Gość: natunia IP: 195.94.215.* 22.03.02, 10:22 Poszukuje kogos, kto uczestniczyl w praktykach organizowanych przez London Training Center lub cokolwiek slyszal o tym programie...Za kazda informacje bede wdzieczna... Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gw Re: London Training Center IP: *.kim.pl 22.03.02, 18:35 www.getinuk.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natunia Re: London Training Center IP: 195.94.215.* 26.03.02, 09:46 Znam adres, chodzi mi o kogos, kto z tej mozliwosci skorzystal - czy bylo warto itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gxw Re: London Training Center IP: *.kim.pl 26.03.02, 10:25 nie mam pojęcia ja w każdym razie wybieram się od czerwca na rok, tak na stronie jest wszystko dokładnie powiedziane, myślę że to lepsze niż jechać w ciemno. Zawsze możesz na miejscu wsześniej zrezygnować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panthera Re: London Training Center IP: 213.186.88.* 27.03.02, 21:42 A ja się też dołączam do prośby- warto, czy nie? W jakiej firmie/ach praktyki się odbywa? I jeszcze jedno- jakie są szanse, żeby później zaczepić się tam na dłużej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izaa Re: London Training Center IP: 195.94.210.* 28.03.02, 08:27 też jestem bardzo zainteresowana tym tematem. chyba jest tu ktoś kto uczestniczył w programie praktyk zawodowych? Podzielcie się doświadczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natunia Re: London Training Center + do gxw IP: 62.233.144.* 30.03.02, 10:51 A jednak nikt za ich posrednictwem nie jezdzi....?????? Hej, gxw - a co jak trafisz do firmy, gdzie nie beda placic, bedziesz nocami w knajpach na zycie dorabiac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gxw Re: London Training Center + do natunia IP: *.kim.pl 30.03.02, 12:29 Wiesz co myślę że praktyki a program hotelowy to coś innego. Ja właśnie zdecydowałem się na to, ponieważ nigdy tam nie byłem i chcę się zorientować. Celowo nie zdecydowałem się na dłuższy porgram bo gdy będę wiedział o co chodzi to zrezyguję na koszt czegoś intratnego. Nie namawiam bo sam nie wiem jak to wygląda. Ja zaryzykuje.PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natunia Re: London Training Center gmx IP: *.korbank.pl 01.04.02, 21:59 A nie znasz kogos, kto wyjechal na praktyki? Bo rzeczywiscie w programie hotelowym masz zapewnione spanie i jedzenie - tego w praktykach nie ma, a w dodatku nie zawsze placa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gxw Re: London Training Center gmx IP: *.kim.pl 01.04.02, 22:58 niestety przykro mi ale nikogo nie znam kto korzystał z praktyk w UK. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Chyba London Training Centre? IP: 193.0.117.* 02.04.02, 12:35 Poniewaz to jest nazwa angielska a nie niemiecka, to pisze sie "centre", a nie "center". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w. Re: Chyba London Training Centre? IP: *.inter-media.pl 02.04.02, 14:04 Amerykanie za to piszą center, więc jeśli chodzi o poprawność języka ang. to jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Chyba London Training Centre? IP: 193.0.117.* 02.04.02, 15:52 Mowimy o firmie angielskiej, i do tego mieszczacej sie w Europie. Amerykanie oczywiscie maja prawo pisac jak im sie podoba, ale u siebie. A zatem jeśli chodzi o poprawność języka angielskiego, to jest to znaczxacy blad. Poza USA i Kanada pisza tak bowiem tylko ludzie niewyksztalceni i jest to uwazane za pisownie substandardowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natunia Re: Chyba London Training Centre? IP: 195.94.215.* 03.04.02, 16:00 Dobra, dobra, masz rację, ale jak to jest, że na tych grupach zawsze ktoś komus wytknie błąd, a nie trzyma sie tematu wątku)) To też poważny błąd)) tak sobie żartuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Chyba London Training Centre? IP: 193.0.117.* 03.04.02, 16:45 Ja tez to robie pol serio, ale tzw. mcdonaldyzacja i coca-colonizacja bardzo mnie denerwuja. Niech sobie Amerykanie robia u siebie co chca, ale bez narzucania np. swojej pisowni innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgiełka Re: London Training Center IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 15:38 Hm, chyba rzeczywiście mało kto dzięki LTC jeździ... Odpowiedz Link Zgłoś