…a nie gra”. Jak bedziemy mieli pianino oraz umiejaca na nim grac prostytutke, bede mogl w takim przypadku z czystym sumieniem odpowiedziec: „a wlasnie, ze gra. Panno Basiu do pianina!” www.salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?t=164&sid=c6404afe003fe12b5ec024ea0a47b9a7 ------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Pulapka paszportowa nie istnieje 13.04.04, 05:22 o prosze, nastepny sie zalapal na haczyk czy wy rowniez bedziecie grali na pianinie jak wasz kangurski koles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Dla ormowcow to oznacza klopoty: IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 05:34 >>>Jeśli folia się odklei, funkcjonariusz SG może podejrzewać, że paszport został sfałszowany. Musi wtedy zatrzymać paszport, żeby fachowcy mogli sprawdzić, czy nie popełniono przestępstwa. To zaś może oznaczać dla NAS kłopoty.<<< nas - was, duzo was na granicy tez gra na pianinie? www.sg.gov.pl/poradnik/index.asp?id=9&roz=21 Radze studiowac poradnik i specjalne instrukcje dla strazy granicznej, mylycji i dla ormowcow na zmechanizowanych rowerach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Wlasnie leci kabarecik IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 05:28 Przezyjecie jeszcze raz!!! *rwa do *rmowca: -jasko mam grac: A no graja, Ormo spiewa: "budujemy nowy most...Wrsiawo" - to sa wspaniale czasy rozwoju socjalistycznej republiki radzieckiej: >>>> -------Quote:------ Nie zdajemy sobie też w wystarczającym stopniu sprawy z tego, że po 1989 r. nie reformujemy państwa, lecz je BUDUJEMY. Bowiem w PRL podstawową instytucją, źródłem legitymacji i decyzji były PZPR i resorty "siłowe", a nie suwerenne państwo. www.salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?t=169 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2016484.html <<<< Odpowiedz Link Zgłoś
canadyjczyk Re: Wlasnie leci kabarecik 13.04.04, 05:36 Oj leci, leci ten kabarecik. W roli glownej kukielki Wiarus i Wolny. Sznurkami kukielek rusza stary_ormowiec. Cale forum ma ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Wlasnie leci kabarecik 13.04.04, 05:39 zgrabnie ujete buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Graja na pianinie 13.04.04, 05:43 Przewodniczaca Kurwa starywiarus oraz Zastepca Przewodniczego Kurwy wolny Kto jeszcze sie zalapie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny ..a nu Graja na pianinie IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 05:51 Z "kraju-raju" donosza: >>>> Pierwsza "duma-narodowa" mial podobno pulicznie powiedziec: "bede 8-lat, dwie kadencje, a po mnie corka nastepne,,,,,, nie oddamy wlaaazdy w cudze rence, a kto wadze reke podniesie to mu terenke odetniemy" -niech zyje dynastja najasniejszych. <<< Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: ..a nu Graja na pianinie 13.04.04, 05:54 kolega towarzysz chyba z kresow? a moze wogole rosjanin? tak mi sie wydaje po tym "a nu" wolny czy wy przypadkiem mieszkacie w Idaho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: ..a nu Graja na pianinie IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 06:24 stary_ormowiec napisał: > kolega towarzysz chyba z kresow? a moze wogole rosjanin? > > tak mi sie wydaje po tym "a nu" > > wolny czy wy przypadkiem mieszkacie w Idaho? neee...kapu tauzend majls na poludniowy/zachod od kartofliska Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: ..a nu Graja na pianinie 13.04.04, 06:31 o to dziwne bo wygladasz na ziemniaka capu talzend majels? to w takim razie zbierasz buraki gdzies bakersfield Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: ..a nu Graja na pianinie 13.04.04, 06:49 acha, tutaj sie ukrywamy www.weehawken-nj.us/ Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Graja na pianinie 13.04.04, 06:03 Was tam ORMO-wcy i wszelkie inne gliniaki musi szlag trafiać na te nasze czasy. Dawniej jak sie ktoś wychylił to go jeb, po łbie i nerach taką długą pałą i spokój. A teraz wynależli taki internet i Państwo Emiganci sobie może gadać co wejdzie im po język a wy zaglupiałe kutasy siedząc przed kompem, możecie tylko duzą kupę zrobić nie mówiąc o waleniu pały. Takim burakom mozna w oczy spokojnie powiedzieć ze są głupcy jako te osły (co jest prawdą najświętrzą), a wy teraz czereśniaki możecie się ze złości swoim gównem w tą głupią, buraczaną gębe wytrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Graja na pianinie 13.04.04, 06:06 Mamy trzecia rybke zobaczymy jak bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Graja na pianinie IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 06:17 stary_ormowiec napisał: > Mamy trzecia rybke > zobaczymy jak bedzie dalej Nie tylko brak pianina, ale mata tam akwarium bez rybek. Zostaly raki... Rak-owski zyje i chodzi na zebrania partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Graja na pianinie 13.04.04, 06:21 niezle zalatwilismy ten lotowski pierscionek, nie wolny? co myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Graja na pianinie IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 06:31 stary_ormowiec napisał: > niezle zalatwilismy ten lotowski pierscionek, nie wolny? > co myslicie? co po pierscionku, w ktory "wstawili" wam czerwone i fioletowe oczko, a diament ma mgr. Korupcjanowski a na pianinie zalobe piesni bedzie grac nie Basia tylko Jolka. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Graja na pianinie 13.04.04, 06:37 o to jakas nowa kurwe macie wolny? to juz bedom styry kurwy Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Graja na pianinie - mamy trzech 13.04.04, 06:08 Kukielki: Przewodniczaca Kurwa starywiarus oraz Zastepca Przewodnicego Kurwy wolny oraz Czlonek Kurwa flipflap Sznurkowy: stary_ormowiec Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Dla nostalgicznych ORMO-wcow 13.04.04, 06:37 Oj bidni wy, bidni jesteście, sznurkowy. Jak to wam pan fliplap już wytłumaczył, wirtual to jednak nie to samo, co real. Pała się od monitora odbija bez głęboko satysfakcjonującego dźwieku. Pocieszcie się, sznurkowy, chciaż trochę, bo serce mi sie kraje jak widzę ta waszą depresję. www.polskaludowa.com/dokumenty/milicja/palki_milicyjne.htm Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Dla nostalgicznych ORMO-wcow 13.04.04, 06:40 pala? a po co? wystarczy jak twoja zakuta pala nabiera sie na moje posty ja mam wtedy radoche i zabawe dziekuje panie Przewodniczacy Kurwa starywiarus za zabawe mozna zawsze na was liczyc swoja droga to myslalem ze zostawiliscie przybocznego (wolny) na polu smiechu ale widze ze jeszcze zajrzeliscie pograc na pianienie git jest Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Graja na pianinie - mamy trzech 13.04.04, 06:45 Oj kole i kole w ten głupi łeb. Państwo na zachodzie spoko sobie żyje a ty teraz głupi czerpaku musisz czuwać. Juz niedługo te chciwe komuchowe łby się potoczą. Naród co raz bardziej niecierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Graja na pianinie - mamy trzech 13.04.04, 06:50 o prosze Czlonek Kurwa zagral ladnie, prosimy o wiecej, grajcie ino, kurwa, nie falszujcie flipflap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Anu, no wiza yz wiwałt fijcher IP: *.250.201.216.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 06:52 >>> Wreszcie Straż Graniczna może nie wypuścić podróżnego, który nie posiada wizy kraju, do którego jedzie i wiz tranzytowych krajów, przez które będzie przejeżdżał drogą lądową. Oczywiście, jeśli takie wizy są w tych krajach wymagane. www.sg.gov.pl/poradnik/index.asp?id=9&roz=21 <<<<< >>> --------Quote: -------- …Zagadnienie dokumentow uprawniajacych obywatela polskiego do przekraczania granicy RP reguluja przepisy ustawy z dnia 19 listopada 1990 r. o paszportach (dokumentem urzedowym uprawniajacym obywatela polskiego do przekroczenia granicy jest paszport polski) oraz przepisy ustawy z dnia 12 pazdziernika 1990 r. o Strazy Granicznej. W KONSEKWENCJI FUNKCJONARIUSZE STRAZY GRANICZNEJ WYMAGAJA POSIADANIA POLSKIEGO PASZPORTU PODCZAS PRZEKRACZANIA GRANICY RP PRZY WYJEZDZIE Z POLSKI TYLKO OD TYCH OSOB, KTORYCH OBYWATELSTWO POLSKIE NIE BUDZI WATPLIWOSCI* (np. z ewidencji wynika, ze posiadaja wazny paszport polski), a zatem, ktore zobowiazane sa do przestrzegania przepisow polskiego prawa w zakresie dotyczacym obywateli polskich… www.salonniezaleznych.org/forum/viewtopic.php?t=164&sid=e105737fc7ded77e9f5585f5e0753314 <<<< ****(np. z ewidencji wynika....***** - znaczy z czerwonej teczki na placowkach. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Koncert na piano i trabkie 13.04.04, 06:53 Zastepca Przewodniczacego Kurwa nie tylko na pianinie napierdala ale dymie w trabke tak trzymajcie wolny, beda z was, kurwa, ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Muchy do lepu 13.04.04, 06:56 kurwa co za debilizm zalozyc im kurwa watek a oni jak muchy do lepu leza i sie pienia ja pierdole! co za pojebusy ale nic to, ja mam radoche na 102 Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:02 stary_ormowiec napisał: > kurwa co za debilizm > zalozyc im kurwa watek a oni jak muchy do lepu leza i sie pienia > > ja pierdole! co za pojebusy > > ale nic to, ja mam radoche na 102 Widzisz cieciu jak tobie mało potrzeba zeby trochę radości dać. Zalóż sobie wątek a nawet i dwa. Nie radzę więcej bo ze szczęscia kutas ci walnie w ten glupi łeb i będą kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:06 o towarzysz Czlonek Kurwa przeklina i sie zdenerwowal bo zostal zrobiony w chuja? nie martwcie sie, nie pierwszy i nie ostatni raz daliscie sie zlapac domyslam sie ze macie malego kutasa? szkoda ale na to nie ma rady, zawsze mozesz strzelic minetke jak masz za malego Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:14 stary_ormowiec napisał: > o towarzysz Czlonek Kurwa przeklina i sie zdenerwowal bo zostal zrobiony w chuj > a? > nie martwcie sie, nie pierwszy i nie ostatni raz daliscie sie zlapac > > domyslam sie ze macie malego kutasa? szkoda ale na to nie ma rady, zawsze mozes > z > strzelic minetke jak masz za malego Powiedz mi frajerze z czego mam sie denerwowac? pije sobie Johny Walker'a siedząc przy komputerze i sram na takich kutasow jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:17 oj Czlonek Kurwa, gdybys sral to bys na tym watku nawet slowa nie napisal a ty kurwa jak cma do swiatla przyleciales a ten, tego Johny Walker to taki raczej chujowiutki napoik, tani kurwa dla gawiedzi flipsrap, nie wiem komu chcecie zaimponowac zapytajcie sie flipsrap wiarusa, on tu kurwa kiedys sie popisywal znajomoscia whiskaczy kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:10 flipflap napisał: > stary_ormowiec napisał: > > > kurwa co za debilizm > > zalozyc im kurwa watek a oni jak muchy do lepu leza i sie pienia > > > > ja pierdole! co za pojebusy > > > > ale nic to, ja mam radoche na 102 > > > Widzisz cieciu jak tobie mało potrzeba zeby trochę radości dać. Zalóż sobie > wątek a nawet i dwa. Nie radzę więcej bo ze szczęscia kutas ci walnie w ten > glupi łeb i będą kłopoty. > Nieprawdaż, panie flipflap, jak to miło się czuć filantropem i humanitarystą? Ot, trociny w klatce ormowca zmienić, pałę dać mu obejrzeć - takie małe gesty, a aż przyjemnie popatrzeć, jak się stworzonko weseli i miny robi. Już kupiłem DVD-recorder, żeby ponagrywać sobie w dobrej cyfrowej jakości te smutne mordy przy ceremonii akcesyjnej 1 maja, a wkrótce potem te zamieszki uliczne a rebours, to jest ORMO będzie tym razem uciekać, a masy ganiać. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:15 Nie zapominaj towarzyszu Przewodniczacy Kurwa zescie weszli na moj watek a nie ja na wasz daliscie sie nabrac po raz kolejny a teraz sie wkurwiacie wystarczy byle jaki watek ale zeby mial w temacie paszport lub wiza i, kurwa, lecicie jak muchy do lepu albo jak cmy do swiatla grajcie, kurwa, grajcie wolny daje na trabce! Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:27 stary_ormowiec napisał: > Nie zapominaj towarzyszu Przewodniczacy Kurwa zescie weszli na moj watek a nie > ja na wasz > > daliscie sie nabrac po raz kolejny a teraz sie wkurwiacie > > wystarczy byle jaki watek ale zeby mial w temacie paszport lub wiza i, kurwa, > lecicie jak muchy do lepu albo jak cmy do swiatla > > grajcie, kurwa, grajcie > wolny daje na trabce! ======== Widzicie, obywatelu kliencie tego państwowego interesu z pianinem, różnica jest w gruncie rzeczy zasadniczo taka: My se mozemy z naszych stabilnych foteli z przyzwoitym obiciem, przed komputerami niezłej marki, pozwolić na różne błahe figle dla naszej perwersyjnej rozrywki, wy zaś, gołą rzycią na brzytwie siedząc, dobrze musicie rozważyć każde kichnięcie albo przeniesienie ciężaru z jednego półdupka na drugi, bo to, wicie, różnie na tej brzytwie może być, jak się będziecie wiercić zanadto. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:34 Tow Przewodniczacy Kurwa belkoczecie napiszcie flipsrapowi cos o dobrych whiskaczach mnie powoli nudzi sie zabawa a poza tym wskoczylem na odbiornik.com i ogladam Kasie i Tomka Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:32 stary_ormowiec napisał: > Nie zapominaj towarzyszu Przewodniczacy Kurwa zescie weszli na moj watek a nie > ja na wasz > > daliscie sie nabrac po raz kolejny a teraz sie wkurwiacie > > wystarczy byle jaki watek ale zeby mial w temacie paszport lub wiza i, kurwa, > lecicie jak muchy do lepu albo jak cmy do swiatla > > grajcie, kurwa, grajcie > wolny daje na trabce! Dam tobie rade palancie, Wiesz a może i nie. Dając tobie jakąkolwieg porade, mógłbym zniszczyć twoje zasrane życie. To że masz przesrane każdy widzi. Na kiego, mam ciebie uświadamiać. Przejżysz na oczy i albo sobie krzywdę zrobisz albo komuś innemu. Wyłoże tobie prawdę, jak Polak Polakowi, to mogę się do tragedi przyczynić, czego (mimo ześ głupi) nie chcę. Żyj sobie, napisz coś. Jak bedziesz chciał się dowiedzieć jak brzmi twierdzenie Talesa lub Pitagorasa to wal śmiało. Step by step. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:36 ty, ty kurwa nie pierdol tylko mow czy znasz twierdzenie sedesa z bakielitu Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:42 stary_ormowiec napisał: > ty, ty kurwa nie pierdol tylko mow czy znasz twierdzenie sedesa z bakielitu > Ta wiedza jest ci zbedna. Obchodziles sie bez tego sprzetu do tej pory, to i dalej sie obejdziesz. Sprobuj lewej reki, jak Hindusi. Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:47 stary_ormowiec napisał: > ty, ty kurwa nie pierdol tylko mow czy znasz twierdzenie sedesa z bakielitu > Widzisz gliniak, ja nawet od ciebie, nie spodziewam się normalnej wypowiedzi. Same wulgarności i zero dowcipu. Napisz coś z jajem zeby sie trochę pośmiać. Jak nie potrafisz to wykropkuj, ja sam wpiszę na siebie. Ponize daję tobie formularz żebyś tego głupiego łba nie przemęczał "To ja ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ a wy jesteście durnie. stary_ormowiec" Widzisz jakie to proste. Wystarczy zrobić copy & paste. Jak bedziesz chciał coś powiedzieć mądrego to tez możesz urzyć tę regułkę. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:50 Widzisz cieciu jak tobie mało potrzeba zeby trochę radości dać. Zalóż sobie wątek a nawet i dwa. Nie radzę więcej bo ze szczęscia kutas ci walnie w ten glupi łeb i będą kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Re: Muchy do lepu 13.04.04, 07:52 "urzyc" Czlonek Kurwa ty sie naucz po polsku kurwa Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Muchy do lepu 13.04.04, 08:01 stary_ormowiec napisał: > "urzyc" Czlonek Kurwa ty sie naucz po polsku kurwa Widzisz ja nie jestem idealny. Chciałbym dobrze pisać po polsku, po prawie dwudziestu latach pobytu w USA (nie posługujac ise tym językiem). Mój syn mówi po polsku, córka też. Tylko takie czubki jak ty mogą się z tego naśmiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Muchy do lepu IP: *.249.63.9.Dial1.Washington2.Level3.net 13.04.04, 07:38 Teraz widzisz gliniaku, z niemyta pala skad nadaje? -moze sie wiecej domyslasz dlaczego twoj delegat przyjechal po wize dla ciebie i paaaszedl z kwitkiem, a po drodze dostal nauczke od strazy granicznej w Kanadzie. "Konia trojanskiego z ormowcami tu nie wpuscimy". Odpowiedz Link Zgłoś
stary_ormowiec Zamykamy teatrzyk 13.04.04, 07:56 a teraz drodzy pianisci mozecie pocalowac mnie w dupe DOBRANOC Odpowiedz Link Zgłoś
starywiarus Re: Zamykamy teatrzyk 13.04.04, 08:07 stary_ormowiec napisał: > a teraz drodzy pianisci mozecie pocalowac mnie w dupe > > DOBRANOC Bo ile by ci nie grac, erekcji i tak nie osiagniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Zamykamy teatrzyk IP: *.250.153.42.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 08:56 Zwierzal sie pewien ormowiec do milicjanta: "Przystawila mi do glowy pistolet *rwa, wywiozla do lasu i kazala mi kopac gleboki dol. Kopie tak i kopie, az w pewnym momencie widze worek. *rwa mowi mi ciagnij, a nu ciagne i ciagne i tak dalej ciagne, a poty sode na mnie wychodza..." Wtem powiada do milicjanta: "...wiez dobrze, ze mie obudziles bo bym se jajaca urwal. Tak to jest gdy sie spi na sluzbie... Spijcie tak dalej i snijcie o potendze, potendze, potendze (zanim sie obudzicie zobaczycie wlasna nedze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Potenga ómysłu Wolnego IP: *.oc.oc.cox.net 13.04.04, 09:11 wolny won do szkoly uczyc sie polskiego bo robisz POTĘŻNE bledy Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Potenga ómysłu Wolnego 13.04.04, 09:27 Gość portalu: ortograf napisał(a): > wolny won do szkoly uczyc sie polskiego bo robisz POTĘŻNE bledy A co to? Teraz nowa zmiana nastała. Jeden glupi poszedł drugi zaczął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: "*rmowcy na słóżbie" IP: *.250.153.42.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 09:41 ORWO czuwa ORWO, "chwój" nigdy spi ciagle jest na "słóżbie". Orto...Koxik = Ochotnicza Rezerwa Wirtualnych Ormowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Pulapka paszportowa nie istnieje IP: 213.199.192.* 13.04.04, 09:26 Istnieje tylko dla tych, co chca wbrew prawu jezdzic do Polski na obce paszporty, mimo iz maja obywatelstwo polskie (za niecaly miesiac unijne)... A polonia australijska moze na dodatek uzywac Australian Declaratory Visa w polskim paszporcie... Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Pulapka paszportowa nie istnieje 13.04.04, 09:37 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Istnieje tylko dla tych, co chca wbrew prawu jezdzic do Polski na obce > paszporty, mimo iz maja obywatelstwo polskie (za niecaly miesiac unijne)... > A polonia australijska moze na dodatek uzywac Australian Declaratory Visa w > polskim paszporcie... I jeszcze coś wam powiem Kagan, - sram na tę waszą półapkę paszportową. Zamiast do pomrocznej lepiej na karaiby. Wy tam kagan macie, wiecie, dużo do wyobrażania sobie, że tak powiem. Myślicie że Polska jest pępkiem świata i każdy pragnie tam jechać. To jesteście w błędzie. Polonia sra na wasze chcemisię. Jeszcze pare lat a nasze dzieci nie bedą mialy do kogo wysyłać paczek i dolarów. I co w tedy. Skończy sie dopływ gotówy. A w kraju bieda że chej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Pulapka paszportowa nie istnieje IP: 213.199.192.* 13.04.04, 09:44 flipflap napisał: Gość portalu: Kagan napisał(a): Istnieje tylko dla tych, co chca wbrew prawu jezdzic do Polski na obce paszporty, mimo iz maja obywatelstwo polskie (za niecaly miesiac unijne).. A polonia australijska moze na dodatek uzywac Australian Declaratory Visa w polskim paszporcie... I jeszcze coś wam powiem Kagan, - sram na tę waszą półapkę paszportową. Zamiast do pomrocznej lepiej na karaiby. Wy tam kagan macie, wiecie, dużo do wyobrażania sobie, że tak powiem. Myślicie że Polska jest pępkiem świata i każdy pragnie tam jechać. To jesteście w błędzie. - Dla mnie mozesz sobie jezdzic gdzie chcesz, jak cie na to stac. Tylko nie placz ze ciebie nie chcieli wypuscic z Okecia.... Polonia sra na wasze chcemisię. Jeszcze pare lat a nasze dzieci nie bedą mialy do kogo wysyłać paczek i dolarów. I co w tedy. Skończy sie dopływ gotówy. A w kraju bieda że chej. - Bieda bieda, ale dopyw "dularow" z "hameryki" nic do tego nie ma, bo w tej "hameryce" bieda wsrod polonii jeszcze gorsza niz w kraju... > Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Pulapka paszportowa nie istnieje IP: *.250.153.42.Dial1.Weehawken1.Level3.net 13.04.04, 09:54 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Istnieje tylko dla tych, co chca wbrew prawu jezdzic do Polski na obce > paszporty, mimo iz maja obywatelstwo polskie (za niecaly miesiac unijne)... > A polonia australijska moze na dodatek uzywac Australian Declaratory Visa w > polskim paszporcie... Takiego dwupasztorcowca-kaganow jak ty to u mnie na lotnisku wiaza w kajdany i wiesz gdzie wysylaja ?...masz zapewnione lotnisko nie w UE, nie Australi ale w Kutnie. Przy okazji zapytaja sie o powiazania terrorystyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Pulapka paszportowa nie istnieje IP: 195.116.92.* 13.04.04, 11:19 Nie wiem w jakim kraju ty mieszkasz, ale obawiam sie z demokracja czy prawami czlowieka to tam jest marnie... W Australii i UE mozesz miec paszportow ile chcesz, byle tylko byly legalne, a nie ze Stadionu X Lecia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Re: Pulapka paszportowa nie istnieje IP: *.250.201.111.Dial1.Weehawken1.Level3.net 14.04.04, 11:23 Kagan napisal: >>> Nie wiem w jakim kraju ty mieszkasz,... <<< Na kamcztce- hehe, wiesz kurde dobrze gdzie, ale zgrywasz przyglupa. >>> ...ale obawiam sie z demokracja czy prawami czlowieka to tam jest marnie... >>> Tak wlasnie: "wszedzie ale nie u nas"- powiadaja: "obywatel przywiazany do ziemi i musi odrabiac panszczyzne". Urwanie sie ze smyczy rzecz niemozliwa do osiagniecia, zas to panstwo d***kracji u podstaw gomulkowskich praw kazdego obywatela sprowadza na kazdym jego kroku do wiecznie splacania jalmuzny. Tego prawa bedziecie bronic jak niepodleglosci przy pomocy kilku wytresowanych "mylycjantow i ormowcow" przygrywajacych na skrzypcach gumowa pala zamiast smyczka ciagle te sama zafalszowana nute, zalosny koncert: ... jednym z fallaciousness-tworow jest australijska wiza wbita do peerelowskiego paszportu dla obywatela Australi, alez szkoda jeszcze powini tak dawac w Ameryce i Kanadzie.- to bylby raj na ziemi. Wiec czasy "wielkodusznej" wladzy i jej polskich z. pacholkow r. przywrocily znaczenie tych paszportow na wzor konsularnych. Ba kiedys to nawet bylo o tyle lepiej (prawda?) poniewaz caly szantaz polegal na tym, ze bez czerwonej kartonowej okladki nie mozna bylo wjechac, a teraz bez niej wyjechac: wyjazd/wjazd, co za roznica tyle co z tego --->Szantaz Paszportowy - jak byl tak nadal jest. >>> W Australii i UE mozesz miec paszportow ile chcesz,... <<< A tu zbyt na-dente werble w stare pudlo gluche dzwieki wydajesz. Przeciez wszystkim wiadomo aby przekroczyc granice - "w te i we w te" "tu i tam" wystarczy jeden paszport - .... "wiele paszportow!?"