ratpole 05.02.12, 18:36 nie, nie, zartowalem To zdjecia rats_z_canals, Poland hehehehe zdjecie 4 i 5 www.boston.com/bigpicture/2012/02/extreme_cold_weather_hits_euro.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fuck_u Re: Zdjecia z bagaznika 05.02.12, 18:45 rozpoznaje tam Czosnka i CZapoyeba !! w tunelu !! Odpowiedz Link Zgłoś
fvck_u mylicie 05.02.12, 20:40 sie na zdjeciu 5 jest moja rodzina to jest tata hotdog i dwoch braci hotdogow oni teraz sa w warszawie bo pojechali po wizu do americzki ale nie dostali bo ja jestem tutaj nielegalnie i konsul powiedzial wizu NIET i teraz oni tam w warszawie czekaja na zniesienie wiz i chca tutaj do mnie przyjechac do detroit ale ja sie boje troche bo nie mam za duzo miejsca w piwnicy no i ze mi robote zabiora Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: mylicie 05.02.12, 20:45 fvck_u napisał: > sie na zdjeciu 5 jest moja rodzina to jest tata hotdog i dwoch braci hotdogow o > ni teraz sa w warszawie bo pojechali po wizu do americzki ale nie dostali bo ja > jestem tutaj nielegalnie i konsul powiedzial wizu NIET i teraz oni tam w warsz > awie czekaja na zniesienie wiz i chca tutaj do mnie przyjechac do detroit ale j > a sie boje troche bo nie mam za duzo miejsca w piwnicy no i ze mi robote zabiora Moj Boze, po tym co przeszedles nie dziwie sie, ze z checia dales sie wydeportowac do bulwy hehehehe Te canals wygladaja dosc przytulnie. Mam nadzieje, ze nie tesknisz bardzo za chicagowska piwnica? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Czosnek w kanale cieplowniczym 05.02.12, 20:48 hahahahaahahahha widac jego goopi ryj po nocnej libacji z denaturatem !! Odpowiedz Link Zgłoś
fvck_u Re: Czosnek w kanale cieplowniczym 05.02.12, 20:55 to jest moj mlodszy brat hotdog2 tzw gassarbajter Odpowiedz Link Zgłoś
fvck_u Re: mylicie 05.02.12, 20:49 nie dalem siem jeszcze oj nie ale ciagle uwazam na emygrejszyn! Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: mylicie 05.02.12, 20:53 nie z piwnicy, a z podpiwniczenia i nie z detroit a ze wsi z kopca kartoflanego kolo Berlina folksdoicz przyjezdza w odwiedziny siwra szwagra na sloonsku Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Funny you should mention that... 05.02.12, 20:54 www.ghettoredhot.com/construction-worker/ Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Funny you should mention that... 05.02.12, 20:58 nad_oceanem napisał: > www.ghettoredhot.com/construction-worker/ No co tu porownywac? Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Funny you should mention that... 05.02.12, 21:35 www3.pictures.gi.zimbio.com/Sacramento+Tent+City+Fills+Up+Newly+Jobless+1b--xzbL7Kbl.jpg menager w swoim city, tylko bucika brak Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Funny you should mention that... 05.02.12, 22:02 rat_canals napisał: > www3.pictures.gi.zimbio.com/Sacramento+Tent+City+Fills+Up+Newly+Jobless+1b--xzbL7Kbl.jpg > menager w swoim city, tylko bucika brak No co tu porownywac? Ci ludzie maja namioty i samochody na przyosiedlowym hehehe parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
warcholski Re: Funny you should mention that.. 05.02.12, 22:18 sciurski fajne masz to lustereczko, i namiot, i 44 przepracowane do renty powiedz jakiej marki masz ten rower www.youtube.com/watch?v=Uejovk2YIFE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Funny you should mention that... 05.02.12, 23:16 kanatkowe bezdomne przy -25C tez siedza w namiotach? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Funny you should mention that... 06.02.12, 03:11 rat_canals napisał: > kanatkowe bezdomne przy -25C tez siedza w namiotach? A niby jak inaczej? Tipi sie nazywajom hehehehe en.wikipedia.org/wiki/Tipi Odpowiedz Link Zgłoś
nad_oceanem Co tu porownywac? 06.02.12, 01:51 Nic. Przeciez chciales zdjecie z bagaznika? No ale skoro chcesz; gizmodo.com/5448614/vegas-underground-gallery/gallery/1 Oczywiscie jak to w Ameryce, wszystko jest lepsze, wieksze, jest nawet fotel bujany. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Co tu porownywac? 06.02.12, 02:53 nad_oceanem napisał: > Oczywiscie jak to w Ameryce, wszystko jest lepsze, wieksze, jest nawet fotel bujany. No widzisz. I o co tu zeby kruszyc hehehehe 1:0 dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur zgadza sie ze wygrales 06.02.12, 04:35 na flecie wlocha pomiedzy cieplymi bulkami, hehehe. Jak to powiedziales? Ze niby najlepszy samochod to 1996 Buick? Moze pochwal sie jakimis przerobkami ktorych ostatnio dokonales, jak np wymiana progow i resorow, chwieju, hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: zgadza sie ze wygrales 06.02.12, 05:03 szurniety_szczur napisał: > na flecie wlocha pomiedzy cieplymi bulkami, hehehe. Jak to powiedziales? Ze nib > y najlepszy samochod to 1996 Buick? Moze pochwal sie jakimis przerobkami ktoryc > h ostatnio dokonales, jak np wymiana progow i resorow, chwieju, hehehehe To jest jeszcze dziarski samochod, Wsciekly Psie. Zwlaszcza teraz jak mu zdemontowalem antene od radia i kilka silownikow zrobil sie zrywny i pali nie wiecej jak 18/100 po hajueju Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Szanowne bulwiaste rodaki 05.02.12, 22:17 Postanowilem dluzej nie cierpiec hamerykanskiej nendzy i powrocic na ojszczyzny macice. Mam zamiar otworzyc biznes i pracuje na biznes planem. Potrzebuje pare informacji. Na przyklad: ile sie wciska w wozek supermarketowy, zeby go wypiac i srednio jak wiele wozkow ludzie zostawiaja na parkingu. Pytanie drugie: czy powinienem sie obawiac konkurencji? Mam nadzieje, ze na Dzikich Polach jeszcze nikt nie wpadl na ten pomysl? Dziekuje za wyczerpujonce odpowiedzi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur Re: Szanowne bulwiaste rodaki 06.02.12, 04:39 www.youtube.com/watch?v=QHhYUh2MrqM mysle ze twoj bucik tez tu wlezie. Konkurencja to ty sie nie martw, bo po co masz sie ograniczac? Jestes wystarczajaco ograniczony, buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: Szanowne bulwiaste rodaki 06.02.12, 06:12 hehehe ale cieciowi doyebales buahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
szurniety_szczur Re: Szanowne bulwiaste rodaki 06.02.12, 11:00 standarTowe naparzanie szczura, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian widzisz jakie bulwiaste patafony 06.02.12, 15:01 grzecznie zapytales i zaden fjut normalnie nie odpowiedzial a moze oni po prostu konkurencji sie obawiaja, hehe Odpowiedz Link Zgłoś