Dodaj do ulubionych

odezwij sie IJsselstein

IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 17:13
pisalem na watku NL - w najblizszy weekend mamy w Utrechcie zjazd
forum "Wprost" - zapraszam ...
Obserwuj wątek
    • Gość: kicius Re: obior IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 17:22
      dziekuje,chetnie!NA czym to polega,to sympozjum-wyslalam ci zreszta maila!
      • Gość: Mister Re: odbior IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 17:33
        odmailowalem
        • Gość: kicius Re: odbior IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 17:48
          ok,brzmi zachecajaco,dzieki za zaproszenie,zadzwonie do ciebie jutro,bo mi sie
          obiad pali,pa
        • Gość: kicius Re: odbior IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 17:49
          j-23 bedzie?
          • Gość: Mister Re: odbior IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 18:12
            bedzie:
            Pigmej z Pigmejowa
            Mazurek z Mazurkowa oraz Mazurczanka (wszyscy Paryz)
            Abra (okolice Arnhem)
            Megan (Limburg)
            Procentowie (Wroclaw)
            chyba nikogo nie zapomnialem
            dzwon jutro - nie zniechecaj sie,jakbym w pracy od razu nie odebral
            (voice mail zlikwidowalem,wiec mozna dzwonic do oporu)

• Gość: kicius Re: odbior IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 18:14
              Dobra,najadlam sie to mnie teraz mozesz przeleciec.
              Zadzwonie jutro,do oporu.smile
              • Gość: Mister Re: odbior z Utrechtu IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 18:41
                Spoko...
                w robocie niekiedy sie petam po zakladzie - a telefon zostawiam w swoim pokoju.
                Managerow (nawet niskiej rangi,jak ja) wloczo non stop po zebraniach.
                Nie wolno miec wlaczonej komorki...
                • Gość: kicius Re: odbior z Utrechtu IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 18:45
                  Mister,nie przejmuj sie,ja uwielbiam dzwonic i jestem w tym dobra-wczesniej
                  czy pozniej sie dodzwonie!
                  • Gość: Mister Re: odbior z Utrechtu IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 18:51
                    yes lady...
              • Gość: Mister Re: odbior IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 19:30
                znowu holenderski maz sie zblaznil ?
                cholera...
                • Gość: kicius Re: odbior IP: *.speed.planet.nl 03.06.02, 19:43
                  to cytat z klasyka...Czy ja wygladam na osobe,ktora ma holenderskiego meza?
                  Nie,taka glupia to ja nie jestem.Moj dwuletni zwiazek z Holendrem skonczyl sie
                  bardzo dobrze-rozstaniem,mimo,ze zapisani juz bylismy w urzedzie etc.Poza tym
                  dzisiaj szczegolnie wrogo jestem nastawiona do tego plemienia,bo moj maly szef
                  doniosl na mnie do duzego szefa,ze nie pracuje...i jeszcze ta burza!
    • Gość: Mister Re: odezwij sie IJsselstein IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 19:25
      a swoja doga zajrzyj na www.forum.wprost.pl
      niezle towarzycho...
      • jot-23 Re: odezwij sie IJsselstein 03.06.02, 19:30
        Gość portalu: Mister napisał(a):

> a swoja doga zajrzyj na www.forum.wprost.pl
        > niezle towarzycho...

a wlasnie wlasnie, zastanawiam sie gdzie wiecej nawiedzonych tu czy tam? jak na
        razie: tu --> prostaki i nudziarze kroluja (ostatnio!) tam ---> nawiedzeni
        jajoglowi , ale totalnie nawiedzeni, az ciary przechodza. jest na szczescie (w
        obu miejscach) troche normalnych ludzi!
        • Gość: Mister Re: odezwij sie IJsselstein IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 19:32
          daj se spokoj Brunner...
          • jot-23 Re: odezwij sie IJsselstein 03.06.02, 19:34

> daj se spokoj Brunner...

no czasami mnie takie mysli nachodza... ale wtedy by zostawalo tylko zajac sie
            praca... sam rozumiesz... z braku laku...
            • Gość: Mister sweden ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 03.06.02, 19:43
              • Gość: Mister wrocilas juz z wojazy ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 18:37
                • Gość: kicius Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 18:49
                  Wrocilam,ale ,ze nic,oprocz prowadzenia zycia towarzysko-pijackiego,nie udalo
                  mi sie zalatwic ,wiec jade jeszcze raz w czwartek i wracam w przyszly
                  wtorek.Wczoraj nawet zalapalam sie na koncert w Ledig Erf.Doszedles juz do
                  siebie po Sympozjum?Udalo sie?Strone Nowickich widzialam!
                  • Gość: Mister Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 19:02
                    Sympozjum bylo niezwykle wyczerujace,wiec dzisiaj poszedlem z pewna niechecia
                    do pracy.Takie zycie...
                    • Gość: kicius Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 19:04
                      Zycie chloszcze,pamietaj,ze obiecales mi male sympozjum.Ale najpierw sie
                      zregeneruj!
                      • Gość: Mister Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 19:08
                        kiedy tylko chcesz ...
                        • Gość: kicius Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 19:13
                          Mister,co mam zrobic,zeby przeprowadzic sie do HAgi?Znasz jakies strony z
                          ogloszeniami na temat mieszkan?Poza tym,czy wiesz ,ze za dwa tygodnie w
                          Utrechcie jest koncert No means no?To tyle...smile
                          • jot-23 Re: wrocilas juz z wojazy ? 10.06.02, 19:15
                            Gość portalu: kicius napisał(a):

> Mister,co mam zrobic,zeby przeprowadzic sie do HAgi?Znasz jakies strony z
                            > ogloszeniami na temat mieszkan?Poza tym,czy wiesz ,ze za dwa tygodnie w
                            > Utrechcie jest koncert No means no?To tyle...smile

oni jeszcze zyja? smile ciekawe jak teraz graja haha... ja ich sluchamen w 80-tych
                            latach
                            • Gość: kicius Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 19:22
                              Ja tez ,ale jak grali w Poznaniu,samochod,ktory mnie mial tam dowiezc,rozwalil
                              sie kolo Swarzedza...No i postanowilam,ze teraz im nie daruje,jade na
                              rowerze...
                            • Gość: Mister No means no? IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 19:26
                              prawde mowiac nie znam...
                              niedouczony jestem
                              • jot-23 Re: No means no? 10.06.02, 19:28