-chyba sie z choinki urwales, bedziesz ze sluzba graniczna gral w pokera czy granice przekraczal ? >>> ....byle tylko byly legalne,... <<< Legally!- jak najbardziej.... chyba, ze nabujales dobrze i wydali ci w Australi lewy... bo mnie w USA dali legalny, >>> .....a nie ze Stadionu X Lecia... <<< zwlaszcza... w tym ze stadionu na Pradze warszawskiej, nie odkleja sie folja i nie zostal tam na zastrzezony bazarowa-ustawa, nawet eksperci z trudnoscia rozpoznaja, nie znajduja bledow -co ciekawe "orginal- urzedowe" juz z gory jest tak zaprojektowany aby zawieral niesprecyzowane, tajmnicze WADAY - zauwaz wlasnie nie te paszporty na bazarze ale te w "cyrku" zostaly * zagwarantowane odpowiednia ustawa*, gdyz orginal MUSI miec te "wady" innaczej nie bylby paszportem konsomolskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Pulapka paszportowa nie istnieje IP: 213.199.197.* 14.04.04, 15:46 Kagan napisal: >>> Nie wiem w jakim kraju ty mieszkasz,...<<< Gość portalu: Wolny napisał(a): Na kamcztce- hehe, wiesz kurde dobrze gdzie, ale zgrywasz przyglupa. K: ????...ale obawiam sie z demokracja czy prawami czlowieka to tam jest marnie... >>> Tak wlasnie: "wszedzie ale nie u nas"- powiadaja: "obywatel przywiazany do ziemi i musi odrabiac panszczyzne". Urwanie sie ze smyczy rzecz niemozliwa do osiagniecia, zas to panstwo d***kracji u podstaw gomulkowskich praw kazdego obywatela sprowadza na kazdym jego kroku do wiecznie splacania jalmuzny. Tego prawa bedziecie bronic jak niepodleglosci przy pomocy kilku wytresowanych "mylycjantow i ormowcow" przygrywajacych na skrzypcach gumowa pala zamiast smyczka ciagle te sama zafalszowana nute, zalosny koncert: ... jednym z fallaciousness-tworow jest australijska wiza wbita do peerelowskiego paszportu dla obywatela Australi, alez szkoda jeszcze powini tak dawac w Ameryce i Kanadzie.- to bylby raj na ziemi. Wiec czasy "wielkodusznej" wladzy i jej polskich z. pacholkow r. przywrocily znaczenie tych paszportow na wzor konsularnych. Ba kiedys to nawet bylo o tyle lepiej (prawda?) poniewaz caly szantaz polegal na tym, ze bez czerwonej kartonowej okladki nie mozna bylo wjechac, a teraz bez niej wyjechac: wyjazd/wjazd, co za roznica tyle co z tego --->Szantaz Paszportowy - jak byl tak nadal jest. K: Co ty bredzisz? Sprobuj wjechac albio wyjechac do/z USA bez waznych dokumentow. Jak jestes obywatelem (wl. poddanym rzadu) USA, to MUSISZ wjezdzac i wyjezdzac do i z USA na amerykanskim paszporcie! czemu Polska miala by byc gorsza? Zreszta ja sie czyje bardziej Polakiem niz jakim tam australijczykiem - potomkiem zbirow i qurev... K: W Australii i UE mozesz miec paszportow ile chcesz,... >>> A tu zbyt na-dente werble w stare pudlo gluche dzwieki wydajesz. Przeciez wszystkim wiadomo aby przekroczyc granice - "w te i we w te" "tu i tam" wystarczy jeden paszport - .... "wiele paszportow!?"-chyba sie z choinki urwales, bedziesz ze sluzba graniczna gral w pokera czy granice przekraczal ? K: W Oz i w UE moge miec ile chce paszportow, byle byly one autentyczne! USA to zas panstwo policyjne, zupelnie inna sprawa... <<< Legally!- jak najbardziej.... chyba, ze nabujales dobrze i wydali ci w Australi lewy... bo mnie w USA dali legalny, >>> K: Jako ob. Oz, przysluguje mi tamtejszy passport... ...w tym ze stadionu na Pradze warszawskiej, nie odkleja sie folja i nie zostal tam na zastrzezony bazarowa-ustawa, nawet eksperci z trudnoscia rozpoznaja, nie znajduja bledow -co ciekawe "orginal- urzedowe" juz z gory jest tak zaprojektowany aby zawieral niesprecyzowane, tajmnicze WADAY - zauwaz wlasnie nie te paszporty na bazarze ale te w "cyrku" zostaly * zagwarantowane odpowiednia ustawa*, gdyz orginal MUSI miec te "wady" innaczej nie bylby paszportem konsomolskim. K: Co ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś