Dodaj do ulubionych

Przepraszam

09.12.11, 21:15
z gory.
Bron Stalin, nie robie sobie jaj z kondycji pani artystki, ale ten fragment mnie powalil na wznak i jeszcze wierzgam i zalewam sie piana hehehe

"Z problemami zdrowotnymi artystka zmagała się już wcześniej. W młodości poważnie chorowała, a kiedy w 1990 roku wyjechała do Stanów zaczęły się problemy z głosem. Lekarz zdiagnozował guzki na strunach głosowych spowodowane napięciem mięśni podczas rozmawiania w obcym języku. Jako lekarstwo zalecił jak najczęstsze wizyty w Polsce."

luuuuuudzieeeeeee, uhahahahahaa, ehehehehehehe, o ranyyyyyy

muzyka.wp.pl/gid,644488,page,3,title,Irena-Jarocka-powaznie-chora,galeria.html
Obserwuj wątek
    • warcholski cus w tym jest na rzeczy, hehehe 09.12.11, 21:46
      od szczerzebiotania i szeleszczenia azzzz tyle w bulbie szczerbatych
      • czapaiew_pl Re: cus w tym jest na rzeczy, hehehe 09.12.11, 22:00
        To już teraz wiem dlaczego warcholskie mcovy hotdogi etc mimo 30 letniego pobytu w amerykanskim bejzmencie slowa po angielsku nie znaja!
        Ja myslalem ze to sa zwykle durnie a to sa spryciarze! Nie chca ryzykowac guzkow na strunach glosowych!
        • mcov Re: cus w tym jest na rzeczy, hehehe 10.12.11, 02:50
          Suck my dick you little fag, hehehehehehehe
          • czapaiew_pl Re: cus w tym jest na rzeczy, hehehe 10.12.11, 04:41
            That's it? splendidly & well done. I guess it must have been TOEFL 300 score hit ! hehe!
            • mcov Twoja córka i żona zawsze rozumieją, hehehehehehe 10.12.11, 05:20

• aldi_zabanowany11 Re: Twoja córka i żona zawsze rozumieją, hehehehe 10.12.11, 05:23
                aptn.ca/pages/news/2011/12/01/in-attawapiskat-canadas-haiti-dignity-survives-despite-squalor/
    • donk Ratpol sie zastanawia. heheheheheheheheh 10.12.11, 10:29
      Proszem siem z niego nie smiac.
      Czlowiek z niego prosty i fczesnie wyjechal do kanatka.

A wienc zycie go nie oszczendzalo a tera ma komputer.
      heheheheheheheheheh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka