Dodaj do ulubionych

Zebranie Klubu (8)

• Gość: student 200 Z AUSTRII !!!!!!!! IP: *.utaonline.at 01.05.02, 14:48
      pozdrawiam Karelcia smile ÖÄÜ

bastard
      • karelia Re: 200 Z AUSTRII !!!!!!!! 01.05.02, 17:32
        dziekuje , nawzajem pozdrawiam ze Szwecji.
        K.
    • roseanne Re: Zebranie Klubu (8) 01.05.02, 15:20
      sie wstalo, sie kawke wyduldalo i te inne poranne odrobilo.
      Hip hip hura, na 200 - ze tez musicie tak wczesnie zaczynac?
      dzis w planach rycie ogrodka i sadzenie kwiatuszkow ,jak i sleczenie nad
      tlumaczeniami w wolnych chwilkach.

pozdrowki zza czarnych tulipankow i rozowych stokrotek

juz wiem co to IMHO :o)
      • baloo1 Re: Zebranie Klubu (8) 01.05.02, 16:23
        Hej Rozalinda

Co to jest IMHO ? Zemsta za LOL ??? ;oD

A co do 200-ego postu - to czuje, ze bedzie chryja : student po dlugiej i
        nieusprawiedliwionej nieobecnosci wpadl, pozdrowil, nastukal i "ukradl" karelii
        200-ny post!! Ona mu tego nie daruje !!! :oD

Milego dnia, milego buszowania w tulipanach i stokrotkach

Baloo
        • _szwedka RE: IMHO do Baloo 01.05.02, 16:43
          baloo1 napisał(a):

> Co to jest IMHO ? Zemsta za LOL ??? ;oD
          >
          FYI
          Karelia zglebia chyba tajniki komunikacji wirtualnej bo w watku o Bykach uzyla
          m.in. IMHO tzn. In My Humble (or Honest) Opinion.
          IMHO i LOL (AFAIK hehehe)naleza do ogolnie przyjetych skrotow ktore sie uzywa w
          internecie zeby nie pisac zbyt duzo.
          Udalo mi sie rozszyfrowac czesc Karelii wypowiedzi hehehe
          B4N
          Szwedka
          GLAGH

• karelia Re: RE: IMHO do Baloo 01.05.02, 17:30
            chyba mnie Prezes awansuje na szyfrantke , AFAIK jestem niezla BD napisc kilka
            literwink. BTW IMHO moge namotac, zaszyfrowac, rozszyfrowacwinkIAE jestem niezla
            w te klockiwink LOL .OTOH jest to trudne i zupelnie niepotrzebne SOL zaczniemy
            pisac normalnie.X= , ze Prezes rozszyfruje wszystko.I dlatego mam (hmm)Ooo..:-
            ) i wiecej :-X . Przesylam tylko \V/ dla wszystkich. \a/ , bo jestem 8smile3)=
            ze was znam. CUL8R BRB smile))))))))))))))))))))
            • roseanne szyfranta potrzebuje 01.05.02, 17:36
              karelio!
              ja siem dopiero uczem, zwolnij
              please

@--->---
    • Gość: student austriacka wioska widziana polskimi oczami :) IP: 62.218.89.* 01.05.02, 17:36
      wiec wrocilem z dluuugiej przejazdzki po tutejszej okolicy... a jako ze
      mieszkam w totalnej dziurze (wiocha) to i moglem troche zaobserwowacsmile Jedno co
      zaskoczylo juz na poczatku... te wszystkie usmiechy i zarazem niepewne
      spojrzenia - BO - pojawil sie ktos nowy, ktos nieznany.. ktos obcy...
      grrrrrrr.... czulem sie z ta moja broda jak jakis bandzior smile ale juz po chwili
      bylo ok... postanowilem podjac taktyke... skoro oni patrza na mnie jak na
      jakies "zjawisko" nadprzyrodzone, to i ja nie bede dluzny i takze zaczne sie
      GAPIC jak wryty... i w ten sposob ktos musial pierwszy ustapic smile po tym
      wspolnym wlepianiu slipiow w siebie przewaznie to Oni pierwsi mowil do mnie to
      ichnie GRÖSE GOT czy jakos tak...

a jak Oni obchodza dzis ten dzien... (przynajmniej to co moglem zaobserwowac
      tutaj we wiosce) siedza, zra i pija piwsko na tych placach wokol Kosciolow...
      postawili jakies drzewo majowe i teraz to oblewaja... smile no i ta deta
      orkiestra.... ahhhhh to jest muzyka... naszczescie ja tego nie slucham na
      codzien, bo to nie moje lata hehehehe....

a tymczasem pora na jakas przekaske... np. sztrudel z jablkami... no to do
      nastepnego razu... pozdrawiam...

bastard

P.S. o czystosci tutejszych ulic, ogrodkow i zagrod juz nie wspomne... wszystko
      przygotowane jak na przyjazd Papieza w Polsce.. hehehehe....no i te
      domy......grrrrrrrr
      • Gość: Cherry Niespodzianki gorskie... IP: 212.171.31.* 01.05.02, 18:49
        Jednak nici byly z opalania , slonce zaszlo . Wrocilam do domu zabralam psy i
        zdecydowalam sie na wyjazd troche wyzej w gory. Kto by przypuszczal ze w ten
        dziwny dzien jakis goral zamiast siedziec i swietowac wybral sie wlasnie na
        pastwisko z krowami . My spacerkiem pomalu ,pomalu az tu moje pieseczki
        podchwycily ze jest blisko jakis zwierz. Zaczely ujadac, myslalam ze umre bo za
        krzakow wylecialy dwa duze psy ktore pilnowaly krow. Ja zwiewalam ile sil w
        nogach a moje psiaki staly i darly mordy . Darlam sie w tym lesie az ktos
        wyszedl i zawolal te psy do krow . Boze , nigdy wiecej nie pojade sama.
        Teraz gdy mysle o tym na spokojnie smieje sie sama z siebie , musialo to byc
        nie zle widowisko. Jak na dzien wypoczynku to mam dosyc.
        Pozdrawiam.Cherry.
        • Gość: student noooooooo goral i jego psy.... IP: *.utaonline.at 01.05.02, 19:46
          ... to ja bedac kobieta bym nie uciekal... a moze to akurat jakis przystojny
          Wloch smile hehehehe...

ja juz po dzienikach i teraz jedyne co mi pozostalo to TV i pozniej sen...
          grrrrrrrrrrr ale mi brakuje miasta sad np. taki Wien.... no ale co zrobic smile

pozdrawiam

• ya_bolek Re: austriacka wioska widziana polskimi oczami :) 01.05.02, 20:04
        Yak tam autriacko-niemieckie poiosenki, Student? Przypadly Ci do gustu? Gdzie
        jestes? Gdzies w Tyrolu? Drei weisse Tauben, Auton aus Tyrol...

Gość portalu: student napisał(a):

> wiec wrocilem z dluuugiej przejazdzki po tutejszej okolicy... a jako ze
        > mieszkam w totalnej dziurze (wiocha) to i moglem troche zaobserwowacsmile Jedno co
        >
        > zaskoczylo juz na poczatku... te wszystkie usmiechy i zarazem niepewne
        > spojrzenia - BO - pojawil sie ktos nowy, ktos nieznany.. ktos obcy...
        > grrrrrrr.... czulem sie z ta moja broda jak jakis bandzior smile ale juz po chwili
        >
        > bylo ok... postanowilem podjac taktyke... skoro oni patrza na mnie jak na
        > jakies "zjawisko" nadprzyrodzone, to i ja nie bede dluzny i takze zaczne sie
        > GAPIC jak wryty... i w ten sposob ktos musial pierwszy ustapic smile po tym
        > wspolnym wlepianiu slipiow w siebie przewaznie to Oni pierwsi mowil do mnie to
        > ichnie GRÖSE GOT czy jakos tak...
        >
        > a jak Oni obchodza dzis ten dzien... (przynajmniej to co moglem zaobserwowac
        > tutaj we wiosce) siedza, zra i pija piwsko na tych placach wokol Kosciolow...
        > postawili jakies drzewo majowe i teraz to oblewaja... smile no i ta deta
        > orkiestra.... ahhhhh to jest muzyka... naszczescie ja tego nie slucham na
        > codzien, bo to nie moje lata hehehehe....
        >
        >
        > a tymczasem pora na jakas przekaske... np. sztrudel z jablkami... no to do
        > nastepnego razu... pozdrawiam...
        >
        >
        > bastard
        >
        > P.S. o czystosci tutejszych ulic, ogrodkow i zagrod juz nie wspomne... wszystko
        >
        > przygotowane jak na przyjazd Papieza w Polsce.. hehehehe....no i te
        > domy......grrrrrrrr

• karelia Re: TV 01.05.02, 21:17
          no nic nie ma , zywcem chca zanudzic, ale zeby az tak nic nie bylo??? Chyba
          pojde spac , a moze by na jakis fikusny chacik ? wink
      • ro-bert Re: austriacka wioska widziana polskimi oczami :) 01.05.02, 22:29

> wiec wrocilem z dluuugiej przejazdzki po tutejszej okolicy... a jako ze
        > mieszkam w totalnej dziurze (wiocha) to i moglem troche zaobserwowacsmile Jedno co
        >
        > zaskoczylo juz na poczatku... te wszystkie usmiechy i zarazem niepewne
        > spojrzenia - BO - pojawil sie ktos nowy, ktos nieznany.. ktos obcy...
        > grrrrrrr.... czulem sie z ta moja broda jak jakis bandzior smile ale juz po chwili
        >
        > bylo ok... postanowilem podjac taktyke... skoro oni patrza na mnie jak na
        > jakies "zjawisko" nadprzyrodzone, to i ja nie bede dluzny i takze zaczne sie
        > GAPIC jak wryty... i w ten sposob ktos musial pierwszy ustapic smile po tym
        > wspolnym wlepianiu slipiow w siebie przewaznie to Oni pierwsi mowil do mnie to
        > ichnie GRÖSE GOT czy jakos tak...
        >
        > a jak Oni obchodza dzis ten dzien... (przynajmniej to co moglem zaobserwowac
        > tutaj we wiosce) siedza, zra i pija piwsko na tych placach wokol Kosciolow...
        > postawili jakies drzewo majowe i teraz to oblewaja... smile no i ta deta
        > orkiestra.... ahhhhh to jest muzyka... naszczescie ja tego nie slucham na
        > codzien, bo to nie moje lata hehehehe....
        >
        >
        > a tymczasem pora na jakas przekaske... np. sztrudel z jablkami... no to do
        > nastepnego razu... pozdrawiam...
        >
        >
        > bastard
        >
        > P.S. o czystosci tutejszych ulic, ogrodkow i zagrod juz nie wspomne... wszystko
        >
        > przygotowane jak na przyjazd Papieza w Polsce.. hehehehe....no i te
        > domy......grrrrrrrr

Przestan juz sie dziwic, ze tak w Ciebie te oczy wlepiaja! Wyobraz sobie, ze ONI
        sie w Ciebie tak wpatruja w oczekiwaniu ZWYKLEGO USMIECHU aby moc sie tym samym
        odwzajemnic i serdecznie pozdrowic. Ja wiem, ze to ciezko pojac komus kto
        przyjechal wlasnie z Polski ale uwierz mi, to ONI sa normalni. Tak po prostu
        jest, ze chyba tylko juz w Polsce patrzysz na kazdego przechodnia jak na
        potencjalnego zlodzieja Twojego roweru. W normalnych krajach jest inaczej. Tu
        ludzie z zasady sa zyczliwi (pod warunkiem, ze to nie ktos z polonii) i dopiero
        na podstawie Twojego zachowania to podejscie zmienia sie albo zyczliwosc sie
        jeszcze poglebia.

ro-bert
        PS
        Gdybys za te kilka uwag mial sie znowu obrazic to pozegnaj sie prosze tym razem
        ostatecznie (strasznie nie lubie smetnych powrotow)

• Gość: student do Roberta... IP: 62.218.89.* 01.05.02, 22:37
          ...sluchaj kolego.. ja CI nie kaze czytac moich postow... a prawo do pisania
          tutaj mam nie mniejsze niz ty... wiec prosze odstosunkuj sie ode mnie raz na
          zawsze i na drugi raz jesli cos Cie boli to podpisuj sie swoim nickiem, a nie
          tak jak to zrobiles kiedys tam... probujac zachowac anonimowosc i myslac jak to
          madry Polak na obczyznie moze dowalic rodakowi w Polsce...

z wyrazami szacunku i bez kjolejnych odpowiedzi.zegnam Cie.

bastard
          • ro-bert Re: do Roberta... 01.05.02, 22:48

> ...sluchaj kolego.. ja CI nie kaze czytac moich postow... a prawo do pisania
            > tutaj mam nie mniejsze niz ty... wiec prosze odstosunkuj sie ode mnie raz na
            > zawsze i na drugi raz jesli cos Cie boli to podpisuj sie swoim nickiem, a nie
            > tak jak to zrobiles kiedys tam... probujac zachowac anonimowosc i myslac jak to
            >
            > madry Polak na obczyznie moze dowalic rodakowi w Polsce...
            >
            > z wyrazami szacunku i bez kjolejnych odpowiedzi.zegnam Cie.
            >
            > bastard

...wiec jeszcze chyba w tym wypadku ten Polak na obczyznie troche madrzejszy od
            rodaka w Polsce. Ja przynajmniej rozumiem jak ktos mnie pozdrawia i nie odbieram
            tego jak obelgi.
            Poza tym, pisz... pisz... chlopczyku! Tylko sie juz wiecej nie zegnaj, bo tu juz
            za Ciebie msze zalobne byly odprawiane, obrazony "bastardzie"

ro-bert
    • Gość: student TV POLONIA..... IP: 62.218.89.* 01.05.02, 22:27
      masz racje Karelia.... nuda potworna.. ja tutaj mam jeszcze TVN, Polsat2, TV4 i
      jakies tam inne dziadostwo.. ale nic w tej TV nie ma sad

Yabolku siedze niedaleko Salzburga... a gory - te prawdziwe - widze tylko smile....

pozdrawiam smile
    • ro-bert Re: Zebranie Klubu (8) 01.05.02, 22:33
      No moi kochani, traca to juz troche perwersja ale odpowiem sam na moj wlasny
      post (tak jak niektorzy z Was czynia to czesciej LOL):

MAM DOSYC TEGO SCROLOWANIA! ZACZYNAMY WATEK NR 9

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka