ewmag 13.11.04, 13:56 Dziewczyny, gdzie mozna kupic ladne ubrania ciazowe? Jakies nazwy sklepow, strony internetowe, itp? Sklepy z ubraniami uzywanymi? Jak to sie nazywa i jakie sa ceny? Moze jest jakies forum, gdzie mozna odkupic niepotrzebne? Z gory dzieki za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
acutecompute Re: Anglia - ubrania ciazowe 13.11.04, 16:44 ebay. tanio i ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
lucasa Re: Anglia - ubrania ciazowe 13.11.04, 22:09 H&M - tylko nie wszystkie sklepy maja dzial z ciazowymi, mi sie podobaly tez w : www.bloomingmarvellous.co.uk/ jest jeszcze www.jojomamanbebe.co.uk jest tez dzial ciazowy w Mothercare, Next ostatnio tez widzialam w Georges na West Croydon jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze, A Odpowiedz Link Zgłoś
ingass Re: Anglia - ubrania ciazowe 13.11.04, 23:16 Ja robilam zakupy w www.mothercare.co.uk, www.vertbaudet.co.uk, www.formes.com, troszke w Benettonie i bardzo lubilam tez Polski sklep www.happymum.pl! Jak mi sie teskni za brzuszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
mgna Re: Anglia - ubrania ciazowe 14.11.04, 00:28 Polecam www.isabellaoliver.com/ www.serendipity-online.com/default.asp www.funmum.com/ www.bloomingmarvellous.co.uk/ Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Re: Anglia - ubrania ciazowe 14.11.04, 12:22 Jesli potrzebne sa Ci ubrania do biura, to bardzo ladne (chociaz drogie ) ma Formes (sklepy sa w wiekszych miastach). Z tych "katalogowych", oprocz podanych powyzej, dosc ladne i praktyczne ubrania po przystepnych cenach ma katalog La Redoute www.redoute.co.uk Polecam tez spodnice i sukienki nie-ciazowe, ale krojone ze skosu (bias-cut). Sa dobre na ten klopotliwy okres, kiedy brzuszek nie miesci sie juz do zwyklych spodni i spodnic. Odpowiedz Link Zgłoś
eballieu Re: Anglia - ubrania ciazowe 14.11.04, 20:14 Formes - oni maja bardzo dobre gatunkowo ciuszki. i nie tylko do biura. Spodnie super trzymaja brzuszek i sa tak mieciutkie i wygodne, ze szkoda ze nie mozna ich cale zycie nosic. Ale dorgo. Poza tym inne sklepy, ja jeszcze bylam w Blooming MArvellous na Fulham Road - bardziej przystepne ceny, spokojnie, maly sklepik, milo, czysto i ubrania nie walaja sie na podlaodze jak w H&M. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ewmag Re: Anglia - ubrania ciazowe 15.11.04, 13:59 Dzieki, jak by Wam sie jeszcze cos przypomnialo to napiszcie, a moze ktoras z Was ma w szafie niepotrzebne ubrania? Odpowiedz Link Zgłoś
ewunia_uk Re: Anglia - ubrania ciazowe 15.11.04, 22:55 eballieu napisała: > Formes - oni maja bardzo dobre gatunkowo ciuszki. i nie tylko do biura. Oczywiscie, ze nie tylko. Ale jesli chodzi o "workwear" to maja najlepsze wzornictwo chyba ze wszystkich producentow. Jeszcze mi sie przypomnialo, jesli chodzi o uzywane ubrania, to warto zajrzec do Budget Bumps: www.budget-bumps.co.uk/acatalog/index.html Jest to "firma" prowadzona przez jedna, pelna zapalu, mame, i wg. mnie swietny pomysl. Sama od niej pare rzeczy kupilam, kiedy bylam w ciazy, a potem odsprzedalam z powrotem! Odpowiedz Link Zgłoś
m_anee Re: Anglia - ubrania ciazowe 15.11.04, 14:03 wiesz, ze prawie w kazdym sklepie sa ubrania ciazowe, Odpowiedz Link Zgłoś
eballieu Nowy sklep! 28.02.05, 08:06 W centrum handlowym Bluewater (jak dojechac sprawdzic na stronie centrum Bluewater) jest nowy sklep firmy belgijskiej Cache - Cache z ubraniami dla kobiet w ciazy. Kolekcja na wiosne - lato: wedlug mnie najlepsza jaka dotychczas widzialam. Sa nieco tansi niz francuski Formes, a mam wrazenie ze tekstylia z ktorych szyja sa lepszego gatunku. Wzornictwo powalilo mnie na nogi. Styl: do biura, na ulice, sportowej elegancji duzo i ciuchow na czas wolny. Polecam. Nastepna ciaze chce na sezon lato Odpowiedz Link Zgłoś