> prawde mowiac nie znam...
                                > niedouczony jestem

mieli pare dobrych kawalkow --> "Big Dick"
                                dobry warsztat i glownie BARDZO wyrazisty bass
                          • Gość: Mister Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 19:23
                            jesli pracujesz nie w Hadze,to bedziesz miala problem (economisch gebonden)
                            • Gość: kicius Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 19:24
                              No nie da sie ukryc,ze tam nie pracuje.A jesli chce sie zapisac na uniwerek?
                              • Gość: Mister Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 19:28
                                a jest w Hadze uniwerek ? chyba nie
                                • Gość: kicius Re: wrocilas juz z wojazy ? IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 19:33
                                  zwal jak zwal,to jest chyba Haagse Hogeschool.
                                  • Gość: Mister haagse hogeschool IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 19:56
                                    faktycznie jet cos takiego
                                    • Gość: kicius Re: haagse hogeschool IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 19:59
                                      Moze nie jest to najbardziej prestizowy holenderski uniwersytet,ale jest MORZE.
                                      • Gość: Mister Noordzee IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 20:02
                                        tylko szkoda ze zimne - bylem w tym roku jak co wiosne na Kanarach i bylo
                                        cholera tez zimno a nawet padal jeden dzien deszcz
                                        • Gość: kicius Re: Noordzee IP: *.speed.planet.nl 10.06.02, 20:05
                                          JA lubie tylko zimne,bo w cieplych mi sie wydaje,ze wszyscy ciagle siusiaja.W
                                          zeszlym roku ,kapalam sie przez caly sierpien-bylo znosne.Co prawda,jak
                                          zobaczylam je (M.POlnocne)z perspektywy angielskiej to obiecalam sobie,ze juz
                                          wiecej do tego brazowego szlamu nie wejde,ale chyba po prostu zlamie obietnice.
                                          • Gość: Mister Re: Noordzee IP: PROXY* / 145.4.198.* 10.06.02, 20:21
                                            najprzyjemniejsze morze jest jesienia w Tunezji
                                            • Gość: Mister Nie ma Cie na posterunku ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 11.06.02, 16:10
                                              • Gość: kicius Re: Nie ma Cie na posterunku ? IP: *.speed.planet.nl 11.06.02, 16:15
                                                jak to nie ma,ja zawsze jestem!
                                                • Gość: Mister jednak jestes !!! IP: PROXY* / 145.4.198.* 11.06.02, 16:26
                                                  Kiedy wracasz z budapesztanskich wojazy ? Moze sie gdzies w next week
                                                  zobaczymmy ?
                                                  • Gość: kicius Re: jednak jestes !!! IP: *.speed.planet.nl 11.06.02, 16:34
                                                    Koniecznie,next week.Wracam we wtorek a potem moge sie spotykac!
                                                  • Gość: Mister Re: jednak jestes !!! IP: PROXY* / 145.4.198.* 11.06.02, 16:41
                                                    next week pracuje z ranca wiec jestem do dyspozycji...
                                                  • Gość: kicius Re: jednak jestes !!! IP: *.speed.planet.nl 11.06.02, 16:43
                                                    Wiec odezwe sie po powrocie!!!!
                                                  • Gość: Mister Re: jednak jestes !!! IP: PROXY* / 145.4.198.* 11.06.02, 17:20
                                                    Ok - moze zajmiemy sie wspolna konsumcja piwa?(znam knajpke,gdzie maja
                                                    "Leffe" z beczki ...
                                                  • Gość: kicius Re: jednak jestes !!! IP: *.speed.planet.nl 11.06.02, 17:24
                                                    chetnie.
                                                  • Gość: Mister Re: jednak jestes !!! IP: PROXY* / 145.4.198.* 11.06.02, 17:39
                                                    OK - to sie odezwij po powrocie...
      • zbigniew_lewandowski Re: odezwij sie IJsselstein 13.06.03, 04:00

> a swoja doga zajrzyj na www.forum.wprost.pl
        > niezle towarzycho...
    • Gość: Mister Re: juz w Budapeszcie ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 14:46
      przesliczne miasto i sympatyczni Wegrzy (co prawda bylem tam 20 lat temu
      - mieszka tam moja daleka rodzina...)
      • Gość: kicius Re: juz w Budapeszcie ? IP: *.speed.planet.nl 12.06.02, 14:56
        nie,jade-lece jutro wieczorem,wlasnie odebralam bilet-621 euro,czyli drozej
        niz do Afryki,Ameryki lub innej Azji,nie ja za to place,ale tak i tak
        skandal!!!!
        • Gość: Mister Re: ceny biletow IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 15:02
          cena debilna - swej Mamie zasponsorowalem bilet do Warszawy - 230 eurosow w te
          i spowrotem,mozna wytrzymac...
          • Gość: kicius Re: ceny biletow IP: *.speed.planet.nl 12.06.02, 15:12
            Ale porownujac z Madrytem,Paryzem i Londynem....W kazdym razie,po powrocie z
            Budapesztu,wrazenie klimatyczne bedzie pewnie jakbym co najmniej przyjechala z
            Hiszpanii do Australii,wrecz sie oplaca...Nie, w ogole jest to oplacalne,o ile
            nie w wymiarze finansowym,to duchowym,bo Budapeszt pieknym miastem jest!A
            teraz-jade na basen!
            • Gość: Mister Re: ceny biletow IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 15:15
              zazdroszcze Ci - ja niestety w pracy.Na ktory basen chodzisz ?
              Na Overvechcie jest moj kolezka (z Krakowa) ratownikiem...
              • Gość: Mister Re: juz po basenie ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 18:56
                ???
                • Gość: kicius Re: juz po basenie ? IP: *.speed.planet.nl 12.06.02, 19:07
                  No wlasnie sie osuszylam.BAsen,oczywiscie,w Jisselstein.Jest to osada
                  nieiwelka ale bardzo dobrze wyposazona,a jedna z knajp to jest nawet czynna do
                  5 rano,co jak na warunki holenderskie,jest nie lada ewenementem...
                  • Gość: Mister Re: juz po basenie ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 19:13
                    kiedys chodzilem na basen na Kanaleneiland ale zostal zsyfiony przez
                    marokanczykow.Ostatnio sobie pobasenowalem w Karpaczu...
                    • Gość: kicius Re: juz po basenie ? IP: *.speed.planet.nl 12.06.02, 19:17
                      Ty to masz swiatowe zycie,ja -tylko moja mala ojczyzna Ijsselstein,he,he
                      • Gość: Mister Re: juz po basenie ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 19:23
                        bylem pare razy w IJsselsteinie - mam tam znajomych Polakow
                        • Gość: kicius Re: juz po basenie ? IP: *.speed.planet.nl 12.06.02, 20:29
                          Nie zartuj,myslalam,ze to taka rdzennie holenderska dziura.Trafilam tu tylko
                          dlatego,ze szukalam mieszkania bedac w Leiden,przez telefon i dziewczyna z
                          ktora mieszkam powiedziala mi,ze to Utrecht,tramwajem troszeczke trzeba
                          podjechac,ha,ha.W sekrecie(nikomu ani mru- mru-)moge ci wyznac,ze jak pierwszy
                          raz wyszlam na te ich glowna ulice to pomysalam-koscilo ladny,ale gdzie
                          tu ,kurwa,jest uniwerek...
                          • Gość: Mister Re: juz po basenie ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 20:39
                            w samym Utrechcie mieszka 700 Polakow (a moze i wiecej,bo z 5 lat temu sie
                            dowiedzialem w gminie)
                            • Gość: kicius Re: juz po basenie ? IP: *.speed.planet.nl 12.06.02, 20:46
                              W Utrechcie to wierze,oprocz Holendrow,zawsze spotykam Polakow i Wegrow,nigdy
                              zadnych innych cudzoziemcow.A propos -jaki jest utrechcki Irish Pub?
                              • Gość: Mister Re: juz po basenie ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 12.06.02, 20:56
                                nie mam pojecia - moja ulubiona knajpa to "Broeder Franciscus" w Maarssen,
                                maja belgijkie piwo z beczki "Leffe" a wlasciciel jest z cala rodzina
                                zaprzyjazniony.
                                • Gość: kicius Re: juz po basenie ? IP: *.speed.planet.nl 12.06.02, 21:04
                                  JA wlasnie ostatnio postanowilam przestac chodzic tylko i wylacznie do Ledig
                                  Erf i Hoffmana i zaczac metodyczna eksploracje utrechckiego knajpianego
                                  potencjalu,w koncu jest tych barow ponad 350!
                                  • Gość: Mister knajpiarstwo IP: *.dialup.zonnet.nl 12.06.02, 23:15
                                    w Maarssen mieszka moja Mama (chwilowo w PL) wiec w wypadku
                                    pomrocznosci moge przenocowac.W Maarssenbroek mieszka siostra
                                    lacznie z polskim szwgrem...
                                    • Gość: Mister Re: telefono IP: PROXY* / 145.4.198.* 13.06.02, 06:34
                                      cholera ,telefon mnie obudzil.Pomylka...
                                      • Gość: kicius Re: telefono IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 09:26
                                        Wspolczuje!Dla mnie to by bylo w sam raz,bo musze wstawac o 7....
                                        No,no popatrz,ja nie wiedzialam,ze Ty masz cala rodzine w Holandii.Ja, w
                                        zwiazku z brakiem krewnych rozsianych po prowincji Utrecht,musze uwazac...
                                        • Gość: Mister Re: cd IP: *.dialup.zonnet.nl 13.06.02, 10:09
                                          my tu miejscowi acz nie sholendrzoni...
                                          • Gość: kicius Re: cd IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 10:28
                                            JA bardzo sie ciesze,ze przyjechalam i pomieszkalam,bo wczesniej zawsze
                                            myslalam,ze Holandia to taki super kraj,ale teraz mam juz serdecznie dosc!
                                            • Gość: Mister Re: cd IP: PROXY* / 145.4.198.* 13.06.02, 10:34
                                              ja tu siedze 30 lat (przyjechalem jako pachole) - wszedzie dobrze,gdzie nas nie
                                              ma.
                                              Koles mieszkajacy w Madrycie narzeka na wylenosc i serdecznosc Espanioli...
                                              • Gość: kicius Re: cd IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 10:46
                                                Coz,ja tez mieszkalam w Hiszpanii,chodzilam do szkoly w Barcelonie i,mimo,ze
                                                Katalonczycy zachowuja wiekszy dystans niz prawdziwi Hiszpanie,to mialam
                                                dosc.JA to najbardziej Central Europe,Wegry albo byla Jugoslawia...Oby do
                                                wiosny!!!!
                                                • Gość: Mister Re: cd IP: PROXY* / 145.4.198.* 13.06.02, 11:16
                                                  ogolnie ,jak mawial Kubus Fatalista,NL nie jest najgorszym ze swiatow...
                                                  • Gość: kicius Re: cd IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 11:30
                                                    ja wole Kandyda i najlepszy ze swiatow...NL jest rajem dla namietnych
                                                    uzytkownikow miekkich narkotykow,rowerzystow-amatorow, kobiet chcacych wyjsc
                                                    za maz i mlodych malzenstw z dziecmi(jesli nie choruja),problem polega na
                                                    tym,ze ja nie naleze do zadnej z tych kategorii...
                                                  • Gość: Mister Re: cd IP: PROXY* / 145.4.198.* 13.06.02, 12:31
                                                    ale z Nl blisko do Karpacza...
                                                  • Gość: kicius Re: cd IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 13:30
                                                    Masz racje,to jest przekonywujacy argument!
                                                  • Gość: Mister Re: cd IP: PROXY* / 145.4.198.* 13.06.02, 15:58
                                                    skad tys ?
                                                    jaz z W-wy acz korzenie z Litwy...
                                                  • Gość: kicius Re: cd IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 16:04
                                                    A myslalam,ze z Karpacza.JA jestem z Piastowa,urodzona w Pruszkowie,z rodzicow
                                                    ze skierniewickiego,czyli-mazowszanka.
                                                  • Gość: Mister Re: cd IP: PROXY* / 145.4.198.* 13.06.02, 16:13
                                                    czyli z okolicy...
                                                  • Gość: kicius Re: cd IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 16:19
                                                    tak jakby...jezu,o 5 wychodze i wyruszam na lotnisko ,nienawidze tego
                                                    czekania!!!!
    • bruno55 Do Kicius i Mister 13.06.02, 16:24
      Czy lubicie onanizowac sie w miejscach publicznych
      .Pozdrawiam
      • Gość: kicius Re: Do Kicius i Mister IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 16:33
        Tak,my wswzystko robimy w swietle reflektorow,przeciez tylko dlatego tutaj
        jestesmy(tak naprawde to my razem mieszkamy).Bruno,a Ty,lubisz patrzec?
        • bruno55 Re: Do Kicius 13.06.02, 16:38
          Gość portalu: kicius napisał(a):

> Tak,my wswzystko robimy w swietle reflektorow,przeciez tylko dlatego tutaj
          > jestesmy(tak naprawde to my razem mieszkamy).Bruno,a Ty,lubisz patrzec?

NIE! Ale bardzo lubie podgladac ! Prosze ,nie gas swiatla !O
          tak, tak lubie .Pozdrowienia
          • Gość: kicius Re: Do Kicius IP: *.speed.planet.nl 13.06.02, 16:40
            pozdr.
          • Gość: Mister Re: Bruno IP: PROXY* / 145.4.198.* 13.06.02, 18:53
            daj se spoko...
            • Gość: Mister Re: praca mnie obudzila IP: *.dialup.zonnet.nl 14.06.02, 03:48
              go.................
              • Gość: Mister nie ma Cie Kicusiowa... IP: PROXY* / 145.4.198.* 14.06.02, 11:23
                • Gość: kicius Re: nie ma Cie Kicusiowa... IP: *.castro.hu / 192.168.0.* 14.06.02, 19:13
                  jestem w Budapeszcie,strasznie sie narabalam,ppppaaaaaaaaaaaaa
                  • Gość: Mister Re: nie ma Cie Kicusiowa... IP: PROXY* / 145.4.198.* 16.06.02, 07:11
                    nie przejmuj sie...
    • Gość: theend Re: odezwij sie IJsselstein IP: 213.78.106.* 16.06.02, 07:16
      ile kosztuje legitymacja w tym klubie..jak zalatwic sobie kontakty z burdel-
      mamcia?
      • Gość: Mister Re: odezwij sie IJsselstein IP: *.dialup.zonnet.nl 16.06.02, 08:29
        to prywatny chat.Won!!!!!
        • Gość: theend Re: odezwij sie IJsselstein IP: 213.78.106.* 16.06.02, 08:31

> to prywatny chat.Won!!!!!

dziekuje bardzo prywatnie na publicznym..czasem oczywiscie nie omieszkam
          zagladnac..kicius jest ok..gdyby jeszcze byl kobieta..
          • Gość: Mister Re: odezwij sie IJsselstein IP: PROXY* / 145.4.198.* 16.06.02, 09:11
            jest - sprawdzilem...
            • Gość: theend Re: odezwij sie IJsselstein IP: 213.78.106.* 16.06.02, 09:16

> jest - sprawdzilem...

tak myslalem ..
              • Gość: Mister Re: juz w pieleszach domowych Kicius ? IP: PROXY* / 145.4.198.* 19.06.02, 14:23
                wlasnie...
                • Gość: kicius Re: juz w pieleszach domowych Kicius ? IP: *.speed.planet.nl 19.06.02, 15:26
                  juz jestem,napisalam ci maila,kiedy piwo?
                  • jot-23 Re: juz w pieleszach domowych Kicius ? 19.06.02, 15:46
                    ponoc widziano osobnika , z opisu podobnego do mistera, pedzacego skuterem z
                    wielka predkoscia po trasie rowerowej rotterdam - utrecht.
                    • Gość: kicius Re: juz w pieleszach domowych Kicius ? IP: *.speed.planet.nl 19.06.02, 16:33
                      no jesli na trasie Rotterdam-Utrecht w kierunku Utrechtu,to wszystko w
                      porzadku...
                  • Gość: mister Re: piwko IP: *.dialup.zonnet.nl 19.06.02, 22:12
                    witam,
                    piwko moze byc w piatek lub sobote - faktycznie chwilowo nie ma w
                    chalupie, ale nie w kierunku Rotterdamu lecz Stolicy...
                    • Gość: kicius Re: piwko IP: *.speed.planet.nl 19.06.02, 22:18
                      Stolicy Apostolskiej,czy tak ogolnie stolicy,i wtedy czego- Holandii?Moze byc
                      piatek,moze byc sobota.....
                      • Gość: Mister Re: piwko na sloneczku IP: PROXY* / 145.4.198.* 20.06.02, 11:24
                        stolicy zwanej w skrocie A'dam. Pogoda ohydna cholera,moze jutro sie poprawi.
                        Piwko najlepiej smakuje na tarasie...
                        • Gość: kicius Re: pogoda butelka-bar IP: *.speed.planet.nl 20.06.02, 11:35
                          moim zdaniem holenderskie lato juz sie skonczylo.
                          • Gość: Mister Re: pogoda butelka-bar IP: PROXY* / 145.4.198.* 20.06.02, 11:40
                            i tak bylo dlugie - dwa lata temu wypadlo w czwartek...
                            • Gość: kicius Re: pogoda butelka-bar IP: *.speed.planet.nl 20.06.02, 12:01
                              ha,ha,ale rok temu chyba z dwa ladne tygodnie byly w sierpniu...
                              • Gość: Mister Re: pogoda butelka-bar IP: PROXY* / 145.4.198.* 20.06.02, 12:14
                                ale w jakis skandynawiach maja znacznie gorzej - i nawet na piwo ich za bardzo
                                nie stac (dobre mam na mysli,bo ichne mozna wylacznie przeznaczyc do moczenia
                                nog,jesli ktos cierpi na odciski...)
                                • Gość: kicius Re: pogoda butelka-bar IP: *.speed.planet.nl 20.06.02, 12:16
                                  i prosze oto jubileusz nam sie zrobil...Dlaczego Ty jestes taki ciety na te
                                  Skandynawie?
                                  • Gość: Mister Re: pogoda butelka-bar IP: PROXY* / 145.4.198.* 20.06.02, 12:35
                                    nie na Skandynawie lecz na ich ohydne piwo - z ktorego sa dumni (pewno
                                    w zwiazku z prohibicja)
                                    • Gość: kicius Re: pogoda butelka-bar IP: *.speed.planet.nl 20.06.02, 12:44
                                      Nalezaloby zalozyc nowy watek,bo juz nie jestem z Jisselstein!
                                      • Gość: Mister Re: a skad teraz jestes Kicius ? IP: *.dialup.zonnet.nl 20.06.02, 16:04
                                        i co z piwem jutrzejszym (pogoda sie poprawia)?
                                        Z IJsselstein (i do) komunikacja jest dogodna...
                                        • Gość: kicius Re: a skad teraz jestes Kicius ? IP: *.speed.planet.nl 20.06.02, 16:10
                                          teraz jestem czlowiekiem znikad.Piwa proponuje sie napic wieczorem w
                                          Utrechcie.???
                                          • Gość: Mister Re: morgen ? IP: 62.59.12.* 20.06.02, 20:21
                                            niestety dopiero jutro wracam do Utrechtu...
                                            • Gość: kicius Re: morgen ? IP: *.speed.planet.nl 20.06.02, 20:35
                                              moze byc morgen.gdzie?
                                              • Gość: Mister Re: morgen ? IP: 62.59.12.* 20.06.02, 20:41
                                                bysmy sie w Utrechcie umowili - gdzies w city
                                                • Gość: kicius Re: morgen ? IP: *.speed.planet.nl 20.06.02, 20:44
                                                  no,mam nadzieje ze w city-Hoffman czy Ledig Erf?
                                                  • Gość: Mister Re: morgen ? IP: 62.59.17.* 20.06.02, 22:47
                                                    przedzwon do mnie jutro,to cos wymyslimy
                                                  • mefistoengels Re: morgen ? 21.06.02, 09:31

ja bardzo polubic kiciusia..cu/luje goraco..
                                                  • Gość: kicius Re: morgen ? IP: *.speed.planet.nl 21.06.02, 09:46
                                                    odcalowuje mefistoengelsa,do mistera zadzwonie!
                                                  • mefistoengels Re: morgen ? 21.06.02, 10:03
                                                    masz pelna racje kotku..przez telefon to sobie czastuj z misterK..
                                                    z diablem i tak kiedys w rylu poznasz nie-ktore rzezcy..
                                                  • Gość: Mister telefono IP: PROXY* / 145.4.198.* 21.06.02, 11:01
                                                    OK
                                                  • Gość: kicius Re: telefono IP: *.speed.planet.nl 21.06.02, 11:05
                                                    nie chcialam mglistym switem,bo myslalam,ze to ja najwczesniej wstaje w calej
                                                    Holandii,ale jezeli juz nie spisz...
                                                  • Gość: Mister Re: Symp IP: PROXY* / 145.4.198.* 22.06.02, 11:23
                                                    Wczorajsze Sympozjum opisalem w prostych,zolnierskich slowach na "wprost"
                                                  • Gość: kicius Re: Symp IP: *.speed.planet.nl 22.06.02, 13:29
                                                    Jezuu,dopiero wstalam,oczywiscie wczoraj jeszcze udalalam sie do mojej
                                                    ulubionej knajpy ,pod pozorem sprawdzenia czy maja Leffe.Otoz maja,ale z
                                                    butelki oczywiscie i nie jest takie dobre.W ogole nie powinnam tyle pic,ale coz
                                                    teraz musze zaklinowac,wstapie tylko na Wprost.
                                                  • Gość: Mister Re: Symp IP: 62.59.0.* 22.06.02, 16:17
                                                    na wprost Cie mile powitalem a sympa sie powtorzy koniecznie...
                                                  • Gość: Mister Re: Symp IP: 62.59.18.* 22.06.02, 19:43
                                                    Kicius - Pigmej ma do Ciebie zapytanie na Symp-temacie na "wprost"
                                                  • Gość: Mister Re: free IP: PROXY* / 145.4.198.* 23.06.02, 10:32
                                                    masz dzisiaj ruhetag od kompa ?
    • Gość: Mister co z Toba ? IP: 62.59.4.* 23.06.02, 12:10
      • Gość: kicius Re: co z Toba ? IP: *.speed.planet.nl 23.06.02, 18:22
        no co sie mialo dziac-przeczesywalam knajpy w poszukiwaniu Leffe,na ogol maja w
        butelkach,ale w Cafe Belgium,jest,a jakze z beczki.Poza tym wzielam udzial w
        muzealnym festiwalu-muzea byly czynne do 2 w nocy,wiec troszeczke sie
        poodchamialam.A teraz musze dojsc do siebie....
        • Gość: Mister Re: koniec weekendu IP: 62.59.5.* 23.06.02, 20:26
          ja sie troche ponudzilem - obiadek rodzinny.Teraz poszla rodzinka
          do wiadomej knajpki,a mnie nawet sie nie chcialo.
          Walne sobie zaraz piwko pt."Le Chateau" (ma bardzo duzo witamin i nie
          tylko...)
          • Gość: kicius Re: koniec weekendu IP: *.speed.planet.nl 24.06.02, 09:26
            ja sie powoli na tej bogatej w mikroelementy i witaminy diecie wykanczam...
            • mister1 Re: koniec weekendu 24.06.02, 13:51
              lepiej walnij sobie golonke i popij piwem !
              PS
              Cos nie moge dostac sie dzisiaj na forum "wprost" - proboawalem z 2 serverow
              • Gość: kicius Re: koniec weekendu IP: *.speed.planet.nl 24.06.02, 14:07
                niestety wlasnie taka zdrowa diete mialam na mysli,a na deser lakocie,a ze
                wszystkich slodyczy najbardziej lubie sledzie...Ja weszlam na wprost bez
                problemu rano,a teraz- zobaczymy.
                • mister1 Re: koniec weekendu 24.06.02, 14:09
                  u mnie ni cholery nie dziala - zaraz ide w robocie na zebranie,nieco sie
                  ponudzic...
                  • Gość: kicius Re: koniec weekendu IP: *.speed.planet.nl 24.06.02, 14:10
                    u mnie dziala,ale jeszcze jakos mi sie trudno przyzwyczaic,wiec glosu nie
                    zabralam...
                    • mister1 Re: koniec weekendu 24.06.02, 14:19
                      u mnie tez ozylo - do forum trezba sie trohe przyzwyczaic - u mnie to trwalo
                      pare dni...
                      • Gość: kicius Re: koniec weekendu IP: *.speed.planet.nl 25.06.02, 17:20
                        na razie nie mam czasu sie przyzwyczajac bo primo-jestem chyba ofiara
                        mobbingu,szef sie na mnie uwzial,nawet sie nie moglam na kawe dzisiaj
                        wyrwac,secundo-mam wyrzuty sumienia ,ze bawie sie internetem zamiast szukac
                        mieszkania...I nieprzytulnie tam u WAs,na Wproscie,albo wlasnie moze za
                        przytulnie...Jutro sie poprzyzwyczajam!
    • ospol Re: odezwij sie IJsselstein 29.12.02, 03:30
    • Gość: Mister Re: odezwij sie IJsselstein IP: *.dialup.zonnet.nl 29.12.02, 16:19
      wlasnie, a gdzie sie " IJsselstein" podzial ?
      podro
      Mr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka