mufka 22.02.02, 02:22 Z czym sie wam to kojarzy? taniec(nazwa), wiatrowka, scyzoryk,kajak, kanapa,piecyk,sliwka,klapek,odmiana krowki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drab Re: ZAGADKA!!!!! IP: 199.72.137.* 22.02.02, 02:39 mufka napisał(a): > Z czym sie wam to kojarzy? > > taniec(nazwa), wiatrowka, scyzoryk,kajak, kanapa,piecyk,sliwka,klapek,odmiana > krowki. SEX Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 03:00 Witam Drab-ku, az strach pytac Cie dlaczego......he,he Wiesz, jednego pytano sie na terapii z czym mu sie kojarzy biala chusteczka i tez odpowiedzial ze z sexem. A jak sie spytano dlaczego akurat z seksem- odpowiedzial- bo mi sie wszystko kojarzy z seksem! Czy to byles TY?))))))))))))))))))))))) pozdr. P.S. Czekam na dalsze posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: ZAGADKA!!!!! IP: 24.157.121.* 22.02.02, 02:59 Mi sie kojarzy z obozem harcerskim na ktorym tanczylem kujawiaka ubrany w wiatrowke zaopatrzona w duzy scyzoryk z naklejka kajaka.Po tancach siadalismy na kanapie wykonanej z galezi blisko piecyka na ktorym gotowal sie kompot ze sliwek.Klapkiem zbijalismy chuchy gromadzace sie przy kompocie oraz te ktore gomadzily sie na dupie krowki ktora to dawala nam codziennie banke mleka z duza isoscia pozywnych bakterii.Hahaha damn I'm good... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 03:02 Gość portalu: Kliken napisał(a): >Hahaha damn I'm good... He,he....you're good!!!! pozdr. Jeszcze ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 03:04 mufka napisał(a): > Gość portalu: Kliken napisał(a): > > >Hahaha damn I'm good... > He,he....you're good!!!! > pozdr. > > Jeszcze ktos? > to kliken nie zgadl? to ja nie wiem juz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ZAGADKA!!!!! IP: *.home.cgocable.net 22.02.02, 03:29 Co to za zagadka, czy kazda z tych rzeczy osobno , czy wszystkie razem maja sie kojarzyc? Bo mnie sie tak duuuuuzo kojarzy , ze nie wiem, a chcialabym byc dobrze zrozumiana i wygrac glowna nagrode )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 16:54 Gość portalu: Renka napisał(a): > Co to za zagadka, czy kazda z tych rzeczy osobno , czy wszystkie razem maja > sie kojarzyc? W sumie i to i to......najpierw osobno....dopiero wtedy tworza "calosc" Bo mnie sie tak duuuuuzo kojarzy , ze nie wiem, a chcialabym byc > dobrze zrozumiana i wygrac glowna nagrode )))))) Renka, jak Ci sie duzo kojarzy to pisz wszystko! kto wie? glowna nagrode? hm, pomysle....))))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: ZAGADKA!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 17:33 mufka napisał(a): > Z czym sie wam to kojarzy? > > taniec(nazwa)- przytulaniec wiatrowka - szara, z kapturem, do kolan scyzoryk - chlopaki grali "pod blokiem" w matke i ojca, zna ktos? kajak - eee. nie powiem kanapa - z serkiem Brie piecyk - gazowy sliwka - robal klapek - plaza odmiana krowki - boza tak banalnie, ale ktos mowil, ze ma byc niebanalnie??? wpisalam pierwsze skojarzenia Pzdr, Pola Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 17:38 ...."lato, lato wszedzie. zwariowalo, oszalalo moje serce".... Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 18:16 roseanne napisał(a): > ...."lato, lato wszedzie. > zwariowalo, oszalalo > moje serce".... Czesc Roseanne ))))))))))))))))))) u mnie zima i serce cos nie szaleje)))) Pozdr, Ktos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 18:20 Ok, nie bede taka.....podpowiem. Ma sie kojarzyc z ....kobietami))))) Ale glowna nagroda przepada, he,he... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ZAGADKA!!!!! 22.02.02, 18:22 mufka napisał(a): > Ok, nie bede taka.....podpowiem. > Ma sie kojarzyc z ....kobietami))))) > Ale glowna nagroda przepada, he,he... no no no... kanapa i odmiana krowki to moze i moga sie kojazeyc z kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: ZAGADKA!!!!! 23.02.02, 00:04 jot-23 napisał(a): > kanapa i odmiana krowki to moze i moga sie kojazeyc z kobietami Very funny))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esz Re: ZAGADKA!!!!! IP: *.proxy.aol.com 22.02.02, 18:22 taniec-polka wiatrowka-szwedka scyzoryk-finka kajak-kanadyjka kanapa-amerykanka sliwka-wegierka klapek-japonka krowka-holenderka piecyk-? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: ZAGADKA!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 18:32 Gość portalu: Esz napisał(a): > taniec-polka > wiatrowka-szwedka > scyzoryk-finka > kajak-kanadyjka > kanapa-amerykanka > sliwka-wegierka > klapek-japonka > krowka-holenderka > piecyk-? no prosze, jak ladnie ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: ZAGADKA!!!!! 23.02.02, 00:01 Gość portalu: Esz napisał(a): > taniec-polka > wiatrowka-szwedka > scyzoryk-finka > kajak-kanadyjka > kanapa-amerykanka > sliwka-wegierka > klapek-japonka > krowka-holenderka > piecyk-? ))))))))))))))))))))))) Witam, Esz! piecyk-angielka oczywiscie! W sprawie nagrody- prosze o kontakt))))))))))))))))))))) Ide wymyslac nastepne glupoty,he,he.... Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: ZAGADKA!!!!! 23.02.02, 05:27 Zavodove! Co to jest wiatrowka "szwedka"? mufka napisał(a): > Gość portalu: Esz napisał(a): > > > taniec-polka > > wiatrowka-szwedka > > scyzoryk-finka > > kajak-kanadyjka > > kanapa-amerykanka > > sliwka-wegierka > > klapek-japonka > > krowka-holenderka > > piecyk-? > > ))))))))))))))))))))))) > Witam, Esz! > piecyk-angielka oczywiscie! > W sprawie nagrody- prosze o kontakt))))))))))))))))))))) > Ide wymyslac nastepne glupoty,he,he.... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ZAGADKA!!!!! IP: *.home.cgocable.net 22.02.02, 23:59 taniec(nazwa), wiatrowka, scyzoryk,kajak, kanapa,piecyk,sliwka,klapek,odmiana krowki. To wszystko mi sie kojarzy z chodzeniem, lazeniem, plataniem sie , ciagnieniem sie , przy czym nie jest zbyt bezpiecznie bo scyzoryk sam sie w kieszeni (wiatrowki) otwiera. Ale klapanie w klapkach na kanapie wysiedzialej i zucie sliwek lub krowek ciagutek, do tego bardzo goraco... (jak przy piecyku) Biorac pod uwage ten taniec booty(?), ruchy jak przy wioslowaniu, klapki (klapanie, jakby klaskanie rytmiczne), ciaganie, zucie gumy, powiedzialabym, ze mi sie kojarzy z dyskoteka, klubem z dobra muzyka..)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: ZAGADKA!!!!! IP: *.sympatico.ca 23.02.02, 00:44 mufka napisał(a): > Z czym sie wam to kojarzy? > > taniec(nazwa), wiatrowka, scyzoryk,kajak, kanapa,piecyk,sliwka,klapek,odmiana > krowki. > Wraca chlop z polowania. Wiatrowke wiesza na scianie. Scyzoryk wrzuca do szuflady. Musi zachowywac sie cicho bo "stara" pewnie juz spi. Ale w domu nikogo nie znajduje. Z radosci wywija kozaka (nawza tanca). Moze opic swoja zdobycz. Dzisiaj ustrzelil grubego zwierza. Wprawdzie nie jest to dzik tylko holenderka (nazwa krowki) ale za to bedzie co jesc przez nastepny miesiac. Zrzuca swoje wielkie "kajaki" i zaklada klapki zeby golenie wypoczely. Chetnie zjadlby bigosu ze sliwkami, ktory upichcil przed wyjsciem. Zapala swiatlo i ... wielki wybuch odrzuca go na kanape ... z piecyka ulatnial sie gaz. Pytanie: kto zabil gajowego Maruche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drab Re: ZAGADKA!!!!! IP: *.rdu.bellsouth.net 23.02.02, 01:00 mufka napisał(a): > Z czym sie wam to kojarzy? > > taniec(nazwa), wiatrowka, scyzoryk,kajak, kanapa,piecyk,sliwka,klapek,odmiana > krowki. > Te wszystkie skojarzenia powyzej sa naciagane i sztuczne. Jednak mialem racje: SEX Quod Erat Demonstrandum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renka Re: ZAGADKA!!!!! jeszcze raz IP: *.home.cgocable.net 23.02.02, 06:26 A mnie sie teraz skojarzylo to z : booty(buty), wiatrowka(kurtka),nozyk (harcerz zawsze nosi finke), kajak(lodka, splyw kajakowy), kanapa( miejsce do siedzenia) , moze byc na trawie przy ognisku(piecyk, goraco), sliwka wedzona przy ognisku, na patyku, moze..krowka, ciagutka , zucie krowek i fajnie jest na biwaku !! Odpowiedz Link Zgłoś
mufka Re: -----------------------------DO YA BOLKA!!!!! 23.02.02, 14:44 Szwedka- to nazwa kurtki wiatrowki(cieniutka, ortalionowa) Wiesz,krzyk mody przelomu lat 70/80))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwedka Re: -----------------------------DO YA BOLKA!!!!! IP: *.telia.com 23.02.02, 14:48 Pamietam takich "elegancikow". Mowilo sie: radio,szwedka i beretka )) Pozdrawiam Szwedka ( nic wspolnego z kurtka ) ) Odpowiedz Link Zgłoś