Gość: student IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.02.02, 22:57 jakos tak mnie to interesuje.... na zachodzie chyba mnostwo CLUB'ow musi byc... jaka muzyka dominuje??? etc..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 23:23 jak widac przed komputerem, zwlaszcza przy Wielkim Poscie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.02.02, 23:44 noo wiesz... na zachodzie to raczej Wielki Post nie jest az tak przestrzegany, o ile w ogole wiedza ze cos takiego jest... tym bardziej mlodzi ludzie... teraz siedze sobie i slucham Yorin FM i jakos nie da sie odczuc zeby w Holandii ktos przejmowal sie Wielkim Postem... powiedzialbym raczej ze impreza w PELNI!!!! Swoja droga... jak mi brakuje w Polsce takiej stacji, ktora by tak grala..cholera, zawsze pozostaje tylko to co z zachodu, np. Yorin FM w piatkowe wieczory........... pozdrawiam takze z domu ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.uc.nombres.ttd.es 22.02.02, 23:59 Czesc Student,ty nie mysl o zabawie ty sie ucz !!! Ale by cie rozbawic dam ci przyklad na typowy "lykend " w Hiszpanii.Oczywiscie znam to z obserwacji bo mam 3 dyskoteki obok.Piatek noc zjezdza sie towarzystwo na parking pod dyskoteka.otwiera sie bagazniki i jak kto chce:lyka sie troche czegos mocnego lub wacha troche coca,zagryza troche extasis.Potem tany i wachanie do bialego dnia.Potem sie spi w aucie-w miedzyczasiemozna cos "przeleciec" chetne sa zawsze.Potem cos sie przekasza tzn.kanapke lub jakas tabletke i znowu noc.W niedziele rano wszystkie wyjazdy zablokowane przez policje i brygade anty narko.Obowiazkowe trzepanie bagaznikow i kieszeni oraz okolicznych krzakow.Porem rozjazd w roznych kierunkach.Co poniektore dysko maja sale jak chlodnia i tam mozna przeczekacdo poludnia.Jest tylko woda i coca cola.I za tydzien to sie powtarza.Dobre co? Pozdraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:05 Osobiscie za dyskotekami nie przepadam, ale raz z ciekawosci pojechalam na tzw. wiejska dyskoteke i podejrzewam, ze niewiele rozni sie od polskich dyskotek, byly np. konkursy, jeden mnie zszokowal nieco. Chodzilo o striptis meski, jakis palant z publiki faktycznie zdjal gacie i z golym fiutem latal po scenie, to bylo przezycie traumatyczne, do tej pory dochodze do siebie... A na typowym spedzie techno nigdy nie bylam, bo nie lubie tej muzyki, moze kiedys sie wybiore, to skonfrontuje doswiadczenia z opowiesciami i wtedy opowiem Ci, studencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student po naszemu " ZAJEBISCIE " :o) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.02, 00:13 hehehehe.... noooooooooo w Polsce niby podobnie, ale jak bardzo inaczej :o) Najblizasz dyskoteka jakies 20 km ode mnie - MASAKRA - Teraz nalezy odroznic: DYSKOTEKA MASOWKA czy DYSKOTEKA "KAMERALNA"... Masowka, czyli do okolo 3-5 tysiecy osob... np."Weekend","Mega Beat","Piramida" itd... czy tez "Kameralna" do okolo 100-150 osob... takich na peczki w okolicy.... Masowka: przyjezdzaja mlodzi, czasami i po 30 tce dziadki ... samochody przwaznie od staruszkow, lun co po niektorzy najnowsze modele VW, BMW niewiadomego pochodzenia... obowiazkowo przyciemnane szyby itd... dla takich miejsce na parkingu tylko stzezone.... wchodzisz do masowki, zwykle to stara hala poprodukcyjna, czyli: kraty w oknach, wentylaory w suficie, grube wilgotne rury itp...to wszystko nadaje odpowiedni klimat tzw. TACHNO CLUBow ;o) I raz jak bylem 5 lat temu, mialem szczescie wejsc w momencie kiedy piosenka byla w momencie, gdzie nie uderzal beat.... stanalem zrobilo wrazenie, ale nie wiedzialem jak wielkie zrobi dopiero za chwile, kiedy to uderzyl gleboki bassssss.... w tym momencie niezle mna drgnelo... no i to razace swiatlo... ale to ma swoj smaczek...mmmmmm daje tzw. POWER Po tym I razie przez 2 godziny po opuszczeniu tej hali, mialem problem z normalnym zrozumieniem kogos kto do mnie mowil... w uszach tak jakby wata zapchac.. ;o) ALE WARTO BYLO ;o) jesli chodzi o drugi i tego tamtego...hmmm nie wiem jak z tym jest u nas... mysle, ze to jeszcze nie az tak rozpowszechnione... tzn. moze w typowych CLUBach TECHNO, ale nie w tzw. dyskotekach... U nas nadal dominuje alkohol... jedno co sie zmienilo to to, ze mlodych stac na WYTWORNE trunki... czysta biala zastapiono EGZOTIC DRINK!!! No ale i tak bardziej ciagnie mnie do tego co na zachodzie.... przyklad Holandia, Niemcy.... dla mnie wazna jakosc, a tam takowa jest !!!!!! no nic... napisalem sie ino po co komu to wiedziec ;o) Don Ty pewnie moglbys byc moim ojcem, hehehehe i pewnie nic z tego tu nie kapujesz... no ale tak teraz jest ;o) pozdrawiam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: po naszemu IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:23 hej student, a moze Don kuma wiecej od Ciebie? jestes taki naiwny i naprawde wierzysz w to, ze dominuje alkohol na dyskotekach? I don't think so, Chyba, ze wino marki wino na wiejskich tlukach PS. No tak, "jakosc" tej dyskoteki chyba nie byla zla, kilka sal, rozna muzyka, ale jak ktos nie lubi Jenifer czy innej Lopez to i ladny wystroj tego nie zrekompensuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:00 Przestrzeganie Wielkiego Postu to chyba sprawa osobista, POLACY, nawet Ci z Holandii czasem przestrzegaja. Ja jutro wyruszam na imprezke... Naprawde zastanawia mnie co Ty takiego ciekawgo slyszysz na Yorin czy TMF... Ja wole polska trojke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.02, 00:25 z gory przepraszam za bledy, ale ja bardziej technik niz humanista ;o)Hmmm jesli chodzi o to dlaczego jak to lubie... Po prostu LUBIE!!! ;o) Czasami mam ochote wyszalec sie i wowczas wlasnie jade na taki sped ... Innym razem wpadam w zupelnie odmienn skrajnosc i slucham Straussa, Mozarta, Wagnera... Sam sie Sobie dziwie, ale taka moja natura ;o) Najblizsze szalenstwo pewnie bedzie niebawem, jesli tylko sie obronie... wiec wowczas zdam Wam relacje jak bylo ;o) I GDZIE TO SIE ODBYWALO... Jesli chodzi o tzw. wiejskie imprezy......... Boszzzzzzzzz nie zapomne tego, kiedys kiedys dawno temu bylem u rodziny, niedaleko Kalisza.... dziura okropna... wioska w srodku lasu, jakas jedna szosa, jak Oni to tam nazywaja... no i oczywiscie remiza... dalem sie namowic na taka "zabawe"... to dopiero byla impreza... zjechala sie cala okolica... i chlopaki z sasiednich wiosek... gdzies pod sufitem wisiala jakas na predce zrobiona "kula"... a za muzyke "robil" jakis okoliczny BOYS-GIRL BAND ktory usilnie podrabial znane z radia przeboje................. To dopiero pozostaje w pamieci na dluuuuuugie lata mysle, ze i w tej sprawie wiele sie zmienilo Jesli chodzi o Yorin FM... podoba mi sie dobor piosenek jak i jezyk ;o) taki inny od calej reszty .......... pozdrawiam..... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? 23.02.02, 00:33 czyliiiii...... "spedzanie czasu" w weekend jest synonimem "wielogodzinnego rytmicznego podrygiwania po spozyciu substancji oduzajaco/pobudzajacych"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:37 > czyliiiii...... > > "spedzanie czasu" w weekend jest synonimem "wielogodzinnego rytmicznego > podrygiwania po spozyciu substancji oduzajaco/pobudzajacych"? nie czepiaj sie, jot, pliiis My tylko wymieniamy doswiadczenia jak widzisz spedzam weekend bardziej produktywnie - na forum hahaha i w miedzyczasie pracujac Pzdr, P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.02, 00:38 ojjjjjjjjj prosze nie uogolniac... ja nie biore :o) reszta..hmm to chyba kazdego osobista sprawa ;o) Jesli mam byc szczery to oprocza paru papierosow nigdy dalej sie nie posunalem... :o) student ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
muminek-1 Re: RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc 24.02.02, 12:14 Tak w Polsce ludzie nie umieja sie bawic bo albo sie zachleja,albo sie bija albo itp. To tutaj poznalam prawdziwy smak szalonego nocnego zycia dzieki mojemu mezowi. Techno Party ostatno bylo na okolo 12000 luda bylo fantastycznie tanczylismy cala noc muzyka na zywo cudowne efekty swietlne i dzwiekowe ale tego typu impreza jest dobra 2-razy do roku.Poza tym fantastyczne kluby jazzowe,foam party or beach party.Szkoda ze ludzie w Polsce nie umieja sie bawic,a ja pokim mloda - szal bo jak jak mowi pewna piosenka polska "na starosc torba i kij". PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminek- Re: RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 13:54 a ja jeb ie jeb bie i bede je bal nawet wibratorem to je teknoparti Odpowiedz Link Zgłoś
muminek-1 Re: RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc 24.02.02, 15:05 Ofiaro losu ty sie pode mnie nie podszywaj, to zes beznadziejny to nie moja wina. A nawet nie umiesz wymyslic hasla dla siebie. Ja proponuje niudacznik no.1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño, Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: 213.1.117.* 24.02.02, 23:24 Gość portalu: student napisał(a): > jakos tak mnie to interesuje.... na zachodzie chyba mnostwo CLUB'ow musi byc... > > jaka muzyka dominuje??? etc..... Czesc Student, Clubbing, clubbing i jeszcze raz clubbing. Osobiscie lubie house, latino house, garage i salsa. w West End Londynu (i nie tylko) clubow do zatrzesienia, jest nawet jeden ktory robi Russian Pop night. Typowa noc clubbingujaca: zbiorka druzyny o 9/10 w pubie do 11-tej (bo zamykaja), zpubu do klubu. w klubie do mniej wiecej 3ciej nad ranem, kebab z frytkami po klubie, zaklad kto zwroci pierwszy w taksowce wkrotce po kebabie... pa, pa Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? 24.02.02, 23:38 qurka wodna, nie oskubana, a ja myslalam , ze student kleryk i nic ino modli sie do swych fraktali , czy jak je tam zwal. A on rozrywkowy gosciu.On zaczyna studiowac zycie nocne -weeekendowe na upadlym zachodzie, ale socjolog z niego;- )))) Carina , no z tym HOUSE to ja mam krzyz Panski, moje mlode chlopaki preferuja to jako typowy relax. I MNIE zmuszaja do sluchania, juz bez bicia moge sie przyznac , ze , ze ,ze nawet mi sie podoba heheheheeh AAAA student, oczywiscie , ze posluchamy relacji z bibki po obronie.A czy zmieszasz wszystkie napoje z barku w jeden coctail, przepis daj Donowi, moz ewykorzysta ) Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño, Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: 213.1.117.* 24.02.02, 23:44 Karellliiiija Jak widzisz, moje glaza moze na zapalkach, ale co mam wypatrzyc to wypatrze. A house jest dobre po tygodniu stresu (lol). A tak poza tym to muzycznie ja jestem raczej wszystkozerna - zarowno zachwycam sie Verdim jak i Manu Chao (choc te wszystkie Sclub7 itp itd to spuscilabym z woda kapielna). Slyszalas o Calixto Blaito (czy Bleito?) - on jest dosc kontrowersyjny i jak kazdy lekko alternatywny ma wielu krytykow. w zeszlym roku zrobil Don Giovanni a la Tarantino, w tym roku przyszla kryska na Masked Ball - ide w tym tygodniu wiec zdam relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? 24.02.02, 23:51 te experymenty starego na super nove nie bawia mnie tak bardzo. U nas zrobiono Carmen na styl jakiejs fabryki cygar, gdzie robotnice w workowtych ubraniach w bieda scenografi wyspiewywaly hihi tralalalalala )) nie bylo to zabawne. Chce ogladac tradycyjna Carmen z falbankami, Cygankami, Donem Jose , a nie jakies robotnice i policjantow , bleeee Zmykaj spac !!!!!!!!!K. Odpowiedz Link Zgłoś