Dodaj do ulubionych

Do openminded kobiet w Ontario

IP: *.qc.sympatico.ca 02.02.05, 00:41
Czy sa tu ciekawe, atrakcyjne, openminded kobiety z Ontario Kanada
zainteresowane znajomoscia z 44 letnim okazjonalnym bi-courious swinger.
Jesli tak to bardzo mi bedzie milo zapoznac sie I porozmawiac. Zobaczmy dokad
ta znajomosc doprowadzi.
Poprosze oszczedzmy sobie “madrych” tekstow, ten post jest dla tych ktorzy sa
serio zainteresowani odrobine bardziej urozmaiconym lifestyle.
Tomek e-mail: tylko_fun@yahoo.ca
Obserwuj wątek
    • qttaz Re: Do openminded kobiet w Ontario 02.02.05, 16:56
      Tomek, chetnie sie przed toba obnaze i dam ci galke do wypolerowania. Oferty na
      lonely_fart w gazecie. Jak lbisz scatting, necro i deszczyki to wsio za darmo!
    • Gość: lesba Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.ssss.gouv.qc.ca 02.02.05, 18:19
      a konfirmacje ze nie masz adidasa masz
      • Gość: Tom Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.s-ip.magma.ca 03.02.05, 17:42
        Bravooo !!! poziom odpowiedzi wspanialy tak trzymac....szkoda mi was
        • Gość: adam Re: Do wyuzdanych nimfomanek w Ontario IP: *.s-ip.magma.ca 04.02.05, 17:44
          hej
          Ja tez bym poznal atrakcyjna kobiete ktora lubi erotyczne przygody (bardziej
          zaawansowane niz raz w tygodniu po bozemu).Mam 44 lata jestem
          inzynierem,niezaleznym i podobno w miare interesujacym
          moj mail: w5669@hotmail.com
    • Gość: lesba Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.ssss.gouv.qc.ca 04.02.05, 18:07
      no to czekam w montrealu
      • Gość: adam Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.s-ip.magma.ca 07.02.05, 15:22
        Do niewiasty z Montrealu
        Dzieki za zaproszenie. Jesli jestes na serio mozemy porozmawiac. Dobre wino I
        muszle ( na St Denis jest dosc ciekawe miejsce L’Academi (???)),lub cos
        polskiego U Stasia na rynku (moja znajomosc ciekawych miejsc w Mtl nie jest
        imponujaca). Znasz moj e mail, zawsze mozesz sie odezwac…
        • Gość: adam Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.s-ip.magma.ca 12.02.05, 16:35
          czy naprawde panie sa tak ozieble i bez fantazji ???
          PS
          zaproszenie z Montrealu bylo ( I guess) fikcyjne....
          • Gość: Tom Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.sympatico.ca 20.02.05, 22:34
            GDZIE TE GORACE POLKI ??????
            • Gość: Zdrowa Kobita Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.c3-0.atw-ubr1.atw.pa.cable.rcn.com 20.02.05, 23:20
              Jo jestem tako zdrowa kobita. I lubiem siem gzmocić. Jok bylom w Polsce to
              mnie muj chop gzmocił i gzomcił. Strosnie to lubiałam. A un, ino z pola
              wruciłam, zucoł siem na mnie. Teroz musem troche miotłom i mopem robić ale ni
              ma nikogo kto by mie chcioł gzmocić.
              Tomecku kohany, jokbyś kcioł to jo do ciebie psyjadem.
    • Gość: Wisia Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: 207.134.92.* 19.03.05, 05:55
      A przynajmnie j masz z czym robic ten swing?????????
    • Gość: Pani na bani Do Toma i Adama IP: *.sympatico.ca 20.03.05, 02:36
      Bardzo mi przykro, ze musze Panow uswiadomic ale nie ma juz ciekawych,
      atrakcyjnych, openminded kobiet w Ontario Kanada bo WSZYSTKIE SA ZAJETE.
      Pozdrawiam
    • Gość: karlik Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.187.49.62.porchlight.ca 20.03.05, 02:58
      boze zebys,take baby robil,toc do spowiedzi chodzic niy muszom,tak nom dajom ze
      hej,pyrsk.
      • Gość: lis Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 20.03.05, 04:57
        lesba robi dobrze ale swing na mopie w Montreal School District
        buahahahahaha ,big_grin !!
        • Gość: myszka Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.170-130-66.mc.videotron.ca 20.03.05, 21:59
          co wy macie z tymi mopami,tu w kanadzie wszyscy pracuja zgodnie z wyuczonym
          zawodem,przyjedz a sie przekonasz
          • Gość: lis Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 21.03.05, 01:49
            co ty powiesz , wszyscy pracuja w wyuczonym zawodzie , a to ciekawostka bo ja
            osobiscie znam wyksztalconych ludzi , ktorzy tyraja za sprzataczy.
            • Gość: we Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: 199.185.26.* 21.03.05, 10:02
              daj ogloszenie na polishdatingclub.com
    • Gość: lesba Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.ssss.gouv.qc.ca 21.03.05, 17:46
      jezeli ktos skonczyl w polsce uniwesytet i robi durne roboty tutaj nawet po
      kilku latach to chyba ten dyplom byl z bazaru hyhyhy
    • Gość: lesba Re: Do openminded kobiet w Ontario IP: *.ssss.gouv.qc.ca 21.03.05, 17:48
      jeszcze dodam ze tutaj jest tak latwo skoczyc jakakolwiek szkole nizalaznie od
      wieku,tak ze jak ktos sprzata to widac to lubi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka