Gość: geek IP: 195.145.80.* 14.04.04, 14:40 jesteście podekscytowani ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 baaaaaardzo IP: *.cwshs.com 14.04.04, 14:46 chodze, ganiam, miejsca se nigdzie znalezc nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
kjs13 Pesymista 14.04.04, 15:15 Ja wysłałem trzy zgłoszenia ja+ tata+ mama. Jestem "napalony" na wyjazd ale nie wieze w wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś
nocna.mara do kjs13 14.04.04, 17:45 Fajnie ze wyslales, ale powiedz mi co bys zrobil jakbys wygral? Bo widzisz ja tak sobie siedze na tym zachodzie i najpierww wpadlem w alkoholizm, z ktorego resztkami sil i pomoca forumowiczow sie ledwie wygrzebalem wiec sie zastanawiam, po co ci to? Jak sobei wyobrazasz taka zielona karta zmieni twoje zycie? Mysle ze jak odpiszesz to moze odbuduje w sobie entuzjazm do zycia jaki kiedys dawno mialem., bo teraz to mnei bardziej interesuja jakies sprawy ktore sa interesujace ale ktore nie sa poplatne, jak np kim byla naprawde Maria, jak kupic syfon do wody sodowej, kiedy zrobic party hamburgerowe dla calej ulicy... jaki numer kryje sie za pozyczka ktora wciska mi karta kredytowa kilka razy na tydzien... Odpowiedz Link Zgłoś
kjs13 Re: do nocnej mary 14.04.04, 19:56 Mam 25 lat i jeżeli wygram i nie pojadę to będę sobie pluł w twarz przez resztę życia. Jeżeli nie wygram to wyśle jeszcze raz albo "dam szura" na zachód lub wschód, jest mi to naprawdę obojętne. Chce wyjechać, z wielu powodów. Chce się wreszcie "odczepić" od rodziców, wiedzieć ze jestem sobie kapitanem, sterem, okrętem. Chce odetchnąć od Polski, podobno po powrocie patrzy się na nią inaczej. Chcę zasmakować czegoś innego. Co do alkoholu, to nie Boże, ja nie znosze wina, wódki, wytrawnego wina. Chyba sie pochlastam jezeli zostane alkoholikiem. Czekam na dalsze twoje posty. A jak forumowicze "wygrzebali " Cię z alkoholu, da sie tak na odległośc? Jeżeli tak sie "upodliłeś", przepraszam za to słowo ale innego nie znalazłem, to czemu nie wrócisz do Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskwa_jestem Re: do nocnej mary 14.04.04, 20:36 jak ci obojetnie czy na zachod czy na wschod, to radze wschod, przynajmniej mniej tlucznie bedzie. troche "pod wiatr" ale tam niedlugo zupelnie wyludnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
nocna.mara pluskwa i kjs 15.04.04, 06:45 pluskwa, to nie mnie obojetne, czy wschod czy zachod. Ja to tylko zachod. To ten kjs tak p..l jak omokra szamte ze mus sie kierunki pomylily. kjs, jak sie wyleczylem, no jest tu pare fajnych osob ktore podsunely pomysly i juz miesiac nie pije. Czemu nie wroce? bo mnie tu bardzo dobrze tylko wiesz jak komus za cieplo w dupe to czasem mu sie nudno robi z tego ciepla i tak jest w moim przypadku. Pies dostal robaki to sie martwie, a ty bys pewnie psa zadusil, co? Nie odpowiedziales co byc zrobil. Powiedziales ze bys wyjechal. No wiec samolot startuje, ty k. cipiejesz ze szczescia i marzysz, jak to fajno bedzie. Nagle zbliza sie apogeum i dziwisz sie dlaczego dziob samolotu lekkawo w dol i coraz bardziej w dol. Jako osoba nadmiernie inteligentna wyczuwasz ze to dlatego ze ten poyeb z przody oszczedza pliwo i slizga sie do Nowego Yorku za darmo a ty za to musiales zaplacic... k. zarabiaja na mnie, zloscisz sie. Za chwile ten dziob jakby bardziej w dol. Zaczynasz odczuwac mrowienie, k., bierze cie na sr..ie, ze strachu. Samolot laduje ty jestes bladawy, juz sie tak bardzo nie cieszysz. WPuszczaja cie, lekko podejrzliwie i stoisz na lotnisku. Wszyscy sie gdzies rozchodza tylko na ciebie nikt nie czeka... bo jestes samodzielny, wiec po ch. ci nianka...No i teraz zastanawiasz gdzie mozna pojsc? Oczywiscie w Monkach soltys powiedzial ci ze 'ino do plebana' a on juz zaradzi. Szukasz polskiego kosciola, ale to akurat ec, nikomu do kosciola nie spieszno. Koscielny kieruje cie do schroniska dla bezdomnych,(let me guess, YMCA?), tam mlody pederasta szczegonie grzecznie cie traktuje ale wyciaga monce za nocleg, ale zyla, pomyslisz. No, tam to moze byc rozno na tej sali 50 chlopa. Lewa reaka na sercu, prawa reka na jajach i myslimy o Marysi...gasza swiatlo a ty w strachu o tobolek w ktorym masz skrypt z jezykiem C++ i skrypt jak napisac formule do Access. Boisz sie isc do toaltey bo w ciemnosciach op..la ci tobolek jak nic a tam kielbasa dla plebana... Stary, w co ty sie wp..sz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juhas Re: jeszcze miesiąc do wyników LOTERII WIZOWEJ !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.04, 04:37 A guzik mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Jak slepemu psu poruchac? 15.04.04, 16:22 W USA znowu deficyt burakow? az sie nie chce wierzyc, i do tego trzeba az plebiscyt w PL rozpisac? hehehehehehehe Gość portalu: geek napisał(a): > jesteście podekscytowani ? Odpowiedz Link Zgłoś