Dodaj do ulubionych

" jak nie wierzysz to pojedź na wieś"

10.05.14, 22:16

- Nie dość, że Polki i tak mają ogólnie dość ciekawą opinię "dobrych" prostytutek (wiele Polek poza granicami kraju właśnie w taki sposób zarabia), o czym teoretycznie każdy wie (a praktycznie pewnie niejeden!), to jeszcze na Eurowizji scenografia nie pozostawia złudzeń.

Kim jest Polka?

Cycatą wieśniarą z idiotycznym wyrazem twarzy i ruchu ciała, zachęcającym raczej do kopulacji, a nie do głosowania - napisała Kinga Matusiak. - Dla mnie to absolutna "siara", gorsza od Michała Wiśniewskiego sprzed kilku lat wcześniej. Apeluję, zostawmy cycki w domu, ruszmy głową a nie dupą! Polka to nie maszyna do "posuwania", a wartościowa jednostka która wedle mojej wiedzy - ma do zaprezentowania o wiele więcej... - dodała.
Obserwuj wątek
    • fan.club Warchoł... 11.05.14, 10:15
      podobno masz żonę Polkę... Która inna mogła by takiego jak ty zechcieć?
      • nativeau Re: Warchoł... 11.05.14, 15:21
        podobno mowia ze nie zone a meza, poza tym uwazaj bo un teraz robi za admina.
        • warcholski Re: Warchoł... 11.05.14, 18:44
          nativeau nie interesuje mnie tfuj dzender i tfuja pozycja admina nie jest absolutnie zagrozona
          tnij ile wlezie
      • warcholski Re: Warchoł... 11.05.14, 18:40
        fan.club z dzender nijaki, warchola to masz miezy broda i wasami ... i odwal sie od mojej zony, dobrze?

moja zona jest wartościowa jednostka która wedle mojej wiedzy - ma do zaprezentowania o wiele więcej...

kiedys pracowite, piekne panie domu a dzisiaj opinie Polki maja, ze sie tylko dobrze pchaja i sa pyskate k....y (kaszaloty) - tyle w temacie
        • fan.club Twoja wiedza... 11.05.14, 19:11
          o twojej żonie nikogo nie interesuje. Ważne jest to, co inni o niej wiedzą.
          • warcholski Re: Twoja wiedza... 11.05.14, 19:38
            uswiadom sobie co powiedzialem odwal sie od mojej a zainteresuj sie co o tfujej wsi reklamuja i wiedza?

• fan.club Warchoł... 11.05.14, 20:00
              jeszcze raz i powoli żeby nawet taki jak ty zrozumiał. Pobredziłeś coś na temat opinii o Polkach, no to zapytałem ciebie jako fachowca, czy twoja ślubna też jest Polką.
              Skoro już tak sobie o Polkach gaworzymy, to dlaczego mielibyśmy twoją ślubną opuścić. Wstydzisz się jej czy co? Wal śmiało, świńskiej odwagi - od razu widać lepsze pochodzenie - ci przecież nie brakuje...
              • warcholski Re: Warchoł... 11.05.14, 20:36

czemu wyscie "mielibyscie" byc tak "powoli" myslacy

szanuj sie bedziesz/cie szanowan/a/y/ni

> Skoro już tak sobie o Polkach gaworzymy...
                my sobie nie gaworzymy stwierdzilem fakt o czym inni o was gaworza
                jesli opinia o Polkach sie nie podoba mniej/cie wiecej "świńskiej odwagi" do nich pretensje

bo jak narazie czytam, wnioskuje jestescie krajowym eksportowym ku...wem zachwycone
                "urrra 14 pozycja na eurowizji - same sukcesy"
                • fan.club No, no... Marksista-teoretyk! 11.05.14, 21:48
                  To kiedy zaczynasz z tym szanowaniem siebie samego?
    • rat_canals Re: " jak nie wierzysz to pojedź na wieś" 11.05.14, 20:49
      warcholski napisał:

>
      > [i][b]- Nie dość, że Polki i tak mają ogólnie dość ciekawą opinię "dobrych" pro
      > stytutek (wiele Polek poza granicami kraju właśnie w taki sposób zarabia), o cz
      > ym teoretycznie każdy wie (a praktycznie pewnie niejeden!), to jeszcze na Eurow
      > izji scenografia nie pozostawia złudzeń.
      >
      no super masz opinie o swojej matce, zonie, corce, siostrze a moze i bracie?
      • warcholski Re: " jak nie wierzysz to pojedź na wieś" 11.05.14, 21:04

www.plotek.pl/plotek/1,78649,15940805,Brytyjskie_media_ostro__Show_Cleo_dla_zacheca_do_zatrudnienia.html#MT

• kapucyn36 Re: " jak nie wierzysz to pojedź na wieś" 23.05.14, 06:02
          i cala prawda o Polkach....warcholski sie nie myli....chcecie potwierdzenia na youtube odsylam....
          a od naszych zon i matek.........s..... w dluga.....i ..prosta!
          nie to pokolenie i nie te czasy......kobiety z tamtych lat znaly swoja wartosc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka