Dodaj do ulubionych

arabi won z israela!!!!!!!!!

04.03.02, 03:43
wypierdalac brudasy i nie roby z tej ziemi do egiptu jordanii i inntych
arabskich syfiastych panstw.A tak wogole to za zabicie jednego zyda w zamachu
tero5rystycznym powinnoi sie rozstrzelac 100 arabow najlepoiej czlonkow rodziny
zamachowca.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kliken Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.03.02, 03:51
      Jak to mozliwe ze wam w tym szpitalu psychiatrycznym daja dostep do komputera?
      • ya_bolek Spokojnie, to tylko physic.ulm.de... 04.03.02, 04:46
        Gość portalu: Kliken napisał(a):

> Jak to mozliwe ze wam w tym szpitalu psychiatrycznym daja dostep do komputera?

• Gość: Autor Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.client.attbi.com 04.03.02, 04:55
      goldi2 napisał(a):

> wypierdalac brudasy i nie roby z tej ziemi do egiptu jordanii i inntych
      > arabskich syfiastych panstw.A tak wogole to za zabicie jednego zyda w zamachu
      > tero5rystycznym powinnoi sie rozstrzelac 100 arabow najlepoiej czlonkow rodziny
      >
      > zamachowca.
      **
      'z tej ziemi' - czy to jest zydowska ziemia? To zydzi chca zabrac ziemie
      Palestynczykom i im sie to na szczescie nigdy nie uda... hehe Falszywi zydzi
      nigdy nie beda miec swojej ziemi.

• Gość: Jani Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.02, 09:31
        > 'z tej ziemi' - czy to jest zydowska ziemia? To zydzi chca zabrac ziemie
        > Palestynczykom i im sie to na szczescie nigdy nie uda... hehe Falszywi zydzi
        > nigdy nie beda miec swojej ziemi.
        >

Tak naprawte watpie aby jej potrzebowali - kupia Twoja katolu !!
        Zawsze lepsza ziemia z przyglupimi kato-pacholkami niz uzerac sie
        z Arabami trudnymi do oswojenia

• Gość: Autor Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: 209.246.62.* 05.03.02, 20:31
          Tak naprawte watpie aby jej potrzebowali - kupia Twoja katolu !!
          Zawsze lepsza ziemia z przyglupimi kato-pacholkami niz uzerac sie
          z Arabami trudnymi do oswojenia
          Kupia jak bedzie ich na to stac w co watpiesmile. Zydzi tez mysleli, ze *kupia*
          sobie ziemie Palestynska.. smile) Jednak okazalo sie, ze bedzie ich to drogo
          kosztowac - cale pokolenia! hahaha
    • Gość: mysz Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.ab.hsia.telus.net 04.03.02, 10:12
      Nastepny kandydat do Tworek.
    • Gość: XXX Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.03.02, 15:38
      No to drugi Hitler sie objawil.
    • Gość: mirmat Podpucha antysemity IP: *.dialup.eol.ca 05.03.02, 06:34
      Do 1 kwietnia daleko a tylu z was dalo sie nabrac. Chyba moj polityczny zmysl
      od razu mi podpowiedzial, ze to prosty sposob na skompromitowanie Izraela.
      Osobiscie mam wiele pretensji do zydow za klamstwa o Jedwabnem. Ale po 11
      sierpnia 2001 trzeba nam wszystkim troche realizmu kiedy fanatycy zagrazaja nam
      wszystki.
      Ta podpucha antysemity przypomniala mi historie mojego znajomego, ktory z
      rybakami plywal na polnocnym wybrzezu Afryki. Chlopacy po wielu, wielu
      glebszych dawali lomot kazdemu, ktorego geba nie usmiechala sie radosnie. I
      zeby zrobic zla opinie Sowietom wykrzykiwaki do siebie po rosyjsku. Wlasciciel
      tej tawerny regularnie wydzwanial do moskiewskiego konsulatu uzalajac sie na
      zniszczenia.
      • Gość: goldi2 Re: Podpucha antysemity IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.03.02, 06:50
        A niby co takiego sie tego 11 sierpnia wydarzylo.Taki madry jestes,a nawet
        niewiesz kiedy nastapil atak na ameryke.I nie jest to zadna ppodpucha
        antysemity a tym bardziej filosemity poprostu wyrazam swoje poglady,a jak ci
        arabscy fanatycy pierdolną bombke na ta twoja piekna Kanade to bedziesz mial
        podobne poglady do moich.
    • Gość: Mohammad Re: arabi won z israela IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.03.02, 06:57
      Moze by tak poslac ich prosto do gazu?
      W Izraelu zyje jeszcze sporo kapos, ktorzy doskonale wiedza jak to sie robi.
    • Gość: mirmat do goldi 2 IP: *.dialup.eol.ca 05.03.02, 18:38
      Goldi napisal:"A niby co takiego sie tego 11 sierpnia wydarzylo.Taki madry
      jestes,a nawet niewiesz kiedy nastapil atak na ameryke.I nie jest to zadna
      ppodpucha antysemity a tym bardziej filosemity poprostu wyrazam swoje poglady,a
      jak ci arabscy fanatycy pierdolną bombke na ta twoja piekna Kanade to bedziesz
      mial podobne poglady do moich."

Goldi: moje poglady na temat islamskiego fanatyzmu mozesz przeczytac w czacie,
      ktory zaczalem pt "czas przepraszac za Wieden". Zapraszam. Za czesto uzywam
      jezyka angielskiego - slowa september i sierpien brzmia podobnie i stad moje
      bubu. Kwestia jest jak wyrazac poglady by przekonac ludzi nie zrazic. Moi
      przeciwnici, ktorzy jezeli jestes szczery sa twoimi reaguja na moje argumenty w
      czatach stekiem wyzwisk i insynuacji: faszysta, homofob, wlaziw dupe Ameryce -
      te dwa ostanie to swietna kontradykcja, jak mozna byc homofobem i pedalem?).
      Tego rodzaja slownictwo stanowi najlepszy dowod na moja racje. Jezeli chcesz
      walczyc z fanatyzmem nie zachowuj sie jak fanatyk. Poczucie humoru jest
      najlepsza bronia.

• Gość: a psik Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 05.03.02, 20:40
      A jak sie okaze ze rodzina zamachowca liczy mnie niz 100 ludzi to co wtedy ?
      Prosze pana daty tez sie panu popierdoliły w pana liscie (cztery linijki wyzej)
      (tak mi sie wydaje) chyba chodzi o 11 września a nie o 11 sierpnia - ale co tam
      nienawisc jest slepa co widac na pana przykladzie
      z wyrazami szacunku
      • Gość: a psik Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* 05.03.02, 20:43
        errata : uwaga dotyczaca daty pana nie dotyczy
        z wyrazami szacunku
    • Gość: do zyda Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.03.02, 00:52
      Baranie zaden zyd (niestety)nie zginal w WTC o czym donosily media niestety
      Amerykanie sa slepi na takie info i dalej popieraja tych smierdzieli i
      zlodzieii.Nikt z podrzednych w ten dzien nie przyszedl do pracy (11 wrzesnia
      oczywiscie)baranie o przepraszam baranow -ZYDZIE
      • Gość: goldi2 Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.03.02, 02:36
        Tak oczywiscie wczesniej przed atakiem osama uprzedzil zydow zeby nie
        przychodzili do pracy.W Nowym Jorku mieszka 1.200.000 Zydow w calym stanie New
        York i sasiednich stanach nastepny 1 milion.Wiekszosc z nich jest bardzo dobrze
        wyksztalcona i wielu z nich wlasnie tam pracowala i dlatego tak wielu ich tam
        zginelo zreszta zginelo tam rowniez wielu arabow innych muzulmanow .Poczytaj
        sobie oszolomie jeden liste ofiar zamachu na WTC na stronie
        www.cnn.com/specials/2001/memorial/lists/by-name/index.html lub
        www.cnn.com/specials/2001/memorial/people/3785.html i zwroc uwage jak
        wiele jest na niej zydowskich nazwisk ,a przeciez nie wszyscy Zydzi w USA nosza
        zydowskie nazwiska wielu ma polskie ,angielskie czy rosyjskie nazwiska.Ciekawe
        czy jak zobaczysz twarze tych niewinnych ofiar dalej bedziesz wyglaszal takie
        rewalacyjne informacje.
      • Gość: goldi2 Re: arabi won z israela!!!!!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.03.02, 02:52
        Jakie media tak podawaly chyba palestynskie albo inne arabskie pojebane stacje
        tv na ktorych wkolko sie modla.Mam u siebie na platformie cyfrowej Cyfra+ ze 30
        arabskich stacji takze wiem cos o tym.A slyszales baranie jeden o starszym
        Zydzie o nazwisku Abraham Zelmanowitz? Czlowiek ten pomimo ,ze mogl uciekac
        schodami z budynku zostal poniewaz nie chcial zostawic swojego
        przyjaciela,ktory nie mogl uciekac poniewaz poruszal sie na wozku
        inwalidzkim.Swiadomie wybral smierc,ale nie zostawli samotnie
        przyjaciela.Ciekawe czy ty skurwielu potrafil bys sie tak zachowac????
    • Gość: mirmat a psik, Mohammad i inne oszolomy IP: *.dialup.eol.ca 06.03.02, 05:51
      Biedny Bin Laden. Co on ma zrobic by przekonac oszolomow ze jest autorem
      masakry. A psik, "do zyda", Bin Laden blaga was, posluchajcie go kiedy on wam
      na tasmach video tlumaczy jak to zrobil po co to zrobil i co ma zamiar zrobic w
      przyszlosci. On chce na prawde dostac uznanie swoje osiagniecie 21 stulecia a
      wy robicie swojemu przyjacielowi takie swinstwo twierdzac, ze to Mossad. 19-stu
      waszych kolegow z Al-Kajdy, ktorzy poswiecili sie dla Allaha rozbijajac
      samoloty w niewiernych, sa juz w raju z dziewicami a wy wciaz nie przyznajecie
      im zaslug. Nie wystarczy kochac Bin Ladena "a psik" i Mohamed,trzeba go sie
      rowniez sluchac bo innaczej nigdy nie dostaniecie 71 dziewic w raju.
      • Gość: a psik Re: a psik, Mohammad i inne oszolomy IP: 192.168.1.* 06.03.02, 17:52
        mozesz mi wytlumaczyc, o co ci Twoim liscie chodzi, bo dla mnie to jest belkot
        jak juz cos piszesz to napisz co sensownego, no chyba ze to co piszesz jest
        zwierciadlem Twojego zycia ktore, byc moze jest belkotem ale na to ta juz nie
        ma rady
        z wyrazami szacunku
        • Gość: mirmat Re: a psik, Mohammad i inne oszolomy IP: *.dialup.eol.ca 06.03.02, 23:24
          Proponuje bys sie zwrocil do swojej Iranki. Ona wszystko wie i ci wyjasni.
          Nawet to, ze mimo, ze wszystkie agencje prasowe informowaly o tym ze w
          muzulmanskim Iranie kamieniuja kobiety to ona temu zaprzecza a ty jej wierzysz
          bo to twoj ekspert. Twoj oszolomizm objawil sie tym, ze oskarzasz innych o
          klamstwo, kiedy wiedziales jak latwo bedzie mi osmieszyc twoje oszczerstwo. Po
          reszte, spojrz do "czas przeprosic za Wieden".
          • Gość: a psik Re: a psik, Mohammad i inne oszolomy IP: *.sympatico.ca 07.03.02, 04:01
            O ile sie nie myle to ty podales przyklad Iranu jako panstwa ktore nalezy
            moralnie zlikwidowac, bo wlasnie takie rzeczy jak informacja o kamieniowaniu
            podana przez ciebie jest regula, co jak sie dowiedzialem o znajomej jest
            wyjatkowe, a jak to agencje takie rzeczy lubia wylapywac bo to wlasnie przynosi
            im takich czytelnikow jak ty myslaych stereotypami. Dla ciebie kanmieniowanie
            jest brutalne, moralnie zakazane, ale rownoczesnie podejrzewam nie masz nic
            przeciwko karze w "cywilizowany" sposob, bo przeciez wstrzykiwanie trucizny czy
            przepuszaczenie przez kobiete 20000 volt jest humanitarne - bardziej by cie ta
            wersja odpowiadala, nieprawdaz ? bo to przeciez nasz kultura a nie
            jakichs "brudasow" Obwiniasz swiat arabski o zamordyzm,terroryzm - spojrz na
            siebie jaki ty prezentujesz swiatopoglad - swiatopoglad kultury nienawisci i
            opluwanie innych nacji w imie obrony czego ?. Poczytaj sobie np najnowsze
            wydanie "National Geographic" na temat wydobycia diamentow - w imie tego by
            kobiety np w Kanadzie mogly je nosic jako bizuterie, okaleczani sa ludzie
            lacznie z malymi niewinnymi paroletnimi dzieci ktore sa ofiarami ich handlu i
            co to jest moralne ?, nosisz pan byz moze chinskie rzeczy produkowane przez
            wiezniow politycznych albo male dzieci - to panu nie przeszkadza ?
            z wyrazami szacunku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka