gapka 03.07.04, 00:33 czy ktos moze mi prosze napisac jakie sa zasady punctuation - a szczegolnie gdzie sie stawia przecinki w jezyku angielskim? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
canadian Re: zasady interpunkcji w angielskim 03.07.04, 00:47 gapka zajrzyj na forum angielskie. Tutaj raczej nie spodziewaj sie pomocy. Niestety forum zostalo opanowane przez ludzki ekstrement. Przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi [...] 03.07.04, 01:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: zasady interpunkcji w angielskim 03.07.04, 01:28 trudno zebys nie wiedzial skoro nim jestes Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi [...] 03.07.04, 02:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gapka Re: zasady interpunkcji w angielskim 03.07.04, 02:05 canadian napisał: > gapka zajrzyj na forum angielskie. > Tutaj raczej nie spodziewaj sie pomocy. Niestety forum zostalo opanowane przez > ludzki ekstrement. > Przykro. canadian dziekuje za Twoja pomoc, tylko ze nie wiem gdzie to Forum Angielskie Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p [...] 03.07.04, 04:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rhubarb Re: zasady interpunkcji w angielskim 03.07.04, 00:56 gapka napisała: > czy ktos moze mi prosze napisac jakie sa zasady punctuation - a szczegolnie > gdzie sie stawia przecinki w jezyku angielskim? droga gapko, na poczatku chcialbym sie dowiedziec jak wybralas sobie taki mily i trafny nick? a teraz to rzeczy, zasady 'punctuation' mozesz znalezc sobie na internecie na www.google.com jak masz jakies konkretne pytanie to pisz prosze na tym watku Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: zasady interpunkcji w angielskim 03.07.04, 01:14 a ty debilu czego tu? forum chesz gamoniu uzdrawiac? won Odpowiedz Link Zgłoś
rhubarb Re: zasady interpunkcji w angielskim 03.07.04, 01:25 canadian napisał: > a ty debilu czego tu? forum chesz gamoniu uzdrawiac? > won prosze nie denerwuj sie naprawde nie ma ku temu powodu jezeli ciebie obrazilem to przepraszam bylo to naprawde niezamierzone napisz co cie dreczy, nieraz takie wygadanie sie, wylanie zali pomaga w twoim przypadku zauwazam coraz mniejsza zdolnosc wypowiadania sie i to jest naprawde smutne i mnie martwi... Odpowiedz Link Zgłoś
rhubarb przebaczam... 03.07.04, 04:47 na taki osobisty i niczymy nie sprowokowany osobisty atak moge tylko odpowiedziec: przebaczam bo nie wiecie co czynicie... Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p nah... 03.07.04, 06:56 dobrze ze qrwa rabarbar, a nie nie krzew plonacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: nah... 03.07.04, 07:10 Po co te nerwy i obelgi. Nie mozna spokojnie? Bez awantur? Serdecznie cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: masz ochote 03.07.04, 07:43 Jest lato wiec prawie kazdy weekend jest goracy. Ale milo mi ze wyszedles z taka propozycja. Serdecznie cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: ertes 03.07.04, 07:49 Coz, widze ze demon niechce cie opuscic. Otwieram do ciebie ramiona z oferta mojej wielkiej pomocy. Pozdrawiam cie serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p Re: masz ochote 03.07.04, 07:45 cipa_nazi napisał: > na goracy weekend? ty go zupa nie namawiaj bo zara zrzuci sutanne i majtki Luizy przywdzieje.... pozdrawiam serdecznie - OMG - to sie udziela! LOL Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: masz ochote 03.07.04, 07:48 Widzisz o ile wiecej mozna zdzialac miloscia i pokojem? Jestes tak naprawde dobra osoba Joanno. Moj boski blask oswietli ci droge. Serdecznie cie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hermione_p Re: masz ochote 03.07.04, 07:58 ertes napisał: > Widzisz o ile wiecej mozna zdzialac miloscia i pokojem? > Jestes tak naprawde dobra osoba Joanno. > Moj boski blask oswietli ci droge. > > Serdecznie cie pozdrawiam a ta joanna to skad sie wziela? ty cos masz nie tak z synapsami, ertes....Rotfl... Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: masz ochote 03.07.04, 08:00 Nazwalem cie tak gdyz lubie to imie. hermion jest jakies takie sobie nieladne. W mojej boskosci postanowilem nazywac cie Joanną. Serdeczniei cie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala-gapka Re: zasady interpunkcji w angielskim 03.07.04, 13:42 gapka napisała: > czy ktos moze mi prosze napisac jakie sa zasady punctuation - a szczegolnie > gdzie sie stawia przecinki w jezyku angielskim? POLONIALII - nie rozumiem dlaczego zmienilas nicka ? oj, nieladnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala do Gapki IP: *.sympatico.ca 04.07.04, 08:18 Gapko, z gory przepraszam za ewentualne bledy ale jestem naje ... moj adres jest bialo_czerwona@gazeta.pl albo cos takiego (trzeci raz poprawiam wiec ni eniem dobrze) napisz do mnie czy chodzi Tobie o colons, moge podac wszystkie zasady ale prawde mowu=iac nie dzisiaj. Pozdrawiam' Biala )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 How would a blonde punctuate the following? IP: *.cwshs.com 05.07.04, 14:07 ''Fun fun fun worry worry worry'' A: "Fun period fun period fun NO PERIOD worry worry worry!" Odpowiedz Link Zgłoś
doupa_nazi Re: How would a blonde punctuate the following? 06.07.04, 00:49 widzisz, ty przynajmniej chooyu czeresniowy nie masz sie czym martwic, bo po swoim "fanie" w ciaze nie zajdziesz hehehe... Odpowiedz Link Zgłoś