Dodaj do ulubionych

(Z przykroscia)Czy koledzy geje..................

IP: *.fastres.net 18.06.02, 15:45
Na forum,dali by obciagnac baloo?
Obserwuj wątek
    • Gość: japonia Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 18.06.02, 15:49
      ty polski mussolini idz do swoich wloskich ziomkow i sam wybadaj czy polskiego
      chuja beda chcieli obciagnac... kasanowo od 7 bolesci...

ODPIERDOLCIE sie w koncu od Balooo....Dona...Karelii... Szwedki... studenta...
      i innych... rzygac mi sie chce jak czytam ciagle te wasze brednie na temat tych
      osob...

SZKODA TYLKO, ze Oni jak i pare innych osob (normalnych) sa tutaj tak
      traktowani ...

• Gość: theend Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: 213.78.113.* 18.06.02, 15:51
        Gość portalu: japonia napisał(a):

> ty polski mussolini idz do swoich wloskich ziomkow i sam wybadaj czy polskiego
        > chuja beda chcieli obciagnac... kasanowo od 7 bolesci...
        >
        >
        > ODPIERDOLCIE sie w koncu od Balooo....Dona...Karelii... Szwedki... studenta...
        > i innych... rzygac mi sie chce jak czytam ciagle te wasze brednie na temat tych
        >
        > osob...
        >
        > SZKODA TYLKO, ze Oni jak i pare innych osob (normalnych) sa tutaj tak
        > traktowani ...
        >

jak?
        slyszales to?..nisil wilk..
      • Gość: tato Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: *.fastres.net 18.06.02, 15:52
        Gość portalu: japonia napisał(a):

> ty polski mussolini idz do swoich wloskich ziomkow i sam wybadaj czy polskiego
        > chuja beda chcieli obciagnac... kasanowo od 7 bolesci...
        >
        >
        > ODPIERDOLCIE sie w koncu od Balooo....Dona...Karelii... Szwedki... studenta...
        > i innych... rzygac mi sie chce jak czytam ciagle te wasze brednie na temat tych
        >
        > osob...
        >
        > SZKODA TYLKO, ze Oni jak i pare innych osob (normalnych) sa tutaj tak
        > traktowani ...
        >

Aaa,zrob harakiri.
      • baloo1 do japonii 18.06.02, 15:59
        Hej
        daj spokoj chlopie, z kim Ty sie uzerasz i po co ? Z zapitym nocnym strozem i z
        maloletnim schizolem na ustawicznym haju? A zaraz dolacza do nich inni i po co
        ci to ? mnie to zupelnie nie przeszkadza, czasem smieszy , gdy patrze na
        posmiewisko, jakie ta banda z siebie robi ...
        No a tobie niepotrzebnie calkiem nerwy puscily i tez dales niezly popis :o( ..
        • Gość: tato Re: do japonii IP: *.fastres.net 18.06.02, 16:05
          baloo1 napisał(a):

> Hej
          > daj spokoj chlopie, z kim Ty sie uzerasz i po co ? Z zapitym nocnym strozem i z
          >
          > maloletnim schizolem na ustawicznym haju? A zaraz dolacza do nich inni i po co
          > ci to ? mnie to zupelnie nie przeszkadza, czasem smieszy , gdy patrze na
          > posmiewisko, jakie ta banda z siebie robi ...
          > No a tobie niepotrzebnie calkiem nerwy puscily i tez dales niezly popis :o( ..

Cwelu,dam ci przyklad.
          Montuje (banki)lady freon.
          Nawet nie wiesz huju co to jest.
          w polsce to 50-lat.

• Gość: baluuuu Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: *.sympatico.ca 18.06.02, 19:16
      Gość portalu: tato napisał(a):

> Na forum,dali by obciagnac baloo?

Co, tato mysli, ze go (za przeproszeniem chuja) na smietniku
      znalazlem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka