Gość: tato IP: 213.156.54.* 18.03.02, 01:56 Ludzie!Co mam zrobic,nie spie.Juz nawet forum nie pomaga.Czy wy tez to macie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniutek Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.03.02, 01:57 Gos´c´ portalu: tato napisa?(a): > Ludzie!Co mam zrobic,nie spie.Juz nawet forum nie pomaga.Czy wy tez to macie. zapal ziolko, jak reka odjal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zyto081 Re: Bezsennosc!!!!! 18.03.02, 02:00 Ja tez to mam. A jutro od rana zajecia! moze wypij cieple mleczko i szybciutko do lozeczka! a ja sobie jeszcze troszeczke chyba zostane! Tylko w weekendy mam czas na forum wiec co tam spanie... Odpowiedz Link Zgłoś
palmtop Re: Bezsennosc!!!!! 18.03.02, 01:59 proponuje skrabble online na Cronixie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Bezsennosc!!!!! IP: 213.156.54.* 18.03.02, 02:27 Wypilem litr tych ziol,ile czsu trzeba czekac na efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Bezsennosc!!!!! TATOOOOO IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.03.02, 02:31 Gos´c´ portalu: tato napisa?(a): > Wypilem litr tych ziol,ile czsu trzeba czekac na efekt? ...... tatusiu palic trzeba , palic nie pic:))) ziolka znaczy sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Bezsennosc!!!!! TATOOOOO IP: 213.156.54.* 18.03.02, 02:37 Gość portalu: aniutek napisał(a): > Gos´c´ portalu: tato napisa?(a): > > > Wypilem litr tych ziol,ile czsu trzeba czekac na efekt? > ...... tatusiu palic trzeba , palic nie pic:))) ziolka znaczy sie >Aaa,to dlatego tak mnie gania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.arach.net.au 18.03.02, 02:57 No jak go gania ,to jak moze spac ???????? hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zyto081 Re: Bezsennosc!!!!! 18.03.02, 03:01 to nie wiedzial,ze po ziol´kach zawsze gania!!!!!?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.03.02, 03:07 zyto081 napisa?(a): > to nie wiedzial,ze po ziol´kach zawsze gania!!!!!?????? ooooo wypraszam sobie - po moim zielu nikogo nie gania )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.arach.net.au 18.03.02, 03:11 Gość portalu: aniutek napisał(a): > zyto081 napisa?(a): > > > to nie wiedzial,ze po ziol´kach zawsze gania!!!!!?????? > > ooooo wypraszam sobie - po moim zielu nikogo nie gania )) Pewnie ze nie. Tylko trzeba je prawidlowo zazywac. hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.03.02, 03:14 Gos´c´ portalu: maz napisa?(a): > Gos´c´ portalu: aniutek napisa?(a): > > > zyto081 napisa?(a): > > > > > to nie wiedzial,ze po ziol´kach zawsze gania!!!!!?????? > > > > ooooo wypraszam sobie - po moim zielu nikogo nie gania )) > > Pewnie ze nie. > Tylko trzeba je prawidlowo zazywac. hehehehehe i tu jest pies pogrzebany ::))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Bezsennosc!!!!! IP: 213.156.54.* 18.03.02, 03:15 To nic.Dziekuje wszystkim za wyrozumialosc.Ide posluchac muzyki.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.ab.hsia.telus.net 18.03.02, 16:10 Banan,cieple mleczko no i stado baranow w wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.Teresa Myszko IP: *.westln01.mi.comcast.net 19.03.02, 06:54 wlozylam banana gdzie trzeba i nic. Na stado mnie nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Myszko IP: *.ab.hsia.telus.net 19.03.02, 16:21 Gość portalu: m.Teresa napisał(a): > wlozylam banana gdzie trzeba i nic. Na stado mnie nie stac. > pewnie masz problemy z trawieniem,staraj sie dokladnie przezuwac i spokojnie polykac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swir Re: Bezsennosc!!!!! IP: 10.34.16.* 19.03.02, 17:55 Gość portalu: tato napisał(a): > Ludzie!Co mam zrobic,nie spie.Juz nawet forum nie pomaga.Czy wy tez to macie. Pczytaj sobie porady na www.sleepnet.com w public forum i wypociny roznych innych ierpiacych na bezsennosc. Nigdy juz nie usniesz ! Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Tylko piwo... 20.03.02, 10:06 Tato, dwa piwa i spisz - snem sprawiedliwego - jeslis sedzia utniesz sobie drzemke - jeslis drwal zapadniesz w sen gleboki - jeslis gornik pograzysz sie w glebokim snie - jeslis nurek jak susel - jesli jestes lesniczy tak czy inaczej, spisz. Jesli nie pomoga dwa - pij trzecie. Jesli nie pomoga trzy - no, wiesz jak dalej idzie. Gość portalu: tato napisał(a): > Ludzie!Co mam zrobic,nie spie.Juz nawet forum nie pomaga.Czy wy tez to macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.radom.pl 27.03.02, 00:00 ja nie mogę spać po nocach od kilku lat, a potem rano ledwo żyję, pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Bezsennosc!!!!! IP: 213.156.54.* 27.03.02, 00:15 Gość portalu: gaga napisał(a): > ja nie mogę spać po nocach od kilku lat, a potem rano ledwo żyję, pomocy >Tlumacze sobie, inni tez to maja,licze czs od czwartej do dziewiatej,ze to pora spania.Wymyslam obowiaski,jakie mam zrobic,to pomaga.Nigdy nie mysle o problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Bezsennosc!!!!! IP: *.bbtec.net 27.03.02, 07:59 A co tate tak po nocach nosi, ze spac ludziom nie daje? Niech ojciec kieliszek (nie wiecej!) czerwonego wina przed spaniem sprobuje. Mojemu znajomemu pomagalo, moze i tatce pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś