Dodaj do ulubionych

London Training Center

IP: 195.94.215.* 22.03.02, 10:22
Poszukuje kogos, kto uczestniczyl w praktykach organizowanych przez London
Training Center lub cokolwiek slyszal o tym programie...Za kazda informacje
bede wdzieczna...
Dzieki!
Obserwuj wątek
    • Gość: gw Re: London Training Center IP: *.kim.pl 22.03.02, 18:35
      www.getinuk.com
      • Gość: natunia Re: London Training Center IP: 195.94.215.* 26.03.02, 09:46
        Znam adres, chodzi mi o kogos, kto z tej mozliwosci skorzystal - czy bylo warto
        itd....
    • Gość: gxw Re: London Training Center IP: *.kim.pl 26.03.02, 10:25
      nie mam pojęcia ja w każdym razie wybieram się od czerwca na rok, tak na
      stronie jest wszystko dokładnie powiedziane, myślę że to lepsze niż jechać w
      ciemno. Zawsze możesz na miejscu wsześniej zrezygnować.
    • Gość: panthera Re: London Training Center IP: 213.186.88.* 27.03.02, 21:42
      A ja się też dołączam do prośby- warto, czy nie? W jakiej firmie/ach praktyki
      się odbywa? I jeszcze jedno- jakie są szanse, żeby później zaczepić się tam na
      dłużej?
    • Gość: izaa Re: London Training Center IP: 195.94.210.* 28.03.02, 08:27
      też jestem bardzo zainteresowana tym tematem.
      chyba jest tu ktoś kto uczestniczył w programie
      praktyk zawodowych? Podzielcie się doświadczeniami.
      • Gość: natunia Re: London Training Center + do gxw IP: 62.233.144.* 30.03.02, 10:51
        A jednak nikt za ich posrednictwem nie jezdzi....??????

Hej, gxw - a co jak trafisz do firmy, gdzie nie beda placic, bedziesz nocami w
        knajpach na zycie dorabiac???
        • Gość: gxw Re: London Training Center + do natunia IP: *.kim.pl 30.03.02, 12:29
          Wiesz co myślę że praktyki a program hotelowy to coś innego. Ja właśnie
          zdecydowałem się na to, ponieważ nigdy tam nie byłem i chcę się zorientować.
          Celowo nie zdecydowałem się na dłuższy porgram bo gdy będę wiedział o co chodzi
          to zrezyguję na koszt czegoś intratnego. Nie namawiam bo sam nie wiem jak to
          wygląda. Ja zaryzykuje.PA
          • Gość: natunia Re: London Training Center gmx IP: *.korbank.pl 01.04.02, 21:59
            A nie znasz kogos, kto wyjechal na praktyki? Bo rzeczywiscie w programie
            hotelowym masz zapewnione spanie i jedzenie - tego w praktykach nie ma, a w
            dodatku nie zawsze placa.....

• Gość: gxw Re: London Training Center gmx IP: *.kim.pl 01.04.02, 22:58
              niestety przykro mi ale nikogo nie znam kto korzystał z praktyk w UK. Pozdrawiam
    • Gość: paul Chyba London Training Centre? IP: 193.0.117.* 02.04.02, 12:35
      Poniewaz to jest nazwa angielska a nie niemiecka, to pisze sie "centre", a
      nie "center".
      • Gość: j.w. Re: Chyba London Training Centre? IP: *.inter-media.pl 02.04.02, 14:04
        Amerykanie za to piszą center, więc jeśli chodzi o poprawność języka ang. to
        jest OK.
        • Gość: paul Re: Chyba London Training Centre? IP: 193.0.117.* 02.04.02, 15:52
          Mowimy o firmie angielskiej, i do tego mieszczacej sie w Europie. Amerykanie
          oczywiscie maja prawo pisac jak im sie podoba, ale u siebie. A zatem jeśli chodzi
          o poprawność języka angielskiego, to jest to znaczxacy blad. Poza USA i Kanada
          pisza tak bowiem tylko ludzie niewyksztalceni i jest to uwazane za pisownie
          substandardowa.
          • Gość: natunia Re: Chyba London Training Centre? IP: 195.94.215.* 03.04.02, 16:00
            Dobra, dobra, masz rację, ale jak to jest, że na tych grupach zawsze ktoś komus
            wytknie błąd, a nie trzyma sie tematu wątkusmile)) To też poważny błądsmile)) tak
            sobie żartuję...
            • Gość: paul Re: Chyba London Training Centre? IP: 193.0.117.* 03.04.02, 16:45
              Ja tez to robie pol serio, ale tzw. mcdonaldyzacja i coca-colonizacja bardzo mnie
              denerwuja. Niech sobie Amerykanie robia u siebie co chca, ale bez narzucania np.
              swojej pisowni innym.
    • Gość: mgiełka Re: London Training Center IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 15:38
      Hm, chyba rzeczywiście mało kto dzięki LTC jeździ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka