Dodaj do ulubionych

Wielkie dzieki

IP: 199.71.64.* 11.03.02, 17:34
Bardzo dziekuje nielicznej inteligencji polskiej zamieszkalej w USA i Kanadzie za wlasciwe promowanie
kulyury polskiej .Ta nieliczna grupa prezentuje wysoki poziom intelektualny i daje przyklad wlasciwego
zachowania .Ogromnie liczne buractwo polskie psuje obraz Polski i ta nieliczna grupa inteligencji polskiej
lagodzi ten obraz .Jeszcze raz wielkie dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zocha Re: Wielkie dzieki IP: *.chello.pl 11.03.02, 18:28
      Zajmij się,chłopie,najpierw swoją kulturą,bo z tym nie najlepiej.
      • ya_bolek To przeciez o nas mowa! 11.03.02, 23:39
        w koncu Bruno poznal sie, kto pisze na tym Forum...

Gość portalu: Zocha napisał(a):

> Zajmij się,chłopie,najpierw swoją kulturą,bo z tym nie najlepiej.

• Gość: farmer IP IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.02, 02:59
      Host info 199.71.64.* 2/3000/50/0; 03/14/02 02:53:32

Failed to resolve name 199.71.64.*

[No name] (MTRL-CA-HST) MTRL.MTRL.TORONTO.ON.CA 199.71.64.33
      CA*NET Network Operations Centre (NETBLK-ONET2) NETBLK-ONET2
      199.71.0.0 - 199.71.255.255
      Metropolitan Toronto Reference Library (NETBLK-MTRLSY-ON-CA) NETBLK-MTRLSY-ON-CA
      199.71.64.0 - 199.71.67.255
      • drapieznik Farmer 14.03.02, 03:02
        Dzieki, ale czy ty to nie Student? Tez z Bielska.
        • Gość: farmer :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))bingo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.02, 03:03
          • drapieznik Re: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))bingo 14.03.02, 03:10
            Fajnie, ze sie 'przyznales'. Wiecej zabawy mamy. Tak przedtem o tej farmie
            mowiles... no ito Bielsko.

Ale jedno mi tu nie sztymuje: masz cos 22 lata a oblatany jestes na 50+. W
            kazdym temacie i sytuacji. No wiec sobie mysle czy taka teraz zdolna mlodziez
            mamy w Polsce czy tez taka cwana? Wlasciwie to dobrze by bylo zeby jedno i
            drugie bylo prawda...
            • Gość: boss Re: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))bingo IP: *.tnt17.ewr3.da.uu.net 14.03.02, 03:32
              Raczej cwaniaki zrecznie podszywajace sie pod czyjes nicki !!!to domena
              dzisiejszej Polski !!
              • drapieznik Bogdan, 14.03.02, 03:36
              • drapieznik Boss, 14.03.02, 03:37
                Mialo byc Boss. Chyba masz racje.
                • Gość: student no co Wy chlopcy :) IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.02, 04:05
                  jak mozecie mnie o cos takiego posadzac... proponuje looknac na Twarze Forum...
                  moze wtedy uwierzycie..pozdrawiamsmile
                  • Gość: student i jeszcze jedno... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.03.02, 04:07
                    farmer wzielo sie stad, ze Don albo Baloo jak zobaczyl moj pic to napisal ze
                    mam "twarz" jak jakis farmer teksanski..cos tam cos tam smile i dlatego te kilka
                    razy podpisalem sie jako farmer..

no a jak widac dialog.net.pl pojawia sie tutaj tylko raz i to wlasnie moja
                    domena/ip....

wiec prosze mnie nie oskarzac o jakies kumoterstwa smile

studencina vel farmer
                    • drapieznik Student-Farmer 14.03.02, 10:22
                      dzieki za wyjasnienie bo juz myslalem, ze moje dzikie instynkty zaczynaja mnie
                      zawodzic. Pozdrawiam!
                      • karelia studencina/farmer 14.03.02, 10:42
                        oj Ty niedozywiony studencino, popatrz sobie na farmera , jaka on ma buzke.
                        Dobrze odzywiony, wypoczety, usmiech, inteligentna zaduma.... widac, ze sie
                        chlopu powiodlo w zyciu. a moz etroche åpracy, to podobno meczy ale nie
                        szkodzi.Chociaz kraza rozne wersje na ten temat
                        K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka