chief-denunciator 06.07.13, 08:26 Tu małe ostrzeżenie... Może poniektórych zainteresuje... Ot, co.. Postscriptum: O istnieniu tego forum dowiedziałem się od: Artur666 gadupa lunatix wizytor Ot, co... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donk Ociec ic do kociula. heheheheheheheheheheh 06.07.13, 09:46 Tensknimy bardziej za naszym jedynym i ukochanym ortalionkiem. heheheh Nie wiesz ociec hdzie un teraz czepie skurkom? Macioorka tyz siem martfi. heheheheheheh Naszej niezachodzoncej gwiazdy ze strutufki kanatkowej. Nie widziales go ociec gdzies tam u was? heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
czoznek Re: Ociec ic do kociula. heheheheheheheheheheh 07.07.13, 23:56 a na oceanie jakis deskuff nie widac? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ociec ic do kociula. heheheheheheheheheheh 10.07.13, 14:27 heheheheheheheheheh Gadajom ze jeszcze po Fukushimie jeszcze duzo smieciuf po oceanach plywa. Ale to nie ortalionek. heheheheheheheheheheh On gadal ze na Bahamas byl parofcem, przegonili ich szypko bo malo czasu byelo, norma jak siem oszczendza.. heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
xystos Re: Ociec ic do kociula. heheheheheheheheheheh 12.07.13, 15:29 .. to moze byc prawda,wycieczkowce na Antylach kolo wysp stoja jedno popoludnie i noc a nastepnego wieczora ku nastepnej wyspie mnie taka turystyka nieodpowiada,chcialbym dluzej w jednym miejscu by zwiedzic i ponurkowac w ich krystalicznie czystych wodach dwa razy spotkalem rekiny nosw nos,w kazdym przypadku rekin zrobil w tyl zwrot i sp......il a ja nawet zebow do niego nieszczerzylem jaki jest wemnie blad ? Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ociec ic do kociula. heheheheheheheheheheh 12.07.13, 16:50 Przegonili ich trochu, chyba bylo stresowo bo nadwaga daje w znaki w tropiku. heheheheheheh No i blada cera spod kola podbiegunowego. Nu nic, zawsze siem chlasnelo na szybko kilka zdjenciuw zeby muc klatem u polaczkuw wypinac. heheheheheh Marne to ale dla struzuf zawsze cus. heheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly.kaczynski Przybyłeś, zobaczyłeś i spiedalaj 12.07.13, 05:18 Przybyłeś, zobaczyłeś i spiedalaj Odpowiedz Link Zgłoś