Gość: Ela IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 17:03 Mam 21 lat.Jestem podobno ladna.Chce zwiedzic Polinezje. Oczekuje propozycji. Potrafie byc wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tato Re: Polinezja IP: *.fastres.net 01.06.02, 17:05 Gość portalu: Ela napisał(a): > Mam 21 lat.Jestem podobno ladna.Chce zwiedzic Polinezje. > Oczekuje propozycji. > Potrafie byc wdzieczna. >jade na grenlandje,tez cie urzadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: Polinezja IP: *.dyn.optonline.net 01.06.02, 17:07 Gość portalu: tato napisał(a): > Gość portalu: Ela napisał(a): > > > Mam 21 lat.Jestem podobno ladna.Chce zwiedzic Polinezje. > > Oczekuje propozycji. > > Potrafie byc wdzieczna. > > >jade na grenlandje,tez cie urzadza? tato i mister na polinezji! na samotnej wyspie, jaka ksiazke byscie ze soba zabrali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Polinezja IP: *.fastres.net 01.06.02, 17:09 Gość portalu: jot-23 napisał(a): > Gość portalu: tato napisał(a): > > > Gość portalu: Ela napisał(a): > > > > > Mam 21 lat.Jestem podobno ladna.Chce zwiedzic Polinezje. > > > Oczekuje propozycji. > > > Potrafie byc wdzieczna. > > > > >jade na grenlandje,tez cie urzadza? > > > tato i mister na polinezji! na samotnej wyspie, jaka ksiazke byscie ze soba > zabrali? >Stawka wieksza niz zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Polinezja IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 17:09 Nie.Zreszta mowie powaznie i nie jestem dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Polinezja IP: *.fastres.net 01.06.02, 17:11 Gość portalu: Ela napisał(a): > Nie.Zreszta mowie powaznie i nie jestem dziwka. No co ty,nikt cie o to nie podejzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Polinezja IP: *.dialup.zonnet.nl 01.06.02, 17:13 tato odpadasz bo nie znasz nawet ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Polinezja IP: *.fastres.net 01.06.02, 17:14 Gość portalu: Ela napisał(a): > tato odpadasz bo nie znasz nawet ortografii To nie ja,to klawiatura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Polinezja IP: *.abo.wanadoo.fr 01.06.02, 17:15 no moze tyci-tyci.....podejrzewaja, jak przeczytali// "Potrafie byc wdzieczna"?????? jak to rozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Polinezja IP: *.fastres.net 01.06.02, 17:20 Gość portalu: narval napisał(a): > no moze tyci-tyci.....podejrzewaja, jak przeczytali// > "Potrafie byc wdzieczna"?????? jak to rozumiec? Bedzie gotowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narval Re: Polinezja IP: *.abo.wanadoo.fr 01.06.02, 17:22 > "Potrafie byc wdzieczna"?????? jak to rozumiec? > > Bedzie gotowala. ta!!!....chyba krew w zylach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: Polinezja IP: *.fastres.net 01.06.02, 17:28 Gość portalu: narval napisał(a): > > "Potrafie byc wdzieczna"?????? jak to rozumiec? > > > > Bedzie gotowala. > > ta!!!....chyba krew w zylach) > >Niee.Gotowala pogrzeb pieniedzy gostka. Odpowiedz Link Zgłoś
boczek33 Re: Polinezja 01.06.02, 17:14 Moge cie zabrac w czeskie tatry ,chcesz ??? za zarcie i hotele place ja ,a z reszta to musisz sie dobrze starac bo inaczej wymieniam na inna ,potem mozemy jechac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś