Dodaj do ulubionych

wychodze za maz

IP: *.ppp.get2net.dk 01.04.02, 11:39
w czasie swiat wielkanocnych oraz urodzin oswiadczyl mi sie kolega Jugol -jak
myslicie wyjsc za niego czy nie?czytalam watki o czarnych sympatiach czy
Jugoslawianin tez jest w tej kategori?prosze o szczere i powazne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • konformista Re: wychodze za maz 01.04.02, 11:49
      Gość portalu: selma napisał(a):

> w czasie swiat wielkanocnych oraz urodzin oswiadczyl mi sie kolega Jugol -jak
      > myslicie wyjsc za niego czy nie?czytalam watki o czarnych sympatiach czy
      > Jugoslawianin tez jest w tej kategori?

******************************************2 w 1**********************************

1 Z TEGO JAK O NIM PISZESZ WNOSZĘ, ŻE TO MIŁOŚĆ - JESTEŚ PO PROSTU ZAKOCHANA A
      SERCE NIE SŁUCHA - SŁUCHAJ SERCA.
      TO TAKIE PIĘKNE !

2 TO WYCHODZISZ, CZY SZUKASZ DOBREGO PRETEKSTU ABY NIE WYJŚĆ -ZDECYDUJ SIĘ !
      MOŻE TEN BĘDZIE DOBRY :
      TAK JUGOL JEST CZARNY, NAWET BARDZO, BARDZO, BARDZO CZARNY. CHOCIAŻ CZARNY
      INACZEJ TO JEDNAK WYSTARCZAJĄCO CZARNY ABY MIEĆ WĄTPLIWOŚĆI, CZY NIE JEST BIAŁY.
      NIE WYCHODŹ ZATEM W KOŃCU NIE BIAŁY ON A CZARNY

• tylerdurden Re: wychodze za maz 01.04.02, 11:58
      jedno jest pewne ...jugol to poludniowiec... na pewno nie bedzie wierny..
    • drapieznik Selma, 01.04.02, 12:09
      Trafila ci sie gratka. Z tego co piszesz wynika, ze jestes w stanie poborowym,
      chociaz nie w wieku, a jako takiej moze ci sie nie trafic taka gratka drugi
      raz.

A wlasciwie, to wedlug statystyk na pewno ci sie nie trafi bo masz wieksze
      szanse na to zeby cie jakis terorysta jakims samolotem posunal. Na wszelki
      wypadek, sprawdz i obudz sie i podaj nam czy oferta jest nadal aktualna. Jezeli
      tak, to poluzuj sobie z grzybami.
      • Gość: narval Re: Selma, IP: *.abo.wanadoo.fr 01.04.02, 13:43
        Selma z tymi chlopami, to jak na loterii! Ale po co od razu malzenstwo?!
        Pozyjcie ze soba razem, jesli jeszcze tego nie zrobiliscie i przekonasz sie,
        czy on warty zeby przejsc z nim przez zycie!

Kiedys czytalam, biografie Polanskiego; kiedy on mial 54lata, jego przyszla
        zona Emmanuelle 18; powiedziala wtedy/ wole przezyc 20lat z czlowiekiem z
        pasja, niz 40 z nudziarzem/

Selma, zycze Ci , aby to byl czlowiek, z ktorym bedziesz mogla przejsc przez
        zycie z podniesiona glowa.

W forumowej galerii, Kliken, udoskonalil zdjecie! Nie powiem! Jesli to te
        formy, to niezle sie trzymaszsmile)
        • Gość: selma Re: Selma, IP: *.ppp.get2net.dk 01.04.02, 14:23
          dziekuje na prawde i wyglada ze uwierzyliscie -a to mial byc prima aprillis !
          • drapieznik Re: Selma, 01.04.02, 14:47
            teraz ci lyso po mojej odpowiedzi wiec sie wycofujesz 'na raka' przed koncem
            prima aprilis.

Kto wie, moze sie myle z tymi statystykami o latajacych budynkach i jutro trafi
            ci sie bialy jugol z czarnym dzieckiem. Czego serdecznie zycze.
            • Gość: selma drapieznik IP: *.ppp.get2net.dk 01.04.02, 15:29
              drapieznik to fakt jestem kobieta w srednim wieku (32lata),rozwiedziona ,mam
              nawet kolege o wdziecznym imieniu Slobodan -Serba ,ale niestety albo i stety
              nie oswiadczyl sie ...to byl wiec zart prima aprillisowy i udal sie jak
              widze ,bo nawet teraz nie wierzysz ze to bylo nieprawda.
              • drapieznik Selma, 01.04.02, 16:33
                ciezkie sa mieszane malzenstwa jazdego rodzaju i mozna by wiele o tym mowic.
                prawde powiedziawszy jeszcze jednego 'udanego' (cokolwiek to oznacza), nie
                widzialem.

Jak rowniez, tak naprawde nie widzialem jednek udanego nie-mieszanego
                malzenstwa, a szczegolnie po pieciu latach czy po dziecku. Czy nie wydaje sie,
                ze twoja obecna sytuacja jest najszczesliwsza jaka jest mozliwa na ziemi???
                Czyzby jeszcze ci nikt nie powiedzial, ze masz sie czuc bardzo szczesliwa???

Nikt nie wydaje sie byc z nikim szczesliwy i kazda lata na boki gdy tylko moze,
                szczegolnie na delegacji, jak psy z lancucha. To jest chyba kara za ten grzech
                pierworodny z weglowodanami.

Niestey, to szczescie ktore masz, zauwazysz dopiero pozniej jak juz go by
                (tfu!!!) nie bylo... pozdrawiam!

• karelia Re: Selma, 01.04.02, 16:40
                  a co sie tak negatywnie o stanie malzenskim wyrazasz, zniechecasz selme, a
                  niech ch wychodzi , ale niech wraca wink
                  • drapieznik Karelia, 01.04.02, 17:09
                    o to wlasnie zeby chodzi, zeby ja uchronic przed popelnieniem bledu. Latwo sie
                    pytac po fakcie co z tym fantem zrobic, jak juz za pozno.

Co tam bedzie siedziec w tej fiordowej Danii. Pakuj manatki i tu przyjezdzaj.
                    32 lata! Jeszcze moze miec dzieci ze szecscioro. Zdjecia nie widzialem ale
                    wszyscy tak zachwalaja, ze musialem im uwierzyc.
                    • Gość: selma 6 dzieci???????? IP: *.ppp.get2net.dk 01.04.02, 18:40
                      dziekuje za mile slowa ,szescioro dzieci -boj sie Boga?!fakt Dania nudna jak
                      flaki z olejem ,szczegolnie teraz w okresie Swiat, ale bylam w Kopenhadze
                      popatrzylam na rozne narodowosci ciekawsze od Dunow a jutro ide do roboty.masz
                      racje co do stanu malzenskiego , byc moze nie kazdy jest stworzony by tworzyc
                      cos takiego .mam kolezanke ktora ma meza od 14 lat,jedyny mezczyzna z jakim
                      miala do czynienia,ona jest szczesliwa a ktos inny moze by sie meczyl?
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: Casey Re: 6 dzieci???????? IP: *.proxy.aol.com 01.04.02, 18:53
                        Gość portalu: selma napisał(a):

> dziekuje za mile slowa ,szescioro dzieci -boj sie Boga?!fakt Dania nudna jak
                        > flaki z olejem ,szczegolnie teraz w okresie Swiat, ale bylam w Kopenhadze
                        > popatrzylam na rozne narodowosci ciekawsze od Dunow a jutro ide do roboty.masz
                        > racje co do stanu malzenskiego , byc moze nie kazdy jest stworzony by tworzyc
                        > cos takiego .mam kolezanke ktora ma meza od 14 lat,jedyny mezczyzna z jakim
                        > miala do czynienia,ona jest szczesliwa a ktos inny moze by sie meczyl?
                        > Pozdrawiam.

A ja myslal ze bociany................... dzieci przynosza!!!!!!!.
              • Gość: kuba ze Re: Jugol to polarab, leje po pysku IP: *.bredband.skanova.com 01.04.02, 19:28
                za dlugo byli pod turkiem i innymi swinstwami,maja kompleksy, tylko sie
                przechwalaja,w szwecji sa na socjalu,na falszywych rentach itp.,lub podrzedne
                zawody wykonuja,a przechwalaja sie obwieszeni zlotymi lancuszkami,finglami, ze
                maja firmy,piekna prace.Kupuja BMW ,Mercedesy,a pozniej nie maja na
                ubezpieczenie i benzyne.
                No i leja po mordzie czesciej niz polacy.
                • Gość: selma odpowiedz IP: *.ppp.get2net.dk 01.04.02, 19:54
                  e tam przeciez pisze ze zenic sie ze mna nie bedzie,jugole arabow nie lubia i
                  roznia sie od nich bardzo.ale widzisz ja mieszkam w Dani ,gdzie ciezko jest o
                  przystojnych chlopow (blondynow dunskich nie lubie)a Polakow jest b.malo i sa
                  to przewaznie starsi panowie(bardzo mili i przystojni zreszta )z emigracji z 68
                  wiesz to nie moja generacja....
                  • Gość: born2die Re: odpowiedz IP: *.dip.t-dialin.net 01.04.02, 21:04
                    selma kofanie,

przyjezdzaj do mnie, dzieci nie musimy miec i bociany tez przegonimy.
                    Dunczykow nie lubisz to mnie polubisz, wiec?
        • Gość: piotr Re: Selma, IP: *.bbtec.net 01.04.02, 18:59
          Narval, masz calkowita racje. (Oczywiscie slawa i pieniadze Polanskiego zadnej
          preszkody tutaj nie stanowia).
          A swoja droga ciekawe, co by powiedziala na to Zoska Marceau? Nie przepadam za
          Zulawskim (zarozumialec), ale troche szkoda faceta...
          • Gość: narval Piotr IP: *.abo.wanadoo.fr 01.04.02, 20:02
            Piotrze, jak z lekturka? Udalo sie kupic ksiazke? A moze masz jakas inna
            ciekawa do zareklamowania;
            No coz Zoska w ciazy dosc zaawansowanej, z jakim boy-friend'em amerykanskim;
            No, Zulawskiego tak naprawde nie znalam, ale ogladalam "Faut pas rêver" z jego
            udzialem, (Fr. doskonaly); a sam Zulawski zrobil na mnie wrazenie! Tega glowa!
            No co by nie powiedzial, Zoska miala Pigmaliona, jak malo ktora debiutujaca 17
            latka; to co prezentuje teraz soba to sporo pracy Zulawskiego; napisala
            ksiazke "La menteuse"; oczywiscie mowi po polsku, ale nie czyta ( slowa
            Zulawskiego)
          • Gość: Mila JUGOL IP: 194.95.74.* 02.04.02, 21:36
            ladny mi zarcik - ale jest cala masa dziewczyn, ktore wpadaja w takie zwiazki.
            mieszkam od lat w niemczech i prawde mowiac to wlasnie u jugoli maja polki
            najwieksze szanse. jak taka idzie do dyskoteki, to sie za nia niemiec nie
            obejrzy, ale przyklei sie z 10 takich szarych. znam kilka polek, co maja juz
            takie zwiazki za soba, ale co jakas nowa przyjedzie to szybko znajduje
            chlopaka - kogo? - jugola albo innego turka smile
            • don2 Re: JUGOL 02.04.02, 21:46
              Gość portalu: Mila napisał(a):

> ladny mi zarcik - ale jest cala masa dziewczyn, ktore wpadaja w takie zwiazki.
              > mieszkam od lat w niemczech i prawde mowiac to wlasnie u jugoli maja polki
              > najwieksze szanse. jak taka idzie do dyskoteki, to sie za nia niemiec nie
              > obejrzy, ale przyklei sie z 10 takich szarych. znam kilka polek, co maja juz
              > takie zwiazki za soba, ale co jakas nowa przyjedzie to szybko znajduje
              > chlopaka - kogo? - jugola albo innego turka smile

I dobrze robia -kazdy znajduje sobie takiego na jakiego zasluguje.Amen
              • Gość: Biala Re: JUGOL IP: *.sympatico.ca 02.04.02, 22:27
                don2 napisał(a):

> Gość portalu: Mila napisał(a):
                >
                > > ladny mi zarcik - ale jest cala masa dziewczyn, ktore wpadaja w takie zwia
                > zki.
                > > mieszkam od lat w niemczech i prawde mowiac to wlasnie u jugoli maja polki
                >
                > > najwieksze szanse. jak taka idzie do dyskoteki, to sie za nia niemiec nie
                > > obejrzy, ale przyklei sie z 10 takich szarych. znam kilka polek, co maja j
                > uz
                > > takie zwiazki za soba, ale co jakas nowa przyjedzie to szybko znajduje
                > > chlopaka - kogo? - jugola albo innego turka smile
                >
                >
                >
                > I dobrze robia -kazdy znajduje sobie takiego na jakiego zasluguje.Amen

Dlatego, ze za malo piegowate

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka