Dodaj do ulubionych

Do Karelii!

16.04.02, 11:55
Dzieki Ci kochana ze stanelas w mojej obronie. Za to tez sie zemscil ten
nedznik. Jestes wspaniala kobieta i jest nas tu wiele ktorzy Cie bardzo
lubia smile))) hip hip hurrra. Za Karelie!!!
szwedka
Obserwuj wątek
    • Gość: student NO WLASNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.04.02, 11:59
      i ja jestem z Toba co juz wyrazilem na lamach naszego "zgromadzenia" smileMam
      nadzieje, ze to jakis pojeb... palant pisal a nie kobieta.... bo jesli kobieta
      zdolna dotakich slow - to dla mnie to zadna kobieta, tylko ostatnia .... !!!!

KARELIA jestem z TOBA smile czyli ja, student, inzynier, Adas i bastard - zatem
      jest nas juz pieciu smile hihihi

nie przejmuj sie smile
      • carino Re: NO WLASNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:01
        Karelia,

ty wiesz ze ja za toba pelna para, jak lokomotywa.

nawet sie zalogowalam coby maila do Redakcji wyslac

buziaczki

Carina (chwilowo bez tildy)

Gość portalu: student napisał(a):

> i ja jestem z Toba co juz wyrazilem na lamach naszego "zgromadzenia" smileMam
        > nadzieje, ze to jakis pojeb... palant pisal a nie kobieta.... bo jesli kobieta
        > zdolna dotakich slow - to dla mnie to zadna kobieta, tylko ostatnia .... !!!!
        >
        > KARELIA jestem z TOBA smile czyli ja, student, inzynier, Adas i bastard - zatem
        > jest nas juz pieciu smile hihihi
        >
        >
        > nie przejmuj sie smile

• baloo1 Re: NO WLASNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:13
          Jak tego psychola nie zdejma, to i tak juz nie bedzie mial du zycia ....

Baloo
          • Gość: Milene Re: Nie przejmuj sie Karelia ! IP: *.w.club-internet.fr 16.04.02, 13:38
            Karelia,
            Tylko czasami nie przejmuj sie jakims chorym typem.
            Niestety, niektorzy wykorzystuja fora dyskusyjne do odreagowania swoich
            frustracji.
            Pozdrawiam smile
            • karelia Re: Nie przejmuj sie Karelia ! 16.04.02, 16:23
              a tak wlasciwie o co chodzi??? ktos mi przylozyl? slownie? jakis tam NIKT/ZERO.
              EEEE ja niespotykanie spokjona kobita, na mnie moga pluc, ale nie lubie jak
              rzygaja ( sorryyyy) na Bogu ducha winnych ludzi jest to obrzydliwe, wtedy
              staram sie bronic czleka. EEEE nie jest tak zle , gdzie co kto jak???
              Ale dzieki za akcje, dzieki , ja za Wami tez murem, jak to w kolku rozancowym
              hehehe.
              Psycholi nie brakuje , Haslo dnia: Psychol dla nas nie istnieje !

Niezwylke mile pozdrowienia z POLNOCY od zimnych Szwedekwink))))))))
              • Gość: colt Re: Nie przejmuj sie Karelia ! IP: 151.198.81.* 16.04.02, 20:21
                No widzicie - reagujecie jak stado baranow pedzace polna droga i zaganiane
                owczarkami alzackimi. A tu kobitka sie przyznala ze nawet nie wie o co
                chodzi ???? i co teraz ???,obciach ?? !!
                • _szwedka Re: Nie przejmuj sie Karelia ! 16.04.02, 20:30
                  Czy pomyslales ze tu nie o to chodzi czy wie czy nie?
                  • karelia Re: Nie przejmuj sie Karelia ! 16.04.02, 20:38
                    eeee juz wie, juz wie , a kto by sie tam przejmowal jakims ZEREM ,mnie to nie
                    rusza w najmniejszym stopniu. Psy szczekaja , karawana idzie dalej. Na tym
                    koncze ten milusi watek "Do Karelii" , No comments wink)), punkt och slut !
    • luiza-w-ogrodzie Re: Do Karelii! 16.04.02, 20:39
      Nie wiem, o co chodzi ale wyglada na to, ze ktos napadl na Karelie? Jezeli tak,
      to na pohybel jemu/jej! Karelia, trzymaj sie, utracam szyjke po rieslingu Mt
      Coolangatta i ide na odsiecz!

Luiza-w-Seattle
      • Gość: colt Re: Do Karelii! IP: 151.198.81.* 16.04.02, 20:41
        A ja spuszczam ze smyczy psy owczarki !!!!! moze nagonia wiecej owieczek i
        barankow !!
    • karelia Luizka;-) 16.04.02, 20:46
      no to jak w Seattle to mokro, tam podobno ciagle pada,Pozdrow Billa
      • luiza-w-ogrodzie Re: Luizka;-) 17.04.02, 01:46
        karelia napisał(a):

> no to jak w Seattle to mokro, tam podobno ciagle pada,Pozdrow Billa

Pada, niech to diabli wezma, jedyna pociecha ze sie podniesie poziom wody w Lake
        Washington i podmyje dom Billowi. Mieszkam w tej samej dzielnicy co siedziba jego
        firmy (oby im lacza zamokly), przejezdzam tamtedy jadac do downtown Seattle.

A tak wogole jak zdrowko? Pozno juz musi byc w tej Skandynawii, karelko idz spac,
        zeby uzupelnic sily nadwatlone konfliktem wink

Luiza-w-Seattle
    • don2 Re: Do Karelii! 16.04.02, 20:57

W tej chwili wszedlem-co sie stalo ?
    • Gość: Viking Karelia jest THE BEST IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.04.02, 01:35
      Znam Karelię i powiem krótko: Karelia jest bardzo mądrą OSOBĄ.
      Viking Made in Poland wink 2002

Pozdrawiam Ciebie Karelio i całą Skandynawię (chlip ;P). Jak będzie trzeba to
      Viking przegoni drania !!! wink))
      • Gość: aniutek Re: Karelia jest THE BEST IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 17.04.02, 04:00
        wlasnie dotarlo do mnie to swinstwo.....
        ech szkoda slow, mam nadzieje, ze masz to gowno w dupie smile)))
        • karelia Re: Karelia jest THE BEST 17.04.02, 09:47
          aniutku, ja mam dosc silne nerwy , jesli chodzi o compowe potyczki, bo tak na
          realu to nieeee, chociazwink)))
        • Gość: Cariño you should know your place LOL IP: 193.133.143.* 17.04.02, 10:03
          Aniutek,

Hahaha,ja wiem ze to infantylne ale sie usmialam:

cytuje Aniutka:
          > mam nadzieje, ze masz to gowno w dupie
          10 punktow za celnosc wypowiedzi (no bo niby gdzie indziej?) lol

wybacz kanalowe poczucie humoru

Cariño

• karelia Re: Karelia jest THE BEST 17.04.02, 09:46
        no teraz to przesadziles Viking i to gruboooooo, az taka madra to ja nie
        jestem, no moze troszkewink A Ty zamiast sie zajmowac SPRAWAMI , to jakies
        pyskowki sledzisz, nie warte groszasmile))Do pracy, do pracyyy
        Jak pisalam, kupilam Ci CD, ale musze dolaczyc list , zeby wytlumaczyc i
        przetlumaczyc niektore texty, zebys zrozumial ducha szwedzkiego tkwiacego w
        tych dziwakach smile))ale czas, czas , czas, Teraz mam roboty polowe,stolarskie,
        rurkarz jutro przyjdzie zeby pogadac , no masssa, jeszcze mam napisac jakis
        referat , no ja zwariujeeee .
        Ale , ale , Viking do robotyyyy kalkulacje , wyliczenia , zaproszenia....
        UFFFF POWODZENIA !!!!! K /m /I/ E ( chyba pamietasz stare dobre czasy wink)
        • karelia do VIKING i innej mlodziezy ;-) 17.04.02, 10:12
          powyzej jest text do niezwykle milego, sympatycznego, uroczego, madrego, i
          niezwykleeeeee przystojnego wink kawalera. Inzynier, Columbo, ten Viking to
          fajny chglopak.
          • Gość: JoeK ;-) IP: 199.72.137.* 17.04.02, 16:53
            karelia napisał(a):

> powyzej jest text do niezwykle milego, sympatycznego, uroczego, madrego, i
            > niezwykleeeeee przystojnego wink kawalera. Inzynier, Columbo, ten Viking to
            > fajny chglopak.
            Karelio Borealis!
            Chcesz u mnie zazdrosc wzbudzic???
            • karelia Re ;-and ;-) 17.04.02, 18:14
              Joe, wiedzialam , ale nie myslalam , ze taki bystry jestes. Odkryles to, co ja
              tak skrzetnie ukrywamwink)))))))) Ale , rumieniac sie lekko, musze dodac, ze
              podobasz mi sie , a nawet bardzosmile))))) A teraz niech mnie baby zamorduja ,
              ale swoich pogladow sie nie wyrzeknewink)))
              Oczywiscie ze jestes bardzo madry, z wiedza imponujaca, rozsadny, zyczliwy, z
              poczuciem humoru, zaradny, zorganizowany, pracowity..... pan ze stylem i klasa.
              Nie wiem jak wygladasz , ale mnie to nie przeraza. To, co masz w glowie
              wystarczy , mozesz byc nawet Qvasimodo a ja i tak..... wink)))
              Karelia wdziecznie dygajaca przed bardzo madrym panem smile

Ufff ulzylo mi wink
              • _szwedka Re: Re ;-and ;-) 17.04.02, 20:35
                Czekaj Ty, czekaj! Tylko emigrantka sie obudzi to ci powyrywa wszystkie wlosy
                hehehe
                A Joziu jakis niestaly mi sie wydaje wink Tak z kwiatka na kwiatek a raczej z
                watka na watek skacze...
                • karelia Re: Re ;-and ;-) 17.04.02, 20:52
                  mnie tez troszeczke to niepokoi, ale wywiad dziala , na rogatkach w Jasle Ja
                  bede stac! Niech no tylko sie Jozio pojawi!!! Uprzedzam bede miec walek w
                  prawej rece a w lewej talerz z bigosikiem wink
                  • _szwedka Re: Re ;-and ;-) 17.04.02, 21:00
                    A jak mnie przekupisz to Ci poopowiadam o smakolykach z tamtych stron to i
                    wieksza furore u Jozia zrobisz niz bigosikiem wink)) Emigrantka wtedy
                    bezszansowna hehehe
                    • karelia Re: Re ;-and ;-) 18.04.02, 00:35
                      nio,juz mysle czym by tak cie podkupic moze jaka flance kapusty podeslac, albo
                      Västerås gurka wink kiszonego na sposob polski? Ale jak ten Jozik- latawiec
                      taki balamut, to ja nie bede przy garach sterczec i mu smakowite kaski
                      szykowac. Niech mu emigrantka cos tam upitrasi i da oklad z kota. Jak on taki
                      niestaly i falszywy , uwodziciel internetowy co to za kazda spodniczka sie
                      oglada to niech sobie znajdzie jakas naiwna. My kobiety szedzkie samodzielne ,
                      samowystarczalne , nie musimy sie na jakies tam spodnie ogladac. No chyba , ze
                      czasami.....
                      • cornio Re: Karelia jest ok 18.04.02, 00:40

normalna baba ,patrzy trzezwo na swiat.Samodzielna i powinna gwizdac na
                        szczeniakow na tym forum.
                        • Gość: tato Re: Karelia jest ok IP: *.fastres.net 18.04.02, 02:40
                          Kto tak mowi?NIe wyslala foto,ani szwedka,juz ja ja podsumuje!
                          P.S Wiesz moja zona w nocy spi,takze siup fotka i sprawa zalatwiona.
                          • karelia Re: Karelia jest ok 18.04.02, 11:03
                            tatulu nie napalaj sie tak, ja znam taktyke-to , co niewiadome , najbardziej
                            ciekawe. Ty, jako meszczizna zajeta, nie jetes mi do niczego potrzebny, nawet
                            deski w plocie mi nie przybijesz, bo jestes uwiazany za noge do stolu i zonka
                            pilnuje z chochla, zebyz tez ktos sie nie "pozywil", tak wiec z foto nici.

szwedka, a Joziek czmychnal nam i tyle go widac, hahaha alesmy go
                            przestraszylywink
                            • _szwedka Re: Karelia jest ok 18.04.02, 21:21
                              Tato, nie zasluzyles na fotki. Tego dnia gdy tu na forum skoncza sie klatwy,
                              bluznierstwa, szkalowanie itp to dostaniesz fotke wink
                              Niezmierne ryzyko z mojej strony co?
                              hehehe
                              • Gość: tato Re: Karelia jest ok IP: *.fastres.net 20.04.02, 17:03
                                _szwedka napisał(a):

> Tato, nie zasluzyles na fotki. Tego dnia gdy tu na forum skoncza sie klatwy,
                                > bluznierstwa, szkalowanie itp to dostaniesz fotke wink
                                > Niezmierne ryzyko z mojej strony co?
                                > hehehe

>OK.......
                  • Gość: JoeK Karelia Borealis IP: *.rdu.bellsouth.net 19.04.02, 04:48
                    karelia napisał(a):

> mnie tez troszeczke to niepokoi, ale wywiad dziala , na rogatkach w Jasle Ja
                    > bede stac! Niech no tylko sie Jozio pojawi!!! Uprzedzam bede miec walek w
                    > prawej rece a w lewej talerz z bigosikiem wink

A dlaczego walek, bigos i Jaslo, nie ponimaju.
                    • karelia Re: Karelia Borealis 19.04.02, 09:59
                      walek to dlatego , ze jak bedziesz latac za innymi babami , to poczujesz jego
                      moc
                      bigos to dlatego, ze jak NIE bedziesz latal za innymi babami, to poczujesz
                      jego smak
                      Jaslo- czyz nie wywodzisz sie z tamtych stron, Joziczku?

wink)))) Karelia Borelowa
                      • Gość: Wladek Re: Karelia Borealis IP: *.lg.se 20.04.02, 00:24
                        Widze, ze cos mnie ominelo (bylem w drodze). Wiedz, ze naleze do Twoich
                        wielbicieli. Jesli ktos chce robic Ci przykrosci niech uwaza na zdrowie. Wladek
                        z Gevalii.
                        • karelia Re: Karelia Borealis 20.04.02, 08:36
                          aaa witaj wladys, szkodz ,z e Twoj kompis Don jest troszke zajety biznesami,
                          moglibyscie sobie troszeczke pogadacwink .
                          A co do Twych umiejetnosci , tom ja wcale niewatpie. Najlepiej znieczulic
                          delikwenta i wtedy moze sie rzucacsmile)))
                          U nas pomalutku, pomalutki idzie na wiosne, ale ranki i wieczory chlodneeeesad(
                          Pozdrawiam K.
    • dreptak2k Re: Do Karelii! 20.04.02, 09:26
      _szwedka napisał(a):

> Dzieki Ci kochana ze stanelas w mojej obronie. Za to tez sie zemscil ten
      > nedznik.

Nie bywajac tu az tak czesto, nie wiem dlaczego nalezy stanac w obronie Kalelii!
      Nie zrozumncie mnie zle, za karelje moge isc daleko, ale nie wiem o co chodzi.
      Moze ktos pomoze? Kose juz na sztorc przekulem, ide do ataku... ale powiedzcie
      chociaz na kogo.

Chce wiecej wiedziec o nedzniku. Kto to?
      • karelia Re: Do Karelii! 20.04.02, 22:03
        chodzilo o to, ze jakis typ bardzo brzydko sie wyradzil o szwedce i paniach
        zamieszkalych na polnocy. Nie mogac zniesc bezpodstawnych pomowiem
        odpowiedzialam, przyznaje sie, z lekka ostro. Ow typ odpowiedzial ,kieujac
        swoj liscik do mnie . Odpowiedzial jeszcze ostrzej , a nawet bbb ostro, a
        nawet bbbbbbbb ostro , zeby nie powiedziec po chamsku, a nawet wulgarnie.
        I tak ludzie , chcac mnie pocieszyc, zebym sie bron Boze nie zalamala
        psychicznie zorganizowali te protest-popierajmy- niewinna- kobiete akcje-
        Reszta to juz historia.
        EEEE nie robmy wojny, let`s make love not war wink))
        Pozdrawiam K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka