ya_bolek 05.06.02, 18:44 Zadzwonilem do niego i wszystko mi wyjasnil. Trzeba przyznac ma facet glowe na karku! Chca umyslnie przegrac wszystkie mecze w pierwszej rundzie po to, zeby uspic czujnosc i zaskoczyc przeciwnika w finale. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bruno55 Re: Sprytny trener polskiej druzyny 05.06.02, 18:52 ya_bolek napisał(a): > Zadzwonilem do niego i wszystko mi wyjasnil. Trzeba przyznac ma facet glowe na > karku! Chca umyslnie przegrac wszystkie mecze w pierwszej rundzie po to, zeby > uspic czujnosc i zaskoczyc przeciwnika w finale. Co za glupoty piszesz ya_bolek .Przeciez jak pszegraja mecze w pierwszej rundzie ,to moga zapomniec o finalach .Grecja jest wspaniala, ale pisza w jakims durnym alfabecie .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
ya_bolek Re: Sprytny trener polskiej druzyny 05.06.02, 18:59 Bruno, spokojnie, trener polskiej reprezentacji ma na mysli finaly WorldCup 2006. bruno55 napisał(a): > ya_bolek napisał(a): > > > Zadzwonilem do niego i wszystko mi wyjasnil. Trzeba przyznac ma facet glow > e na > > karku! Chca umyslnie przegrac wszystkie mecze w pierwszej rundzie po to, z > eby > > uspic czujnosc i zaskoczyc przeciwnika w finale. > > Co za glupoty piszesz ya_bolek .Przeciez jak pszegraja > mecze w pierwszej rundzie ,to moga zapomniec o finalach > .Grecja jest wspaniala, ale pisza w jakims durnym alfabecie > .Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Sprytny trener polskiej druzyny IP: *.proxy.aol.com 06.06.02, 04:20 galilleo napisał(a): > Ha! Ha! Ha! do smiechu ci zdrajco ojczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: Sprytny trener polskiej druzyny 06.06.02, 04:29 Gość portalu: burak napisał(a): > galilleo napisał(a): > > > Ha! Ha! Ha! > > do smiechu ci zdrajco ojczyzny? Jaki zdrajco ojczyzny???. Mieszkam w USA, mam paszport USA wiec popieram druzyne USA. Nie jestem arabem aby po dwustu latach pobytu w USA popierac arabow na Bliskim wschodzie. -------------------USA MISTRZEM SWIATA 2002----------------------------------- Ha! Ha! Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Galileo IP: *.union01.nj.comcast.net 06.06.02, 05:45 Zmienił przezornie poglądy pod naciskiem (zanim nastąpił nacisk paruset kg) a i to do końca dni przesiedział w areszcie domowym. Udasło musię bo mogło być gorzej, goręcej! Uważaj więc co pleciesz. Araby? Paszport amerykański? Po co Ci to? Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: Galileo 06.06.02, 05:57 Gość portalu: Mirko napisał(a): > Zmienił przezornie poglądy pod naciskiem (zanim nastąpił nacisk paruset kg) a i > > to do końca dni przesiedział w areszcie domowym. Udasło musię bo mogło być > gorzej, goręcej! > Uważaj więc co pleciesz. > Araby? Paszport amerykański? Po co Ci to? Nie kapujesz? . Po co ludzie opuszczaja swoje ojczyzny jezeli nie moga sie zaasymilowac w nowym kraju. Ogladalem z rozrzewnieniem pare dni temu zdjecie rozbawionego afrykanskiego tlumu na ulicach Paryza poniewaz smrod skad przybyli wygral z Francja. Powiedz mi po wuja wyjechali do Francji jak ten kraj tak nienawidza. Po cholere tam mieszkaja jak sie z tym krajem nie utozsamiaja. Wracac do rodzinnego balaganu i kibicowac swoim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mordyga Re: bywaja rozne -file IP: *.bauboden.com, 06.06.02, 07:57 no wlasnie bywaja rozne - file. Jedni sa Slowianofile inni sa Afrykanofile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruski Bywa roznie, kwadratowo i podluznie! IP: *.ab.hsia.telus.net 07.06.02, 15:18 Nasi moze przegrali z Korea, ale w jakim stylu? Hajto ma zbyt obcisle spodenki i przeszkadzaly mu w grze - ucisk na jadra! Engel to geniusz, a PZPN to fabryka do robienia kasy! Odpowiedz Link Zgłoś
papierz Re: Bywa roznie, kwadratowo i podluznie! 08.06.02, 16:16 Gos´c´ portalu: Ruski napisa?(a): > PZPN to fabryka do robienia kasy! I o to wlasnie chodzi, a nie o jakies tam zwyciestwo. Goscie moga dodatkowo cos "wyjac" na kontrakcie dla dostawcow butow, ubranek (co za obciach?!), itd., itp. Kibice sie denerwuja? To co ... Teraz Polska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biala Re: Sprytny trener polskiej druzyny IP: *.qc.sympatico.ca 08.06.02, 16:25 Dobry rysunek, tez widzialam )) Odpowiedz Link Zgłoś