Gość: Kliken IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.05.02, 21:21 Pawel z Melbourne... roscar.hypermart.net/forum.htm Bardzo prosze nie przysylajcie idiotycznych zdjec typu koza z trzema glowami itp.Szkoda waszego i mojego czsu, Cheers Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Twarze FORUM 30.05.02, 21:27 Kliken pedziol: > Bardzo prosze nie przysylajcie idiotycznych zdjec typu koza z trzema glowami > Cheers obiecywales sie nie nasmiewac ze mnie! to nie moja wina ze taki sie urodzilem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma do jasia 123 pawie oko IP: *.ppp.get2net.dk 30.05.02, 22:05 a mnie bedziesz od jaboli wyzywal Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: Twarze FORUM 30.05.02, 22:01 Fajny pomysl! Moge swoje przyslac? P.S. Po obejrzeniu strony uznalem, ze Polacy to nie Wlosi - nawet Ci na emigracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay_bear STUDENT - misiu, gdzie jestes ????? IP: *.dmn.com.au 31.05.02, 12:55 co sie stalo z Twoim zdjeciem ???? Dlaczego nie ma go juz na stronie ??? Byles moim ulubiencem... do tego taki przystojny i misiowaty....... Odezwij sie..... przystojniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: STUDENT - misiu, gdzie jestes ????? 31.05.02, 13:08 Po napastliwych, obrazajacych postach, uwlaczajacych ludzkiej godnosci zarowno wlasciciela zdjecia jak i piszacych obrazliwe listy, nasz kolega o nicku "student" poprosil o skasowanie zdjecia. Dlatego wiecej ludzi nie chce sie narazac na ataki tych, ktorzy ...zreszta , co ja bede duzo gadac. wszyscy wiemy o co chodzi. Przykre. Szkoda, student, naprawde jestes fajnym czlowiekiem, czasami raptus, czasami mnisio, szkoda, ze jakies pajace obrazily Ciebie. Jestesmy roznymi ludzmi, mamy rozne poglady,ale sa granice -nie obrazac, nie ranic , nie mieszac z blotem kogos, kto ma odwage, pisze tak jak mysli, jest soba.......... Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
pajacyk2 Re: STUDENT - misiu, gdzie jestes ????? 24.07.02, 22:55 Dopiero teraz zauwazylam, ze nasza Karelciam postanowila dostojnie skarcic biedna pajacynke.Wypowiedz calkowicie bez sensu. Zostawiam Cie jednak w spokoju,Karelciu. Przyznasz jednak, ze w swietle tego co zaszlo pozniej, trochem racji maialam, prawda? t-ja p-a Odpowiedz Link Zgłoś
cracovian Re: Gay_Bear 31.05.02, 22:16 Tak sie podniecasz tymi wszystkimi zdjeciami to czemu swojego nie pokazesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gay_bear Re: Gay_Bear - odpowiedz! IP: *.dmn.com.au 31.05.02, 22:32 dlatego, ze 90 % z tego forum nie doroslo do tego by zaakceptowac fakt, ze geje byli, sa i beda... i sa wsrod WAS!!! a wystarcza mi obelgi na lamach forum od wielu osob.. zatem po co zdjecie wysylac??? zeby pozniej jakis palant - homofob - przerobil je i rozsylal po stronach ??? Sam widzisz i odpowiedz juz znasz.... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROY Re: Gay_Bear - odpowiedz! IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.02, 03:02 Bez przesady,drogi gay_bear! Fakt,istnieje wielu Proletow,ale mysle,ze g...o na prawde obchodzi kogos z kims sypiasz. Najwazniejsze,ze Ty jestes zadowolony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Gay_Bear - odpowiedz! IP: 168.143.113.* 23.07.02, 22:09 Gość portalu: TROY napisał(a): > Bez przesady,drogi gay_bear! > Fakt,istnieje wielu Proletow,ale > mysle,ze g...o na prawde obchodzi > kogos z kims sypiasz. > Najwazniejsze,ze Ty jestes zadowolony! ......troy to najwiekszy palant na swiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Gay_Bear - odpowiedz! 23.07.02, 23:06 I zajejo Ci to gosciu 2 miechy zeby wymyslic? Chyba to wloskie slonce muzg ci zjada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Twarze FORUM IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 18:06 a jak mozna wyslac zdjecie do ciebie Kliken? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur moge ja tobie odpowiedziec IP: *.dialo.tiscali.de 24.07.02, 21:25 Gość portalu: marcee napisał(a): > a jak mozna wyslac zdjecie do ciebie Kliken? ............. przygotuj zascannowane zdjecie, jpeg, rozdziekczosc 72 dpi, farby RGB, max. rozmiary 640 x 480 pixel. nawet lepiej mniejsze. najwazniejsze aby wielkosc pliku nie byla za wysoka np. max. 15-30 kB, wtedy bedzie szybko ladowac, mozesz sprobowac nawet zredukowac farby nawet do 250. Link do Klikena znajdziesz w TWARZE FORUM. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: artur IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 21:33 e nie to za trudne dal mnie, najwyzej tylko zeskanuje sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: Zdjecie IP: *.broadcom.com 24.07.02, 22:54 Marcee, Zeskanuj i wyslij. Nie przejmuj sie wielkoscia czy kolorami. Kliken jak zechce to to sam zrobi. Jankes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Twarze FORUM IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 24.07.02, 22:08 pozwoliłem sobie wysłać moje zdjecie Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Twarze FORUM -ozpol 25.07.02, 00:56 klieken - czyzby moje zdjecie nie bylo nadajacym sie do albumu? A moze troche pozniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliken Re: Twarze FORUM -ozpol IP: 24.157.125.* 25.07.02, 03:24 Nowe twarze...Jankes, Joszka...trzeciego nie umieszczam..mowilem nie przysylajcie zadnych zwierzat ... Odpowiedz Link Zgłoś
mordyga Re: Twarze FORUM -ozpol 25.07.02, 09:07 Poogladlam i wyslalam moje- uwazam, ze pomysl jest doskonaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Twarze FORUM -ozpol IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.07.02, 01:22 Gość portalu: Kliken napisał(a): > Nowe twarze...Jankes, Joszka...trzeciego nie umieszczam..mowilem nie > przysylajcie zadnych zwierzat ... Kliken ja wysłałem byka sprzed giełdy w NY....to nie jest zwierze to jest wiara i nadzieja...nie chcesz go zamieścić ...nie ma problemu...zycze powodzenia...jednak gdybyś zamieścił tego byka którego Tobie wysłałem to następne moje zdjęcie miało być następujące...Pewien pan z ptakiem w lewym reku na wierzchu...bawcie sie dobrze Kliken i spólka...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
choroba_aniutka_wita Re: Twarze FORUM 14.11.02, 16:09 Gość portalu: Kliken napisał(a): > Pawel z Melbourne... > <a href="http://roscar.hypermart.net/forum.htm"target="_blank">roscar.hypermart > .net/forum.htm</a> > > Bardzo prosze nie przysylajcie idiotycznych zdjec typu koza z trzema glowami > itp.Szkoda waszego i mojego czsu, > Cheers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Co pije Krakowiak? IP: *.tiaa-cref.org 14.11.02, 16:30 Nie widzialem tego Pana wczesniej! Co on spozywa za napuj, butelka wyglada troche jak "Obywatelskie" ale juz tego nie robia wiec co? Odpowiedz Link Zgłoś