_szwedka 16.04.02, 11:55 Dzieki Ci kochana ze stanelas w mojej obronie. Za to tez sie zemscil ten nedznik. Jestes wspaniala kobieta i jest nas tu wiele ktorzy Cie bardzo lubia ))) hip hip hurrra. Za Karelie!!! szwedka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student NO WLASNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.04.02, 11:59 i ja jestem z Toba co juz wyrazilem na lamach naszego "zgromadzenia" Mam nadzieje, ze to jakis pojeb... palant pisal a nie kobieta.... bo jesli kobieta zdolna dotakich slow - to dla mnie to zadna kobieta, tylko ostatnia .... !!!! KARELIA jestem z TOBA czyli ja, student, inzynier, Adas i bastard - zatem jest nas juz pieciu hihihi nie przejmuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
carino Re: NO WLASNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:01 Karelia, ty wiesz ze ja za toba pelna para, jak lokomotywa. nawet sie zalogowalam coby maila do Redakcji wyslac buziaczki Carina (chwilowo bez tildy) Gość portalu: student napisał(a): > i ja jestem z Toba co juz wyrazilem na lamach naszego "zgromadzenia" Mam > nadzieje, ze to jakis pojeb... palant pisal a nie kobieta.... bo jesli kobieta > zdolna dotakich slow - to dla mnie to zadna kobieta, tylko ostatnia .... !!!! > > KARELIA jestem z TOBA czyli ja, student, inzynier, Adas i bastard - zatem > jest nas juz pieciu hihihi > > > nie przejmuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: NO WLASNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.04.02, 12:13 Jak tego psychola nie zdejma, to i tak juz nie bedzie mial du zycia .... Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milene Re: Nie przejmuj sie Karelia ! IP: *.w.club-internet.fr 16.04.02, 13:38 Karelia, Tylko czasami nie przejmuj sie jakims chorym typem. Niestety, niektorzy wykorzystuja fora dyskusyjne do odreagowania swoich frustracji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Nie przejmuj sie Karelia ! 16.04.02, 16:23 a tak wlasciwie o co chodzi??? ktos mi przylozyl? slownie? jakis tam NIKT/ZERO. EEEE ja niespotykanie spokjona kobita, na mnie moga pluc, ale nie lubie jak rzygaja ( sorryyyy) na Bogu ducha winnych ludzi jest to obrzydliwe, wtedy staram sie bronic czleka. EEEE nie jest tak zle , gdzie co kto jak??? Ale dzieki za akcje, dzieki , ja za Wami tez murem, jak to w kolku rozancowym hehehe. Psycholi nie brakuje , Haslo dnia: Psychol dla nas nie istnieje ! Niezwylke mile pozdrowienia z POLNOCY od zimnych Szwedek)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colt Re: Nie przejmuj sie Karelia ! IP: 151.198.81.* 16.04.02, 20:21 No widzicie - reagujecie jak stado baranow pedzace polna droga i zaganiane owczarkami alzackimi. A tu kobitka sie przyznala ze nawet nie wie o co chodzi ???? i co teraz ???,obciach ?? !! Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Nie przejmuj sie Karelia ! 16.04.02, 20:30 Czy pomyslales ze tu nie o to chodzi czy wie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Nie przejmuj sie Karelia ! 16.04.02, 20:38 eeee juz wie, juz wie , a kto by sie tam przejmowal jakims ZEREM ,mnie to nie rusza w najmniejszym stopniu. Psy szczekaja , karawana idzie dalej. Na tym koncze ten milusi watek "Do Karelii" , No comments )), punkt och slut ! Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Do Karelii! 16.04.02, 20:39 Nie wiem, o co chodzi ale wyglada na to, ze ktos napadl na Karelie? Jezeli tak, to na pohybel jemu/jej! Karelia, trzymaj sie, utracam szyjke po rieslingu Mt Coolangatta i ide na odsiecz! Luiza-w-Seattle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colt Re: Do Karelii! IP: 151.198.81.* 16.04.02, 20:41 A ja spuszczam ze smyczy psy owczarki !!!!! moze nagonia wiecej owieczek i barankow !! Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Luizka;-) 16.04.02, 20:46 no to jak w Seattle to mokro, tam podobno ciagle pada,Pozdrow Billa Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Luizka;-) 17.04.02, 01:46 karelia napisał(a): > no to jak w Seattle to mokro, tam podobno ciagle pada,Pozdrow Billa Pada, niech to diabli wezma, jedyna pociecha ze sie podniesie poziom wody w Lake Washington i podmyje dom Billowi. Mieszkam w tej samej dzielnicy co siedziba jego firmy (oby im lacza zamokly), przejezdzam tamtedy jadac do downtown Seattle. A tak wogole jak zdrowko? Pozno juz musi byc w tej Skandynawii, karelko idz spac, zeby uzupelnic sily nadwatlone konfliktem Luiza-w-Seattle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viking Karelia jest THE BEST IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 17.04.02, 01:35 Znam Karelię i powiem krótko: Karelia jest bardzo mądrą OSOBĄ. Viking Made in Poland 2002 Pozdrawiam Ciebie Karelio i całą Skandynawię (chlip ;P). Jak będzie trzeba to Viking przegoni drania !!! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniutek Re: Karelia jest THE BEST IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 17.04.02, 04:00 wlasnie dotarlo do mnie to swinstwo..... ech szkoda slow, mam nadzieje, ze masz to gowno w dupie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Karelia jest THE BEST 17.04.02, 09:47 aniutku, ja mam dosc silne nerwy , jesli chodzi o compowe potyczki, bo tak na realu to nieeee, chociaz))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cariño you should know your place LOL IP: 193.133.143.* 17.04.02, 10:03 Aniutek, Hahaha,ja wiem ze to infantylne ale sie usmialam: cytuje Aniutka: > mam nadzieje, ze masz to gowno w dupie 10 punktow za celnosc wypowiedzi (no bo niby gdzie indziej?) lol wybacz kanalowe poczucie humoru Cariño Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Karelia jest THE BEST 17.04.02, 09:46 no teraz to przesadziles Viking i to gruboooooo, az taka madra to ja nie jestem, no moze troszke A Ty zamiast sie zajmowac SPRAWAMI , to jakies pyskowki sledzisz, nie warte grosza))Do pracy, do pracyyy Jak pisalam, kupilam Ci CD, ale musze dolaczyc list , zeby wytlumaczyc i przetlumaczyc niektore texty, zebys zrozumial ducha szwedzkiego tkwiacego w tych dziwakach ))ale czas, czas , czas, Teraz mam roboty polowe,stolarskie, rurkarz jutro przyjdzie zeby pogadac , no masssa, jeszcze mam napisac jakis referat , no ja zwariujeeee . Ale , ale , Viking do robotyyyy kalkulacje , wyliczenia , zaproszenia.... UFFFF POWODZENIA !!!!! K /m /I/ E ( chyba pamietasz stare dobre czasy ) Odpowiedz Link Zgłoś
karelia do VIKING i innej mlodziezy ;-) 17.04.02, 10:12 powyzej jest text do niezwykle milego, sympatycznego, uroczego, madrego, i niezwykleeeeee przystojnego kawalera. Inzynier, Columbo, ten Viking to fajny chglopak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK ;-) IP: 199.72.137.* 17.04.02, 16:53 karelia napisał(a): > powyzej jest text do niezwykle milego, sympatycznego, uroczego, madrego, i > niezwykleeeeee przystojnego kawalera. Inzynier, Columbo, ten Viking to > fajny chglopak. Karelio Borealis! Chcesz u mnie zazdrosc wzbudzic??? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re ;-and ;-) 17.04.02, 18:14 Joe, wiedzialam , ale nie myslalam , ze taki bystry jestes. Odkryles to, co ja tak skrzetnie ukrywam)))))))) Ale , rumieniac sie lekko, musze dodac, ze podobasz mi sie , a nawet bardzo))))) A teraz niech mnie baby zamorduja , ale swoich pogladow sie nie wyrzekne))) Oczywiscie ze jestes bardzo madry, z wiedza imponujaca, rozsadny, zyczliwy, z poczuciem humoru, zaradny, zorganizowany, pracowity..... pan ze stylem i klasa. Nie wiem jak wygladasz , ale mnie to nie przeraza. To, co masz w glowie wystarczy , mozesz byc nawet Qvasimodo a ja i tak..... ))) Karelia wdziecznie dygajaca przed bardzo madrym panem Ufff ulzylo mi Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Re ;-and ;-) 17.04.02, 20:35 Czekaj Ty, czekaj! Tylko emigrantka sie obudzi to ci powyrywa wszystkie wlosy hehehe A Joziu jakis niestaly mi sie wydaje Tak z kwiatka na kwiatek a raczej z watka na watek skacze... Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Re ;-and ;-) 17.04.02, 20:52 mnie tez troszeczke to niepokoi, ale wywiad dziala , na rogatkach w Jasle Ja bede stac! Niech no tylko sie Jozio pojawi!!! Uprzedzam bede miec walek w prawej rece a w lewej talerz z bigosikiem Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Re ;-and ;-) 17.04.02, 21:00 A jak mnie przekupisz to Ci poopowiadam o smakolykach z tamtych stron to i wieksza furore u Jozia zrobisz niz bigosikiem )) Emigrantka wtedy bezszansowna hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Re ;-and ;-) 18.04.02, 00:35 nio,juz mysle czym by tak cie podkupic moze jaka flance kapusty podeslac, albo Västerås gurka kiszonego na sposob polski? Ale jak ten Jozik- latawiec taki balamut, to ja nie bede przy garach sterczec i mu smakowite kaski szykowac. Niech mu emigrantka cos tam upitrasi i da oklad z kota. Jak on taki niestaly i falszywy , uwodziciel internetowy co to za kazda spodniczka sie oglada to niech sobie znajdzie jakas naiwna. My kobiety szedzkie samodzielne , samowystarczalne , nie musimy sie na jakies tam spodnie ogladac. No chyba , ze czasami..... Odpowiedz Link Zgłoś
cornio Re: Karelia jest ok 18.04.02, 00:40 normalna baba ,patrzy trzezwo na swiat.Samodzielna i powinna gwizdac na szczeniakow na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Karelia jest ok IP: *.fastres.net 18.04.02, 02:40 Kto tak mowi?NIe wyslala foto,ani szwedka,juz ja ja podsumuje! P.S Wiesz moja zona w nocy spi,takze siup fotka i sprawa zalatwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Karelia jest ok 18.04.02, 11:03 tatulu nie napalaj sie tak, ja znam taktyke-to , co niewiadome , najbardziej ciekawe. Ty, jako meszczizna zajeta, nie jetes mi do niczego potrzebny, nawet deski w plocie mi nie przybijesz, bo jestes uwiazany za noge do stolu i zonka pilnuje z chochla, zebyz tez ktos sie nie "pozywil", tak wiec z foto nici. szwedka, a Joziek czmychnal nam i tyle go widac, hahaha alesmy go przestraszyly Odpowiedz Link Zgłoś
_szwedka Re: Karelia jest ok 18.04.02, 21:21 Tato, nie zasluzyles na fotki. Tego dnia gdy tu na forum skoncza sie klatwy, bluznierstwa, szkalowanie itp to dostaniesz fotke Niezmierne ryzyko z mojej strony co? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Karelia jest ok IP: *.fastres.net 20.04.02, 17:03 _szwedka napisał(a): > Tato, nie zasluzyles na fotki. Tego dnia gdy tu na forum skoncza sie klatwy, > bluznierstwa, szkalowanie itp to dostaniesz fotke > Niezmierne ryzyko z mojej strony co? > hehehe >OK....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JoeK Karelia Borealis IP: *.rdu.bellsouth.net 19.04.02, 04:48 karelia napisał(a): > mnie tez troszeczke to niepokoi, ale wywiad dziala , na rogatkach w Jasle Ja > bede stac! Niech no tylko sie Jozio pojawi!!! Uprzedzam bede miec walek w > prawej rece a w lewej talerz z bigosikiem A dlaczego walek, bigos i Jaslo, nie ponimaju. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Karelia Borealis 19.04.02, 09:59 walek to dlatego , ze jak bedziesz latac za innymi babami , to poczujesz jego moc bigos to dlatego, ze jak NIE bedziesz latal za innymi babami, to poczujesz jego smak Jaslo- czyz nie wywodzisz sie z tamtych stron, Joziczku? )))) Karelia Borelowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Karelia Borealis IP: *.lg.se 20.04.02, 00:24 Widze, ze cos mnie ominelo (bylem w drodze). Wiedz, ze naleze do Twoich wielbicieli. Jesli ktos chce robic Ci przykrosci niech uwaza na zdrowie. Wladek z Gevalii. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Karelia Borealis 20.04.02, 08:36 aaa witaj wladys, szkodz ,z e Twoj kompis Don jest troszke zajety biznesami, moglibyscie sobie troszeczke pogadac . A co do Twych umiejetnosci , tom ja wcale niewatpie. Najlepiej znieczulic delikwenta i wtedy moze sie rzucac))) U nas pomalutku, pomalutki idzie na wiosne, ale ranki i wieczory chlodneeee( Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
dreptak2k Re: Do Karelii! 20.04.02, 09:26 _szwedka napisał(a): > Dzieki Ci kochana ze stanelas w mojej obronie. Za to tez sie zemscil ten > nedznik. Nie bywajac tu az tak czesto, nie wiem dlaczego nalezy stanac w obronie Kalelii! Nie zrozumncie mnie zle, za karelje moge isc daleko, ale nie wiem o co chodzi. Moze ktos pomoze? Kose juz na sztorc przekulem, ide do ataku... ale powiedzcie chociaz na kogo. Chce wiecej wiedziec o nedzniku. Kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: Do Karelii! 20.04.02, 22:03 chodzilo o to, ze jakis typ bardzo brzydko sie wyradzil o szwedce i paniach zamieszkalych na polnocy. Nie mogac zniesc bezpodstawnych pomowiem odpowiedzialam, przyznaje sie, z lekka ostro. Ow typ odpowiedzial ,kieujac swoj liscik do mnie . Odpowiedzial jeszcze ostrzej , a nawet bbb ostro, a nawet bbbbbbbb ostro , zeby nie powiedziec po chamsku, a nawet wulgarnie. I tak ludzie , chcac mnie pocieszyc, zebym sie bron Boze nie zalamala psychicznie zorganizowali te protest-popierajmy- niewinna- kobiete akcje- Reszta to juz historia. EEEE nie robmy wojny, let`s make love not war )) Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś