polonus5 25.05.12, 17:59 watch.ctv.ca/news/top-picks/live-longer/#clip686029 wow - New study finds Canadians living longer than they were 30 years ago. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Canadians a nie cap z PRL muj ortalionku. 25.05.12, 18:10 Cus o struzufce nic nie nadajesz. Wyrzucili ciem na zbyty pysk bo siem nawet na struzowanie nie nadawales. heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Canadians a nie cap z PRL muj ortalionku. 25.05.12, 18:14 donk napisała: o struzufce Wyrzucili ciem na zbyty pysk ============================================================ jaki ortalionku jaka struzufka he,he,he jak Ty to wszystko wiesz he,he,he Juz od dawna Twoje wpisy DONK gleboko chwytaja mnie(i nie tylko) za serce ... Oj,oj…..jaka radość duszy.....dziekuje i pozdrawiam he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Canadians a nie cap z PRL muj ortalionku. 25.05.12, 18:45 heheheh Ty gupi mylycyjny chooyu. heheheheheheheh Ty mnie moze ruszasz. heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh I cale to forum. heheheh Jak ciosnek gada, ty cieciu szmaciarski. heheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Canadians a nie cap z PRL muj ortalionku. 25.05.12, 18:49 donkTy gupi mylycyjny chooyu. Ty mnie moze ruszasz.I cale to forum. ty cieciu ============================================================ jak Ty to wszystko wiesz he,he,he Juz od dawna Twoje wpisy DONK gleboko chwytaja mnie(i nie tylko) za serce ... Oj,oj…..jaka radość duszy.....dziekuje i pozdrawiam he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Canadians a nie cap z PRL muj ortalionku. 26.05.12, 11:10 Nie denerwuj siem tylko heheheh wara ci lata obsrancu. heheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
donk Te canadians! heheheh 25.05.12, 18:47 To ile ci partia z PRL lat zycia f kanatka zagwarantowala? heheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: Te canadians! heheheh 25.05.12, 18:51 donk To ile ci partia z PRL lat zycia zagwarantowala? ============================================================ jak Ty to wszystko wiesz he,he,he Juz od dawna Twoje wpisy DONK gleboko chwytaja mnie(i nie tylko) za serce ... Oj,oj…..jaka radość duszy.....dziekuje i pozdrawiam he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Te canadians! heheheh 26.05.12, 10:42 Neroowys mendo yebana. heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
stolowkowy Re: living longer 26.05.12, 16:14 czlonku oklaply, w tobie ma juz krzty rozumu: statystyki nie klamia, stytycy tak. Te statystyki robi sie tak ze umieralnosc dzieci jest teraz mniejsza niz kiedys. Ja p., co za glup!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus5 Re: living longer 26.05.12, 17:33 stolowkowy napisał: czlonku oklaply, w tobie ma juz krzty rozumu: statystyki nie klamia, stytycy t k. Te statystyki robi sie tak ze umieralnosc dzieci jest teraz mniejsza niz kie dys. Ja p., co za glup!! =========================================================== ... ja pie... !!!! czytac sie tego nie da ! Odpowiedz Link Zgłoś
donk Pyerdoolusku nasz pierdziszefski. heheheh 26.05.12, 17:43 heheheh Ty capie durny. Ciulu gupi, zebys nie byl s pierdziszewa to bys wiedzial, ze statystyki jak je sam nie pisales to im nie wiesz. heheheh heheheh Ty luju tempy po dobrej zawodufce w PRL. heheheheheheheheheheheheheheh Tera juz wiemy ze mondrosc tfoja jezd prawdziwa. heheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
stolowkowy Re: living longer 26.05.12, 23:59 tym raze to juz sie wydalo: masz cos z glowa i z oczami. Odpowiedz Link Zgłoś