nina46 02.10.04, 18:48 dawno mnie tu nie bylo.pozdrowienia dla wszystkich mam.chcialam z calego serca zyczyc Ewie powodzenia w polsce calusy dla Mikiego trzymaicie sie dajci znac jak sie zakwaterujecie.papapa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
farpakon Re: czesc!!!! 03.10.04, 14:06 czesc paulina! podlaczyliscie sie znowu do sieci? pozdrowienia z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamiki Re: czesc!!!! 03.10.04, 21:49 Dzieki Paulina. Odezwe sie napewno. A tak swoja droga to za kilka dni bede juz mieszkac w Polsce, jestem jednak pewna, ze po wlaczeniu koputera zawsze najpierw zajrze na forum swiat, tak odruchowo. Teraz malo pisze ale zawsze czytam. Pozdrawiamy wszystkie swiatowe mamy Ewa i Mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Ewa 04.10.04, 04:11 W Polsce juz na stale czy tylko tak turystycznie? Ja mysle o powrocie na stale ale to jeszcze musi potrwac Odpowiedz Link Zgłoś
ewamiki Re: Ewa 04.10.04, 10:23 Olenka12, wlasnie o to chodzi ze na stale. Do Londynu jesli juz to tylko odwiedzic znajomych, zobaczyc nowonarodzone dzieci (tu uklon w strone Ani G) i zwiedzic to czego jeszcze nie zwiedzilam. Bede tesknic ale wole zyc w Polsce Pozdrawiam Ewa i Mikolaj. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: Ewa 05.10.04, 13:34 To gratuluje odwaznej decyzji i zazdroszcze jednoczesnie bo ja nadal w rozterkach. Ja wiem, ze mam juz dosc Australii, ze to nie jest moje miejsce, niestety maz nie podziela moich odczuc Jak bylo u was, jednomyslna wspolna decyzja czy przeciaganie liny? Odpowiedz Link Zgłoś
ewamiki Re: Ewa 05.10.04, 21:43 Zdecydowanie jednomyslna, wpolna decyzja, aczkolwiek troche nagla. My zawsze wiedzielismy ze nie chcemy mieszkac tu na zawsze. Ciesze sie ogromnie. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: Ewa 06.10.04, 00:36 A po jakim czasie zdecydowaliscie sie wrocic? Ja jestem w Au 3 lata i boje sie, ze z kazdym rokiem bedzie mi trudniej odnalezc sie w Polsce (praca)? Przepraszam za te pytania ale powrot spedza mi sen z powiek i chce wiedziec jak to bylo u innych. Moja australijsko - polska rodzina patrzy na mnie jak na idiotke, bo niby emigracja to taka super sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ewamiki Re: Ewa 06.10.04, 09:43 Generalnie bylismy tu 5 lat. Ostatni rok z naszym synkiem (urodzil sie w lipcu ubieglego roku). Wszyscy bardzo tesknimy za rodzina, rodzicami, dziadkami dla naszego synka i poczuciem ,,zeby w koncu byc u siebie,, a tu zawsze bedziemy na obczyznie. Juz jutro wyjezdzamy, sama mam nadzieje ze wszystko sie ulozy po naszej mysli. Gleboko w to wierze, inaczej nie decydowalabym sie na tak odwazny krok. Czas pokaze jak bedzie... Zycze Wam abyscie zapuscili glebokie korzenie tam gdzie bedziecie czuli sie szczesliwi. Pozdrawiam Ewa i Mikolaj, ktory kompletnie nie ma sie czym bawic bo wszystko spakowane i nie daje mi pisac. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka12 Re: Ewa 07.10.04, 00:31 A my trzymamy kciuki za udany start w Polsce! Mam nadzieje, ze czasem tu zajzysz i podzielisz sie doswiadczeniami, pozytywnymi oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.n Re: czesc!!!! 05.10.04, 21:51 Ja tez zycze Ewie powodzenia i samych sukcesow w Polsce. Mam nadzieje, ze zajrzy czasem na net i napisze co slychac w kraju. Jeszcze raz ucalowania dla Mikolaja i calej waszej TROJKI no i tylko prostych drog zyciowych p.s. Witamy Pauline!!! Dlugo Cie nie bylo widac... Odpowiedz Link Zgłoś
ewamiki Re: czesc!!!! 14.10.04, 12:58 Witam! Nawiazujac do pierwszego postu z tego watku bede potrzebowac duzo szczescia po tym jak Mikolaj przewrucil drzwi od zdemontowanej szafy i potlukl lustro, ktore w nich bylo. Pozdrawiam Wszystkich Ewa i Mikolaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: czesc!!!! 14.10.04, 14:06 ja - notabene straszna ciamajda - tyle lustr w życiu zbiłam i co? chyba jednak mam 7 lat szczęścia)) a co jeszcze u Ciebie słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
farpakon Re: czesc!!!! 15.10.04, 11:12 czesc ewa! mam nadzieje, ze mikolaj sie nie skaleczyl? a poza tym, to jak leci? pozdrwiamy Odpowiedz Link Zgłoś
ewamiki Re: czesc!!!! 15.10.04, 15:19 Hej ASIA wczoraj wieczorem napisalam do Ciebie dlugi list na adres gazetowy-farpakon. Czyzby nie doszedl??? Nie mam adresu do Bartka bo Mariusz przez pomylke wykasowal moja skrzynke z adresami, moze napiszesz do mnie 2 slowa to beda miala adres. Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
nina46 Re: czesc!!!! 15.10.04, 16:53 napisalam ci sms pewnie nie doszedl jak znam zycie napisz jak wam sie wiedzie bo ja z tymi moimi poszukiwaniami pracy cholery dostaje.pozdrowienia i calusy dla Mikiego. Odpowiedz Link Zgłoś