Dodaj do ulubionych

20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.??

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.02.02, 22:57
jakos tak mnie to interesuje.... na zachodzie chyba mnostwo CLUB'ow musi byc...
jaka muzyka dominuje??? etc.....
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 22.02.02, 23:23
      jak widac przed komputerem, zwlaszcza przy Wielkim Poscie smile)))
      • Gość: student Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.02.02, 23:44
        noo wiesz... na zachodzie to raczej Wielki Post nie jest az tak przestrzegany,
        o ile w ogole wiedza ze cos takiego jest... tym bardziej mlodzi ludzie... teraz
        siedze sobie i slucham Yorin FM i jakos nie da sie odczuc zeby w Holandii ktos
        przejmowal sie Wielkim Postem... powiedzialbym raczej ze impreza w PELNI!!!!
        Swoja droga... jak mi brakuje w Polsce takiej stacji, ktora by tak
        grala..cholera, zawsze pozostaje tylko to co z zachodu, np. Yorin FM w piatkowe
        wieczory...........

pozdrawiam takze z domu ;o)
        • Gość: Don Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.uc.nombres.ttd.es 22.02.02, 23:59

Czesc Student,ty nie mysl o zabawie ty sie ucz !!! Ale by cie rozbawic dam ci
          przyklad na typowy "lykend " w Hiszpanii.Oczywiscie znam to z obserwacji bo mam
          3 dyskoteki obok.Piatek noc zjezdza sie towarzystwo na parking pod
          dyskoteka.otwiera sie bagazniki i jak kto chce:lyka sie troche czegos mocnego
          lub wacha troche coca,zagryza troche extasis.Potem tany i wachanie do bialego
          dnia.Potem sie spi w aucie-w miedzyczasiemozna cos "przeleciec" chetne sa
          zawsze.Potem cos sie przekasza tzn.kanapke lub jakas tabletke i znowu noc.W
          niedziele rano wszystkie wyjazdy zablokowane przez policje i brygade anty
          narko.Obowiazkowe trzepanie bagaznikow i kieszeni oraz okolicznych
          krzakow.Porem rozjazd w roznych kierunkach.Co poniektore dysko maja sale jak
          chlodnia i tam mozna przeczekacdo poludnia.Jest tylko woda i coca cola.I za
          tydzien to sie powtarza.Dobre co? Pozdraw
          • Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:05
            Osobiscie za dyskotekami nie przepadam, ale raz z ciekawosci pojechalam na tzw.
            wiejska dyskoteke i podejrzewam, ze niewiele rozni sie od polskich dyskotek, byly
            np. konkursy, jeden mnie zszokowal nieco. Chodzilo o striptis meski, jakis palant
            z publiki faktycznie zdjal gacie i z golym fiutem latal po scenie, to bylo
            przezycie traumatyczne, do tej pory dochodze do siebie...
            A na typowym spedzie techno nigdy nie bylam, bo nie lubie tej muzyki, moze kiedys
            sie wybiore, to skonfrontuje doswiadczenia z opowiesciami i wtedy opowiem Ci,
            studencie wink
          • Gość: student po naszemu " ZAJEBISCIE " :o) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.02, 00:13
            hehehehe.... noooooooooo w Polsce niby podobnie, ale jak bardzo inaczej :o)
            Najblizasz dyskoteka jakies 20 km ode mnie - MASAKRA - Teraz nalezy odroznic:
            DYSKOTEKA MASOWKA czy DYSKOTEKA "KAMERALNA"... Masowka, czyli do okolo 3-5
            tysiecy osob... np."Weekend","Mega Beat","Piramida" itd... czy tez "Kameralna"
            do okolo 100-150 osob... takich na peczki w okolicy....

Masowka: przyjezdzaja mlodzi, czasami i po 30 tce dziadki smile... samochody
            przwaznie od staruszkow, lun co po niektorzy najnowsze modele VW, BMW
            niewiadomego pochodzenia... obowiazkowo przyciemnane szyby itd...

dla takich miejsce na parkingu tylko stzezone....

wchodzisz do masowki, zwykle to stara hala poprodukcyjna, czyli: kraty w
            oknach, wentylaory w suficie, grube wilgotne rury itp...to wszystko nadaje
            odpowiedni klimat tzw. TACHNO CLUBow ;o)

I raz jak bylem 5 lat temu, mialem szczescie wejsc w momencie kiedy piosenka
            byla w momencie, gdzie nie uderzal beat.... stanalem zrobilo wrazenie, ale nie
            wiedzialem jak wielkie zrobi dopiero za chwile, kiedy to uderzyl gleboki
            bassssss.... w tym momencie niezle mna drgnelo... no i to razace swiatlo... ale
            to ma swoj smaczek...mmmmmm daje tzw. POWER smile Po tym I razie przez 2 godziny
            po opuszczeniu tej hali, mialem problem z normalnym zrozumieniem kogos kto do
            mnie mowil... w uszach tak jakby wata zapchac.. ;o)

ALE WARTO BYLO ;o)

jesli chodzi o drugi i tego tamtego...hmmm nie wiem jak z tym jest u nas...
            mysle, ze to jeszcze nie az tak rozpowszechnione... tzn. moze w typowych
            CLUBach TECHNO, ale nie w tzw. dyskotekach...

U nas nadal dominuje alkohol... jedno co sie zmienilo to to, ze mlodych stac na
            WYTWORNE trunki... czysta biala zastapiono EGZOTIC DRINK!!!

No ale i tak bardziej ciagnie mnie do tego co na zachodzie.... przyklad
            Holandia, Niemcy.... dla mnie wazna jakosc, a tam takowa jest !!!!!!

no nic... napisalem sie ino po co komu to wiedziec ;o)
            Don Ty pewnie moglbys byc moim ojcem, hehehehe i pewnie nic z tego tu nie
            kapujesz... no ale tak teraz jest ;o)

pozdrawiam ;o)
            • Gość: Pola Re: po naszemu IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:23
              hej student, a moze Don kuma wiecej od Ciebie?
              jestes taki naiwny i naprawde wierzysz w to, ze dominuje alkohol na dyskotekach?
              I don't think so,
              Chyba, ze wino marki wino na wiejskich tlukach
              PS. No tak, "jakosc" tej dyskoteki chyba nie byla zla, kilka sal, rozna muzyka,
              ale jak ktos nie lubi Jenifer czy innej Lopez to i ladny wystroj tego nie
              zrekompensuje...wink
        • Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:00
          Przestrzeganie Wielkiego Postu to chyba sprawa osobista, POLACY, nawet Ci z
          Holandii czasem przestrzegaja. Ja jutro wyruszam na imprezke...
          Naprawde zastanawia mnie co Ty takiego ciekawgo slyszysz na Yorin czy TMF...
          Ja wole polska trojke smile

• Gość: student Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.02, 00:25
            z gory przepraszam za bledy, ale ja bardziej technik niz humanista ;o)Hmmm
            jesli chodzi o to dlaczego jak to lubie... Po prostu LUBIE!!! ;o) Czasami mam
            ochote wyszalec sie i wowczas wlasnie jade na taki sped ... Innym razem wpadam
            w zupelnie odmienn skrajnosc i slucham Straussa, Mozarta, Wagnera...

Sam sie Sobie dziwie, ale taka moja natura ;o)

Najblizsze szalenstwo pewnie bedzie niebawem, jesli tylko sie obronie... wiec
            wowczas zdam Wam relacje jak bylo ;o) I GDZIE TO SIE ODBYWALO...

Jesli chodzi o tzw. wiejskie imprezy......... Boszzzzzzzzz nie zapomne tego,
            kiedys kiedys dawno temu bylem u rodziny, niedaleko Kalisza.... dziura
            okropna... wioska w srodku lasu, jakas jedna szosa, jak Oni to tam nazywaja...
            no i oczywiscie remiza... dalem sie namowic na taka "zabawe"... to dopiero byla
            impreza... zjechala sie cala okolica... i chlopaki z sasiednich wiosek...
            gdzies pod sufitem wisiala jakas na predce zrobiona "kula"... a za
            muzyke "robil" jakis okoliczny BOYS-GIRL BAND ktory usilnie podrabial znane z
            radia przeboje.................

To dopiero pozostaje w pamieci na dluuuuuugie lata smile

mysle, ze i w tej sprawie wiele sie zmienilo smile

Jesli chodzi o Yorin FM... podoba mi sie dobor piosenek jak i jezyk ;o) taki
            inny od calej reszty ..........

pozdrawiam.....
    • jot-23 Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? 23.02.02, 00:33
      czyliiiii......

"spedzanie czasu" w weekend jest synonimem "wielogodzinnego rytmicznego
      podrygiwania po spozyciu substancji oduzajaco/pobudzajacych"?
      • Gość: Pola Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: *.extern.kun.nl 23.02.02, 00:37
        > czyliiiii......
        >
        > "spedzanie czasu" w weekend jest synonimem "wielogodzinnego rytmicznego
        > podrygiwania po spozyciu substancji oduzajaco/pobudzajacych"?

nie czepiaj sie, jot, pliiis smile
        My tylko wymieniamy doswiadczenia smile
        jak widzisz spedzam weekend bardziej produktywnie - na forum hahaha i w
        miedzyczasie pracujac smile
        Pzdr,
        P.

• Gość: student RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.02.02, 00:38
        ojjjjjjjjj prosze nie uogolniac... ja nie biore :o) reszta..hmm to chyba
        kazdego osobista sprawa ;o)

Jesli mam byc szczery to oprocza paru papierosow nigdy dalej sie nie
        posunalem... :o)

student ;o)
        • muminek-1 Re: RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc 24.02.02, 12:14
          Tak w Polsce ludzie nie umieja sie bawic bo albo sie zachleja,albo sie bija
          albo itp. To tutaj poznalam prawdziwy smak szalonego nocnego zycia dzieki
          mojemu mezowi. Techno Party ostatno bylo na okolo 12000 luda bylo fantastycznie
          tanczylismy cala noc muzyka na zywo cudowne efekty swietlne i dzwiekowe ale
          tego typu impreza jest dobra 2-razy do roku.Poza tym fantastyczne kluby
          jazzowe,foam party or beach party.Szkoda ze ludzie w Polsce nie umieja sie
          bawic,a ja pokim mloda - szal bo jak jak mowi pewna piosenka polska "na starosc
          torba i kij". PA
          • Gość: muminek- Re: RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc IP: *.proxy.aol.com 24.02.02, 13:54
            a ja jeb
            ie jeb bie i bede je bal nawet wibratorem
            to je teknoparti
            • muminek-1 Re: RED BULL, AMERICAN BULL. ...etc 24.02.02, 15:05
              Ofiaro losu ty sie pode mnie nie podszywaj, to zes beznadziejny to nie moja
              wina. A nawet nie umiesz wymyslic hasla dla siebie. Ja proponuje niudacznik
              no.1
    • Gość: Cariño, Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: 213.1.117.* 24.02.02, 23:24
      Gość portalu: student napisał(a):

> jakos tak mnie to interesuje.... na zachodzie chyba mnostwo CLUB'ow musi byc...
      >
      > jaka muzyka dominuje??? etc.....

Czesc Student,

Clubbing, clubbing i jeszcze raz clubbing. Osobiscie lubie house, latino house,
      garage i salsa. w West End Londynu (i nie tylko) clubow do zatrzesienia, jest
      nawet jeden ktory robi Russian Pop night. Typowa noc clubbingujaca: zbiorka
      druzyny o 9/10 w pubie do 11-tej (bo zamykaja), zpubu do klubu. w klubie do
      mniej wiecej 3ciej nad ranem, kebab z frytkami po klubie, zaklad kto zwroci
      pierwszy w taksowce wkrotce po kebabie...

pa, pa

• karelia Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? 24.02.02, 23:38
      qurka wodna, nie oskubana, a ja myslalam , ze student kleryk i nic ino modli
      sie do swych fraktali , czy jak je tam zwal. A on rozrywkowy gosciu.On zaczyna
      studiowac zycie nocne -weeekendowe na upadlym zachodzie, ale socjolog z niego;-
      ))))
      Carina , no z tym HOUSE to ja mam krzyz Panski, moje mlode chlopaki preferuja
      to jako typowy relax. I MNIE zmuszaja do sluchania, juz bez bicia moge sie
      przyznac , ze , ze ,ze nawet mi sie podoba heheheheeh
      AAAA student, oczywiscie , ze posluchamy relacji z bibki po obronie.A czy
      zmieszasz wszystkie napoje z barku w jeden coctail, przepis daj Donowi, moz
      ewykorzysta wink)
      Pozdrawiam K.
      • Gość: Cariño, Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? IP: 213.1.117.* 24.02.02, 23:44
        Karellliiiija

Jak widzisz, moje glaza moze na zapalkach, ale co mam wypatrzyc to wypatrze. A
        house jest dobre po tygodniu stresu (lol). A tak poza tym to muzycznie ja
        jestem raczej wszystkozerna - zarowno zachwycam sie Verdim jak i Manu Chao
        (choc te wszystkie Sclub7 itp itd to spuscilabym z woda kapielna). Slyszalas o
        Calixto Blaito (czy Bleito?) - on jest dosc kontrowersyjny i jak kazdy lekko
        alternatywny ma wielu krytykow. w zeszlym roku zrobil Don Giovanni a la
        Tarantino, w tym roku przyszla kryska na Masked Ball - ide w tym tygodniu wiec
        zdam relacje.
        • karelia Re: 20 latkowie-jak spedzacie piat.-sob.noce zagran.?? 24.02.02, 23:51
          te experymenty starego na super nove nie bawia mnie tak bardzo. U nas zrobiono
          Carmen na styl jakiejs fabryki cygar, gdzie robotnice w workowtych ubraniach w
          bieda scenografi wyspiewywaly hihi tralalalalala wink)) nie bylo to zabawne.
          Chce ogladac tradycyjna Carmen z falbankami, Cygankami, Donem wink Jose , a nie
          jakies robotnice i policjantow , bleeee
          Zmykaj spac !!!!!!!!!K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka