orgovana 24.01.05, 12:47 mieszkam w Bratyslawie i chetnie bym skontaktowala sie z wami kobietki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noukie Re: Slowacja -MAMY odezwijscie sie!!! 24.01.05, 18:20 hej,ja niestety nie mieszkam w bratyslawie ale bardzo blisko- w wiedniu.. jak duza jest twoja dzidzia? mieszkasz w centrum? pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
eballieu Re: Slowacja -MAMY odezwijscie sie!!! 24.01.05, 18:28 Mysle ze ci sie uda znalezc kogos. Bo rok temu uczestniczylam w badaniach nad polonia na Slowacji. FAkt, dotyczyly one regionu Koszyc, Presova, Liptowskiego Mikulasza. Moze przez ambasade? - jakis klub polski itp. to zawsze w miare prosta droga do odnalezienia Polakow. A na Slowacje wybieram sie w wakacje, do przyjaciol, ktorzy maja tam pensjonat. www.sojka.be Polakami nie sa, ale czuje sie u nich doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
orgovana Re: Slowacja -MAMY odezwijscie sie!!! 25.01.05, 10:15 Dzieki kobietki ze sie odezwalyscie, jestem w 8 tygodniu a smutno mi tak samej, Pozdrawiam Serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
natik1 Re: Slowacja -MAMY odezwijscie sie!!! 25.01.05, 23:08 Hej Orgovana! Moj maz jest Slowakiem z Koszyc. Aktualnie mieszkamy w Niemczech, ale Slowacja i kultura slowacka na codzien gosci u nas w domu. Masz ochote zapraszam na priva. pozdravujem Nat Odpowiedz Link Zgłoś