lenka5 17.03.02, 20:47 na tym forum??? chcialam o 'ziomkach' na obcej zeimi poczytac, a tu tyle obelg, zachowujmy sie PO LUDZKU!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don Re: dlaczego tyle nienawisci IP: *.uc.nombres.ttd.es 17.03.02, 20:50 lenka5 napisał(a): > na tym forum??? chcialam o 'ziomkach' na obcej zeimi poczytac, a tu tyle > obelg, zachowujmy sie PO LUDZKU!! Pomylka w FORUM,nienawisc to na kraj i informacje dnia-Na tym tylko milosc i zrozumienie panuje.na wieki wiekow amen. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dlaczego tyle nienawisci 17.03.02, 21:32 wzniesmy toast iiii KOCHAJMY SIE, panie kochanku!! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: dlaczego tyle nienawisci 17.03.02, 21:42 Skaaaaal ta me faaaan!!!!!!!! Z moja kawa faworytka Kalhua ))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dlaczego tyle nienawisci 17.03.02, 21:57 _szwedka napisał(a): > Skaaaaal ta me faaaan!!!!!!!! > Z moja kawa faworytka Kalhua ))) eeee , uprzejmnie sie pytam, czyzbys sie upila kobieto? pamietaj, jutro poniedzialek. Juz dzisiaj powinnas byc w formie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Kahlua 17.03.02, 22:06 Spij spokojnie Karelio. Ta kawusia to w ilosciach jak koniak mimo wplywow moich kolesiow co koniak w ilosciach kawusi hehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Kahlua 17.03.02, 22:13 no dobrze, uspokoilas mnie nieco, bo sie z lekka zdenerwowalam, ze gdzies siedzisz i upijasz sie po szwedzku, tak zeby sasiedzi nie widzieli hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Kahlua 17.03.02, 22:35 Wlasciwie to chcialam sie upic po przeczytaniu o skutkach intelektualnych emigracji dla Polek lecz pomyslalam o poniedzialku. Wystarczy kac intelektualny ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Kahlua 17.03.02, 22:37 To przeczytaj lepiej jakie ciezkie zycie ma Don! To dopiero apetyt na alkohol przyjdzie! Gwarantuje! Ja juz wlasnie otwieram flaszke piwa. Pozdrow. ro-bert Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kahlua 17.03.02, 22:41 "DON TO MA KLAWE ZYCIE " )))) pozdrawiam Dona i Was wszystkich radca Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Kahlua 17.03.02, 22:45 Oj poczytalam. Chyba wiecej tej kawusi sobie naleje... A poniedzialek.....Skit....Moze jakies lewe zwolnienie????? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyto081 Re: dlaczego tyle nienawisci 17.03.02, 22:48 Masz race! JA doszlam do podobnego wniosku zaraz po przyjezdzie do Austrii.Wszyscy Polacy ,ktorych tutaj poznalam nienywidza sie nawzajem i zazdroszcza wszystkiego!TO chore! BO zamiast sie spotykac rozmawiac jak kulturalni ludzie oni siedza w domach i marudza jak tutaj jest im zle! A jak im tak zle to dlaczego mieszkaja nadal w tym strasznym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: dlaczego tyle nienawisci 17.03.02, 23:04 o zez ty babsztylu leniwy. To ja jutro bede zapierniczac jak maly motor i na ciebie robic? a ona bedzie sie byczyc na lewym zwolnieniu. Nie ma sprawiedliwosci na swiecie. Ja to olewam, ide jutro do socjalu i mowie ze mam dosyc. Niech cos zrobia , bo sama nie potrafie. Robic mi sie nie chce, myslec mi sie nie chce, nie wiem , co mi sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: dlaczego tyle nienawisci 17.03.02, 23:15 A zes dopiero teraz na to wpadla???? ufffff!!!!!!to z tego wysilku czy to ta ociezalosc z powodu skutkow???? A nie czytalas nigdy papirkow z SBS ??? Invandrary po trzykroc z socjalu dostaja ! A ty tu zapieprzasz jak osiolek dardanelski. Popraw sie jak to na Polke wypada. Odpowiedz Link Zgłoś