Gość: tato IP: *.fastres.net 18.06.02, 15:45 Na forum,dali by obciagnac baloo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: japonia Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: *.magicbird.co.jp / *.magicbird.co.jp 18.06.02, 15:49 ty polski mussolini idz do swoich wloskich ziomkow i sam wybadaj czy polskiego chuja beda chcieli obciagnac... kasanowo od 7 bolesci... ODPIERDOLCIE sie w koncu od Balooo....Dona...Karelii... Szwedki... studenta... i innych... rzygac mi sie chce jak czytam ciagle te wasze brednie na temat tych osob... SZKODA TYLKO, ze Oni jak i pare innych osob (normalnych) sa tutaj tak traktowani ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: 213.78.113.* 18.06.02, 15:51 Gość portalu: japonia napisał(a): > ty polski mussolini idz do swoich wloskich ziomkow i sam wybadaj czy polskiego > chuja beda chcieli obciagnac... kasanowo od 7 bolesci... > > > ODPIERDOLCIE sie w koncu od Balooo....Dona...Karelii... Szwedki... studenta... > i innych... rzygac mi sie chce jak czytam ciagle te wasze brednie na temat tych > > osob... > > SZKODA TYLKO, ze Oni jak i pare innych osob (normalnych) sa tutaj tak > traktowani ... > jak? slyszales to?..nisil wilk.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: *.fastres.net 18.06.02, 15:52 Gość portalu: japonia napisał(a): > ty polski mussolini idz do swoich wloskich ziomkow i sam wybadaj czy polskiego > chuja beda chcieli obciagnac... kasanowo od 7 bolesci... > > > ODPIERDOLCIE sie w koncu od Balooo....Dona...Karelii... Szwedki... studenta... > i innych... rzygac mi sie chce jak czytam ciagle te wasze brednie na temat tych > > osob... > > SZKODA TYLKO, ze Oni jak i pare innych osob (normalnych) sa tutaj tak > traktowani ... > Aaa,zrob harakiri. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 do japonii 18.06.02, 15:59 Hej daj spokoj chlopie, z kim Ty sie uzerasz i po co ? Z zapitym nocnym strozem i z maloletnim schizolem na ustawicznym haju? A zaraz dolacza do nich inni i po co ci to ? mnie to zupelnie nie przeszkadza, czasem smieszy , gdy patrze na posmiewisko, jakie ta banda z siebie robi ... No a tobie niepotrzebnie calkiem nerwy puscily i tez dales niezly popis :o( .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato Re: do japonii IP: *.fastres.net 18.06.02, 16:05 baloo1 napisał(a): > Hej > daj spokoj chlopie, z kim Ty sie uzerasz i po co ? Z zapitym nocnym strozem i z > > maloletnim schizolem na ustawicznym haju? A zaraz dolacza do nich inni i po co > ci to ? mnie to zupelnie nie przeszkadza, czasem smieszy , gdy patrze na > posmiewisko, jakie ta banda z siebie robi ... > No a tobie niepotrzebnie calkiem nerwy puscily i tez dales niezly popis :o( .. Cwelu,dam ci przyklad. Montuje (banki)lady freon. Nawet nie wiesz huju co to jest. w polsce to 50-lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baluuuu Re: (Z przykroscia)Czy koledzy geje.................. IP: *.sympatico.ca 18.06.02, 19:16 Gość portalu: tato napisał(a): > Na forum,dali by obciagnac baloo? Co, tato mysli, ze go (za przeproszeniem chuja) na smietniku znalazlem? Odpowiedz Link Zgłoś