bruno5 13.03.11, 14:21 Chce sie starac o pobyt staly w Polsce.Jak myslicie znam troche jezyk polski to mysle powinno byc pomocne w uzyskaniu pobytu stalego.Jak myslicie czymam jakies szanse ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.s.2 Re: Pobyt staly w Polsce 13.03.11, 14:24 mysle ze te zalety ktore wymieles daja ci duze szanse ale lepiej byloby zebys zalaczyl pare kopii twoich wypowiedzi na forum, rowniez tych pod ksywa minety. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ I nici ze spokojnej starosci. buahaha 13.03.11, 14:30 No i znowu nieudacznik nasral sobie w zyciu w papierach na wlasne zyczenie. buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Gwarancja spokojnej starosci w Polsce 13.03.11, 15:01 Czosnek ja w przeliczeniu na zlotowki bede mial 4200 zl na miesiac.Ty na to musisz pracowac trzy miesiace.Jestem wygrany az do spalenia mego cialaw polskim piecu krmatoryjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: Gwarancja spokojnej starosci w Polsce 13.03.11, 15:34 To jestes wielkim golasem durny cieciu. buahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Czosnek 13.03.11, 15:49 Pomijajac moje aktywa zgromadzone w banku PKO SA to moja emerytura w wysokosci 1400 dolarow stawia ciebie w niekorzystnym swietle polskiego golasa. Odpowiedz Link Zgłoś
wuefemka Re: Czosnek 13.03.11, 16:07 ty mozesz najwyzej strzelic sobie w durny cymbal ,Czosnek,ahhahahahahaha ! albo pod Biedronka usiasc na chodniku i wyciagac brudna lape po datki !!!,heheheeheehheheheheh! Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ buahahaha Wy golasy robolskie !!!! 13.03.11, 16:44 Ja mam napchane forsa konta, dwa domy, kilka mieszkan czynszowych i kilka firm w ktorych zapie... kilkudziesiat osob. buahahahaha Mozesz sobie biedaku sobie ta robolska rynte z hameryki w doope wcisnac. buahahahaha Ty jestes robol-golas na marnej ryncie!!! buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wuefemka Czosnek ty golodupcu 13.03.11, 18:59 ty masz tyle co ci dali tej rentyji ORMOwskiej za palowanie !! masz dodatek do 600 zl rynty i znizke na przejazd kolejom panstwowa ,,ahhhahaahhaa!! moga ci rowniez wstawic za darmo sztuczna plastikowa szczeke ,co ci kiedys wybili studenci jak goniles ich z palom,,, szczena z napisem na przednich klach WSI albo WSW ,,hahhaahahha Odpowiedz Link Zgłoś