Gość: selma IP: *.ppp.get2net.dk 10.02.05, 20:09 witaj po latach!!!jak sie masz , ja dalej pracuje w domu starcow mam nadzieje ze nie skoncze kontuzja tak jak mnie przestregales o Twojej zonie.pozdr.ps lubie czytac twoje posty sa super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolega To i bruno tez z Wroclawia ?? Prawda ?? Super IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 11.02.05, 04:23 miastoooooooooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Wzgorze Partyzantow. 11.02.05, 09:39 Wzgorze to takie calkiem przyjemne miejsce w Parku miejskim, w centrum Wroclawia. Zbudowany w stylu klasycznym amfitaetr na pagorku, bezposrednio przy fosie miejskiej, przyciaga na spacery lub do kawiarni pod arkadami teatru...Kiedys kawiarnia Reduta. W podziemiach byla kiedys prochownia. W latach 90-tych byla tam dyskoteka Kazymaty. Calkiem niezla i duza i fajne panienki. Sympatyczne miejsce to wzgorze Partyzantow we Woclawiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: ... z wycietego lasu, hehehe IP: *.ppp.get2net.dk 11.02.05, 14:28 no gdzie jestes bruno, jak tam ciocia co kolo mnie mieszkala?bylam niedawno na wiezy w kopenhadze gdzie sie kiedys upiles..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: ... z wycietego lasu, hehehe IP: 142.46.53.* 11.02.05, 15:34 Gość portalu: selma napisał(a): > bylam niedawno na > wiezy w kopenhadze gdzie sie kiedys upiles..... a kto mu stawial? i czy kotletami tez wtedy zagryzal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selma Re: ... z wycietego lasu, hehehe IP: *.ppp.get2net.dk 11.02.05, 17:49 upil sie w 1985 jak w obozie uchodzcow byl w Danii.wtedy duze zapomogi dawali - teraz to bieda..... Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ... z wycietego lasu, hehehe 11.02.05, 17:52 Gość portalu: selma napisał(a): > upil sie w 1985 jak w obozie uchodzcow byl w Danii.wtedy duze zapomogi dawali - > teraz to bieda..... ty lepiej napisz gdzie sie mineta NIE upil, pewnie miejsc takich jest niewiele, latwiej rozpoznawalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: ... z wycietego lasu, hehehe IP: 142.46.53.* 11.02.05, 18:38 jot-23 napisał: > ty lepiej napisz gdzie sie mineta NIE upil, pewnie miejsc takich jest wszedzie tam gdzie na krzywy ryj sie nie dalo Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: ... z wycietego lasu, hehehe 11.02.05, 20:33 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > jot-23 napisał: > > > ty lepiej napisz gdzie sie mineta NIE upil, pewnie miejsc takich jest > wszedzie tam gdzie na krzywy ryj sie nie dalo no ale brunon ma naturalnie krzywy ryj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Re: ... z wycietego lasu, hehehe IP: *.patmedia.net 12.02.05, 01:22 ZAMKNIJ MORDE SKU..SYNSKI CIEMNY PALANCIE Z ZIEMNIACZANA MORDA TY ZAWSZONA GNIDO Odpowiedz Link Zgłoś