sylwia.n 30.06.04, 21:44 Sorry, moze to pytanie nie pasuje na forum ale mam maly klopot! Ostatnio zauwazylam, ze odwiedzaja mnie mrowki.... przy okazji pozdrawiam MRUFFKE Czy macie jakies sposoby aby sie ich pozbyc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acutecompute Re: Mrowki - UK 30.06.04, 23:47 przepraszam ze tak obok tematu ale smieszne moja mama kiedys przyniosla z bazaru od tzw ruskich krede , ktora kazali zakreslac miejsca zeby mrowki nie przechodzily przez linie . nie wiem kto byl glupszy moja mama czy ruscy Odpowiedz Link Zgłoś
mrufkaa Re: Mrowki - UK 01.07.04, 01:25 Hej Sylwia Mnie kuzynki odwiedzily na Fulham. Poszlam do apteki i poprosilam pana o specyfik, jakis taki typowy, wszedzie go maja, nie pamietam nazwy. To jest proszek do posypania, zabija niebozatka na smierc. Wrocily raz, ale powtorzylam operacje i potem juz byl spokoj. Syp na noc, bo to sie jednak unosi, po co to wdychac. pozdruffka)) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Mrowki - UK 01.07.04, 01:45 Ja nie jestem z UK,ale moze angielskie mrowki maja tak samo jak polskie i niemieckie(he,he!!!).Ja sypalam im mieszanke z proszku do pieczenia i drozdzy (moja Babcia mi tak poradzila).Poskutkowalo!! Odpowiedz Link Zgłoś
sugar_mama_danielcia Re: Mrowki - UK 01.07.04, 07:55 I nas nie tak dawno nawiedzily mrowki. Byly to jednak nie faraonki, ale takie jakies ogrodowe. Musza miec gdzies mrowisko blisko drzwi wejsciowych, bo pewnego dnia pojawila sie cala brygada i urzedowaly pare dobrych dni. Jak juz dotarly do kuchni wyslalam meza i on przyniosl z Willko 'Antkiller'. Byla to jakas trutka zamknieta w czarnych pudeklach. Trzeba bylo odkrecic zakretke (tak jak w niektorych odswiezaczach powietrza' i postawic gdzies w kaciku. Poniewaz mamy malego Danielka i ja sama w ciazy (nie wiem jak silne jest to cholerstwo) to maz postawil pudeleczko pod krzaczkiem przed drzwiami wejsciowymi. Ja sie na poczatku pukalam w czolo jak to zobaczylam, ale faktem jest, ze mrowki poszly sobie gdzies dzien pozniej i nie ma po nich sladu. Sugar Odpowiedz Link Zgłoś