Dodaj do ulubionych

Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo?

IP: *.netcom.ca 18.05.02, 00:43
Sympatie, zal czy po prostu agresje jak na prawdziwego katolika przystoi?
Obserwuj wątek
    • mufka Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 01:42
      Gość portalu: Boczek napisał(a):

> Sympatie, zal czy po prostu agresje jak na prawdziwego katolika przystoi?

Mieszkam w kraju, gdzie widac ich na kazdym kroku (m.in. moj fryzjer), co
      ktorys dzien siedze kolo nich w metrze (lesbijki, geje) pare dni temu w
      restauracji siedzialo dwoch kolo nas, na przeciwko siebie, kulturalni, zadbani,
      dlaczego wogole mialabym jakos reagowac, przeciez nie robia nic zlego.
      Traktuje ich tak, jak sama bym chciala byc traktowana przez innych, zadnego zalu
      zadnej agresji. Raczej podziw, ze walcza o swoje i sie nieukrywaja, jedyne
      zastrzezenie moje to adopcja.
      Swoja droga nie wiedzialam, ze jak na PRAWDZIWEGO KATOLIKA PRZYSTOI wogole mozna
      czuc w stosunku do blizniego agresje....no prosze, cos sie musialo zmienic, a
      mnie nie bylosad(((
      "Agresywnie" powinni sie wszyscy zachowywac na widok rozboju, gwaltu itp zdarzen,
      a tym czasem nagle wiekszosc jest zadziwiajaco obojetna.
      Ktos juz powiedzial, ze swiat sie wywrocil do gory nogami...
      • cornio Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 01:44
        mufka napisał(a):

> Gość portalu: Boczek napisał(a):
        >
        > > Sympatie, zal czy po prostu agresje jak na prawdziwego katolika przystoi?
        >
        > Mieszkam w kraju, gdzie widac ich na kazdym kroku (m.in. moj fryzjer), co
        > ktorys dzien siedze kolo nich w metrze (lesbijki, geje) pare dni temu w
        > restauracji siedzialo dwoch kolo nas, na przeciwko siebie, kulturalni, zadbani,
        >
        > dlaczego wogole mialabym jakos reagowac, przeciez nie robia nic zlego.
        > Traktuje ich tak, jak sama bym chciala byc traktowana przez innych, zadnego zal
        > u
        > zadnej agresji. Raczej podziw, ze walcza o swoje i sie nieukrywaja, jedyne
        > zastrzezenie moje to adopcja.
        > Swoja droga nie wiedzialam, ze jak na PRAWDZIWEGO KATOLIKA PRZYSTOI wogole mozn
        > a
        > czuc w stosunku do blizniego agresje....no prosze, cos sie musialo zmienic, a
        > mnie nie bylosad(((
        > "Agresywnie" powinni sie wszyscy zachowywac na widok rozboju, gwaltu itp zdarze
        > n,
        > a tym czasem nagle wiekszosc jest zadziwiajaco obojetna.
        > Ktos juz powiedzial, ze swiat sie wywrocil do gory nogami...

ale glupia cipa jestes-skandynawsko stuknieta.
        • Gość: student CORNIO TY C.W.E.L.U !!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.05.02, 01:48
          CORNIO sam/a jestes cipa !!!!

MUFKA popieram Twoja wypowiedz...!

bastard
          • cornio Re: CORNIO TY C.W.E.L.U !!! 18.05.02, 02:08
            Gość portalu: student napisał(a):

> CORNIO sam/a jestes cipa !!!!
            >
            >
            > MUFKA popieram Twoja wypowiedz...!
            >
            > bastard

student spokojnie ,nie jest tak zle.
          • mufka Re: STUDENT!!! 18.05.02, 02:11

> MUFKA popieram Twoja wypowiedz...!

dzieki STUDENT,
            mam gdzies co mysla o mnie ludzie (chyba presadzilam z okresleniem)
            majacy problemy ze soba, jak mozna latwo zauwazyc w innych watkach -olewam
            ich tak samo jak to, co do mnie pisza. Dlatego tez nikt mnie nie sprowokuje do
            bezsensownej pyskowki i obrzucania blotem, to kazdy potrafi......
            Pozdrawiam, M

>

• Gość: mysz Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.ab.hsia.telus.net 18.05.02, 01:47
        Przyznam szczerze, ze troche mnie zemdlilo widzac lizace sie lesbijki w metrze.
      • Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.fastres.net 18.05.02, 01:52
        Problem w tym ze sa wulgarni.
        Niestety jestem w ich typie i gdy jeszcze nie mialem
        samochodu to czesto ladowalem w komisarjacie za pobicie.
        Nigdy bym nie pozwolil sobie macac laske w autobusie.
        Gdy sa spokojni to mozna nawet porozmawiac(znam paru)
        Ale przewaznie to newrotycy i egoisci.
    • Gość: aniutek Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.05.02, 01:58
      Boczek- czy ty sobie jaja czlowieku robisz?? chcesz koniecznie wyciagnac z Polakow caly
      brod, brak tolerancji, zasciankowosc etc
      jakis czas temu byl tu temat o czarnej nazeczonejż pamietasz ten sciek??...... zlituj sie

• Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.fastres.net 18.05.02, 02:04
        Gość portalu: aniutek napisał(a):

> Boczek- czy ty sobie jaja czlowieku robisz?? chcesz koniecznie wyciagnac z Pola
        > kow caly
        > brod, brak tolerancji, zasciankowosc etc
        > jakis czas temu byl tu temat o czarnej nazeczonejż pamietasz ten sciek??......
        > zlituj sie
        >
        >
        >Aniutek,wybacz,ale zasciankowosc to nie znaczy polozyc sie na torach
        by cie pociag przejechal.
        • Gość: aniutek Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.05.02, 02:06
          Gość portalu: tato napisał(a):

> Gość portalu: aniutek napisał(a):
          >
          > > Boczek- czy ty sobie jaja czlowieku robisz?? chcesz koniecznie wyciagnac z
          > Pola
          > > kow caly
          > > brod, brak tolerancji, zasciankowosc etc
          > > jakis czas temu byl tu temat o czarnej nazeczonejż pamietasz ten sciek??..
          > ....
          > > zlituj sie
          > >
          > >
          > >Aniutek,wybacz,ale zasciankowosc to nie znaczy polozyc sie na torach
          > by cie pociag przejechal.

wybaczam
          • Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.fastres.net 18.05.02, 02:12
            Gość portalu: aniutek napisał(a):

> Gość portalu: tato napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: aniutek napisał(a):
            > >
            > > > Boczek- czy ty sobie jaja czlowieku robisz?? chcesz koniecznie wyciag
            > nac z
            > > Pola
            > > > kow caly
            > > > brod, brak tolerancji, zasciankowosc etc
            > > > jakis czas temu byl tu temat o czarnej nazeczonejż pamietasz ten scie
            > k??..
            > > ....
            > > > zlituj sie
            > > >
            > > >
            > > >Aniutek,wybacz,ale zasciankowosc to nie znaczy polozyc sie na torach
            > > by cie pociag przejechal.
            >
            > wybaczam

>dzieki
            • Gość: student OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.05.02, 10:46
              ... co tak bardzo przyciaga homoseksualistow ? smile

pozdr.

bastard
              • Gość: tato Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... IP: *.fastres.net 18.05.02, 10:56

> ... co tak bardzo przyciaga homoseksualistow ? smile
                >
                > pozdr.
                >
                > bastard

>Czesc student,pobudka i kogo widze?
                >We Wloszech zaczynalem jako manekin(fotomodel)
                >Troche dbam o siebie.
                >No moze teraz to nie to,ale........
                >Jak jestes na zachodzie to lapiesz sie roznych prac by zaczac.
                >Czy jestes zbulwersowany?
                • _szwedka Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... 18.05.02, 10:59
                  No to kiedy zobaczymy fotke? Ocenimy, obadamy, obgadamy...hehehe
                  • Gość: tato Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... IP: *.fastres.net 18.05.02, 11:05
                    _szwedka napisał(a):

> No to kiedy zobaczymy fotke? Ocenimy, obadamy, obgadamy...hehehe

>Po pierwsze to strzele sobie kawke,spalem cztery godziny.
                    >Po drugie to foto ala negliz to do dzisiaj brak(Szwedka).
                    • student_inzynier Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... 18.05.02, 11:33
                      achhhhhhhhhhh FOTO MODEL smile A ja juz myslalem o czyms zupelnie innym.. tak sie
                      sklada, ze w swoim gronie mam kilku znajomych z tego srodowiska, ktorym
                      podobaja sie Panowie w podeszlym wieku z lekka nadwaga - wiesz takie "MiSIE"..
                      no ale mniejsza z tym...

No jesli byles we Wloszech to pewnie dbales o Siebie.. zatem gratuluje
                      samozaparcia.. ja jestem len w tych sprawach... a brzucha przybywa z kazdym
                      rokiem o pare kilo..

co nie zmienia faktu, ze u dziewczyn nie narzekam na powodzenie smile

pozdrawiam ze slonecznego, ale zimnego jak Szwecja, Cieszyna smile))))))))))
                      • Gość: tato Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... IP: *.fastres.net 18.05.02, 11:41
                        student_inzynier napisał(a):

> achhhhhhhhhhh FOTO MODEL smile A ja juz myslalem o czyms zupelnie innym.. tak sie
                        > sklada, ze w swoim gronie mam kilku znajomych z tego srodowiska, ktorym
                        > podobaja sie Panowie w podeszlym wieku z lekka nadwaga - wiesz takie "MiSIE"..
                        > no ale mniejsza z tym...
                        >
                        > No jesli byles we Wloszech to pewnie dbales o Siebie.. zatem gratuluje
                        > samozaparcia.. ja jestem len w tych sprawach... a brzucha przybywa z kazdym
                        > rokiem o pare kilo..
                        >
                        > co nie zmienia faktu, ze u dziewczyn nie narzekam na powodzenie smile
                        >
                        > pozdrawiam ze slonecznego, ale zimnego jak Szwecja, Cieszyna smile))))))))))

>Panowie w podeszlym wieku?
                        >Zeby ci....................................................
                        >Jestem lekko po trzydziestce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        >Student ja cie zabije!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        >To gdzie ty mieszkasz......................................
                        • _szwedka Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... 18.05.02, 11:47
                          No widzisz tato, Ty lekko po 30-ce a fotki nie chcesz podac... Co ja mam
                          powiedziec gdy mnie blisko byc babcia? Ze mnie obrobia jak Aniutka albo Renke?
                          • Gość: tato Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... IP: *.fastres.net 18.05.02, 12:00
                            _szwedka napisał(a):

> No widzisz tato, Ty lekko po 30-ce a fotki nie chcesz podac... Co ja mam
                            > powiedziec gdy mnie blisko byc babcia? Ze mnie obrobia jak Aniutka albo Renke?

>Szwedka,za tyle jobcow ktore tu napisalem
                            niejeden by sie ucieszyl moja fotka.Moze kiedys.
                            • student_inzynier Re: OJCIEC, co Ty mozesz miec w Sobie... 18.05.02, 12:51
                              a to zwracam honor smile ale "TATO" kojarzy mi sie od razu z przynajmniej 40
                              letnim mezczyzna smile hehehe....

Swoja droga... jako, ze jestes fachowiec w tych sprawach to zobacz na Twarze
                              Forum .. moze akurat i moje lico bedzie sie nadawac do tych spraw smile

pozdrawiam z CIESZYNA smile
    • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 14:07
      Nic nie czuje - a powinnam cos do nich czuc? Sorki, heteroseksualna jestem.

Skoro jestesmy przy tym temacie, od kilku tygodni mam nowa szefowa, ktora jest
      lesbijka. Bardzo fajna kobita, znacznie bardziej nadajaca sie do roli managera
      niz poprzedni szef, niezorganizowany, chaotyczny, heteroseksualny z dysgrafia!

Luiza-w-Ogrodzie
      • student_inzynier Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 14:21
        a czy Ona to miala na czole wypisane, ze jest lesbijka, czy to na zachodzie
        zwyczaj, ze przychodzisz do pracy i mowisz wszystkim do okola - Jestem gejem,
        Jestem lesbijka...

Wlasnie, jak to wyglada ? Jestem tego ciekaw..

pozdrawiam
        • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 14:28

> a czy Ona to miala na czole wypisane, ze jest lesbijka, czy to na zachodzie
          > zwyczaj, ze przychodzisz do pracy i mowisz wszystkim do okola - Jestem gejem,
          > Jestem lesbijka...
          >
          > Wlasnie, jak to wyglada ? Jestem tego ciekaw..

Adasiu, ciekawosc pierwszy stopien do piekla... ale nie bede Ciebei trzymac w
          zawieszeniu, czytaj dalej:

Moja szefowa to duza baba, zawsze starannie umalowana (ale nic na czole nie ma
          napisane wink, troche meska w zachowaniach, rubasznych manierach. Jak masz troche
          doswiadczenia w kontaktach z osobami homoseksualnymi to wyczuwasz aure. Dla
          niedomyslnych ma na biurku zdjecie swojej partnerki, tak, jak inni maja zdjecia
          zon, mezow, dzieci, narzeczonych itp. I tyle. W rozmowie nikt z nia nie porusza
          tematu orientacji seksualnej, natomiast opowiadajac o codziennych zdarzeniach
          swobodnie wtraca sie imie jej partnerki (np. "mozesz mi podac przepis na to
          ciasto, ktore w weekend Tobie upiekla Zuzia?"

Pytaj dalej, inzynierze...

Luiza-w-Ogrodzie
          • student_inzynier Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 14:35
            hehehe no tak trudno bylo by sie nie domyslec...

Ja mam do czynienia.... z takimi osobami, jednak to zupelnie inni ludzie ot
            tych, ktorych mozna zobaczyc w TV czy gdzie w gazecie.. przede wszystkim nie sa
            to przegiete CIOTY !!!

nie zmanierowane, po prostu zupelnie normalnie wygladajacy czlowiek, ktory w
            zaden sposob nie przejawia swojej orientacji seksualnej.. dla obcej osoby bylby
            to kolejny heteryk sposrod milionow takowych...

moze dlatego jestem w stosunku do nich tak bardzo dobrze nastawiony...

FAKT! przegiete ciotki mnie draznia, ale na cale szczescie z nimi nie mam nic
            wspolnego... a i takie osoby raczej trzymaja sie w swoim towarzystwie smile

W Polsce niestety to nadal dla wielu osob "CHOROBA" czego dowody widac w TV,
            kiedy to 50-60-70 letnie babcie i dziadkowie nie maja zielonego pojecia o tych
            ludziach i wygaduja glupstwa...

ok ide dalej sprzatac.. papapa i dzieki za odpowiedz smile
            • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 14:38
              Cieszy mnie ze masz takie normalne podejscie. Z niewiadomych powodow mezczyzni
              o wiele ostrzej reaguja na homoseksualistow i lesbijki, niz kobiety, bylo
              przyjemnie spotkac normalnego "heteryka" (czy wersja zenska tego slowa
              brzmi "hetera"?).

Pozdrowki heteryczne
              Luiza-w-ogrodzie

• cornio Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 17:58

> hehehe no tak trudno bylo by sie nie domyslec...
              >
              > Ja mam do czynienia.... z takimi osobami, jednak to zupelnie inni ludzie ot
              > tych, ktorych mozna zobaczyc w TV czy gdzie w gazecie.. przede wszystkim nie sa
              >
              > to przegiete CIOTY !!!
              >
              > nie zmanierowane, po prostu zupelnie normalnie wygladajacy czlowiek, ktory w
              > zaden sposob nie przejawia swojej orientacji seksualnej.. dla obcej osoby bylby
              >
              > to kolejny heteryk sposrod milionow takowych...
              >
              > moze dlatego jestem w stosunku do nich tak bardzo dobrze nastawiony...
              >
              > FAKT! przegiete ciotki mnie draznia, ale na cale szczescie z nimi nie mam nic
              > wspolnego... a i takie osoby raczej trzymaja sie w swoim towarzystwie smile
              >
              > W Polsce niestety to nadal dla wielu osob "CHOROBA" czego dowody widac w TV,
              > kiedy to 50-60-70 letnie babcie i dziadkowie nie maja zielonego pojecia o tych
              > ludziach i wygaduja glupstwa...
              >
              > ok ide dalej sprzatac.. papapa i dzieki za odpowiedz smile

Co ty nie powiesz panie swiezo upieczony inzynierku-50 letni dziadusie i
              babcie,nie maja pojecia o lesbach i pedalach? A kto to wynalazl, wy mlodzi czy my
              starzy smile)
      • Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.fastres.net 18.05.02, 14:24
        luiza-w-ogrodzie napisał(a):

> Nic nie czuje - a powinnam cos do nich czuc? Sorki, heteroseksualna jestem.
        >
        > Skoro jestesmy przy tym temacie, od kilku tygodni mam nowa szefowa, ktora jest
        > lesbijka. Bardzo fajna kobita, znacznie bardziej nadajaca sie do roli managera
        > niz poprzedni szef, niezorganizowany, chaotyczny, heteroseksualny z dysgrafia!
        >
        > Luiza-w-Ogrodzie

>O,Luiza.......
        >Co ten szef,a.......
        >Ty hetero,co?...........O boze,nie!

• luiza-w-ogrodzie Re: Szefowa lesbijka: do taty 18.05.02, 14:34
          > >O,Luiza.......
          > >Co ten szef,a.......
          > >Ty hetero,co?...........O boze,nie!

Ten szef po prostu nie nadawal sie na szefa, niezaleznie od tego, czy jest
          mezczyzna czy kobieta, hetero- czy homoseksualny. Ma zone, dzieci, i niewiele
          umiejetnosci w zarzadzaniu ludzmi. Natomiast moja szefowa ma takie umiejetnosci,
          a to czy obiady gotuje dla niej kobieta, czy mezczyzna, to mnie nie obchodzi tak
          dlugo, jak nie mam z tego powodu stresu w pracy.

Jesli pytasz o mnie to jestem zdecydowanie heteroseksualna, ale zaczynam sie
          zastanawiac, czy nie sprobowac... no wiesz, tej drugiej opcji. W koncu w imie
          czego mam sobie zawezac poletko doswiadczalne? Mieszkam w Australii, tutejsza
          atmosfera zacheca do eksperymentow!

Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: Boczek Luizo, czy zawsze nienawidzilas mezczyzn? IP: *.netcom.ca 18.05.02, 14:41
            • luiza-w-ogrodzie Re: Luizo, czy zawsze nienawidzilas mezczyzn? 18.05.02, 14:57
              Glupich - zawsze!

Luiza-w-Ogrodzie
          • Gość: alka Re:DO L-W-O IP: *.tele2.pl 20.05.02, 17:30

> > >O,Luiza.......
            > > >Co ten szef,a.......
            > > >Ty hetero,co?...........O boze,nie!
            >
            > Ten szef po prostu nie nadawal sie na szefa, niezaleznie od tego, czy jest
            > mezczyzna czy kobieta, hetero- czy homoseksualny. Ma zone, dzieci, i niewiele
            > umiejetnosci w zarzadzaniu ludzmi. Natomiast moja szefowa ma takie umiejetnosci
            > ,
            > a to czy obiady gotuje dla niej kobieta, czy mezczyzna, to mnie nie obchodzi ta
            > k
            > dlugo, jak nie mam z tego powodu stresu w pracy.
            >
            > Jesli pytasz o mnie to jestem zdecydowanie heteroseksualna, ale zaczynam sie
            > zastanawiac, czy nie sprobowac... no wiesz, tej drugiej opcji. W koncu w imie
            > czego mam sobie zawezac poletko doswiadczalne? Mieszkam w Australii, tutejsza
            > atmosfera zacheca do eksperymentow!
            >
            > Luiza-w-Ogrodzie
            >ALE PIERDOLISZ GLUPIZNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!JESTES TAK SAMO PIERDOLNIETA I
            PRETENSJONALNA JAK TWOJ NICK!!!!!EKSPERYMENTOW SIE ZACHCIEWA CO POKEMONIE
            ZAJEBANY!ZA TAKI TEKST TO BYM CI WPIEROLILA Z PRZYJEMNOSCIA.A DO TWOJEj
            WIADOMOSCI PEDALY I LESBY NIENAWIDZA BISEKSOW BO UWAZAJA ICH ZA ZDRAJCOW A CO DO
            PEDALOW TO UBIERANIE TEGO W LADNE SLOWKA NIE ZMIENIA FAKTU ZE TO I TAK SPROWADZA
            SIE DO WALENIA W DUPE ZEBY ZACYTOWAC BOY GEORGEa Z WYWIADU DLA Q MAGAZINE

• Gość: Boczek Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.netcom.ca 18.05.02, 14:36
        luiza-w-ogrodzie napisa?(a):

> Skoro jestesmy przy tym temacie, od kilku tygodni mam nowa szefowa,
        > ktora jest lesbijka. Bardzo fajna kobita

Poprzednio donosilas o koledze stewardzie, teraz o szefowej gejce ... co sie
        z Toba dzieje? Pomysl o dziecku, Luizo! Czy Ty chociaz jestes katoliczka?
        • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo-do Boczka 18.05.02, 14:41
          Boczek, czemu sie dziwisz, ze mam znajomych homo? Statystycznie jest ich 5% w
          populacji europejskiej, wiec co 20 czlowiek, ktorego spotykasz to
          homoseksualista. W Australii nikt sie nie dziwi tym statystykom, czemu ty sie
          dziwisz? Chyba jestes katolikiem?

Co do tego maja dzieci?

Luiza-w-Ogrodzie
        • Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.fastres.net 18.05.02, 14:41

> luiza-w-ogrodzie napisa?(a):
          >
          > > Skoro jestesmy przy tym temacie, od kilku tygodni mam nowa szefowa,
          > > ktora jest lesbijka. Bardzo fajna kobita
          >
          > Poprzednio donosilas o koledze stewardzie, teraz o szefowej gejce ... co sie
          > z Toba dzieje? Pomysl o dziecku, Luizo! Czy Ty chociaz jestes katoliczka?

>Boczek,jezeli chodzi o Luize,to ruda.
          >Wszystkie rude sa dziwne.

• luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz ruda? 18.05.02, 14:59

> >Boczek,jezeli chodzi o Luize,to ruda.
            > >Wszystkie rude sa dziwne.

Taa, ruda to narzedzie szatana, wiem, wiem. Tato, jakie szczescie dla mnie ze
            stosy juz niemodne...

Przedstawicielka rudej mniejszosci fryzjerskiej
            Luiza-w-Ogrodzie

• student_inzynier Re: Co czujesz gdy widzisz ruda? 18.05.02, 15:01
              grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oto moja odpowiedz smile

akurat mam do czynienia z kims kto jest rudy/a smilehehehe... nie mam zadnych
              zastrzezen...

bastard
              • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz ruda? 18.05.02, 15:10
                hmmmmmmmm
                chyba potracilam czuly punkt inzyniera

Luiz-w-Ogrodzie
              • Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz ruda? IP: *.fastres.net 18.05.02, 15:14

> grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
                >
                > oto moja odpowiedz smile
                >
                > akurat mam do czynienia z kims kto jest rudy/a smilehehehe... nie mam zadnych
                > zastrzezen...
                >
                > bastard

>Student I.
                >Ty chyba dlugo nie wychodziles z domu i teraz
                chcesz to nadrobic.
                Widzisz,pewne osoby maja kompleksy.
                Dlatego generalizuje sie grupe.
                >Dopie po pewnym czsie mozna stwierdzic czy "osoba"
                jest wyjatkiem czy nie.
                >Moze jest to "Zasciankowosc" ale skuteczne.
    • Gość: theend Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 15:12
      taki czasy,ze faceci musza sie przedstawiac..gej lub nie-gej...w dodatku nie
      geje czesto nie ufaja innym nie-gayom,ze ci nimi sa naprawde..a geje sie coraz
      bardziej panosza ..a jak ktos im przywali to placza na swoje kalectwo i walcza
      o poprawnosc polityczna..
      a dlaczego mezczyzni przywalaja pedalom?
      po pierwsze zdarza sie, ze sa nachalnie zaczepiani
      po drugie w oficjalnych miejscach dzisiejsza pie.. etykieta kaze dobrze o
      pedalach mowic
      po trzecie..nie mozna byc romantycznym ani przez moment..bo podejrzenia blisko..
      po czwarte ..nie mozna na luzie pojsc do fryzjera..choc na szczescie mozna
      znalezc zaklady gdzie obcinaja tylko dlugonogie pieknosci w miniowach..ale nie
      chodzi przeciez o to by sie u fryzjera czuc sie jak w burdelu..(kupilem
      maszynke ostatnio..co jest zenujace)..
      po piate ..trzeba uwazac na stroj..najpierw sprawdzic mode, a potem kupowac
      ciuchy..
      po szoste..kobiety przyjaznia sie z pedalami podczas gdy z normalnymi chca
      tylko czegos z gola odmiennego ..co powoduje ,ze jako mezczyzni czujemy sie jak
      blondynki.. wielu ludzi okresla wyglad..i czasem sliczny osiemnastolatek
      odkrywa swiat w ktorym sliczne kobiety chca sie z nim przyjaznic..a oblesni dla
      tegoz osiemnastolatka pedalowie chca z nim chodzic do lozka..

to prowadzi do wzrostu paranoji u normalnych facetow..ktorzy muszac udowadniac
      w tym chorym swiecie o wiele wiecej bzdur.. zaczynaja nienawidzic odmiencow..
      a juz bi-seksualny to dla mnie kompletna klapa..obserwuje on twoja dupe..w
      kazdym sensie..
      • Gość: Boczek Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.netcom.ca 18.05.02, 15:15
        Tak mowil moj ksiadz na religii. Zreszta zawsze mialem trojke, bo chcial
        mi w zakrystii dawac korepetycji. Teraz jest juz inaczej ... Teraz Polska!
        • Gość: theend Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 15:23

> Tak mowil moj ksiadz na religii. Zreszta zawsze mialem trojke, bo chcial
          > mi w zakrystii dawac korepetycji. Teraz jest juz inaczej ... Teraz Polska!

teraz udawnie bekon!..chcialbym bardzo zeby tak mowili na religii..
      • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo- do theend? 18.05.02, 15:17
        Brr, straszny jest ten swiat dla Was, mezczyzn...

Luiza-w-Ogrodzie
        • Gość: marcee Re: Co czujesz gdy widzisz homo- do theend? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:23
          ))))))))

dokładnie
          • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo - do marcee 18.05.02, 15:30
            Az sie serce kraje jak sie patrzy na te meskie, przesladowane, pozalowania godne
            biedactwa.

Luiza-w-Ogrodzie
            • Gość: marcee Luiza IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:36
              ))))))

Oj biedactwa, biedactwa ci nasi panowie.
              A to pedal chce im dac klapsa w dupkę. A to objąc i popatrzec w gwiazdy. A to
              podyskutować o trendach w sztuce poznego gotyku. A jeszcze trzeba uwazac co my
              kobiety myslimy o tym wszystkim ...jak to widzimy

))))))))
              • luiza-w-ogrodzie Re: Luiza <> marcee 18.05.02, 15:50
                Gość portalu: marcee napisał(a):

> ))))))
                >
                > Oj biedactwa, biedactwa ci nasi panowie.
                > A to pedal chce im dac klapsa w dupkę. A to objąc i popatrzec w gwiazdy. A to
                > podyskutować o trendach w sztuce poznego gotyku. A jeszcze trzeba uwazac co my
                > kobiety myslimy o tym wszystkim ...jak to widzimy

marcee, ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: theend Re: Co czujesz gdy widzisz homo - do marcee IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 15:39

> Az sie serce kraje jak sie patrzy na te meskie, przesladowane, pozalowania godn
              > e
              > biedactwa.
              >
              > Luiza-w-Ogrodzie

pani..gdzies tu wyczytalem jest podobno sliczna..zamiast przyjaznic sie z
              pedalami jak rozkazuje dzisiejsza moda..moglaby sprobowac pani przyjaznic sie z
              mezczyznami..problem jest jednak w druga strone takze..mezczyzni kiedy spotykaja
              sliczna pusta kobiete..wcale nie chca sie z nia przyjaznic...
              • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo - do theend 18.05.02, 15:56
                Gość portalu: theend napisał(a):

> pani..gdzies tu wyczytalem jest podobno sliczna..zamiast przyjaznic sie z
                > pedalami jak rozkazuje dzisiejsza moda..moglaby sprobowac pani przyjaznic sie z
                >
                > mezczyznami..problem jest jednak w druga strone takze..mezczyzni kiedy spotykaj
                > a
                > sliczna pusta kobiete..wcale nie chca sie z nia przyjaznic...

szanowny panie Koncowy!
                wyjasniam ze nie jestem "sliczna" w potocznym sensie, chyba, ze ktos tak
                definiuje heteroseksualne kobiety z postura plywaczki i ciemnoruda czupryna (to
                tak zeby nie bylo niedomowien)

Nie wiedzialam, ze jest moda na przyjaznie z homoseksualistami? gdzie?!
                Statystycznie mam wiecej mozliwosci zaprzyjaznic sie z hetero co z upodobaniem
                robie. Nie ma to jak uscisk poteznych (meskich) ramion, szorstki policzek i
                (meskie) oczy palace zadza! Tu spuszczam zaslone milczenia.

Pozdrawiam nieomalze spod prysznica
                Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: theend Re: Co czujesz gdy widzisz homo - do theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 16:39

> szanowny panie Koncowy!
                  > wyjasniam ze nie jestem "sliczna" w potocznym sensie, chyba, ze ktos tak
                  > definiuje heteroseksualne kobiety z postura plywaczki i ciemnoruda czupryna (to
                  >
                  > tak zeby nie bylo niedomowien)

sprawdze to zdjecie..ale po pani rence i pani baloo odechcialo mi sie zdjec..

>
                  > Nie wiedzialam, ze jest moda na przyjaznie z homoseksualistami? gdzie?!

nie znam sie na modzie..kreuja ja podobno sami zainteresowani..

> Statystycznie mam wiecej mozliwosci zaprzyjaznic sie z hetero co z upodobaniem
                  > robie. Nie ma to jak uscisk poteznych (meskich) ramion, szorstki policzek i
                  > (meskie) oczy palace zadza! Tu spuszczam zaslone milczenia.

ma pani na mysli tzw. przyjaznie seksualne?
                  >
                  > Pozdrawiam nieomalze spod prysznica
                  > Luiza-w-Ogrodzie

kilku..pewnie kilkunastu cos takiego moze i podnieca..musze sprawdzic zdjecie..
                  • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo - do theend 19.05.02, 09:15
                    he, he, he, jeszcze jeden dowod, ze mezczyzni sa wzrokowcami (z czego
                    bezwstydnie korzystam).

Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: marcee theend IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:59
                Bo mezczyzni jak widza sliczna i inteligentna kobiete a na dodatek pewna swego
                zdania o okreslonym swiatopogladzie to coz...jakby wiedzme widzieli

I najchetniej by ja na stos posłali. A pzredtem sprawdzili czy aby rzucona do
                wody nie tonie.

Oj jak dobrze że mamy 21 wiek bo Luiza w Ogrodzie może sobie mowic publicznie
                co chce i wygladac przy tym pieknie.

A podobno Piekno jest pzryrzeczeniem Szzcęscia. tak tylko mie sie skojarzylo
                barokowe podejscie do Piekna i Szzcescia.
                • Gość: theend Re: theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 16:31

> Bo mezczyzni jak widza sliczna i inteligentna kobiete a na dodatek pewna swego
                  > zdania o okreslonym swiatopogladzie to coz...jakby wiedzme widzieli

takich kobiet jest bardzo malo...o taka kobiete trzeba walczyc..a kiedy
                  szczesliwe uda sie ja zdobyc..trzeba walczyc dalej kazdego dnia..nie wszyscy ida
                  na latwizne..tylko wszyscy wczesniej czy pozniej maja dosc..i zaczynaja tesknic
                  do prostoty ..

>
                  > I najchetniej by ja na stos posłali. A pzredtem sprawdzili czy aby rzucona do
                  > wody nie tonie.

slyszalem tez cos o zamykaniu w klatkach zazdrosci..

>
                  > Oj jak dobrze że mamy 21 wiek bo Luiza w Ogrodzie może sobie mowic publicznie
                  > co chce i wygladac przy tym pieknie.
                  >

..przynajmniej tutaj bo w zyciu bywa inaczej

> A podobno Piekno jest pzryrzeczeniem Szzcęscia. tak tylko mie sie skojarzylo
                  > barokowe podejscie do Piekna i Szzcescia.

piekno jest przyrzeczeniem szczescia...jezeli chodzi o seks..rowniez ten w
                  wydaniu barakowym..
                  • Gość: marcee Re: theend IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 16:35
                    a o seksie w barakach to pewnie wiesz zwlasnego bogatego doswiadzcenia?
                    • Gość: theend Re: theend IP: *.nas.onetel.net.uk 18.05.02, 16:44

> a o seksie w barakach to pewnie wiesz zwlasnego bogatego doswiadzcenia?

jezeli zabolalo ..
                      przepraszam..
                • luiza-w-ogrodzie Zwiazek Piekna ze Szczesciem 19.05.02, 09:22
                  marcee, znawczyni Baroku, ty chyba slyszysz, jak ja mysle!

Co do oskarzenia o czarownictwo, nie mialabym szans... proby wody bym nie
                  przeszla, bo sie jak najbardziej na wodzie unosze, wiec czekalby mnie stos. To
                  juz wole zyc w 21 wieku.

Zwiazek Piekna ze Szczesciem... hmmmm, kazdy ma wlasna definicje Piekna i
                  Szczescia tez, choc media serwuja nam standartowy plakacik Pieknosci, zas
                  osiagniecie tegoz idealu ma obowiazkowo gwarantowac Szczescie. Brr. Nie mieszcze
                  sie w tym kanonie podobnie jak 99.99% ludzi, ale to nie oznacza ze nie mozemy byc
                  szczesliwi.

Pozdrawiam z optymizmam
                  Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.fastres.net 18.05.02, 15:18
        Czesc theend,uwazaj na Boczka bo jest nachalnie zmienny.
        • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo- do taty 18.05.02, 15:32

> Czesc theend,uwazaj na Boczka bo jest nachalnie zmienny.

A w ktora strone?
          Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo- do taty IP: *.fastres.net 18.05.02, 15:37

>
            > > Czesc theend,uwazaj na Boczka bo jest nachalnie zmienny.
            >
            > A w ktora strone?
            > Luiza-w-Ogrodzie
            >

>Luiza,wysle ci pol litra tylko idz juz spac.
            >Obiecuje.
            • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo- do taty 18.05.02, 15:44

> >Luiza,wysle ci pol litra tylko idz juz spac.
              > >Obiecuje.

tato, jako business analyst lubie wiedziec jaki jest kierunek zmiany, stad moje
              pytanie o Boczka. Takie zboczenie zawodowe wink

Za oferte pol litra dziekuje, doceniam, ale niestety nie pijam.

Spac zaraz i tak pojde, bo rano trzeba sie zdzwonic z USA (sa 7-9 godzin do
              przodu, skubani) a potem pojsc na basen. Ide wziac prysznic, potem popatrze
              jeszcze przez chwilke co sie tu dzieje, nie omieszkajac sie pozegnac

Pozdrawiam zimowo
              Luiza-w-Ogrodzie
              • Gość: tato Re: Co czujesz gdy widzisz homo- do taty IP: *.fastres.net 18.05.02, 15:56

>
                > > >Luiza,wysle ci pol litra tylko idz juz spac.
                > > >Obiecuje.
                >
                >
                > tato, jako business analyst lubie wiedziec jaki jest kierunek zmiany, stad moje
                >
                > pytanie o Boczka. Takie zboczenie zawodowe wink
                >
                > Za oferte pol litra dziekuje, doceniam, ale niestety nie pijam.
                >
                > Spac zaraz i tak pojde, bo rano trzeba sie zdzwonic z USA (sa 7-9 godzin do
                > przodu, skubani) a potem pojsc na basen. Ide wziac prysznic, potem popatrze
                > jeszcze przez chwilke co sie tu dzieje, nie omieszkajac sie pozegnac
                >
                > Pozdrawiam zimowo
                > Luiza-w-Ogrodzie

>Luiza,krotki kaszelek,
                interesuje mnie koniunktura(Lub jej brak) rynku "internet satelite"w USA\AU,
                Jak by co......................................................?
                • luiza-w-ogrodzie Re: koniunktura rynku "internet satellite" do taty 19.05.02, 09:14

> >Luiza,krotki kaszelek,
                  > interesuje mnie koniunktura(Lub jej brak) rynku "internet satelite"w USA\AU,
                  > Jak by co......................................................?

Tato,
                  sorki, nie moja specjalnosc. analizuje sytuacje mojej firmy na rynku i to raczej
                  od strony marketingu (image, marketing campaigns, revenue building), badan rynku
                  (post trans surveys, cust sat surveys) i inne odglosy od klientow, np zazalenia.
                  Jak widzisz, waska specjalnosc, nic do czynienia z taka nowka jak Internet...

Luiza-w-Ogrodzie

• Gość: marcee Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:33
      Mnie zawsze to smieszy. Po prostu zwyzcajnie sie usmiecham bo juz w myslach
      widze go w damskich ciuszkach ))))

Osobiście miewam wyobrażenie o pedałach jako nieszkodliwych komediantach ale to
      chyba złe wyobrażenie. Z drugiej strony strach. Strach !!!

To cos innego jest jednak. Nieuzasadnione poczucie zagrożenia.

Poza tym studiujac na AE miałam okazje byc na wykładach z rachunkowosci u
      zagorzałego pedała. Te bezustanne konotacje seksualne. Chory czlowiek. Zreszta
      pare lat temu zostal zamordowany przez swojego kochanka.
      Chorzy ludzie z chorymi emocjami.
      • luiza-w-ogrodzie Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? 18.05.02, 15:36
        marcee, homoseksualizm a przebieractwo (transwestytyzm) to zupelnie inne
        rzeczy. A jest jeszcze transseksualizm.

Wspolczuje wykladowcy. Ja osobiscie mialam kilku takich co caly czas
        swintuszyli, tylko ze hetero. Wcale mnie to mniej nie razilo. Niestety, nie
        skonczyli jak Twoj przyklad, a byloby dobrze, bo kosili straszne ilosci
        pierwszorocznych studentek.

Luiza-w-Ogrodzie
        • Gość: marcee Luiza w Ogrodzie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 15:51
          No właśnie wiem ze to dwie rózne sprawy ale nie wiem dlaczego tak mam
          wdrukowane ze to smieszny facet w podwiązkach lub samonosnych ponczochach.

Sama nie wiem -pewnie to kwestia wychowania. Osobiście sama nie wiem co myslec
          o pedałach.

W koncu pedalem byl sam Leonardo da Vinci. Moze to sa tacy sami ludzie jak my
          hetero?
          Którymi rowniez targaja wielkie uczucia i namietnosci?
          Trudno cos mi powiedziec.

A jak sa u was postrzegani pedały? Ja osobiście troche jestem zdegustowanan co
          do faktu ze moga oni adoptowac podobno dzieci. U nas ten fakt własnie rozne
          grupy polityczne serwuja nam na dzien dobry jako jedna z sytuacji ktora
          bedziemy musieli zaakceptowac po wejsciu do UE.
          Sama nie mam zdania. Ale czy pedały moga wychowac normalne dzieci? Ja nie wiem.

W polsce do tej pory jest tak ze bycie pedałem to zycie raczej poza marginesem
          w kwestiach towazryskich. W tym sensie ze wzbudza to niezdrowa sensancje albo
          smiech (jak u mnie)

• luiza-w-ogrodzie Re: Luiza do marcee 19.05.02, 09:37
            "Pedaly" to ludzie z takimi samymi problemami jak hetero, poza tym ze maja
            znacznie mniejsza grupe potencjalnych partnerow. Ci, ktorych znam, lub znaja moi
            znajomi, zachowuja sie "normalnie", czyli nie afiszuja sie ze swoja orientacja
            seksualna - podobnie jak przecietne osoby hetero. Osoby, ktore nie maja do
            czynienia z homo na codzien widza w nich bestie buchajace zadza, z rekami
            wiecznie w poszukiwaniu pod czyjas koszula/spodnica. To tak samo prawda, jak
            wnioski o hetero wyciagniete na podstawie ich zachowania na dyskotekach.

Z innej beczki: w ostatnich miesiacach szeroko komentowalo sie u nas wyniki
            wieloletnich badan na temat normalnosci dzieci wychowywanych przez pary
            homoseksualne (2 mezczyzn lub 2 kobiety). Wynik byl taki, ze dla rozwoju dziecka
            nie ma znaczenia plec rodzicow czy "rodzicow", natomiast wazna jest atmosfera w
            domu i milosc, jaka dziecko otrzymuje. Brzmi to calkiem logicznie. Nie mam zdania
            na ten temat, nie znam tego problemu z autopsji (zadni z moich nielicznych
            homoseksualnych znajomych nie maja dzieci), moja rodzina nie jest typowa "mama,
            tata = 2 pociechy", wiec nie czuje sie na silach dyskutowac "pro" i "contra" tego
            zagadnienia.

Mimo, ze Australia jest krajem o duzej tolerancji dla homoseksualistow i oni nie
            musza sie kryc ze swoimi upodobaniami, jednak w spoleczenstwie wiele osob jest
            homofobami, szczegolnie mezczyzni, oraz ludzie niewyksztalceni; zdarzaja sie
            pobicia, glupie komentarze. To samo dotyczy jednak kazdej odmiennosci, etnicznej,
            sportowej (te bojki kibicow), tak ze nie jest to jakies wielkie zjawisko.

Pozdrawiam
            Luiza-w-Ogrodzie
            • Gość: Boczek Re: Luiza do marcee IP: *.netcom.ca 19.05.02, 11:42
              Marcel tyle wie o homo-niepewnych co przecietny Kangur o
              saneczkowaniu. Ty natomiast Luizo wrecz imponujesz wiedza. Bravo!
              • Gość: marcee Re: Luiza do marcee IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.05.02, 12:23
                HA HA HA Boczek -rozbawiłeś mnie. Tobie dzwonia w głowie te dzwony z miliona
                polskich kosciołow stad nieraz ci cos tam szumi, dzwięczy ...koniec koncow nie
                jestes chyba do tej pory przekonany co do swojego miejsca na swiecie, reagujac
                agresja i stylem przesmiewczym w stosunku do osób zyjących w kraiku
                nadwislanskim, sklaniasz do odwetu. Chcialoby ci sie dac jak packa w muche. Z
                trudem sie powstrzymuje.

Luizo na Ciebie jak zwykle mozna liczyc kiedy chce się przeczytac madrze i
                przyjemnie. Mnie osobiście troche przeraża ta adopcja. No ale faktycznie boimy
                sie tego czego nie znamy. Tylko jak dzieci beda postrzegane w srodowisku mając
                takich rodziców jak dwoch mezczyzn? Czy nie beda pozniej w jakis sposób
                dyskryminowane? Najbardziej boli przeciez kiedy tłuszcza opluwa osoby ktore sie
                kocha (lub tez ideały i marzenia ale tutaj bedą opluwac najblizsze emocjonalnie
                osoby dziecku). Trudny to jest problem.
              • luiza-w-ogrodzie Re: Luiza do Boczka 20.05.02, 13:31

> Marcel tyle wie o homo-niepewnych co przecietny Kangur o
                > saneczkowaniu. Ty natomiast Luizo wrecz imponujesz wiedza. Bravo!

Boczek, w Nowej Poludniowej Walii i Wiktorii z pewnoscia saneczkuje i jezdzi na
                nartach wiekszy procent ludzi niz w Polsce, wiec nie wyciagaj pochopnych wnioskow
                o wiedzy kangurow wink

Luiza-w-Ogrodzie
        • Gość: Boczek Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: *.netcom.ca 18.05.02, 15:52
          W Krainie Miliona Kosciolow kazde odmiennosci koncza w tym samym
          worku, worku wartosci niechchrzescijanskich. Transwestyta, homo czy
          pedofil to jeden chuj! Jest to spoleczenstwo homogeniczne, ktore dopiero
          musi sie nauczyc tolerancji. Daleka droga przyjacielu, daleka ...
          • Gość: marcee Kraina mliona Kościołów IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 16:04
            A na dodatek z miasta kosciołów bo w Krakówku jest ich cos ponad 80.
            Boczek nie przesadzaj. Rozne chuje sa na tym swiecie.
            A ty zwyczajnie podziel sie tym swoim wielkim swiatem i swiatopogladem z takimi
            zasranymi chujami jak ja. Może w naszej chujowej główce to zmieni nastawienie
            do mniejszosci seksualnych?
            • Gość: Boczek Co laska, co laska ... IP: *.netcom.ca 18.05.02, 17:00
              Na ta chorobe nie ma lekarstwa - to jak psychiczny AIDS! Pozatym, to jaki
              mam interes zeby komus robic dobrze na sile?
              Jedz na wycieczke do Iranu i wtedy pogadamy!
              • Gość: selma Re: Co laska, co laska ... IP: *.ppp.get2net.dk 18.05.02, 17:21
                na codzien pracuje z facetem ,ktory jest homo,duzo jest takich na stanowiskach
                pielegniarzy,laborantow itd.facet jest ladniejszy od przecietnego
                Dunczyka ,mily ,kulturalny i prawie meski, tylko nieraz tak rekami przegina jak
                pedaly maja w zwyczaju, ale rzadko na szczescie.
                • Gość: Boczek Re: Co laska, to laska ... IP: *.netcom.ca 18.05.02, 18:10
                  No to masz szczescie, bo slyszalem ze Dunczycy lubia rece kobietom pod
                  spodniczke wkladac ...
    • Gość: Banan Re: Co czujesz gdy widzisz homo-niewiadomo? IP: 168.143.113.* 20.05.02, 14:25
      1. Katolicyzm i chrzescijanstwo nie maja prawa
      legalnego ani tez moralnego wypowiadac sie o
      pedalstwie (w tym lesbistwie). Maja przegwizdane po
      osatnicha aferach a robili to zawsze. Najwyzszy czas
      zeby stetryczaly starszy pan odszedl i przestal slinic
      glowki jasnowlosych (dziewczynek) bo mnie mdli jak to
      widze. Jak rowniez z oczekiwaniem mysle co on zrobi w
      czasie publicznego wystapienia jak kilka lat temu gdy
      zachcialo mu sie s..c przed kamerami swiata w czasie
      wielkanocnego przedstawienia i przeprosil palant 'na
      chwile' tak jakby nie wiedzial o soku ze sliwek. To
      bylo o tolerancyjnych katolikach cholernych bigotach
      co sie nachapac nie moga.

Zawsze wkladali rece pod sutanny i tak juz widac
      zostanie.

2. Pedalstwo w przecietnej formie to zboczenie. Sa
      niektore pedaly 'w porzadku' jezeli chodzi o
      zachowanie spoleczne, ale to jest taka wizytowka i to
      rzadka.

3. Najlepszy sposob na wyleczenie skrzywionych genow
      to 'model radziecki'. Podziwaim ich za piekno i
      skutecznosc ich rozwiazania.

4. Co to znaczy byc tolerancyjnym? To znaczy nie miec
      odwagi powiedziec prawdy, ze pedalstwo to zboczenie i
      zadne nazywanie ludzi 'cipa' nie pomoze bo to moze byc
      zmywka.

Pedalow moge zapewnic ze zadne pierdoly o zyrafach nie
      przekonaja swiata o normalnosci ich pedarastycznych
      zabiegow czyli pakowania w kit. Pedalstwo jest (na
      razie) usankcjonowane bo handel robi na tym duzy
      interes i sa to nie tylko ich hehehehe, akcesoria.
      Dwoch dobrze zarabiajacych facetow zarabia wiecej niz
      odpowiednie malzenstwo. Knajpa dla pedalow tez musi
      byc niezlym interesem bo klienci wiedza, ze TO musi
      kosztowac.

• Gość: gay_bear spytajcie TROY'a to jeden z nas czyli....... IP: *.dmn.com.au 20.05.02, 17:53
      ... CIEPLY BRAT... on bedzie widzial co powiedziec...facet zna sie na tym, do
      tego z DE.

TROY szukasz partnera ??? jestem chetny...podobasz mi sie.........

.............. roscar.hypermart.net/forum.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka