Gość: grafiti IP: 64.185.37.* 23.04.04, 20:52 apnews.myway.com/article/20040423/D824KL5G0.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchy Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 21:03 Miesa armatniego nigdy za malo. I co kurwa debil osiagnal ze go zajebali? Trzeba bylo grac w pile i brac miliony. Teoria Darwina pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
opiniapollpressagency Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 22:11 OUR HERO Powoli wypelnia sie opinia zawarta w wielu swiatlych myslach. Ta wojna to wojna cywilizacji.Prof.A.T. Byly zludzenia, ze ona nienastapi bo to bylaby kleska dla calego cywilizowanego swiata. Anglicy mowia, ze wojna bedzie trwala nie krocej niz 10 lat. Kosciol wydal zakaz uzywania swiatyn do propagacji polityki. Te fakty nic dobrego nie wroza. Puszka Pandory powoli sie otwiera. Dobrze, ze jestesmy po wlasciwej stronie. Pamietam, jak w konflikcie kubanskim w chwili krytycznej zapakowano nasze wojsko do samolotow i kazano czekac na sygnal z Moskwy aby nastapila rzez naszej mlodziezy. Nie palam zbytnim sentymentem do koszernych biznesow Ameryki, glownie chodzi mi o BRUDNY HANDEL LEKAMI, BRUDNY UBEZPIECZENIOWY PRZEMYSL brrrr.. skorupowane zespoly prawnicze ( LAWYER FARM )...lecz gdzies jest granica. Tamci maja podobna swoja cywilizcje jakze odmienna od europejskiej, ktora nic specjalnego do kultury nie wnosi. Mieszkalem tam i w gruncie lubie tamtych ludzi z ich wadami i zaletami, lecz rozumiem, ze swiat nie ma innego wyjscia. Tam jest 95 % swiatowych zasobow ropy naftowej i ponad 55 % wydobycia dnia dzisiejszego. Ani my ani oni nie moga istniec bez siebie. Problem polega, ze z nimi nie mozna uzyskac consensus .Oni nigdy nie dotrzymaja jakiejkolwiek umowy. Zreszta tak samo jak Ruscy , Moskale jak mawiaja Wilniacy. Takie sa fakty. Dla mnie ten mlody Amerykanin bedzie bohaterem. On polegla dla Ameryki a nie dla koszernych interesow, a jedno i drugie to nie to samo. Powoli coraz wiecej strachu zaczyna byc na tym swiecie. OPINIA POLL PRESS AGENCY BONAWENTURA SOLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 22:29 Skad kurna sie biora takie oszolomy Solski, jak wy? Wykopaliska? Polowania? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 22:44 ertes napisał: > Skad kurna sie biora takie oszolomy Solski, jak wy? > > Wykopaliska? Polowania? tak zwany gentelman starszej daty, "salonowy anty-semita" hehe, mam tu w firmie paru takich, wyksztalcenie Ivy league, tak pomiedzy 60-70-tka, chronicznie niemawidza zydow, lecz gdy rozmawia twarza w twarz z jednym z nich, voila! model kurtuazji i prawdziwy chrzescijanin kochajacy blizniego swego jak siebie samego. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 22:45 zauważyłam ,że hero miał szyję szerszą niż obwód głowy ... pokój jego duszy... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 22:48 asiaasia1 napisała: > zauważyłam ,że hero miał szyję szerszą niż obwód głowy ... pokój jego duszy... hero jak hero.... znudzilo mu sie easy life footbolisty, chcial zaznac "prawdziwej meskiej przygody" , cos jak riddick bowe, ten byl bardziej konsekwentny. media to jak zwykle kurwy, koncentruja sie tylko na towarze ktory mozna sprzedac z duzym zyskiem.... wszystkim tym ludziom tam nalezy sie szacunek, i wdziecznasc... przechodza ciezka szkole teraz, ale to dzieki nim mamy szanse w przyszlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) IP: *.phil.east.verizon.net 23.04.04, 23:33 ..a za pewien czas potrzeba bedzie ich wielkie mnostwo. Arabowie maja najgrozniejsza i najpotezniejsza bron XXI wieku - wysoki przyrost naturalny. Zeby wygrac wojne ze swiatem islamu, sa trzy wyjscia: - ludobojstwo na skale dotychczas niespotykana, - rozpetanie III wojny swiatowej z uzyciem broni masowego razenia, - rozmnazac sie rownie szybko. Za jakis czas prezydentem USA zostanie ktos hiszpanskojezyczny, troche pozniej oficjalnym jezykiem urzedowym stanie sie hiszpanski a muzulmanie beda stanowic pokazny odsetek obywateli USA. Jeszcze pozniej mniejszosc muzulmanska w Europie stanie sie wiekszoscia. Co do Iraku - Husajn nienawidzil Bin Ladena i zwalczal wszystkie organizacje oprocz jego partii BAAS. Mimo nienawisci do USA, to teraz powstaja w Iraku organizacje terrorystyczne, ktore okrzepna za kilka lat i dadza znac o sobie. Jest tez przeciez jeszcze wiekszy tyran niz Husajn i do tego sam sie chwali, ze ma bron masowego razenia. Jest nim przywodca Korei Polnocnej. Husajn placil 10.000 dolarow, kazdej rodzinie palestynskiej, w ktorej ktos zginal w zamachu samobojczym w Izraelu i to jest obok spodziewanej kontroli nad ropa prawdziwy powod wojny z Irakiem. Co do Izraela, to tez za jakis czas beda mniejszoscia w swoim kraju, ktory bedzie sie nazywac Palestyna. Jak sie zaczyna wojne, to trzeba miec pomysl jak ja wygrac. Szkoda mi dzielnych, mlodych ludzi, ktorzy byc moze gina na darmo. A moze ktos ma pomysl jak wygrac wojne z muzulmanami? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 23:36 Gość portalu: jarek napisał(a): > Szkoda mi dzielnych, mlodych ludzi, ktorzy byc moze gina na darmo. > > A moze ktos ma pomysl jak wygrac wojne z muzulmanami? dac im wolna reke w zasiedleniu europy? Odpowiedz Link Zgłoś
blockbuster Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 23:37 ja mam, co brazowy to tolerancyjnie dac mu po ryju (swinskim). Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 22:50 kazdy kto rezygnuje z 3.6 milionow dolarow zaslguje zeby byc zastrzelonym. Nie wierze w jego idealy zwlaszcza przy tych 3.6 Zona nie pozowlilaby mu podjac tej decyzcji. Prawdopodbnie mial jakis wypadek uniemozliwiajacy dalsza gre. Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata clue 23.04.04, 22:52 www.thestate.com/mld/charlotte/sports/football/6311866.htm Odpowiedz Link Zgłoś
opiniapollpressagency Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 23.04.04, 23:53 WOJNA TO STRASZNA RZECZ Pamietem bezposrednie relacje osob, ktore widzialy jak Wermaht ( teoretycznie byla to armia ohotnicza, tylko niechby ktos odmowil... ) w 1941 roku ciagnal ku granicy z Sowietami. Piekna, czysta, wychuchana mlodziez przez matki niemieckie.."az bylo przyjemnie patrzec". Adolf wymrozil ich pod Moskwa. Wracali w wagonach odmrozeni, nieprzytomni, belkocac w maliognie. Prawdopodobnie zastrzyk eutanzji (fenol) byl ich koncem. Okolo 400.000 przyszlych panow swiata. Na wojnie nawet analfabeta czasami strzeli z trafi profesora lub paru profesorow. Tam nie ma kryterium, w sumie to rzez z jednej i drugiej strony. Z relacji z jednego z krajow gdzie Ruscy urzadzili sobie agresje - byl bohater, w zyciu codziennym bywalec budki z piwem i analfabeta ,bral butelke z benzyna , granaty i jak szly ruskie czolgi to wychodzil im naprzeciw i je zapalal. Zniszczyl 12 czolgow i wozow pancernych ( jednego razu trzy - dobrze tym chamom) i ani razu nie zostal drasniety. Po wojnie nawet Ruscy go nie ruszyli. Wrocil pod budke z piwem i tam zakonczyl swoj byt.I znow paradoks wojny. Widzialem te zdjecia nad rzeka pelne stosow trupow zolnierzy, Ruskich ? nie to byli Ukraincy, Polacy i Litwini oraz Azjaci. Paradoksy wojny sa okrutne. OPINIA POLL PRESS AGENCY BONAWENTURA SOLSKI Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 24.04.04, 00:02 opiniapollpressagency napisał: cos belkoczesz stary! mialo byc o zydach! moze lyknij fenolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) IP: *.phil.east.verizon.net 23.04.04, 23:58 ..a za pewien czas potrzeba bedzie ich wielkie mnostwo. Arabowie maja najgrozniejsza i najpotezniejsza bron XXI wieku - wysoki przyrost naturalny. Zeby wygrac wojne ze swiatem islamu, sa trzy wyjscia: - ludobojstwo na skale dotychczas niespotykana, - rozpetanie III wojny swiatowej z uzyciem broni masowego razenia, - rozmnazac sie rownie szybko. Za jakis czas prezydentem USA zostanie ktos hiszpanskojezyczny, troche pozniej oficjalnym jezykiem urzedowym stanie sie hiszpanski a muzulmanie beda stanowic pokazny odsetek obywateli USA. Jeszcze pozniej mniejszosc muzulmanska w Europie stanie sie wiekszoscia. Co do Iraku - Husajn nienawidzil Bin Ladena i zwalczal wszystkie organizacje oprocz jego partii BAAS. Mimo nienawisci do USA, to teraz powstaja w Iraku organizacje terrorystyczne, ktore okrzepna za kilka lat i dadza znac o sobie. Jest tez przeciez jeszcze wiekszy tyran niz Husajn i do tego sam sie chwali, ze ma bron masowego razenia. Jest nim przywodca Korei Polnocnej. Husajn placil 10.000 dolarow, kazdej rodzinie palestynskiej, w ktorej ktos zginal w zamachu samobojczym w Izraelu i to jest obok spodziewanej kontroli nad ropa prawdziwy powod wojny z Irakiem. Co do Izraela, to tez za jakis czas beda mniejszoscia w swoim kraju, ktory bedzie sie nazywac Palestyna. Jak sie zaczyna wojne, to trzeba miec pomysl jak ja wygrac. Szkoda mi dzielnych, mlodych ludzi, ktorzy byc moze gina na darmo. A moze ktos ma pomysl jak wygrac wojne z muzulmanami? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaasia1 Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 24.04.04, 00:01 dlaczego powtórzyłeś ten post ? Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 24.04.04, 00:03 asiaasia1 napisała: > dlaczego powtórzyłeś ten post ? jarek nie wierzy, ze to co stworzyl w pocie czola przeszlo bez echa, moze swiat nie zauwazyl? ja proponuje zaczac nowy watek, koniecznie z duzych liter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) IP: *.phil.east.verizon.net 24.04.04, 00:13 Post powtorzylem przez pomylke - przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
ospol Szkoda mlodego czlowieka co zawierzyl 24.04.04, 05:32 w niesluszne idealy i metody. Ci co wyslali go na wojene maja sie dobrze kasuja miliony dalej i popijaja piwko przy kominku analizujac "straty". Sami by takiego glupstwa nie zrobili. No coz spoleczenstwo dzieli sie na tych z mozgiem i na tych bez. Jedyna sluszna sprawa dla zolnieza to jest zginac w obronie swoich granic. No i tez nasowa mi sie pytanie gdzie sa te miliony zoltych , hindusow i innych ktorzy nie gina na zadnej wojnie ale zbijaja kase dalej w USA. Czy biali to taki naiwny narod?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Szkoda mlodego czlowieka co zawierzyl IP: *.phil.east.verizon.net 26.04.04, 20:37 ilu orderow posmiertnych jest warte zycie mlodego czlowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: Szkoda mlodego czlowieka co zawierzyl IP: 64.185.37.* 26.04.04, 21:48 Gość portalu: jarek napisał(a): > ilu orderow posmiertnych jest warte zycie mlodego czlowieka? Wedlug Ciebie, jedyna korzysc z tego zolnierza to tylko jakies ordery posmiertne? Ja mysle ze prawdziwa korzysc z jego walki z terrorystami to zlikwidowanie(czytaj: zabicie) kilku albo moze nawet wiecej zlych ludzi ktorzy grozili bezpieczenstwu USA i calego swiata. Dlatego on jest bohaterem bo poswiecil sie dla bezpieczenstwa dla innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Re: Szkoda mlodego czlowieka co zawierzyl IP: 64.185.37.* 26.04.04, 21:48 Gość portalu: jarek napisał(a): > ilu orderow posmiertnych jest warte zycie mlodego czlowieka? Wedlug Ciebie, jedyna korzysc z tego zolnierza to tylko jakies ordery posmiertne? Ja mysle ze prawdziwa korzysc z jego walki z terrorystami to zlikwidowanie(czytaj: zabicie) kilku albo moze nawet wiecej zlych ludzi ktorzy grozili bezpieczenstwu USA i calego swiata. Dlatego on jest bohaterem bo poswiecil sie dla bezpieczenstwa dla innych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Szkoda mlodego czlowieka co zawierzyl IP: *.phil.east.verizon.net 26.04.04, 23:04 tysiace irackich dzieci, ktore wyrosna na terrorystow - tak ma wygladac walka z terroryzmem? Odpowiedz Link Zgłoś
nocna.mara Re: Szkoda mlodego czlowieka co zawierzyl 27.04.04, 19:18 chyba jasne zby tysiace w ogole nie wyrosly, to tak globalnie, you know. Odpowiedz Link Zgłoś
islam_power Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 29.04.04, 01:23 masz racje , takich potrzeba wiecej media.newsfrombabylon.com/war/coffin_photos/dover/page108.htm Odpowiedz Link Zgłoś
islam_power Re: bohater z USA (takich wiecej potrzeba) 29.04.04, 01:25 jak wiecej to wiecej media.newsfrombabylon.com/war/coffin_photos/dover/page289.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafiti Jak ci sie tak Islam podoba to jedz do Iranu. IP: 64.185.37.* 29.04.04, 01:49 A tam ci tak w d_pe dadza ze zaraz zmadrzejesz. Ale dla ciebie wtedy bedzie za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś