fuck_u 01.12.12, 00:15 tylko waruje co kto kiedy napisze na forum polonia,,hhaahahahahhhah ale goopek do kwadratu !!! wszyscy maja ubaw tu z dyzurnego gluptoka,,hahhahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czoznek Re: czoZznek nie spi po nocach... 01.12.12, 00:23 boli cię skopana morda co? a może cię boli od tego jak z drugiego piętra wypadłeś w Grabiszynku? Tobie to tutaj wszyscy współczują nieudaczniku zyciowy! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: czoZznek nie spi po nocach... 01.12.12, 12:27 ehehehehhe slepia czerwone,przepite,pazury poobgryzane ze zlosci ,bo pieczarki nikt nie chce juz kupowac ,wiec czoZZnek siedzi na forum polonia i wylewa zale wspominajac dobre czasy kiedy w Chicago nosil tubajfory na budowie,,hahahahahaahhahaahahhahahahahh Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek 12:27 he he he 01.12.12, 17:28 czyli 6:27 w detroit a głupi chvuj hotdog już sączy pianę z pyska na forum polonia. Wszyscy się z ciebie śmieją i z twojego Grabiszynka więc od rana szalejesz. To nie ja hodują pieczarki ale z tego co widzę to duże gospodarstwa należą do milionerów i wiedzie im się coraz lepiej a ty możesz tylko wyć z zazdrości bo tyle ile oni zarabiają w jeden dzień to ty w 5 lat nie zarobisz hehehehe ty dziadzie bez pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: 12:27 he stoper w lapie 01.12.12, 19:36 heehehehhehehehehhe ! stary goopku ,mierzysz czas ze stoperem w lapie ??? hahahaahhahahahahhahahha ladny goopek z ciebie ,rzadki okaz balwana,haahahhahahahah, a ja sobie siedze w Kudowie Zdroju i popjam lecznicze wody ,odpoczywajac na wakacjach w Polszu ,hahaahhahaha lyso ci ??? balwanie ??i co ? slepia wylazly na wierzch z zazdrosci ???,, idz szuflowac konski nawoz ,bo trzeba posypac pieczarki ,,,,,yhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyhyyyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: 12:27 he stoper w lapie 06.12.12, 01:46 ehehehehheheehehyhyhyhyhyhhyyhyhhyhyhy lyso ci ?/ goopia palo !! hyyhhyhyyhyhyyh Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek 6:27 AM zimna piwnica w detroit 06.12.12, 10:36 ale gula nie pozwala spać, gula i zimno hehehehhe. Jaką trzeba być głupią curwą żeby o 6 rano z trzęsącymi się łapami pisać pierdoły na tym forum hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: 6:27 AM zimna piwnica w Pierdziszewie 06.12.12, 16:51 ale gula nie pozwala spać, gula i zimno hehehehhe. Jaką trzeba być głupią curwą żeby trzęsącymi się łapami pisać pierdoły na tym forum hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole WPADKA yhyhyhy 07.12.12, 01:14 Czoznek i joanna to ten sam pedryl hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: WPADKA yhyhyhy 07.12.12, 03:27 warcholski i polonus5 to ten sam pedryl hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals Re: 12:27 he stoper w lapie 06.12.12, 03:05 hehe ty jestes cieciu na Budowie Zdroju hehe pod sikago Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u czoZZnek jest 1 sza w nocy !!! 07.12.12, 01:12 czas konczyc dyzur w PRLu Bis juz wszyscy spia ,tylko ty mendzisz na starym ruskim kompie na baterie od traktora ,bo prad wylaczyli ci juz od 16 ,,,,,,,,,,,,,ihihiihiihihhihiihihihihihhihiihhiihihhihihihihihihihiihihhihiihihihihihihiih Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek he he ja nie muszę wstawać tak jak ty o 5 AM 07.12.12, 01:18 he he he żebyś nie zapomniał o 6 rano z pianą na mordzie tutaj przylecieć heheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Masz wielki problem z glowa durny cieciu. 07.12.12, 09:54 Dobrze ze cie wyyebalo kaleko umyslowa tak daleko. buahahahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: Masz wielki problem z glowa durny cieciu. 07.12.12, 11:20 czy ja wiem czy dobrze przez takich jak on innych topmenadzierów powstaje mnóstwo polish jokes Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durny cieciu. 07.12.12, 15:23 hyyhyhhyyhyhyhyhyhyhhyhhyhyhyhyhyyhyhhyhyhyhyhyyhyh ty jestes ladny gooopek !! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durniaku 07.12.12, 18:57 hiihihihhihiihihih stary goopek juz siedzi na dyzurze !!!,ahhahahhahahhahahahahahaha a ja leze sobie i popijam kawke !!starbucks !..... a czoZZnek poci sie i slini przy kompie Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durniak 07.12.12, 18:59 ty leżysz i ryczysz bo dzisiaj cieka niet hehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_super Re: CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durniak 07.12.12, 19:25 a jak tam ciek??? he hehe tak jak mieszkania w Grabiszynku !!! buahahahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durniak 07.12.12, 19:32 heheheheczoZZnek ja leze na lezaku na cieplej plazy i jaja sobie wygrzewam a ty bido obgryzasz pazury od rana na dyzurze w pompowni ,,hyyhyhhyhyhyhyhyyyhyhhyyhyhyhhyh Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durniak 07.12.12, 19:38 tak tak na drugim pietrze mieszkania w grabiszynku i oglądasz paradę na 5th ave hehehehe marzy ci się dziadu ale nie dla psa kiełbasa hehehe dla ciebie co najwyżej jak to ładnie po angielsku napisałeś "caraiby" caraiby i ciełbasa hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durniak 07.12.12, 19:54 visu Niet !! dla ciebie ,masz przesrane !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: CzoZZnek Masz wielki problem z glowa durniak 07.12.12, 19:59 roboty NIET cieku NIET dollarów NIET za chwilę cie landlord wywali na zbity pysk z bejzmentu hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: CzoZZnek goopia palo 07.12.12, 20:04 ja sobie leze na lezaku na cieplej plazy zgadnij na jakiej ? ,a ty sie slinisz na forum bo znowu masz dyzur w pompowni gooovien ,stary gooopku ,,hahhahahahahaahahhahahahahaahahahahhaahah Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: CzoZZnek goopia palo 07.12.12, 20:09 na belmont ave he he he z widokiem na Grabiszynek i na paradę na 5th ave! Odpowiedz Link Zgłoś