Dodaj do ulubionych

sciaganie muzyki

IP: *.btinternet.com 24.02.02, 09:37
skad najlepiej sciagnac darmo muzyke z internetu?Chodzi mi w wiekszosci o
polska muzyke
Obserwuj wątek
    • Gość: narval Re: sciaganie muzyki IP: *.abo.wanadoo.fr 24.02.02, 10:32
      zaza, mam program Kazaa, w wyszukiwarke wpisuje tytul, albo autora i masz..
      too much to choose..do download-->do sciagniecia! Jesli masz szybkie lacza,
      piosenke bedziesz miala po kilku minutach; gorsza sprawa jesli jestes czasowo
      ograniczona z net'em, sciagaja sie bardzo wolno. Ponoc jest tez
      program "galaxy"(nie jestem pewna tytulu), niestety nie narzekam na Kazaa,
      dlatego nie szukalam innych!
      • Gość: sharky Re: sciaganie muzyki IP: *.in-addr.btopenworld.com 24.02.02, 14:20
        Jest Gnotella i Morpheus choc podobno za jego pomoca hakerzy moga sie dostac do
        zasobow twojego komputera.
    • janusz_b Re: sciaganie muzyki 24.02.02, 15:54
      hallo zaza,
      wg. mnie najlepszy to audiogalaxy (www.audiogalaxy.com) - szybki i duzo polskiej
      muzyki . Poza tym to gnutella (www.gnutella.co.uk) - malo polskiej muzyki
      Problemy: oba te servery instaluja na twoim PC rozne szpiegowskie programy
      ktore moga (ale nie musza) narobic duzo zlego- musisz sam(a) sie zdecydowac
      czy chcesz z nimi pracowac czy nie. Przy niektorych sie program instalacyjny
      pyta o twoja zgode, przy innych nie. Programy te sa praktycznie bardzo trudne
      do zdeinstalowania, jak masz watpliwosci to trob sobie kopie z registry
      (wchodze z zalozenia ze pracujesz z WINxxx) i po zakonczeniu zabawy ze
      sciaganiem muzyki zkopiuj stara registy z powrotem i masz spokoj.
      Pozdrawiam
      Janusz
      • drapieznik Juz myslalem,z e sobie cos sciagne 25.02.02, 10:12
        ale po przeczytaniu zdalem sobie sprawe, ze juz i tak mam dosyc problemow
        zwiazanych z pingowaniem mojego komputera... czytalo sie niezle.
        • Gość: polished Re: Juz myslalem,z e sobie cos sciagne IP: 134.113.71.* 25.02.02, 17:51
          ja tam uzywam audiogalaxy i nie widze problemow, wg. mnie wazne jest aby nie
          wybrac opcji pracy tzw agenta audiogalaxy non-stop ale wlaczac go recznie gdy
          sie chce sciagac i udostepniac. do tego sprawdzac komputer programem anty-
          spyware z lavasoft.de

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka